Line

Line

Son dakika line haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan line ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını line haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Line

haberleri sayfasında son dakika yaşanan line gelişmeleri de dahil olmak üzere 927 line haberi bulunmuştur. Tüm line haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF, Süper Lig’de 30’uncu haftanın VAR kayıtlarını açıkladı!
TFF, Süper Lig’de 30’uncu haftanın VAR kayıtlarını açıkladı! Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig’de 30’uncu hafta maçlarının tamamlanmasının ardından VAR kayıtlarını açıkladı.
19.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Uraloğlu: İHA'larımız Türksat uyduları üzerinden kontrol edilecek
Bakan Uraloğlu: İHA'larımız Türksat uyduları üzerinden kontrol edilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin milli insansız hava araçları (İHA) başta olmak üzere, tüm İHA’ların Türksat uyduları üzerinden kontrol edilebileceğini belirtti.
12.02.2024 Ekonomi
Bakır Kullanım Alanları Nelerdir? Bakırın Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Bakır Kullanım Alanları Nelerdir? Bakırın Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bakır, insan tarihinde çok eski çağlardan beri kullanılan bir elementtir. Günümüzde ise tüketimi 13 milyon tonun üzerine çıktığı için en çok kullanılan ikinci metal olma özelliğine sahip olmuştur.
12.01.2024 Yaşam
Ünlü ABD’li oyuncu John Cusack'dan İsrail saldırılarına tepki: Son öldürmeleri mi hallediyorsun?
Ünlü ABD’li oyuncu John Cusack'dan İsrail saldırılarına tepki: Son öldürmeleri mi hallediyorsun? Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu John Cusack, İsrail ile Hamas arasında başlaması beklenen 4 günlük duraklama öncesinde İsrail’in dün akşam yaptığı bombardımana tepki gösterdi. Cusack “Eğer ateşkesi kabul ettiyseniz son öldürmeleri mi hallediyorsun?” diye sordu.
23.11.2023 Magazin
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor Pazar payları yüzde 27’ye düşen sedan otomobiller önümüzdeki yıl yeniden sıçrama yapabilir. Passat’ın varisi olan elektrikli sedan modeli ID.7’yi, 2024’ün üçüncü çeyreğinde getirmeyi planladıklarını belirten VW Binek Araç Genel Müdürü Gino Bottaro, “ID.7’yi yüzde 10 ÖTV diliminde getirmek için çalışıyoruz. Başarılı olursak sedan pazarını tekrar yukarı çıkartacak kadar yüksek adetlerde satarız” dedi. Geçen yıl üretimi biten Passat Sedan, dünyada en çok Türkiye’de satılıyordu.
20.11.2023 Otomobil
Zendaya'dan Angus Cloud'a duygu yüklü veda!
Zendaya'dan Angus Cloud'a duygu yüklü veda! 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle geniş kitlelerce tanınan, geçtiğimiz hafta babasını kaybeden oyuncu Angus Cloud (25), önceki gün evinde ölü bulundu. Zendaya, rol arkadaşına sosyal medya hesabından yaptığı duygu yüklü paylaşımla veda etti.
2.08.2023 Magazin
32 takımın yarıştığı voleybol turnuvasında İzmir elemeleri tamamlandı
32 takımın yarıştığı voleybol turnuvasında İzmir elemeleri tamamlandı Red Bull Back Line’da İzmir elemeleri 32 takımın katılımıyla gerçekleşti. Her seti kazanan takımın sahasının 1 metre daraldığı organizasyona başvurular devam ediyor.
13.07.2023 Şampiy10
Ray Stevenson kimdir, neden öldü? Ray Stevenson filmleri ve TV dizileri!
Ray Stevenson kimdir, neden öldü? Ray Stevenson filmleri ve TV dizileri! Rome, Vikings ve Dexter gibi dizilerde rol alan aktör Ray Stevenson, 58 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun, ‘Cassino in Ischia’ adlı bir aksiyon filminin çekimleri için bulunduğu İtalyan adası Ischia’da hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Ray Stevenson, 4 gün sonra 59. doğum yaşına girecekti. Peki, Ray Stevenson kimdir, neden öldü?
23.05.2023 Magazin
Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı!
Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı! New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne olmuştu. Gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri de Kim Kardashian'dı. Tarzıyla gündem olan Kardashian'ın incili elbisesinin detayları ortaya çıktı.
7.05.2023 Magazin
Le Mans yarışında bağlantı koptu! 'Game Over'
Le Mans yarışında bağlantı koptu! 'Game Over' İki kez Formula 1 Dünya Şampiyonu Max Verstappen, gerçekte olduğu kadar sanal pistlerde de çok hızlı! Dijital dünyada da rakiplerine zor anlar yaşatan ve hızıyla en hızlı sim yarışçılarını geride bırakabilen dünyaca ünlü Hollandalı pilot, Red Line takımıyla katıldığı 24 saatlik dijital Le Mans yarışını önde götürdüğü sırada sunucudan düştü ve bunu iki kez yaşayınca küplere binip yarışı terk etti.
17.01.2023 Yaşam
Ünlü iş kadını Dilek Ertek'ten 12 gündür haber alınamıyor! Delilleri kim kararttı?
Ünlü iş kadını Dilek Ertek'ten 12 gündür haber alınamıyor! Delilleri kim kararttı? Dünyaca ünlü mücevher markasının Türkiye distribütörü olan iş insanı Dilek Ertek, tatil amacıyla gittiği Haiti'de gemiden düştü. Ertek'ten 12 gündür haber alınamıyor. Eski cinayet polisi Savaş Kurtbaba da soruşturmadaki soru işaretlerini ve yapılan yanlışları Hürriyet'ten Çetin Aydın'a tek tek sıraladı...
7.11.2022 Gündem
Sinem Üretmen kimdir, kaç yaşındaydı? Kınalı Bebek klibinde oynayan Sinem Üretmen hayatını kaybetti!
Sinem Üretmen kimdir, kaç yaşındaydı? Kınalı Bebek klibinde oynayan Sinem Üretmen hayatını kaybetti! Manken ve oyuncu Sinem Üretmen hayatını kaybetti. 90’lı yılların tanınmış ismi Sinem Üretmen, Demet Sağıroğlu'nun Kınalı Bebek, Burak Kut'un Bebeğim kliplerinde oynamış, dizlerde de rol almıştı. Acı haberi, Deniz Pulaş sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Sinem Üretmen kimdir, kaç yaşındaydı? Sinem Üretmen neden öldü? Sinem Üretmen hastalığı ne? Sinem Üretmen hasta mıydı? İşte detaylar…
24.10.2022 Ünlüler Dünyası
6222 çalışmaya başladı! İşte Ankaragücü'ne verilecek ceza ve Josef de Souza'nın son durumu
6222 çalışmaya başladı! İşte Ankaragücü'ne verilecek ceza ve Josef de Souza'nın son durumu Pazar günü oynanan Ankaragücü - Beşiktaş maçı sonrası yaşanan olaylardan dolayı başkent ekibinin PFDK'ya sevk edileceği öğrenilirken, Josef de Souza'nın gördüğü kırmızı kart içinse 'alt sınır' cezası verilecek.
6.09.2022 Beşiktaş
Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı dünyada gündem oldu! ABD'li rapçi Jksola Kapıcı İzzet şarkısıyla dans etti!
Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı dünyada gündem oldu! ABD'li rapçi Jksola Kapıcı İzzet şarkısıyla dans etti! ABD’li rapçi Jksola'nın Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı ile yaptığı dans sosyal medyanın gündeminde! Rapçi Jksola’nın Ankaralı Namık’ın şarkısıyla eğlendiği anları paylaşımı milyonlarca kez izlendi. Pek çok kişi de Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı sözlerini araştırıyor. Peki, Rapçi Jksola kimdir? İşte merak edilen Ankaralı Namık Kapıcı İzzet şarkısı…
17.08.2022 Ünlüler Dünyası
Sigaraya zam geldi mi? Sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigara fiyatları değişti mi? İşte güncel sigara fiyatları!
Sigaraya zam geldi mi? Sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigara fiyatları değişti mi? İşte güncel sigara fiyatları! Sigara zammı sosyal medyada gündem oldu! Sigaraya yeni bir zam geleceği iddiaları üzerine yeni fiyat listeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar’ın sigara ve alkollü ürünlere yeni zam beklendiğini duyurmasıyla sigaraya gelecek zammın ne kadar olacağı merak ediliyor. Peki, Sigaraya zam geldi mi? Sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigara fiyatları değişti mi? İşte güncel sigara fiyatları!
14.08.2022 Ekonomi
Sigara fiyatlarına yeni zam geldi mi 27 Temmuz 2022? Güncel sigara fiyatları ne kadar?
Sigara fiyatlarına yeni zam geldi mi 27 Temmuz 2022? Güncel sigara fiyatları ne kadar? Sigara fiyatları güncel liste gündem olmaya devam ediyor. Sigaraya uygulanan %10 oranındaki ÖTV zammı ile birlikte 1 paket sigaradan alınan asgari maktu vergi tutarı 0,71'den 0,79'a yükselmiş ve Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, JTİ grubuna uygulanan zammın ardından Philip Morris, BAT ve İmperial gruplarına da zam yapıldığını duyurmuştu. Sosyal medyada “sigaraya zam geldi” iddialarının ardından 27 Temmuz 2022 sigara zammı var mı, sigaraya zam geldi mi? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, güncel sigara fiyatları ne kadar?
27.07.2022 Ekonomi
Rapçi Mavi pantalonunu çıkarıp iç çamaşırı ile konser verdi! Konserde soyunan Rapçi Mavi’ye sosyal medyada tepki!
Rapçi Mavi pantalonunu çıkarıp iç çamaşırı ile konser verdi! Konserde soyunan Rapçi Mavi’ye sosyal medyada tepki! Rapçi Mavi lakaplı Mavi Solman’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Festival Park Kadıköy etkinlik alanında verdiği konser olay oldu. Rapçi Mavi Solman, sahne aldığı halk konserinde pantolonunu indirip iç çamaşırıyla konserine devam etti. Görüntüler sosyal medyaya düştü. Arkadaşlarıyla iç çamasırıyla şınav çeken Rapçi Mavi konserdeki görüntülerle ilgili açıklama yaptı. Peki, Rapçi Mavi lakaplı Mavi Solman kimdir? İşte detaylar…
26.07.2022 Ünlüler Dünyası
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak...
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak... Suudi Arabistan’dan çılgın proje. 120 kilometrelik ‘yatay gökdelen’ yapılması planlanıyor. 500 metre yüksekliğindeki iki paralel binadan oluşan proje 1 trilyon dolara mal olacak ve binalarda 5 milyon kişi yaşayabilecek.
25.07.2022 Dünya
Sigara fiyatları ne kadar oldu, sigaraya YENİ zam geldi mi? Sigara zammı sonrası 21 Temmuz güncel sigara fiyatları listesi
Sigara fiyatları ne kadar oldu, sigaraya YENİ zam geldi mi? Sigara zammı sonrası 21 Temmuz güncel sigara fiyatları listesi Sigara fiyatları gündemdeki yerini koruyor. Temmuz ayının başında JTİ grubun uygulanan zammın ardından Philip Morris, BAT ve İmperial grubu sigaralara da zam yapıldığı duyurulmuştu. Sigara gruplarının peş peşe zam yapmasıyla güncel sigara fiyatları araştırılıyor. Peki, sigara zamlarından sonra en ucuz ve en pahalı sigara fiyatı ne oldu, sigara fiyatları ne kadar? 21 Temmuz 2022 güncel sigara fiyatları...
21.07.2022 Ekonomi
Araba satışında yeni dönem! Sınırlı seçenek
Araba satışında yeni dönem! Sınırlı seçenek Araba satışında yeni dönem. Dev araba firmaları çip krizini aşmak için sınırlı seçenek uygulamasına geçti. Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) tarafından yayımlanan verilere göre, Avrupa’da binek otomobil satışları Haziran ayında yüzde 17 düşüşle 1 milyon düzeyine indi. Söz konusu rakamın, 1996’dan bu yana aylık bazda en düşük satış seviyesi olduğuna dikkat çeken uzmanlar, bunda tedarik problemlerinin yanı sıra Avrupa genelinde artan enflasyonun da rol oynadığını belirtiyor. Uzmanlar, bu yıl Avrupa genelinde satışların 10 milyon düzeyinde kalmasının söz konusu olabileceğine dikkat çekiyor. Öte yandan dev araba firmaları müşterilerine kısıtlı seçenekte araba özellikleri sunarak çip krizinin etkisini azaltmayı planlıyor. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...
18.07.2022 Ekonomi
Erkan Petekkaya'dan 'kalp krizi geçirdi' iddialarına yanıt
Erkan Petekkaya'dan 'kalp krizi geçirdi' iddialarına yanıt Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın, yeni projesinin çekimleri esnasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Petekkaya, çıkan haberleri paylaştığı video ile yalanladı
25.06.2022 Magazin
Üç yıl önce 400 dolarla başladı, şimdi eserleri 1,6 milyon dolara kadar ulaştı! Genç ressam Anna Weyant paraya para demiyor...
Üç yıl önce 400 dolarla başladı, şimdi eserleri 1,6 milyon dolara kadar ulaştı! Genç ressam Anna Weyant paraya para demiyor... 27 yaşındaki Kanadalı ressam Anna Weyant'ın Instagram'ında sergilediği ve plajda 400 dolara sattığı tablolarının değeri üç yıl sonunda 1,6 milyon dolara ulaştı. Konuyla ilgili konuşan Weyant, "İnsanlar beni tebrik etmeyi sürdürüyor ama bu satış beni rahatlatmak bir yana üzerimdeki baskıyı daha da arttırdı” ifadelerini kullandı. Peki ama dudak uçuklatan bu başarı nasıl geldi? İşte film gibi bir hikâye...
24.06.2022 Kültür Sanat
İBB duyurdu! Ücretsiz sertifikalı ve İHA-1 Ticari Pilot Ehliyeti verilecek! Gökyüzünün Yıldız Gençleri Projesi başvuruları başladı!
İBB duyurdu! Ücretsiz sertifikalı ve İHA-1 Ticari Pilot Ehliyeti verilecek! Gökyüzünün Yıldız Gençleri Projesi başvuruları başladı! İBB’den İHA eğitimi! İBB Gençlik ve Sopr Müdürlüğü duyurdu! Gökyüzünün Yıldız Gençleri Projesi başvuruları başladı! İBB’den yapılan duyuruya göre, Sertifikalı ve İHA-1 Ticari Pilot Ehliyeti için ücretsiz eğitim verilecek. Peki, İBB Sertifikalı ve İHA-1 Ticari Pilot Ehliyeti başvurusu nasıl yapılır? Gökyüzünün Yıldız Gençleri Projesi başvuru şartları ne? İşte detaylar…
16.06.2022 Eğitim
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’ İbrahim Kutluay'ın eski eşi manken Demet Şener, bir süredir aşk yaşadığı Tolga Arman ile öpüşme pozunun resmedilmiş halini evinin duvarına astı. Tablonun önünde verdiği pozları paylaşan Şener'e olumsuz yorumlar yağdı.
2.06.2022 Magazin
Jennifer Lopez'den bikinili paylaşım: Yaz modu aktif edildi
Jennifer Lopez'den bikinili paylaşım: Yaz modu aktif edildi ABD'li yıldız Jennifer Lopez, bikinili pozlarını Instagram hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.
2.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Line ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki line haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.