Latife Hanım

Latife Hanım

Son dakika latife hanım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan latife hanım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını latife hanım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Latife Hanım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan latife hanım gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 latife hanım haberi bulunmuştur. Tüm latife hanım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sokaktan topladığı 4 kediyi öldürüp, apartmanın bahçesine atmış
Sokaktan topladığı 4 kediyi öldürüp, apartmanın bahçesine atmış İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, sokaktan topladığı kedileri oturduğu dairede öldürdükten sonra apartmanın bahçesine attığı suçlamasıyla gözaltına alınan K.K.'nin (36) ifadesinde suçlamayı kabul etmediği, hayvanları sevdiğini söylediği öğrenildi. Valilik açıklamasında ise bahse konu ikametin arkasında bulunan boş arsada 4 kedi ölüsünün bulunduğu belirtildi.
16.01.2024 Gündem
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum Kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile yedi yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Pelin Akil, uzun saatler süren setlerden dert yanan birçok meslektaşının aksine sektördeki yoğun çalışma şartlarından çok da şikayetçi olmadığını söyledi.
26.11.2023 Magazin
Efes Kültür Yolu Festivali bayrağı Antalya’ya devretti! Antalya kültürün ve sanatın odağında olacak
Efes Kültür Yolu Festivali bayrağı Antalya’ya devretti! Antalya kültürün ve sanatın odağında olacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında sanatseverlerle aralıksız buluşmaya devam ediyor.
5.11.2023 Kültür Sanat
Atatürk’ün 'vicdanında sakladığı milli sır! Çankaya sofrası’nda duyuruldu
Atatürk’ün 'vicdanında sakladığı milli sır! Çankaya sofrası’nda duyuruldu Atatürk, zihninde gençlik yıllarında filizlenmeye başlayan cumhuriyet idealini Milli Mücadele yıllarında açıktan dile getirmemiş, Cumhuriyet’in ilanı ilk olarak 28 Ekim 1923 akşamı, ‘Çankaya sofrası’nda duyurulmuştu.
29.10.2023 Gündem
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus’a tepkiler dinmiyor. Bugün oynanan Galatasaray – Olimpija Ljubljana karşılaşmasının yayıncı kuruluşu D-Smart, bu kez “Veda” filmiyle gol attı. Atatürk’ü konu alan Veda’nın D-Smart GO’da yayınlandığını ince bir gönderme yaparak, “Veda’yı minnet ve özlemle izleyeceğiz! Biz buradayız, izindeyiz.” mesajıyla birlikte tanıttı.
15.08.2023 Şampiyonlar Ligi
28 Ekim saat kaçtan sonra tatil? 29 Ekim tatili kaç gün 2022, saat kaçta başlar?
28 Ekim saat kaçtan sonra tatil? 29 Ekim tatili kaç gün 2022, saat kaçta başlar? 28 Ekim’de tatil saat kaçta başlıyor, 29 Ekim tatili saat kaçta başlar? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı'nın yaklaşmasıyla tatil araştırması da başladı. 29 Ekim milli bayram olduğundan tatil olacak. Cumhuriyet Bayramı’ndan bir gün önce ise yarın gün tatil edilecek.
27.10.2022 Gündem
MSB’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
MSB’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı Milli Savunma Bakanlığı’nın (MSB) yayımladığı video mesajda, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Millî Mücadele kahramanlarımızı, Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” denildi.
19.05.2022 Siyaset
Latife Hanım'ın 'Hayatımın sırrı' dediği fotoğraf! 100 yıl sonra ortaya çıktı...
Latife Hanım'ın 'Hayatımın sırrı' dediği fotoğraf! 100 yıl sonra ortaya çıktı... Atatürk, İzmir’de 1922’de karargah olarak kullandığı Uşakizade Ailesi’nin köşkünde Latife Hanım’a evlilik teklifini kendi fotoğrafının arkasına yazarak iletti. Latife Hanım öldükten sonra da bulunamayan bu fotoğrafın eşine 100 yıl sonra ulaşıldı. İşte Latife Hanım’ın ‘Hayatımın sırrı’ dediği fotoğrafın öyküsü...
19.05.2022 Gündem
Zafer Bayramı nedir? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemi ve anlam ne, Zafer Bayramı ne zaman ilan edildi, neden kutlanıyor?
Zafer Bayramı nedir? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemi ve anlam ne, Zafer Bayramı ne zaman ilan edildi, neden kutlanıyor? Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan Büyük Zafer, tarihe altın harflerle geçti. 99 yıl önce bugün neler olduğunu merak edenler arama motorlarına yöneldi ve “Zafer Bayramı nedir” sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ne oldu, Zafer Bayramı ne zaman ilan edildi? 30 Ağustos Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi...
30.08.2021 Gündem
'Kız gibi oynamayın' diyerek tartıştıkları polis memurunu vurdular
'Kız gibi oynamayın' diyerek tartıştıkları polis memurunu vurdular İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, iddiaya göre halı sahada maç yapan kişilerin oyunculuğunu beğenmeyerek "Kız gibi top oynamayın" diyen bir grup, halı sahada maç yapan polis memurunu çıkan tartışmanın ardından tabanca ile ayağından yaraladı. Seyirciler arasında bulunan polislerin de ateş açması sonucu kaçan şüphelilerden 2'si kısa sürede yakalandı.
18.08.2021 Yaşam
Almanya'dan getirilen 132 Türk vatandaşı karantinaya alındı
Almanya'dan getirilen 132 Türk vatandaşı karantinaya alındı ALMANYA'dan Türkiye'ye gelen 132 Türk vatandaşı, koronavirüs (covid-19) tedbirleri kapsamında 14 günlük karantina süreci için Uşak'taki Latife Hanım Kız Öğrenci Yurdu'na yerleştirildi.
20.04.2020 Corona Virüsü
30 Ağustos Zafer Bayram'ının önemi nedir?
30 Ağustos Zafer Bayram'ının önemi nedir? 30 Ağustos Zafer Bayramı bugün yurdun dört bir yanında çoşku ile kutlanacak. Yurdun tamamen düşman işgalinden temizlenmesi Yüce Türk Ordusunun Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlattığı Büyük Taarruz'un başarı ile sonuçlanmasının ardından düşman işgali vatan topraklarında son buldu. 30 Ağustos Zafer Bayramı bu yüzden tarihe altın harflerle kazınmıştır. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı ilk olarak ne zaman kutlanmıştır. İşte tüm detaylar...
30.08.2018 Gündem
30 Ağustos resmi tatil mi olacak? 30 Ağustos Zafer Bayramı hangi gün?
30 Ağustos resmi tatil mi olacak? 30 Ağustos Zafer Bayramı hangi gün? 30 Ağustos resmi tatil mi olacak? 30 Ağustos Zafer Bayramı hangi gün? Sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Cumhuriyetin kurulmasında büyük öneme sahip olan, şanlı ordumuzun düşmanı denize döktüğü Başkomutanlık Meydan Muharabesinin 94. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyoruz. Peki 94. yıl dönümünü yarın kutlayacağımız 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil mi?
29.08.2018 Gündem
Fotoğrafçı aşkı
Fotoğrafçı aşkı Kanal D’de yayınlanan ‘Vatanım Sensin’ dizisinde Latife Hanım karakteriyle ekranlarda boy gösteren Hare Sürel, önceki gün sevgilisiyle Bebek’te el ele görüntülendi.
13.03.2018 Magazin
'Vatanım Sensin'de Hare Sürel sürprizi!
'Vatanım Sensin'de Hare Sürel sürprizi! Hare Sürel, başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel paylaştığı 'Vatanım Sensin’e konuk oyuncu olarak dahil oldu.
14.02.2018 Magazin
Mustafa Armağan'a Atatürk'e hakaretten 4,5 yıl
Mustafa Armağan'a Atatürk'e hakaretten 4,5 yıl Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Mustafa Armağan hakkında "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret"ten 4,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.
29.09.2021 Gündem
İzmir'de Feridun Düzağaç'lı kutlama
İzmir'de Feridun Düzağaç'lı kutlama 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 4 günlük festivalle kutlanacak.
16.05.2017 Kültür Sanat
'Latife Hanım Köşkü Anı Evi' müze oldu
'Latife Hanım Köşkü Anı Evi' müze oldu Karşıyaka Belediyesi tarafından restore ettirilerek 2008 yılında ziyarete açılan Latife Hanım Köşkü Anı Evi, 'Özel Müze' olarak tescillendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca onaylanan müze statüsünün, hem tarihi yapının hem de Karşıyaka'nın tanıtımına katkılar sağlayacağı belirtildi.
23.11.2016 Kültür Sanat
‘Araba yavaşladı, bize yöneldi bir sarsıntı geçirdi, hastaydı’
‘Araba yavaşladı, bize yöneldi bir sarsıntı geçirdi, hastaydı’ Mustafa Kemal Atatürk’ün 1923’teki Konya ziyareti sırasında çekilen fotoğrafta yer alan ve Ulu Önder’in isteği üzerine öğretmen olan Sabiha Özar, 101...
29.09.2021 Gündem
Başiskele'de caddeler yenilendi
Başiskele'de caddeler yenilendi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından Başiskele’de üç caddede yenileme çalışması yapıldı...
15.01.2016 Yaşam
Köpek sesi çıkarmaya hapis cezası
Köpek sesi çıkarmaya hapis cezası İZMİR’in Karşıyaka İlçesi’nde sokak köpeklerini besleyen İffet Kocaçam’a (39), bulundukları otomobilin içerisinden, köpek gibi uluyup, havladıkları iddiasıyla, ’Kişinin huzur ve sükununu bozma’ suçundan haklarında dava açılan Ali İ...
3.11.2015 Yaşam
Atatürk’le Latife Hanım’ın evliliğini Conker bitirdi
Atatürk’le Latife Hanım’ın evliliğini Conker bitirdi Latife Hanım’ın anılarında Atatürk’ün Çankaya sofrasına davet ettiği arkadaşları ve mutat zevattan rahatsızlık duyduğunu yazdığını belirten Öke, “Teyzem sadece Kazım Karabekir ve Fevzi Çakmak’ı çok sever ve sayardı” dedi.
25.01.2015 Yaşam
Erdoğan çifti taşınıyor!
Erdoğan çifti taşınıyor! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 10 Ağustos’ta yapılan seçimin ardından Türkiye'nin 12...
29.09.2021 Gündem
Ninesi Atatürk'ün öğretmeni çıktı
Ninesi Atatürk'ün öğretmeni çıktı İngiliz-Macar ortak yapımı “Atatürk” filminin kadrosu belli oldu.
9.08.2014 Magazin
‘Oyumuz yüzde 60’
‘Oyumuz yüzde 60’ Ekmeleddin İhsanoğlu, “Kampanya adil yürümüyor” dedi, TRT’ye tepki gösterdi: Bir gün millet sorgulayacak...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Latife Hanım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki latife hanım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.