Levent Ersöz

Levent Ersöz

Son dakika levent ersöz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan levent ersöz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını levent ersöz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Levent Ersöz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan levent ersöz gelişmeleri de dahil olmak üzere 450 levent ersöz haberi bulunmuştur. Tüm levent ersöz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ergenekon davasıyla ilgili bomba gelişme
Ergenekon davasıyla ilgili bomba gelişme Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülmeye başlanan 235 sanıklı Ergenekon davasında mütalaasını açıklayan savcı, Ergenekon Silahlı Terör Örgütünün varlığının kanıtlamadığını belirtti. 26 sanık hakkında ceza istendi. Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülmeye başlanan 235 sanıklı Ergenekon davasında mütalaasını açıklayan savcı, Sanık Alparslan Arslan hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti.
30.11.2018 Gündem
Ergenekon davası yeniden başladı
Ergenekon davası yeniden başladı Yargıtay’ın bozma kararı verdiği Ergenekon davası bugün yeniden görülmeye başlandı. Duruşmada savcı İlker Başbuğ'un yargılamasının durdurulmasını ve yargılama için izin alınmasını talep etti. Öte yandan, Danıştay saldırısı dosyası, Ergenekon davasından ayrılırken, İlker Başbuğ ve 18 sanığın dosyası da davadan ayrılarak Ankara'ya gönderildi. Duruşma 7 Eylül'e ertelendi.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon’un gizli tanığı: FETÖ bana işkence yapıyor
Ergenekon’un gizli tanığı: FETÖ bana işkence yapıyor Ergenekon’un sanığı ve gizli tanığı Yüksel Dilsiz, kaldığı Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’nde FETÖ’cü gardiyanlar tarafından işkence gördüğünü iddia ederek başka bir cezaevine naklini istedi
29.09.2021 Gündem
Yargıtay'dan Ergenekon kararı!
Yargıtay'dan Ergenekon kararı! Yargıtay, 275 sanıklı davada Ergenekon Davası'nda delillerin toplanmasında hukuka aykırılık gördü ve hükmü usul yönünden bozdu
29.09.2021 Gündem
Ergenekon’da karar günü
Ergenekon’da karar günü Yargıtay 16. Ceza Dairesi, aralarında eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ’un da bulunduğu 274 sanıklı davada karar verecek
29.09.2021 Gündem
Ergenekon'da karara doğru
Ergenekon'da karara doğru Ümraniye'deki bir gecekonduda 12 Haziran 2007'de ele geçirilen 27 el bombasıyla başlayan Ergenekon davası, Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nin 21 Nisan'da kararı açıklamasıyla 9 yıl sonra karara bağlanmış olacak.
29.09.2021 Gündem
Ersöz’ün beraati isteniyor
Ersöz’ün beraati isteniyor Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, 8...
29.09.2021 Gündem
Ergenekon davasında flaş gelişme
Ergenekon davasında flaş gelişme Yargıtay Ergenekon sanıklarının yurt dışına çıkma yasağını kaldırdı. Başbuğ, Tolon, Eruygur dahil 85 sanığın yurt dışı yasağı kalktı.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon davasında flaş gelişme
Ergenekon davasında flaş gelişme Yargıtay 16. Ceza Dairesi'ndeki, eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, emekli Orgeneraller Şener Eruygur, Hurşit Tolon, Hasan Iğsız, emekli Tuğgeneraller Veli Küçük, Levent Ersöz, yazar Yalçın Küçük, Doğu Perinçek, Mustafa Balbay, Mehmet Haberal'ın da aralarında bulunduğu 274 sanıklı "Ergenekon" davasının temyiz duruşmasında savunmalar 14. oturumda tamamlandı. Karar, 21 Nisan 2016 Perşembe günü açıklanacak.
29.09.2021 Gündem
Temyiz ‘adil yargılama’  sözüyle start aldı...
Temyiz ‘adil yargılama’ sözüyle start aldı... Ergenekon’un Yargıtay duruşmasında hakimin sözleri: ‘Adil yargılama ilkelerini gözeterek, savunma hakkınıza sonsuz saygı göstererek, istediğiniz oranda savunma imkanı vereceğiz’ Ergenekon davasının Yargıtay 16...
29.09.2021 Gündem
‘Savunma hakkı kısıtlandı hüküm bozulsun’
‘Savunma hakkı kısıtlandı hüküm bozulsun’ Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Ergenekon davasında usulden bozma istedi...
29.09.2021 Gündem
109 gizli tanığın kimliği 12’sinin de yüzü değişti!
109 gizli tanığın kimliği 12’sinin de yüzü değişti! Cumhurbaşkanı Danışmanı Binali Yıldırım, gizli tanıklık için ‘Vahşice kullanıldı’ değerlendirmesinde bulundu. 2008’de uygulamaya giren yasayla yüzlerce gizli tanık Ergenekon, KCK, Zirve Yayınevi ve Hrant Dink davalarına temel olan binlerce ifade verdi. 109 gizli tanık kimliğini, 12’siyse yüzünü değiştirdi
29.09.2021 Gündem
Beraatlara itiraz
Beraatlara itiraz Anayasa Mahkemesi’nin Balyoz için verdiği “Hak ihlali” kararının ardından yeniden yargılanan 236 tutuksuz sanığın beraat etmesine savcıdan itiraz geldi
29.09.2021 Gündem
62 sanığın beraati istendi!
62 sanığın beraati istendi! Yargıtay tarafından haklarındaki mahkumiyet kararı bozulan 62 kişinin yeniden yargılandığı "Balyoz" Davası’nda, Cumhuriyet Savcısı Ramazan Öksüz verdiği mütalaada, tüm sanıkların beraatini istedi.
29.09.2021 Gündem
Emekli Tuğgeneral Ersöz'ün ifadesi alındı
Emekli Tuğgeneral Ersöz'ün ifadesi alındı Haklarındaki mahkumiyet kararları bozulan 62 sanığın yargılandığı "Balyoz Planı" davasında emekli Tuğgeneral Ersöz'ün ifadesi alındı.
29.09.2021 Gündem
'Özal'dan af diliyorum'
'Özal'dan af diliyorum' 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüne ilişkin davada, sanık emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün beraatına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
'Ahmet Özal babasını öldürenleri biliyordur'
'Ahmet Özal babasını öldürenleri biliyordur' "Turgut Özal’a suikast" suçundan yargılanan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, suçlamaları reddetti.
11.09.2014 Dünya
AYM kararını verdi!
AYM kararını verdi! Anayasa Mahkemesi, Ergenekon sanıkları Veli Küçük, Dursun Çiçek ve Levent Ersöz'ün "uzun tutukluluk" nedeniyle haklarının ihlal edildiğine karar verildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hakkındaki soruşturmalarda görev alan hakim ve savcılarla ilgili başvurusu ise reddedildi.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon'da tahliyeler devam ediyor!
Ergenekon'da tahliyeler devam ediyor! Ergenekon Davası’nda tahliye dalgası dün de sürdü. Aralarında emekli generaller Veli Küçük ile Tuncer Kılınç’ın da olduğu 18 kişi tahliye oldu.
29.09.2021 Gündem
İşte tahliye çıkan sanıklar
İşte tahliye çıkan sanıklar - Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan (Cezası ağırlaştırılmış müebbet) - Emekli Albay Levent Göktaş (Cezası 20 yıl 9 ay)- Yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Peker (Cezası 10 yıl)- Avukat Kemal Kerinçsiz (Cezası müebbet hapis)- Danıştay saldırganı Alparslan Arslan (Cezası 2 ağırlaştırılmış müebbet ve 90 yıl) - Eski Özel Harekatçı İbrahim Şahin (Cezası 49 yıl 4 ay)- Emekli Albay Dursun Çiçek (Cezası 16 yıl) - Orgeneral Hasan Iğsız (Cezası 10 yıl)- Emekli Tuğgeneral Alaattin Sevim (Cezası 10 yıl)- Emekli Orgeneral Şener Eruygur (Cezası 10 yıl)- Teğmen Mehmet Ali Çelebi (Cezası 16...
29.09.2021 Gündem
Ergenekon'da art arda tahliyeler!
Ergenekon'da art arda tahliyeler! "Ergenekon" davasında mahkeme, Doğu Perinçek'in tahliyesine karar verdi. Böylece gün içerisindeki tahliye sayısı 19'a yükseldi. Veli Küçük'ün de aralarında olduğu 7 sanığın tahliye talebi ise reddedildi. Tahliye edilen emekli Albay Levent Göktaş, Kemal Kerinçsiz, Sedat Peker, İbrahim Şahin, Doğu Perinçek, Hasan Iğsız ve Yalçın Küçük cezaevinden çıktı.
29.09.2021 Gündem
Kimlerin tahliyesi reddedildi?
Kimlerin tahliyesi reddedildi? Ergenekon Davası kapsamında Tuncay Özkan, Sedat Peker, İbrahim Şahin, Alparslan Aslan, Yalçın Küçük, İbrahim Şahin, Kemal Kerinçsiz ve Mehmet Ersöz tahliye edildi. Tahliyesi reddedilen sanıklar ise şöyle...
29.09.2021 Gündem
30 sanıktan tahliye dilekçesi!
30 sanıktan tahliye dilekçesi! Anayasa Mahkemesi'nin eski Genelkurmay Başkanı emekli İlker Başbuğ hakkında verdiği ihlal kararı ve Özel Yetkili Mahkemeleri kaldıran yasa değişikliğinin ardından Ergenekon Davası'nda tutuklu bulunan 30 sanık tahliye talebinde bulundu.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon’da 1’inci dalga!
Ergenekon’da 1’inci dalga! Tutukluluğu 5 yılla sınırlandıran yasanın yürürlüğe girmesi ve Başbuğ kararının emsal olmasıyla Ergenekon tutuklularına tahliye yolu açıldı...
29.09.2021 Gündem
İşte tahliyesi beklenen isimler!
İşte tahliyesi beklenen isimler! TMK 10. Maddesiyle yetkili mahkemelerin kaldırılmasıyla birlikte 'terör suçları'nda da tutukluluk süresinin 5 yıla inmesi, uzun süredir tutuklu olan bir çok sanık için tahliye umudu doğurdu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Levent Ersöz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki levent ersöz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.