Lockheed Martin

Lockheed Martin

Son dakika Lockheed Martin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lockheed Martin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lockheed Martin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lockheed Martin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lockheed martin gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 lockheed martin haberi bulunmuştur. Tüm lockheed martin haberleri aşağıda listelenmiştir.
NASA, sessiz süpersonik uçağını tanıttı
NASA, sessiz süpersonik uçağını tanıttı ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), dün ticari uçuşlarında kullanmak üzere sessiz süpersonik uçağını tanıttı. NASA, uçağın ses hızından 1.4 kat hızlı uçacağını, uçağın ABD'deki şehirler üzerinde uçarak test edeceğini ifade etti.
13.01.2024 Dünya
NASA’nın uzay aracı Dünya'ya ‘kargo’ bıraktı
NASA’nın uzay aracı Dünya'ya ‘kargo’ bıraktı NASA, Bennu asteroidinden alınan çakıl ve toprakla dolu bir kapsülün başarılı inişini kutlarken onu bırakan uzay aracı çoktan gözden kaybolmuştu.
28.09.2023 Bilim ve Teknoloji
F-35 savaş uçağı ABD'de kayboldu! Yetkililer uçağı bulmak için halktan yardım istedi...
F-35 savaş uçağı ABD'de kayboldu! Yetkililer uçağı bulmak için halktan yardım istedi... F-35B jetinin kaybolması ABD'de gündem oldu. Askeri yetkililer, Güney Carolina'da pilotun kendini fırlatmasının ardından izini kaybettikleri savaş uçağının bulunması için halktan yardım istedi.
18.09.2023 Dünya
Dünyada bir ilk! Ziyarete açılıyor: 'TCG Anadolu harp tarihindeki yerini aldı'
Dünyada bir ilk! Ziyarete açılıyor: 'TCG Anadolu harp tarihindeki yerini aldı' Dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu, demirlediği Sarayburnu'nda vatandaşların ziyaretine açılıyor. “TCG Anadolu Türkiye’nin özellikle denizlerdeki yeteneklerini önemli ölçüde geliştirdi” diyen Uluslararası İlişkiler Uzmanı Dr. Kemal Olçar, “Gemi, Türk ordusunun hem ulusal hem bölgesel hem de NATO faaliyetlerinde kuvvet çarpanı olarak harp tarihindeki yerini aldı” şeklinde konuştu.
17.04.2023 Gündem
Yunanistan'da F-35 krizi! '800 milyon dolarlık diken'
Yunanistan'da F-35 krizi! '800 milyon dolarlık diken' Filosuna F-35 savaş uçaklarını dahil etmeye hazırlanan Yunanistan'da altyapı krizi patlak verdi. Yunan basını yaşanan tartışmayı '800 milyon dolarlık bir diken' başlığı ile duyurdu.
24.02.2023 Dünya
Milyon dolarlık F-35 kazası! Pilot itiraf etti, gerçek ortaya çıktı
Milyon dolarlık F-35 kazası! Pilot itiraf etti, gerçek ortaya çıktı Milyon dolarlık F-35 kazası geçtiğimiz aylarda ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. İngiliz Kraliyet Donanması’na ait HMS Queen Elizabeth’e bağlı olan F-35 savaş uçağı kalkış sırasında denize çakılmıştı. Kazadan kurtulan pilot her şeyi itiraf etti. Gerçek aylar sonra ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
23.02.2023 Dünya
Avustralya, ABD’den HIMARS ve Norveç’ten deniz füzesi alacak
Avustralya, ABD’den HIMARS ve Norveç’ten deniz füzesi alacak Avustralya Savunma Bakanlığı bugün ABD’den orta menzilli, güdümlü roket fırlatma sistemi olan HIMARS araçlarından ve Norveç'ten Deniz Saldırı Füzeleri (NSM) alacaklarını duyurdu.
5.01.2023 Dünya
ABD’de F-35 savaş uçağı düştü! Pilot böyle kurtuldu
ABD’de F-35 savaş uçağı düştü! Pilot böyle kurtuldu ABD’nin Texas eyaletindeki bir donanma üssünde F-35 savaş uçağının iniş yapmaya çalıştığı sırada düştüğü bildirildi.
16.12.2022 Dünya
ABD ile Türkiye arasında F-16 düğümü çözülüyor!
ABD ile Türkiye arasında F-16 düğümü çözülüyor! ABD Kongresi Konferans Komitesi’nin, Türkiye’ye F-16 satışlarını kısıtlayan ve şart içeren maddelere bütçe tasarısında yer vermemesiyle, önemli engellerden biri aşıldı.
8.12.2022 Gündem
Japonya'dan misilleme! Kuzey Kore'nin ardından füzeleri ateşledi
Japonya'dan misilleme! Kuzey Kore'nin ardından füzeleri ateşledi Japonya Savunma Bakanlığı, SM-3 Block IIA önleme füzesinin başarılı bir şekilde test edildiğini açıkladı. Denemenin, Kuzey Kore'nin ardı ardına gerçekleştirdiği silah testlerinin ardından gelmesi dikkat çekti.
22.11.2022 Dünya
Elon Musk’ın Twitter'daki 'mavi tik' hamlesi, şirketleri milyonlarca dolar zarara uğrattı
Elon Musk’ın Twitter'daki 'mavi tik' hamlesi, şirketleri milyonlarca dolar zarara uğrattı Dünyaca ünlü iş adamı Elon Musk’ın Twitter Blue üyelerine ‘mavi tik’ verme uygulaması sonrasında yaşanan ‘taklit hesap’ manipülasyonu büyük şirketlere milyonlarca dolara mal oldu.
12.11.2022 Bilim ve Teknoloji
ABD Dışişleri Bakanlığından, Avustralya'ya muhtemel 1,95 milyar dolarlık askeri helikopter satışına onay
ABD Dışişleri Bakanlığından, Avustralya'ya muhtemel 1,95 milyar dolarlık askeri helikopter satışına onay ABD Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Avustralya'ya muhtemel 1,95 milyar dolarlık askeri helikopter satışına onay verdiği bildirildi.
25.08.2022 Dünya
Son dakika gelişmesi! ABD’den Türkiye’ye F-16 satışını kısıtlayan karar
Son dakika gelişmesi! ABD’den Türkiye’ye F-16 satışını kısıtlayan karar ABD Temsilciler Meclisi, Cumhuriyetçi Frank Pallone tarafından sunulan ve Türkiye’ye yeni F-16 savaş uçakları ile F-16 modernizasyon kitlerinin satışını kısıtlayan yasa tasarısı onayladı.
14.07.2022 Ekonomi
Türkiye'ye F-16 satışına ilişkin ABD'den flaş açıklama! Biden tavrını belli etti
Türkiye'ye F-16 satışına ilişkin ABD'den flaş açıklama! Biden tavrını belli etti Türkiye’nin dün Finlandiya ve İsveç’in NATO üyeliğine yeşil ışık yakmasının ardından ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin, Türkiye’ye muhtemel F-16 savaş uçağı satışına destek verdiği aktarıldı.
29.06.2022 Dünya
Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis Türkiye'^yi ‘Mavi Vatan’ haritasıyla şikayet etti
Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis Türkiye'^yi ‘Mavi Vatan’ haritasıyla şikayet etti Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis’in ABD ziyaretine ‘Türkiye’ damgasını vurdu. Miçotakis, Türkiye’yi ‘Mavi Vatan’ haritasını göstererek Biden’a şikâyet etti, ABD Kongresi’nden dolaylı biçimde Ankara’nın F-16 talebine onay vermemesini istedi.
18.05.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan Rusya açıklaması: Sonuçları ağır olur
ABD Başkanı Biden'dan Rusya açıklaması: Sonuçları ağır olur ABD Başkanı Joe Biden Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin açıklama yaptı. Biden yaptığı açıklamada, "Rusya için bu savaş stratejik bir kayıp" dedi. 'Savaşa karşı durmazsak sonuçları daha ağır olur.' diyen Biden, Ukrayna için kongreden ek bir bütçe istediğini belirtti.
3.05.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Roma dönüşü çarpıcı mesajlar: Ne gerekiyorsa biz bunu yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Roma dönüşü çarpıcı mesajlar: Ne gerekiyorsa biz bunu yaparız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Roma'daki G-20 zirvesinden sonra yurda dönüşünde uçakta gazetecilere gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüşmesi hakkında "Bizim bu F-35 konumuz var. Malum bizim 1 milyar 400 milyon dolarlık yaptığımız bir ödeme var. Bununla ilgili olarak da F-16 tedarikini müzakere ettik. Biden 'Çok kısa zamanda netice alamayabiliriz. Biliyorsunuz iki farklı bölümden, Temsilciler Meclisi ve Senato’dan geçiyor. Malum, durum 50-50 ama ben elimden geleni yapacağım' dedi" ifadelerini kullandı.
1.11.2021 Siyaset
Jeff Bezos ticari uzay istasyonu için planlarını açıkladı
Jeff Bezos ticari uzay istasyonu için planlarını açıkladı Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un sahibi olduğu Blue Origin adlı uzay turizmi şirketi, ticari bir uzay istasyonu inşa etmeyi planladığını açıkladı.
26.10.2021 Bilim ve Teknoloji
"Savunmanın devleri" listesine 2 Türk şirketi girdi
"Savunmanın devleri" listesine 2 Türk şirketi girdi Dünyanın en prestijli savunma sanayi listesi kabul edilen "Defense News Top 100" listesine 2 Türk şirketi girdi.
12.07.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD, casus uydusu 'NROL-82'yi uzaya yolladı
ABD, casus uydusu 'NROL-82'yi uzaya yolladı ABD, "NROL-82" adlı casus uydusunu uzaya gönderdi.
27.04.2021 Bilim ve Teknoloji
F-35 için Türkiye'den flaş adım!
F-35 için Türkiye'den flaş adım! Rusya’dan alınan S-400 hava savunma sistemi gerekçe gösterilerek, Türkiye’nin çıkarıldığı F-35 savaş uçağı projesinde, Ankara’dan ikinci bir adım geldi.
25.03.2021 Gündem
ABD'de F-35 kabusu! Maliyeti göz korkuttu
ABD'de F-35 kabusu! Maliyeti göz korkuttu ABD Sayıştayı tarafından Kongre’ye sunulan yıllık raporda Pentagon’un F-35 savaş uçaklarını 6 ayda bir yenileme projesinin 2 milyar dolar ek maliyet getirdiği bildirildi. Üretimi ve bakımı süreci arapsaçına dönen F-35'lerin ekstra maliyeti ABD ordusundaki kara, deniz ve hava kuvvetleri edinim programından daha pahalıya geldiği kaydedildi.
20.03.2021 Dünya
ABD'den flaş F-35 kararı: Askıya alındı
ABD'den flaş F-35 kararı: Askıya alındı ABD Savunma Bakanlığı, teknik sorunlar nedeniyle F-35 savaş uçaklarında tam kapasiteli seri üretimi askıya alarak, düşük hızlı seri üretime geçtiğini duyurdu.
1.01.2021 Dünya
Strix uydu fırlatışı Güneş Tutulması nedeniyle ertelendi
Strix uydu fırlatışı Güneş Tutulması nedeniyle ertelendi Faaliyetlerini Yeni Zelanda'da yürüten ABD'li roket üreticisi ve fırlatma hizmetleri sağlayıcısı Rocket Lab'ın Elektron roketiyle yapacağı uydu fırlatışı, 14 Aralık'ta gerçekleşecek Güneş tutulması nedeniyle bir gün ertelendi.
13.12.2020 Bilim ve Teknoloji
ABD casus uydusunu uzaya yolladı
ABD casus uydusunu uzaya yolladı ABD, "NROL-44" casus uydusunu uzaya gönderdi. Ulusal Keşif Ofisine ait uydunun hangi görev için kullanılacağı bilinmiyor.
11.12.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Lockheed Martin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lockheed martin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.