Lana Del Rey

Lana Del Rey

Son dakika Lana Del Rey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lana Del Rey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lana Del Rey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lana Del Rey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lana del rey gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 lana del rey haberi bulunmuştur. Tüm lana del rey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama… Spotify Wrapped, 2023'ün en çok dinlenen sanatçılarını, şarkılarını ve albümlerini yayınladı. Yılın en çok dinlenen sanatçısı "Masal Gibi", "Sevecek Sandım", "Hangi Yüzüne Konuşacağım" gibi şarkılarla tanınan Semicenk oldu. Peki, Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
30.11.2023 Gündem
Lana Del Rey'den güzel haber!
Lana Del Rey'den güzel haber! İlişkisini gözlerden uzak yaşayan Lana Del Rey, nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcının, müzisyen Evan Winiker ile nişanlandığı öğrenildi.
30.03.2023 Magazin
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar…
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar… Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? Spotify en çok dinlenen sanatçıları ve şarkıları sorgulamaya başladı. Dijital müzik dinleme platformu Spotify yılın en çok dinlenenlerini ve kullanıcılar için 2022 Yılın Özeti’ni yayınladı. İşte Spotify en çok dinlenen sanatçı, sanatçılar ve şarkılar…
1.12.2022 Gündem
Lana Del Rey'in bilgisayarı çalındı! 'Lütfen şarkılarımı duyarsanız dinlemeyin'
Lana Del Rey'in bilgisayarı çalındı! 'Lütfen şarkılarımı duyarsanız dinlemeyin' Şarkılarıyla dünyanın her yerinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan şarkıcı Lana Del Rey, geçtiğimiz gün bilgisayarı ve kameralarının da içinde bulunduğu çantasının arabasından çalındığını duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, şarkılarının ve kişisel fotoğraf ve videolarının sızdırılmasından endişe duyduğunu söyleyerek; hayranlarından henüz resmi olarak yayınlanmamış şarkılarını duyarlarsa, dinlememelerini istedi.
20.10.2022 Magazin
Spotify Wrapped 2020 bakma linki: Yılın özetine nasıl bakılır? En çok dinlenen, dinlediğim sanatçılar ve şarkılar! İşte Spotify 2020 özet
Spotify Wrapped 2020 bakma linki: Yılın özetine nasıl bakılır? En çok dinlenen, dinlediğim sanatçılar ve şarkılar! İşte Spotify 2020 özet Spotify, 2021 yılına az bir süre kala her yıl olduğu gibi bu yıl da, abonelerinin 2020 yılında en çok dinlediği şarkıyı, sanatçıyı, hangi tarz müzikler dinlediği listeledi. Spotify 2020 özetini sununca, birçok kullanıcı merakla ‘’Spotify 2020 özetin nedir?’’ ‘’Spotify özet nasıl öğrenilir 2020?’’ sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Spotify Wrapped 2020 bakma linki ve Spotify 2020 özet...
2.12.2020 Gündem
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi MTV Video Müzik Ödülleri 2020 adayları ve sunucusu açıklandı. Peki, MTV müzik ödülleri ne zaman? İşte MTV müzik ödülleri aday listesi...
17.08.2020 Gündem
Corona virüsü görülen ülkeler | Corona virüsü (yayılma) haritası, en çok ölüm olan ülkeler hangileri?)
Corona virüsü görülen ülkeler | Corona virüsü (yayılma) haritası, en çok ölüm olan ülkeler hangileri?) Corona virüsü dünya genelinde panik havası yarattı. Corona virüsü vaka sayısı 100 bini, ölü sayısı ise 4 bini aştı. Virüs yakın zamanda Burkina Faso, Brunei, KKTC, Manş Adaları ve Moğolistan'da ortaya çıkarken, sonunda Türkiye’de de görüldü. Peki, Corona virüsü görülen ülkeler hangileri? En çok ölüm olan ülkeler hangileridir? Corona virüsü (yayılma) haritası...
11.03.2020 Gündem
'Ramazan' Lana Del Rey'i çıldırttı!
'Ramazan' Lana Del Rey'i çıldırttı! Lana Del Rey, sosyal medyadan yolladığı mesajlar nedeniyle Türk hayranına tepki gösterdi.
9.10.2018 Magazin
Lana’dan Sibel dansı
Lana’dan Sibel dansı ABD’li şarkıcı Lana Del Rey’in bir konser görüntüsü sosyal medyada gündeme oturdu.
14.09.2018 Magazin
İsrail konserini iptal etti
İsrail konserini iptal etti Aralarında İsveç ve Güney Afrikalı müzisyenlerin de bulunduğu 7 sanatçının, İsrail’deki Meteor Müzik Festivali’ni boykot etmeye karar verdiği bildirildi.
3.09.2018 Magazin
Ünlü müzisyenlerden İsrail'in müzik festivaline boykot
Ünlü müzisyenlerden İsrail'in müzik festivaline boykot Aralarında İsveç ve Güney Afrikalı sanatçıların da bulunduğu 7 yabancı sanatçının, İsrail'deki Meteor Müzik Festivali'ni boykot etmeye karar verdiği bildirildi.
2.09.2018 Dünya
Kilolu da seviyoruz
Kilolu da seviyoruz ABD’li şarkıcı Lana Del Rey (33), tatil için bu yıl ünlüler arasında çok popüler olan İtalya’yı seçti.
14.08.2018 Magazin
Sziget Festival’e otobüsle gidiyoruz!
Sziget Festival’e otobüsle gidiyoruz! Bu yıl 8-15 Ağustos tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de gerçekleşen, Avrupa’nın en büyük müzik ve sanat festivali Sziget için geri sayım başladı. İstanbul’dan festivale bu yıl Tripoki aracılığıyla otobüs de kalkacak. Sziget’in Türkiye temsilcisi Yonca Temizocak, festivale dair önemli bilgileri verdi
30.06.2018 Magazin
Paris’in ünlü restoranında skandal: Başörtülü olacağına...
Paris’in ünlü restoranında skandal: Başörtülü olacağına... Fransa’nın başkenti Paris’in en ünlü caddesinde bulunan ve dünya starlarını ağırlayan “L’Avenue” restoranının Arapça adlara sahip kişileri ve başörtülüleri kabul etmediği bildirildi.
18.05.2018 Dünya
Festivaller için yola çıkıyoruz
Festivaller için yola çıkıyoruz Bu yıl dünyaca ünlü müzisyenleri ülkemizde izleyeceğiz... Ama bazı gruplar ne yazık ki turne programına Türkiye’yi eklemedi. Tatil programını hala yapmamış olanlar ve müzik festivallerine göre rota belirmek isteyenler için önerilerim olacak. İşte yıllar sonra bile unutamayacağınız anılar size verecek olan Avrupa’da dikkat çeken festivaller...
5.05.2018 Magazin
Kim sordu Lana cevapladı
Kim sordu Lana cevapladı Lana Del Rey, bir dergiye verdiği röportajda karşısında Kim Kardashian’ı buldu. Şarkıcı, bu kez editörler yerine Kardashian’ın sorularını cevapladı
9.02.2018 Magazin
'Zekasından büyülendim'
'Zekasından büyülendim' 2015'te çıkardığı 'Dopamine' albümünden sonra yoluna teklilerle devam eden Borns, ikinci stüdyo albümü 'Blue Madonna'yı 12 Ocak'ta yayınlamaya hazırlanıyor.
4.01.2018 Kültür Sanat
Lana Del Rey'den duygulandıran paylaşım!
Lana Del Rey'den duygulandıran paylaşım! ABD'li şarkıcı Lana Del Rey, Temmuz 2011'de hayatını kaybeden efsane müzisyen Amy Winehouse'u yad etti.
14.12.2017 Magazin
Grammy adayları belli oldu! 60. Grammy ödülleri 2018 yılında ne zaman?
Grammy adayları belli oldu! 60. Grammy ödülleri 2018 yılında ne zaman? Merakla beklenen ve araştırılan Grammy adayları belli oldu. 2018 yılında 60. Grammy ödülleri sahiplerini bulacak. Heyecanlı sahne performanslarının yaşanacağı 60. Grammy ödülleri ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
Egom yok garsonluk da yaparım
Egom yok garsonluk da yaparım Son dönemde yıldızı parlayan genç ve güzel oyuncu Leyla Feray, bu hafta vizyona giren “Kardeşim Benim 2”de nişanlısından kaçan Leyla karakterini canlandırıyor. “Egom yok garsonluk da yaparım” diyen Feray, Natalie Portman’a benzetildiğini söylüyor.
25.11.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Lana Del Rey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lana del rey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.