Lobi

Lobi

Son dakika lobi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lobi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lobi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lobi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lobi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.198 lobi haberi bulunmuştur. Tüm lobi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pullman Otel'de Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nazi zihniyeti Gazze'de 35 bin insanı katletti. Netanyahu günümüzün Hitler'i Gazze kasabıdır" dedi. "Hiç kimse bizden soykırıma sessiz kalmamızı bekleyemez" diyen Erdoğan, "Ellerindeki basın ve lobi gücüyle Gazze'de işledikleri cinayetlerin üstünü örtebileceklerini düşünüyorlar. Buradan onlara şu hakikati tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. Ne yaparsanız boş, ne kadar uğraşsanız da beyhude, Tayyip Erdoğan'ın kalbine de, kavline de zincir vuramazsınız. Sizin tehditlerinize ve baskılarınıza asla boyun eğmeyiz" ifadelerini kullandı.
26.04.2024 Gündem
Adnan Oktar soruşturması tamamlandı! 15 günde 200 avukatla olağandışı görüşmeler: İşte iddialar ve istenen ceza
Adnan Oktar soruşturması tamamlandı! 15 günde 200 avukatla olağandışı görüşmeler: İşte iddialar ve istenen ceza Örgüt yöneticisi Adnan Oktar’ın cezaevinde örgütsel faaliyetlerine devam ederek özellikle avukatlar aracılığıyla örgütü diri tutmaya çalıştığı ve örgüte üye kazandırmayı amaçladığı iddiasıyla ‘güncel yapılanma'ya yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Oktar’ın 43,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
15.02.2024 Gündem
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor Google'ın geçtiğimiz günlerde Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi, akıllara bu alandaki ilk örnek olan Avustralya'yı getirdi. Sadece Google'ın değil Facebook'un da yayıncılara ödeme yaptığı ülkede elde edilen tecrübeler, dünyanın geri kalanı için çok önemli. Bu noktadan yola çıktık, Avustralya örneğinin başka ülkelerdeki yayıncılar için ne anlama geldiğini Columbia Üniversitesi Gazetecilik Okulu Öğretim Üyesi Bill Grueskin'e sorduk...
22.12.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Kağıthane'de Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık! 5 yıllık emeği çalındı
Kağıthane'de Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık! 5 yıllık emeği çalındı Kağıthane'de Rus manken Aleksandra Serıakova'nın yaşadığı rezidansa giren hırsız veya hırsızların 500 bin lira değerinde döviz ile 500 bin liralık mücevheri çalarak kayıplara karıştığı öne sürüldü. 5 yıllık emeğinin çalındığını söyleyen Serıakova, hırsız veya hırsızların bulunmasını istiyor.
12.09.2023 Yaşam
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK canlı yayınında Disney'de yer alan Atatürk dizisinin yayınlanmayacağı iddialarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Kararın düzeltilip, Atatürk dizisinin yayınlanması gerektiğini vurgulayan Çelik, 'Devletin kurumları bu süreci inceliyor. RTÜK muhatapları ile görüşecek, yanlış karardan dönmelerini talep edecek.' ifadelerini kullandı.
2.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti FETÖ, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) bağlantısıyla dikkat çekiyor. 1999’da ABD’ye kaçan Gülen, CIA ajanlarının da referansıyla oturma izni alarak Pensilvanya’ya yerleşti.
15.07.2023 Gündem
Bahçeli: Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi ihanettir
Bahçeli: Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi ihanettir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi hakarettir, ihanettir. Şu hususun özellikle bilinmesini isterim. Kürt kökenli kardeşlerimle bölücü terör örgütü PKK'nın en küçük bağı ve bağlantısı yoktur. Kürt kökenli kardeşlerim, Türk milletinin şerefli mensuplarıdır" dedi.
13.05.2023 Gündem
68 yaşındaki teknik adama şok! İkna turları başladı ama Jesus için değil
68 yaşındaki teknik adama şok! İkna turları başladı ama Jesus için değil Mayıs ayında Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan ve adı sık sık Brezilya Milli Takımı'yla anılan Jorge Jesus'a şok bir haber geldi.
29.03.2023 Fenerbahçe
İsveçli kadının İstanbul'da sır ölümü
İsveçli kadının İstanbul'da sır ölümü Kağıthane'de bulunan ünlü bir otelde kalan İsveç vatandaşı Yasmine Mejri, ölü bulundu. Kadının düşerek öldüğü öne sürülürken ceset incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. İfadesi alınan otel çalışanlarından resepsiyon müdürü K.Y, "Yakınına ulaşmak amacıyla internetimizi kullanmak istediğini belirterek Wi-Fi ağımızın şifresini talep etti. Şifreyi aldıktan sonra lobi kısmına yönelen kadını otel giriş çıkışlarının yoğun olması sebebiyle tekrar görmedim" dedi. Otel görevlisi Ö.B. ise "Mal kabul bölümüne giden alanda bir kişinin yerde olduğu gördüm. Kendisini tam yerdeyken gördüm. Düşüş anını görmedim" diye konuştu.
21.01.2023 Gündem
Sigara ihbarına gidilen otelde, 5 tabanca ve silah parçalarıyla yakalandı
Sigara ihbarına gidilen otelde, 5 tabanca ve silah parçalarıyla yakalandı Konya'da polisin sigara içildiği yönündeki ihbar üzerine gittiği otelde, şüpheli Muhammet K.'nin (20) odasında yapılan aramada 5 tabanca, bu tabancalara ait çok sayıda şarjör, 8 adet tabanca namlusu, 160 adet tabanca parçası ve 17 adet kurusıkı tabancayı çevirmek için kullanılan alet ele geçirildi.
15.01.2023 Gündem
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili canlı yayında konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Dava açıldı. Biz hemen davaya müdahil olduk. Duruşma tarihinin öne alınmasını istemiştik. Ayrıca sanıkların tutuklanmalarını talep etmiştik. Her ikisi de mahkeme tarafından kabul gördü. Duruşma tarihi 30 Ocak'a çekildi. Şimdi yapacağımız ise 30 Ocak'ı beklemek. Maddi gerçeği artık mahkemelerimiz ortaya çıkaracak. Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız” dedi.
24.12.2022 Gündem
ABD ile Türkiye arasında F-16 düğümü çözülüyor!
ABD ile Türkiye arasında F-16 düğümü çözülüyor! ABD Kongresi Konferans Komitesi’nin, Türkiye’ye F-16 satışlarını kısıtlayan ve şart içeren maddelere bütçe tasarısında yer vermemesiyle, önemli engellerden biri aşıldı.
8.12.2022 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den Manisa'da 6'lı masaya sert tepki: Bu bir FETÖ yönetimidir
MHP lideri Bahçeli'den Manisa'da 6'lı masaya sert tepki: Bu bir FETÖ yönetimidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu meydan okuyor ancak hala adayım diyemiyor. Malum belediye başkanlarını Sayın Erdoğan ile eş tutup rakip gösteriyorlar. Bu bir FETÖ yönetimidir. Yenemiyorsan yıprat taktiğidir." açıklamasında bulundu.
23.10.2022 Siyaset
Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden?
Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden? Avcılar Belediyesi'nde 2 seneyi kapsayacak sözleşmenin enflasyon koruması olmasını talep eden işçiler, belediyenin bu talebi kabul etmemesi üzerine greve gitti. Peki, Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden?
20.10.2022 Gündem
Muhtarlar Evi nedir? İlk Muhtarlar Evi nerede, hangi ilçede yapılacak?
Muhtarlar Evi nedir? İlk Muhtarlar Evi nerede, hangi ilçede yapılacak? Muhtarlar Evi nerede, İlk Muhtarlar Evi nedir? sorularına yanıt aranıyor. İçişleri Bakanlığınca Ankara'da yapılacak ilk Muhtarlar Evi açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak. Peki, Muhtarlar Evi nedir? İlk Muhtarlar Evi nerede, hangi ilçede yapılacak?
19.10.2022 Gündem
AK Partili Dağ: Açık ara farkla birinci parti olacağız
AK Partili Dağ: Açık ara farkla birinci parti olacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 2023 seçimlerinde birinci parti olacaklarını belirterek, "Önümüzdeki 7 aylık çalışma performansıyla Cumhurbaşkanımızı tarihimizin en yüksek oyuyla Cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Açık ara farkla yine yeniden birinci parti olacağız" dedi.
17.09.2022 Siyaset
Yunanistan terör yuvasına döndü! 'En ufak bir kıvılcımla patlama halindeyiz'
Yunanistan terör yuvasına döndü! 'En ufak bir kıvılcımla patlama halindeyiz' Yunanistan terör örgütleri PKK ve FETÖ'nün barındığı bir ülke haline geldi. Dış politika gündeminde Yunanistan ile ilişkilerdeki gerilimin düzeyi, ters düşülen konu başlığı sayısındaki artışa paralel olarak yükseliyor. Karasularının uzunluğundan, Doğu Akdeniz’e, Kıbrıs’tan göç akınına, Adaların silahlandırılmasından, terör örgütlerine ev sahipliğine uzanan sorun yumağını Yunanistan uluslararası arenada Türkiye’yi zora sokacak zamanlamayla kullanmaya çalışıyor.
13.08.2022 Siyaset
Adnan Oktar suç Örgütü'ne yönelik operasyonda gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı
Adnan Oktar suç Örgütü'ne yönelik operasyonda gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Meltem Daban ve Ferhunde Eda Babuna tutuklandı.
3.08.2022 Gündem
Adnan Oktar suç örgütüne yönelik soruşturma: İki kadın İstanbul'da yakalandı
Adnan Oktar suç örgütüne yönelik soruşturma: İki kadın İstanbul'da yakalandı Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütüne yönelik yargılama devam ederken adli yargılamayı etkilemek için lobi faaliyetinde bulunan ve örgüte yönelik yapılan operasyonda görev alan emniyet ile yargı mensupları hakkında illegal yöntemlerle araştırma yaptığı tespit edilen örgüt üyelerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan Meltem Daban ve Ferhunde Eda Babuna'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.
2.08.2022 Gündem
Lobilerin F-16 paniği! Beyaz Saray'dan kritik Türkiye açıklaması...
Lobilerin F-16 paniği! Beyaz Saray'dan kritik Türkiye açıklaması... ABD’deki Yunan-Rum lobisi, Ermeni ve bölücü destekçileri ile birlikte Türkiye’ye 40 adet F-16 savaş uçağı satışını ve yaklaşık 80 uçağın da modernizasyonunu önlemek amacıyla harekete geçti. Bu çerçevede Amerikan Kongresi’nin alt kanadı Temsilciler Meclisi üyesi 10 milletvekili, Türkiye’ye ABD yapımı F-16 satışını ve modernizasyonunu zorlaştıran bir yasa maddesi değişikliği hazırladı.
7.07.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim için Miçotakis diye birisi yok" demişti! Yunan liderden flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim için Miçotakis diye birisi yok" demişti! Yunan liderden flaş açıklama Son dakika gelişmesi. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada, Türkiye'ye F-16 satışına engel olmak için lobi yürüten ve Ege'deki adaları silahlandırarak Ankara ile Atina arasındaki tansiyonu yükselten Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e yönelik, "Artık benim için Miçotakis diye birisi yok. Kendisiyle bir görüşme yapmayı asla kabul etmiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Bu çıkıştan sonra Miçotakis geri adım atarak, "Tabiatıyla bir ara buluşacağız. Buluşmalı ve konuşmalıyız." dedi.
15.06.2022 Dünya
Yunanistan askeri gücü 2022 kaçıncı sırada, dünya sıralaması ne, asker sayısı kaç? Yunanistan Türkiye askeri gücü (savaş gücü) karşılaştırması!
Yunanistan askeri gücü 2022 kaçıncı sırada, dünya sıralaması ne, asker sayısı kaç? Yunanistan Türkiye askeri gücü (savaş gücü) karşılaştırması! Yunanistan Türkiye savaş ve askeri gücü karşılaştırması aramalar arttı. Emekli Yunan komutan Yanis Egolfopulos'un yaptığı, "Larisa'dan üç füze atsak İstanbul Boğazı'ndaki köprüleri vururuz" şeklindeki provokatif açıklamaya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan sert tepki geldi. Çavuşoğlu, konuyla ilgili olarak, "Cesareti varsa yapsaydı. Boş laflarla kendilerini avutmalarına gerek yok" yorumunda bulundu. Söz konusu gelişmelerin ardından Yunanistan askeri gücü 2022 kaçıncı sırada, dünya sıralaması ne? sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Yunanistan Türkiye askeri gücü (savaş gücü) karşılaştırması 2022…
13.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lobi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lobi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.