Lara

Lara

Son dakika lara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lara gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.778 lara haberi bulunmuştur. Tüm lara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Katmer Katmer şarkısıyla tanınan Lara'nın tepeden tırnağa değişimi
Katmer Katmer şarkısıyla tanınan Lara'nın tepeden tırnağa değişimi "Adam Gibi Adam", "Katmer Katmer" ve "İhanetin Bekçisi" gibi şarkılarla tanınan 43 yaşındaki şarkıcı Lara tepeden tırnağa değişti. Lara, geçtiğimiz aylarda İranlı voleybolcu Mehdi Karimi ile dünya evine girmişti. Tam bir estetik harikası olarak hayranlarının karşısına çıkan Lara, 10 yılda 40 kilo verdi.
23.04.2024 Magazin
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı Antalya'nın Muratpaşa ilçesi'nde Eski Lara Caddesi'ndeki eğlence mekanında atılan Ozan ve Mustafa P. kardeşler, iş yerini kurşunlatmak için 25 suç kaydı bulunan Hüseyin A. ve 27 suç kaydı olan Fırat S. ile anlaştı. Adana'dan Antalya'ya giden ikili, motosiklet ile geldikleri mekanı kurşunladı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, mekan önündeki midyeci yaralandı. Şüpheliler, 'Paket' adlı operasyon ile yakalanan 10 kişi adliyeye sevk edildiği açıklandı.
9.04.2024 Gündem
Sinsice ilerliyor, geç belirti veriyor! İşte yumurtalık kanserinin 6 belirtisi
Sinsice ilerliyor, geç belirti veriyor! İşte yumurtalık kanserinin 6 belirtisi Jinekolog Kağan Açıkgözoğlu kadınlarda hayati risk oluşturan jinekolojik sorunlarından birinin yumurtalık kanseri olduğunu hatırlattı. Geç belirti verdiği için tanının da geç koyulduğunu belirten Uzm. Dr. Açıkgözoğlu, “Erken teşhiste tedavide başarı şansı yüzde 80-90’larda. Bu şansı kullanabilmek için yıllık muayenelerin önemi büyük.” dedi, kadınlara şüphe duymalarını gerektirecek 6 belirtiyi sıraladı.
27.03.2024 Sağlık
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 81 il valiliğine seçim tedbirleri genelgesi gönderildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 81 il valiliğine seçim tedbirleri genelgesi gönderildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçim güvenliği toplantısında açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, "81 il valiliğine seçim tedbirlerine ilişkin genelge gönderdik" dedi. Yerlikaya, "31 Mart Mahali Seçimlerinde, seçim güvenliği kapsamında; 324 bin Emniyet Genel Müdürlüğü, 197 bin Jandarma Genel Komutanlığı, 2 bin 850 Sahil Güvenlik Komutanlığı ve 53 bin güvenlik korucusu ve 17 bin gönüllü güvenlik korucusu olmak üzere toplam 594 bin personelimiz görevlendirildi" ifadelerini kullandıç
25.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
20.03.2024 İddaa
Ölümcül hastalık Y kuşağını tehdit ediyor! 50 yaş sonrası görülme sıklığı artıyor
Ölümcül hastalık Y kuşağını tehdit ediyor! 50 yaş sonrası görülme sıklığı artıyor Kolon ve rektum kanseri her iki cinsiyette de hem en sık rastlanan hem de yaşam kaybına neden olan kanserler arasında üçüncü sırada yer alıyor. Dünya Sağlık Örgütü rakamlarına göre dünyada her yıl yaklaşık 1 milyon 800 bin kişi bu hastalığa yakalandığını ve yaklaşık 900 bin kişinin de bu hastalıktan hayatını kaybettiğini söyleyen Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Neşet Köksal, özellikle 50 yaş sonrası görülme sıklığında artış olduğunu söyledi. Kolorektal kanserlerin artık 1980 yılı sonrasında doğan Y kuşağını temsil eden genç yetişkinleri de tehdit ettiğine işaret eden Prof. Dr. Köksal, “Yapılan bir çalışmada 1950’li yıllarda doğan yetişkinlerle karşılaştırıldığında, 1990’lı yıllarda doğanlarda kolon kanseri riski iki kat, rektum kanser riski ise dört katına çıkmaktadır. Ayrıca rektum kanseri hastalarının neredeyse üçte birinin 55 yaşın altında olduğundan taramaya 50 yaşından önce başlanmasının düşünülmesi gerektiği belirtilmiştir” dedi.
19.03.2024 Sağlık
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı!
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı! Murat Kurum mu? Ekrem İmamoğlu mu? İstanbul'da son durum ne? CNN TÜRK canlı yayınına katılan AK Parti'li Kabaktepe, İstanbul'daki son anket sonucunu paylaştı.
16.03.2024 Gündem
Yunan basını 'Bahane arıyor' başlığını attı Fatih Terim ateş püskürdü!
Yunan basını 'Bahane arıyor' başlığını attı Fatih Terim ateş püskürdü! Fatih Terim'in çalışırdığı Panathinaikos Play-Off’lara kaldı. Yunanistan Süper Ligi'nde normal sezon tamamlandı. Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos ligi 4'üncü sırada tamamladı. Yunan basını, OFI-Panathinaikos maçı sonrası Fatih Terim'in hakem hakkındaki açıklamalarına 'Bahane arıyor' başlığını attı.
4.03.2024 Futbol
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı!
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı! Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin basın toplantısı yapıldı. Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu. 'Hayatla Barış', 23 Şubat'ta vizyona girecek.
16.02.2024 Magazin
“Halkın Talepleri Platformu” kuruluyor! Sorunlar dinlenecek
“Halkın Talepleri Platformu” kuruluyor! Sorunlar dinlenecek Adana Ticaret Odası (ATO) ve Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) öncülüğünde ‘Halkın Talepleri Platformu’ kurulması kararlaştırılarak çalışmalara başlandı.
8.02.2024 Adana
Adana'da gerçekleşen ve planlanan projeler konuşuldu
Adana'da gerçekleşen ve planlanan projeler konuşuldu Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Devlet Su İşleri (DSİ) 6. Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek gerçekleştirilen çalışmalar ve planlanan projelerle ilgili bilgi aldı.
1.02.2024 Adana
Sosyal medya fenomenleri yeni dönem! Bakanlık şart getirdi, artık herkes yapamayacak
Sosyal medya fenomenleri yeni dönem! Bakanlık şart getirdi, artık herkes yapamayacak Sosyal medya fenomenleri için harekete geçildi. Ticaret Bakanlığı, 5. Reklam Konseyi’nin ana gündem maddeleri arasına sosyal medya fenomenlerini de aldı. Bakanlık kritik toplantı sonrası influencerlar için şart getirdi.
27.01.2024 Ekonomi
Aşı olanlara tazminat Türkiye'de var mı, devlet aşı olanlara para veriyor mu? Korona aşısı olanlara tazminat  başvurusu nedir?
Aşı olanlara tazminat Türkiye'de var mı, devlet aşı olanlara para veriyor mu? Korona aşısı olanlara tazminat başvurusu nedir? Almanya'da devlet, korona aşısının sebep olduğu zarar gerekçesiyle 467 kişiye tazminat ödedi. Ülkede 5 bin 597 başvurunun ise halen incelendiği öğrenildi. Söz konusu haberlerin gündeme gelmesiyle vatandaşlar arama motorlarına yönelerek devlet korona aşısı olanlara tazminat mı ödeyecek, aşı olanlara devlet para veriyor mu, korona aşısı tazminat başvurusu nasıl yapılır, aşı olanlar tazminat alabilir mi? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
26.01.2024 Dünya
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu!
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu! Biden yönetiminden Türkiye’ye F-16 satışına destek geldi. ABD Başkanı Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi. Biden'ın bu hamlesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. New York Times diplomatik girişimlere dikkat çekti ve Biden'ın mektubunda satışın hızla onaylanması çağrısında bulunduğunu yazdı. Yunan basını ise 'ABD Başkanı Erdoğan'a Savaş Uçağı Verdi' yorumunda bulundu. ABD Başkanı Joe Biden Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi.
25.01.2024 Gündem
Karavanist Fuarı’nda vatandaşlardan Tiny House’a yoğun ilgi
Karavanist Fuarı’nda vatandaşlardan Tiny House’a yoğun ilgi Gayrimenkul uzmanı Işık: “Konut dışı gayrimenkul satışları yüzde 62 oranlarında arttı”
9.01.2024 Advertorial
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı Müşterileri arasında Kardashianlar, top modeller, star oyuncular bulunan Amerikalı doktor Simon Ourian, son işlemlerden birisini de Meryem Uzerli'ye yaptı. Meryem Uzerli ise güzelliği için çok para ödedi.
7.01.2024 Magazin
Savunma Sanayii İcra Komitesi toplandı
Savunma Sanayii İcra Komitesi toplandı Savunma Sanayii İcra Komitesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.
3.01.2024 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira Yeni yılda Antalya'da saç kesim fiyatları yüzde 80 arttı. Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın üyelerine gönderdiği yeni fiyat listesinde saç sakal kesimi, 'Lüks' tarifedeki berberlerde 1100 lira, 'A' tarifesinde 550 lira, 'B' tarifesinde 480 lira ve 'C' tarifesinde 400 lira olarak belirlendi.
3.01.2024 Gündem
6. Sınıf Ondalık Gösterim: Matematik Ondalık Gösterim Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
6. Sınıf Ondalık Gösterim: Matematik Ondalık Gösterim Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Matematikte sayılar farklı türlere ayrılabilir: gerçek sayılar, doğal sayılar, tam sayılar, rasyonel sayılar vb. Ondalık sayılar da bunların arasında yer alıyor. Tam sayı ve tam sayı olmayan sayıları temsil etmenin standart biçimidir. Bu yazımızda “ Ondalık Sayılar ”ı, türlerini, özelliklerini ve ondalık sayıların basamak değeri gösterimini birçok çözümlü örnekle detaylı olarak ele alacağız.
26.12.2023 Eğitim
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.