Laos

Laos

Son dakika laos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan laos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını laos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Laos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan laos gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 laos haberi bulunmuştur. Tüm laos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 7 ülkenin büyükelçisinden güven mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 7 ülkenin büyükelçisinden güven mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Honduras, Namibya, İzlanda, Mozambik, Mauritius, Nepal ve Laos büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
25.04.2024 Gündem
Tayland Bayrağı Anlamı Nedir? Tayland Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Tayland Bayrağı Anlamı Nedir? Tayland Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Tayland, Asya kıtasında ve Hindiçin yarım adasında bulunur. Resmi adı Tayland krallığı olan ülkenin bayrağı kırmızı, beyaz ve mavi renklerinden meydana gelir. 
15.09.2023 Eğitim
Rusya'dan kolay vize hamlesi! Türkiye dahil 19 ülkede geçerli olacak
Rusya'dan kolay vize hamlesi! Türkiye dahil 19 ülkede geçerli olacak Rusya'dan vize hamlesi geldi. Yeni kararı dünyaya resmen duyurdular. Rusya Başbakanı Mihail Mişustin aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 19 ülke vatandaşının sadece otel rezervasyonu üzerinden kolay vize alabilmesini sağlayan kararnameyi imzaladı.
21.02.2023 Dünya
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı? “Üçüncü ülke vatandaşı nedir? ve “Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?” sorularına yanıt aranıyor. Rusya, üçüncü ülkelere beyaz şeker ve şeker kamışı ihracatını, Avrasya Ekonomik Birliğine (AEB) de tahıl ihracatını geçici olarak yasakladı.
15.03.2022 Dünya
Muay Thai nedir? Muay Thai nasıl yapılır, kuralları nelerdir, Tay Boksu ne kadar sürede öğrenilir?
Muay Thai nedir? Muay Thai nasıl yapılır, kuralları nelerdir, Tay Boksu ne kadar sürede öğrenilir? Muay Thai Tayland olmak üzere Myanmar, Kamboçya, Laos gibi Güneydoğu Asya ülkelerinde uygulanır. Peki, Muay Thai nedir? Muay Thai nasıl yapılır, kuralları nelerdir, ne kadar sürede öğrenilir?
26.01.2022 Gündem
ABD'den 8 ülkeye 'seyahat etmeyin' uyarısı
ABD'den 8 ülkeye 'seyahat etmeyin' uyarısı ABD Dışişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının arttığı ve aralarında İsrail ile Fransa'nın da olduğu 8 ülkeyi "tüm seyahatlerden kaçının" tavsiyesinin verildiği "yüksek riskli ülkeler" listesine ekledi.
10.08.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Resmi Gazete'de yayımlandı Laos Demokratik Halk Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Orhan Işık'ın atanmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
16.05.2020 Siyaset
AB 'kara para' listesini güncelledi
AB 'kara para' listesini güncelledi Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, kara para ve terörizmin finansmanı ile mücadelede yetersiz kalan ülkeleri içeren listesini güncelledi ve 12 ülkenin daha eklendiğini açıkladı.
7.05.2020 Ekonomi
1 Mayıs ne zaman kutlanmaya başlandı, nasıl ortaya çıkmıştır? Dünya’da ve Türkiye’de 1 Mayıs tarihçesi
1 Mayıs ne zaman kutlanmaya başlandı, nasıl ortaya çıkmıştır? Dünya’da ve Türkiye’de 1 Mayıs tarihçesi 1 Mayıs İşçi Bayramı yarın kutlanıyor. Corona virüsü salgını nedeniyle bu sene 1 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi. 1 Mayıs ne zaman kutlanmaya başlandı? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? Dünya’da ve Türkiye’de 1 Mayıs tarihçesi vatandaşlar tarafından yoğun olarak aranıyor. İşte 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı hakkında merak edilenler….
30.04.2020 Gündem
Corona virüsü olan ve olmayan ülkeler hangileri? Corona virüsü bulaşmayan bir yer var mı? 25 Mart 2020 anlık, canlı ve interaktif Corona virüsü haritası
Corona virüsü olan ve olmayan ülkeler hangileri? Corona virüsü bulaşmayan bir yer var mı? 25 Mart 2020 anlık, canlı ve interaktif Corona virüsü haritası Corona virüsü olan ve olmayan ülkeler salgınını yayılmaya devam etmesiyle merak ediliyor. Türkye’de corona virüsü tespiti konulan kişi sayısı bin 872’ye yükselince, vatandaşın corona virüsü konusuna olan ilgili de arttı. Milyonlarca kişi belirsizliğin hakim olduğunu corona virüsü hakkında en çok vaka sayılarını ve hangi ülkede en vakanın olduğunu merak ediyor. Corona virüsü kaç kişide var? Corona virüsü hangi ülkelerde var? Corona olmayan ülkeler hangileri? Gibi sorular sıklıkla sorulan soruların başını çekiyor. Corona virüsü salgının anlık takip edilme ihtiyacı nedeniyle de canlı ve anlık vaka sayılarını görebileceğimiz interaktif corona virüsü haritası oluşturdu. Dünya ABD merkezli Esri şirketinin geliştirdiği interaktif bir harita üzerinden corona virüsü salgınını takip ediyor. Öte yandan her gün 1.6 trilyon kez ziyaret edilen interaktif haritanın hazırlandığı ekibin içerisinde bir Türk var. Peki corona virüsü hangi ülkelerde var, hangi ülkelerde yok? İşte anlık, canlı, interaktif 25 Mart corona virüsü haritası...
25.03.2020 Corona Virüsü
Yılbaşı nedir, dünyada yılbaşı nasıl kutlanır? | Yılbaşı ile Noel aynı mıdır?
Yılbaşı nedir, dünyada yılbaşı nasıl kutlanır? | Yılbaşı ile Noel aynı mıdır? Yılbaşı nedir, dünyada nasıl kutlanır? Yılbaşı ile Noel aynı mıdır, farkı nedir? soruları 2020 yılının bitmesine saatler kala, merak ediliyor. Biz de sizle için Yılbaşı hakkında merak edilenleri derledik…
31.12.2019 Gündem
Laos-Tayland sınırında 6,1 büyüklüğünde deprem
Laos-Tayland sınırında 6,1 büyüklüğünde deprem Güneydoğu Asya ülkesi Laos'un kuzeybatısında 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
21.11.2019 Dünya
Çin'den dikkat çeken hamle!
Çin'den dikkat çeken hamle! Çin Başbakanı Li Kıçiang, ülkesinin Güney Çin Deniz'inde uzun vadeli barış ve istikrarın sağlanması için Güney Asya ülkeleriyle çalışmaya hazır olduğunu bildirdi.
3.11.2019 Dünya
Büyükelçi ataması kararnamesi yayımlandı!
Büyükelçi ataması kararnamesi yayımlandı! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bazı ülkelere atanan büyükelçileri arayarak yeni görevlerini bildirdi.
12.09.2019 Gündem
ABD Donanması ilk defa ASEAN ile tatbikat yapacak
ABD Donanması ilk defa ASEAN ile tatbikat yapacak ABD Donanması, Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) üyeleri ile ilk defa ortak tatbikata başladı. Tatbikata sekiz savaş gemisi, dört donanma uçağı ve binden fazla asker katılacak.
2.09.2019 Dünya
Laos'ta tur otobüsü yoldan çıktı: 13 ölü, 33 yaralı
Laos'ta tur otobüsü yoldan çıktı: 13 ölü, 33 yaralı Güneydoğu Asya ülkesi Laos'ta Çinli turist grubunu taşıyan otobüsün yoldan çıkması üzerine en az 13 kişi hayatını kaybetti.
20.08.2019 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan Tayland ile ticaret anlaşması müjdesi!
Bakan Çavuşoğlu'ndan Tayland ile ticaret anlaşması müjdesi! ASEAN Dışişleri Bakanları Toplantısı için Tayland’da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yerel basına yaptığı açıklamada, bölge ülkelerle ilişkilerin gelişmesi için özel bir politika uygulandığını söyleyerek, yakın zamanda Tayland ile görüşülen ticaret anlaşmasının imzalanacağını kaydetti.
30.07.2019 Siyaset
İnegöl'de görüntülendi! Nasıl geldiğini kimse bilmiyor
İnegöl'de görüntülendi! Nasıl geldiğini kimse bilmiyor Bursa'nın İnegöl ilçesinde, anavatanı Güneydoğu Asya ülkesi olan Laos olan, nesli tükenme tehlikesi altındaki 'Laos Kaya Faresi' olarak bilinen kemirgen bulundu. Belediye Veteriner İşleri Müdürü Musa Subaşı, "Nasıl buralara geldiği konusunda bir bilgimiz yok. Türkiye'de olmayan bir tür. Laos'tan getirilmiş olabilir. Hayvanat bahçesine götürüp teslim edeceğiz" dedi.
21.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Kudüs açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Kudüs açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tacikistan'da önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kudüs'te yeni oldubittiler oluşturma gayretlerini reddediyoruz" dedi.
15.06.2019 Siyaset
İhracatta "sınır aşan" başarı
İhracatta "sınır aşan" başarı Türkiye geçen yıl ihracatta Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırarken, ülkede üretilen ürünler Togo'dan Surinam'a, Eritre'den Mayotte'ye,Yeni Kaledonya'dan Belize'ye gibi adı pek duyulmayan,haritada dahi zor bulunan yerlere kadar ulaştı.
13.02.2019 Ekonomi
'ABD ile ticaret savaşında kazanan taraf yok'
'ABD ile ticaret savaşında kazanan taraf yok' Çin Başbakanı Li Kıçiang, ABD ile yaşanan ticaret savaşının kazananı olmadığını söyledi.
13.11.2018 Dünya
Çavuşoğlu Laos'ta
Çavuşoğlu Laos'ta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Laos Dışişleri Bakanı Saleumxay Kommasith ile görüştü.
8.11.2018 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Laos’ta önemli açıklamalarda bulundu
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Laos’ta önemli açıklamalarda bulundu Laos’u ziyaret eden ilk Türk Dışişleri Bakanı olmaktan onur duyduğunu ifade eden Çavuşoğlu, “Bunun son olmayacağını ümit ediyorum.” dedi.
7.11.2018 Gündem
Laos'da tropikal fırtınalar 55 can aldı
Laos'da tropikal fırtınalar 55 can aldı Laos'da tropikal fırtınalar hazirandan bu yana 55 can aldı.
18.09.2018 Dünya
Esnafta yuan rüzgarı başladı
Esnafta yuan rüzgarı başladı Doların şantaj aracı haline gelmesi üzerine, ülkeler arasında yapılan hamlelere vatandaş da katıldı. Kapalıçarşı’da birçok esnaf döviz tercihlerine yuanı ekledi.
5.09.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Laos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki laos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.