Lale Devri

Lale Devri

Son dakika Lale Devri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lale Devri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lale Devri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lale Devri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lale devri gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 lale devri haberi bulunmuştur. Tüm lale devri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ya Çok Seversen Füsun Arcalı kimdir? Hatice Aslan kaç yaşında? Hatice Aslan hangi dizilerde oynadı?
Ya Çok Seversen Füsun Arcalı kimdir? Hatice Aslan kaç yaşında? Hatice Aslan hangi dizilerde oynadı? Ya Çok Seversen dizisinde Füsun Arcalı karakterini canlandıran Hatice Aslan uzun bir aradan sonra ekrana dönüyor. Kanal D'de yayınlana ve başrollerinde Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen Füsun'u kim oynuyor? Hatice Aslan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
6.07.2023 Televizyon
21 yıllık evlilik 5 dakikada sona erdi! Oyuncu Ayşegül Günay ile Ali Sinan Demir boşandı
21 yıllık evlilik 5 dakikada sona erdi! Oyuncu Ayşegül Günay ile Ali Sinan Demir boşandı “LALE Devri”, “Yer Gök Aşk”, “Kuruluş Osman” ve “Hercai” gibi birçok dizide rol alan Ayşegül Günay ile oyuncu Ali Sinan Demir’in 21 yıllık evliliği tek celsede sona erdi.
15.01.2023 Magazin
Sibel Can'dan Darülaceze’ye anlamlı ziyaret!
Sibel Can'dan Darülaceze’ye anlamlı ziyaret! Sibel Can, Darülaceze Başkanlığı’nı ziyaret etti. Sanatçıyı Darülaceze’de kalan 1968 Türkiye Güzeli Sevgi Can Danlı, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ve kurum çalışanları ellerinde çiçeklerle karşıladı.
14.11.2022 Magazin
Selen Soyder ile Oren Frensez yedi yıllık evliliğini bitirdi!
Selen Soyder ile Oren Frensez yedi yıllık evliliğini bitirdi! 'Yer Gök Aşk' ve 'Lale Devri' gibi dizileriyle adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Miss Turkey 2007 birincisi, oyuncu ve model Selen Soyder, Oren Frensez ile yedi yıllık evliliğini bitirdi.
12.08.2022 Magazin
Tolgahan Sayışman'dan yıllar sonra gelen 'Lale Devri' itirafı: 'İsterse mahkemeye gidebilir'
Tolgahan Sayışman'dan yıllar sonra gelen 'Lale Devri' itirafı: 'İsterse mahkemeye gidebilir' 'Aynasız Haluk' filminin yapımcılığını üstlenen ve başrolünde yer alan Tolgahan Sayışman, '40' programına konuk oldu. Eşi Almeda Sayışman ile arasındaki kıskançlık konusuna açıklık getiren oyuncu, 2010-2014 yılları arasında rol aldığı 'Lale Devri' dizisinde Hatice Aslan'la yaşadığı ve rol arkadaşının açıklamalarıyla yeniden gündeme gelen tartışma hakkında ilk kez konuştu.
2.06.2022 Magazin
Bir Şansım Olsa kurgu mu, gerçek mi? Bir Şansım Olsa programının formatı ve sunucusu hakkında merak edilenler!
Bir Şansım Olsa kurgu mu, gerçek mi? Bir Şansım Olsa programının formatı ve sunucusu hakkında merak edilenler! Bir Şansım Olsa programı her hafta sonu Show TV'de ekranlarında izleyici karşısına geliyor. Programı ekran başında izleyen vatandaşlar ise programın kurgu olup olmadığına dair merakını arama motorları aracılığıyla gidermeye çalışıyor. Peki, Bir Şansım Olsa programı kurgu mu, gerçek mi? Bir Şansım Olsa programının formatı nedir, sunucusu kimdir?
7.05.2022 Televizyon
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim?
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim? Kanal D’nin yeni programı Afara’nın yeni fragmanı yayınlandı, Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, sunuculuğunu Uğur Aslan’ın yaptığı Afara’nın yeni bölümünde ünlü isimler konuk oluyor. Peki, Afara yeni bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kimler? Afara nedir? Afara sunucusu Uğur Aslan kimdir? İşte tüm detaylar…
19.04.2022 Televizyon
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Mete Aymar'ı İbrahim Gündoğan'dan acı haber! Hayatını kaybetti
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Mete Aymar'ı İbrahim Gündoğan'dan acı haber! Hayatını kaybetti Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Mete Aymar karakteri ile tanınan oyuncu İbrahim Gündoğan'dan kötü haber geldi. "İbrahim Gündoğan neden öldü?" sorusunun yanıtı da belli oldu. Ünlü isim geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
1.04.2022 Magazin
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Saliha Sultan Çeşmesi'nde tahribat! Varaklı madalyonun bir parçası altın sanılıp çıkarıldı
Saliha Sultan Çeşmesi'nde tahribat! Varaklı madalyonun bir parçası altın sanılıp çıkarıldı İstanbul'un göbeğinde Lale Devri’nin temsil yapılarından biri olan Karaköy’deki Saliha Sultan Sebili ve Çeşmesi, tahribata uğradı. İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Sanat Tarihçisi Mahir Polat, bu gibi eserlerin korunması için önleyici koruma tedbirlerinin artırılması gerektiğini söyledi.
20.04.2020 Gündem
Sibel Can, Vadi Açıkhava'da!
Sibel Can, Vadi Açıkhava'da! Vadi Açıkhava, Sibel Can’ı 7 Eylül Cumartesi akşamı sahnesine konuk ediyor.
5.09.2019 Kültür Sanat
MHP Lideri Bahçeli'den 'sarı yelekliler' uyarısı: Bedeli ağır olur
MHP Lideri Bahçeli'den 'sarı yelekliler' uyarısı: Bedeli ağır olur MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,"1 Nisan 2019 sabahı Türkiye’nin başına çorap örmek için hazırlık yapan, sarı rüyalar gören kimler varsa karşılarında bizi bulacaklar. Sarı yelek terörüne özenen varsa bedelini çok ağır ödeyeceklerini şimdiden ifade etmek isterim. Sarı yelek giyen çıplak yatmayı göze almalı" dedi.
12.12.2018 Siyaset
Hanedandan biri Hazine’de 1 numara
Hanedandan biri Hazine’de 1 numara Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın kendisine yönelik ‘döviz baronlarıyla hareket ediyor’ iddiasına ‘ispat et siyaseti bırakacağım’ karşılığını verdi. Ardından ekledi: Hazine Bakanlığı’nın üst yönetiminin tablosu yayımlandı. Bir numaradaki kişi ‘çantacı’ olarak tanımlanıyor. Hanedandan birisi
29.08.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Ne krizi kardeşim
Kılıçdaroğlu: Ne krizi kardeşim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Neymiş, 'Amerikalı bir papaz varmış da o nedenle kriz çıkmış.' Yok efendim, kriz zaten vardı. Trump ister, sen de vermezsin, 'nokta' dersin, biter. Ne krizi kardeşim. Trump, Meksika sınırına duvar çekti, hala sürüyor. Kriz mi çıktı? Hayır. Merkel'le tartıştı, kriz mi çıktı? Hayır. Bizde niye çıkıyor? Bizde kriz zaten vardı." dedi.
29.08.2018 Siyaset
Laleli’de Lale Devri
Laleli’de Lale Devri 200’ü aşkın alıcının katıldığı ‘Laleli Festivali’ başladı. LASİAD Başkanı Eyyüpkoca, üretici ve alıcıları bir araya getireceklerini, 2 günde 10 milyon $’lık ticarete imza atılacağını söyledi.
6.08.2018 Ekonomi
Kartal'da lale devri
Kartal'da lale devri Göztepe'ye gol yağdıran ve ligde son 2 maçını kazanmayı bilen Beşiktaş'ta keyifler iyice yerine geldi.
8.04.2018 Beşiktaş
Fazilet Hanım ve Kızları'na sürpriz transfer!
Fazilet Hanım ve Kızları'na sürpriz transfer! Star TV’nin Cumartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi “Fazilet Hanım ve Kızları”nda heyecan her hafta daha da artıyor.
24.01.2018 Televizyon
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti!
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti! Türk sinemasının usta oyuncusu Münir Özkul, 93 yaşında İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Münir Özkul'un cenazesinin 7 Aralık Pazar, en geç Pazartesi günü kaldırılacağı açıklandı.
5.01.2018 Magazin
Kartal’da lale devri
Kartal’da lale devri Ligdeki 4 maçlık kazanamama serisi sonrası üst üste 2 deplasman galibiyeti alan ve Devler Ligi’nde de gruptan çıkma yolunda çok büyük bir avantajı bulunan Beşiktaş’ta moraller yerinde.
7.11.2017 Beşiktaş
'Vazgeç Gönül' Harbiye'yi salladı
'Vazgeç Gönül' Harbiye'yi salladı Geçen cumartesi günü Harbiye Açıkhava'da sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Sibel Can sahnede genç şarkıcı Ece Mumay'la birlikte 'Vazgeç Gönül' isimli şarkıyı seslendirdi.
31.07.2017 Kültür Sanat
Sibel Can'ı hakemler izledi
Sibel Can'ı hakemler izledi Sibel Can’ın Harbiye Açıkhava’daki konserini 5 bin kişi izledi.
30.07.2017 Magazin
İşveli cilveli
İşveli cilveli Sibel Can, Kıbrıs Kaya Artemis Otel’de iki bin kişiye konser verdi.
10.07.2017 Magazin
Manisa lalesini koparana 42 bin 479 lira ceza
Manisa lalesini koparana 42 bin 479 lira ceza Senede bir kez açan koruma altındaki endemik bitki Manisa lalesini koparan ve tahrip edenlere 42 bin 479 lira ceza uygulanacağı uyarısı yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Kara Yazı final kararı aldı!
Kara Yazı final kararı aldı! Kanal D'nin iddialı dizisi Kara Yazı, final kararı aldı. Kara Yazı 30 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan 5. bölümüyle ekranlara veda edecek.
27.04.2017 Televizyon
İstanbul’da lale devri başladı
İstanbul’da lale devri başladı İstanbul, ''12’nci İstanbul Lale Festivali'' kapsamında bir devre adını veren, doğu kültür ve mitolojilerinde özgün bir yere sahip olan laleyle yeniden buluştu
14.04.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Lale Devri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lale devri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.