Limon

Limon

Son dakika limon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan limon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını limon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Limon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan limon gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.276 limon haberi bulunmuştur. Tüm limon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'yı narenciye çiçeği kokusu sardı! Karnaval yakında
Adana'yı narenciye çiçeği kokusu sardı! Karnaval yakında Adana'da turunç ve narenciye ağaçları çiçek açıp baharı müjdelerken çiçeklerden yayılan güzel koku hem kent sakinlerini hem de gelen turistleri mest ediyor.
2.04.2024 Adana
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için önerilerde bulunan Prof. Dr. Gülbanu Canbaloğlu “Sahur kahvaltının yerini almalıdır. Sahura kalkmamak ya da sahurda sadece su içmek açlık kan şekerinin erken saatlerde düşmesine, güne hazırlıksız başlanmasına, gün içinde halsizliğe yol açar. Mideyi rahatsız etmemek ve kalori fazlalığını önlemek için en doğru pişirme yöntemleri ızgara, fırınlama, haşlama veya buğulamadır” dedi.
27.03.2024 Sağlık
Meyvesi yüz güldürmedi kabuğu altın oldu! Kilosu 20 liradan satılıyor
Meyvesi yüz güldürmedi kabuğu altın oldu! Kilosu 20 liradan satılıyor Adana'nın Kozan ilçesinde hasadı başlayan ve para etmeyen limon, portakal ve turunçların kabuğu altın oldu. Kozmetik, ilaç ve gıda sanayinde kullanılan narenciye kabuklarının kilosu 20 TL'den alıcı buluyor.
7.03.2024 Adana
Adana'da narenciye bahçede kaldı! Kilosu 1 liradan satışa sunuluyor
Adana'da narenciye bahçede kaldı! Kilosu 1 liradan satışa sunuluyor Adana'nın Kozan ilçesinde portakal başta olmak üzere mandalina ve limon tarlada 1 TL'den alıcı bulamıyor. Onlarca dönüm portakal ve mandalina çürürken üreticiler, bahçede en az hasarın oluşması için ürünleri dalından dökmeye başladı.
5.03.2024 Adana
Ağızda çıkan uçukları ömrünü kısaltıyor: Boğazda bekletince faydasına şahit olacaksınız
Ağızda çıkan uçukları ömrünü kısaltıyor: Boğazda bekletince faydasına şahit olacaksınız Ağızda çıkan uçukların günlerce kalması can sıkıcıdır. Ancak mutfaklarda yer alan üç malzemeyle bu durumu aynı gün halledebilirsiniz.
29.02.2024 Yaşam
Ayva kabuğundan çay: Bir dilim de ondan eklediğinizde faydası bitmiyor!
Ayva kabuğundan çay: Bir dilim de ondan eklediğinizde faydası bitmiyor! Kışın en sağlıklı meyvesi ayva genellikle kabuğundan bağımsız tüketilir. Ancak ayva kabuğuyla yapılacak bir bardak çayın faydalarını duyunca inanamayacak, bir daha kabukları atmayacaksınız.
24.02.2024 Yaşam
Egzamanın bir numaralı sebebi: Limonlu cilt bakımının hasarı büyük oluyor!
Egzamanın bir numaralı sebebi: Limonlu cilt bakımının hasarı büyük oluyor! Son günlerde limonla cilt bakımı önerileri oldukça popüler. Cildinizin parlak ve siyah noktalardan arındırma vaadinde bulunan limonlu bakıma uzmanlardan kesin cevap geldi. İşte detaylar...
19.02.2024 Yaşam
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı Ara tatilin sona ermesi ile özellikle nezle, grip, soğuk algınlığı gibi hastalıkların çocuklarda artmasını beklediklerini belirten uzmanlar, mutlaka önlem alınması gerektiğine dikkat çekti.
13.02.2024 Sağlık
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
Adana Kozan'da yetişiyor! Meyvesi yüz güldürmedi kabuğu altın oldu
Adana Kozan'da yetişiyor! Meyvesi yüz güldürmedi kabuğu altın oldu Adana’nın Kozan ilçesinde bu yıl dalında kalan ve para etmeyen narenciyenin kabukları kurutulunca kilosu 20 liradan satılıyor.
3.02.2024 Adana
Limon sosu yasaklandı mı? Limon sosu ile limon suyu arasındaki fark nedir, limon sosu neden yasaklandı? Resmi Gazete limon sosu kararı
Limon sosu yasaklandı mı? Limon sosu ile limon suyu arasındaki fark nedir, limon sosu neden yasaklandı? Resmi Gazete limon sosu kararı Geçen yıl ‘eser’ miktarda nar olan ya da bazen hiç olmayan nar ekşisi görünümlü sosların yurtiçi piyasaya arzı yasaklanmıştı. Tarım Bakanlığı bu kez limon suyu izlenimi veren limon aromalı soslar için harekete geçti. Peki, Limon sosu yasaklandı mı, neden yasaklandı?
2.02.2024 Yaşam
Mineral İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Mineral Barındıran Gıdalar Listesi...
Mineral İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Mineral Barındıran Gıdalar Listesi... Mineral, vücudun aldığı besinlerin yakılmasından sonra vücutta kalan inorganik maddelerdir. Vücutta kalan mineraller besinlerin içerisinde kendiliğinden de bulunur.
1.02.2024 Yaşam
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ocak ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 34,7 ile yeşil fasulye oldu. Yeşil fasulyedeki artışı yüzde 29,8 ile salatalık, yüzde 28,4 ile ıspanak, yüzde 22,9 ile pırasa takip etti” dedi.
1.02.2024 Ekonomi
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi Geçen yıl yapılan düzenlemeyle içinde ‘eser’ miktarda nar olan ya da bazen hiç olmayan nar ekşisi görünümlü sosların yurtiçi piyasaya arzı yasaklanmıştı.
1.02.2024 Gündem
Limon suyu satışlarına yasak getirildi! Resmi Gazete'de yayımlandı
Limon suyu satışlarına yasak getirildi! Resmi Gazete'de yayımlandı Tarım ve Orman Bakanlığı, Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle birlikte limon suyu izlenimi veren; limon aromalı sos, limon sosu, limonlu sos ve benzeri isimlerle limon suyu benzeri ürünler yurt içinde piyasaya arz edilemeyecek.
31.01.2024 Gündem
Potasyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Potasyum Barındıran Gıdalar Listesi...
Potasyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Potasyum Barındıran Gıdalar Listesi... Potasyum, vücut için birçok olumlu katkıları olan önemli bir elementtir. Genellikle hücre içi sıvılarda kendini gösteren potasyumun, vücut dengesinin sağlanması ve iskelet kas sistemine olan desteği nedeniyle insan sağlığına faydası bulunmaktadır. En önemli potasyum kaynağı, besinler yoluyla alınmaktadır. Bu sebeple uzmanlar tarafından potasyum içeren besinlerin düzenli olarak tüketilmesi önerilmektedir.
25.01.2024 Sağlık
Antioksidan İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Antioksidan Barındıran Gıdalar Listesi...
Antioksidan İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Antioksidan Barındıran Gıdalar Listesi... Antioksidan, serbest radikaller ile savaşarak vücudun sağlıklı olmasına yardım eden maddelerdir. Antioksidanlar sayesinde birçok hastalığa yakalanma riski azalır ve vücudun bağışıklık sistemi de güçlenir.
24.01.2024 Sağlık
Sitrin Taşı Özellikleri Nelerdir? Sitrin Taşının En Bilinen Faydaları...
Sitrin Taşı Özellikleri Nelerdir? Sitrin Taşının En Bilinen Faydaları... Sitrin, ismini Fransızca bir kelime olan citron sözcüğünden almaktadır. Citron, kelime olarak limon anlamına gelir ve birinci yüzyıldan bu yana kullanıldığı düşünülmektedir.
23.01.2024 Yaşam
Yüzdeki Sivilce Nasıl Geçer? Yüzdeki Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Yüzdeki Sivilce Nasıl Geçer? Yüzdeki Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Yüzde oluşan sivilcelerin birçok farklı nedeni bulunmaktadır. Özellikle kir, ölü hücreler, yağ kalıntıları sivilce oluşmasına neden olan faktörlerdendir. Düzenli olarak yapılan cilt temizliği sivilcelerin oluşma riskini azaltmaktadır.
17.01.2024 Sağlık
Yüzdeki Lekeler Nasıl Geçer? Yüzdeki Lekeler Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Yüzdeki Lekeler Nasıl Geçer? Yüzdeki Lekeler Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Yüzdeki lekeler yaştan, sivilceden, güneşten ya da belirli bazı sebeplerden meydana gelebilir. Bu lekeler sağlık olarak bir sorun yaratmaz ancak estetik anlamda çoğu zaman bireyleri rahatsız etmektedir. Özellikle koyu renkleri gidermek için renk açıcı kremler tercih edebilir ya da reçetesiz, organik kürler ve peelingler yaparak cilt lekeleri yok edilebilir.
17.01.2024 Sağlık
Tırnak Mantarı Nasıl Geçer? Tırnak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Tırnak Mantarı Nasıl Geçer? Tırnak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Onikomikoz olarak bilinen halk arasında tırnak mantarı olarak geçen bu cilt hastalığı özellikle tedavi edilmezse yayılma, bulaşma ve çoğalma göstermektedir. Ancak bu rahatsızlık sadece oje ya da kremler ile geçmemektedir. Sürekli yayılma eğilimi olduğundan dolayı, sıklıkla bireyler doğal tedavi yöntemlerini uygulamaktadır.
17.01.2024 Sağlık
Soğuk Algınlığı Nasıl Geçer? Soğuk Algınlığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Soğuk Algınlığı Nasıl Geçer? Soğuk Algınlığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Soğuk algınlığı özellikle sonbahar ve kış döneminde kişilerin sıkça karşılaştığı rahatsızlıklardan biridir. Özellikle kapalı alanlar, toplu taşıma, kreşler ve okullarda sıkça bulaşma olasılığı vardır. Ancak bu rahatsızlık evde uygulanan bazı yöntemler ile kolay bir şekilde iyileşebilir.
17.01.2024 Sağlık
Siyah Nokta Nasıl Geçer? Siyah Nokta Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Siyah Nokta Nasıl Geçer? Siyah Nokta Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Siyah noktalar bir akne türüdür. En sık yüz bölgesinde görülür. Ancak sırt, boyun, göğüs ve ense gibi alanlarda da görülebilir. Siyah noktalar sıklıkla foliküllerin tıkanması yüzünden oluşur. Siyah noktalar peeling, bakım kremleri, yüz jelleri ve belirli kürler ile kolayca geçebilirler.
17.01.2024 Sağlık
Sivilce Nasıl Geçer? Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Sivilce Nasıl Geçer? Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Sivilce problemleri genetik ya da çeşitli nedenlerden oluşmaktadır. Sivilce problemleri için geliştirilmiş pek çok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Kişilerin cilt yapısına uygun şekilde önerilen tarifler ile sivilce görünümü ve oluşan lekelenmeler de kısa süre içerisinde geçmeye başlamaktadır.
17.01.2024 Sağlık
Rüyada Limon Ağacı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Limon Ağacında Limon Toplamak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Limon Ağacı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Limon Ağacında Limon Toplamak Nasıl Yorumlanır? En yararlı besin kaynakları içinde yer alan limon, aynı zamanda pek çok kez rüyalara girer. Bu nedenle de pek çok kişi rüyasının ne anlama geldiğini kolaylıkla öğrenebilmek için rüya alimlerin yorumlarını inceler. 
13.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Limon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki limon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.