Lahor

Lahor

Son dakika lahor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lahor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lahor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lahor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lahor gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 lahor haberi bulunmuştur. Tüm lahor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pakistan’da şiddetli yağış: 13 ölü, 15 yaralı
Pakistan’da şiddetli yağış: 13 ölü, 15 yaralı Pakistan’da Muson mevsimi öncesi etkili olan şiddetli yağışlar ve yıldırım düşmesi sonucu 13 kişi hayatını kaybetti.
26.06.2023 Dünya
Pakistan'da eski başbakan İmran Han tutuklandı
Pakistan'da eski başbakan İmran Han tutuklandı Geçtiğimiz yıl Nisan ayında güven oylamasıyla görevden alınan Pakistan'ın eski başbakanı İmran Han'ın başkent İslamabad'da tutuklandığı açıklandı.
9.05.2023 Dünya
Afganistan’da 6.5 büyüklüğünde deprem
Afganistan’da 6.5 büyüklüğünde deprem Afganistan'ın Hindukuş Dağları bölgesinde 6.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği aktarılarak, depremin Pakistan ve Hindistan’dan da hissedildi ifade edildi.
21.03.2023 Dünya
Pakistan’da eski Başbakan Khan’ın partisi, İslamabad’a doğru yürüyüşüne yeniden başladı
Pakistan’da eski Başbakan Khan’ın partisi, İslamabad’a doğru yürüyüşüne yeniden başladı Pakistan'da eski Başbakan Imran Khan'ın partisi Pakistan Adalet Hareketi (PTI), Khan'ın 3 Kasım'da suikast girişimine uğradığı Punjab eyaletinde yer alan Wazirabad kentinden başkent İslamabad'a doğru yürüyüşüne kaldığı yerden yeniden başladı.
10.11.2022 Dünya
Pakistan karıştı! Mitinge yasak getirildi, barikatlar kuruldu, arbedeler yaşandı!
Pakistan karıştı! Mitinge yasak getirildi, barikatlar kuruldu, arbedeler yaşandı! Eski Pakistan Başbakanı İmran Han'ın bugün başkent İslamabad'da yapmayı planladığı mitinge yasak getirildi. 220 milyon nüfuslu Güney Asya ülkesinde başkente çıkan yollara barikat kuruldu. Yerel basın, planlanan büyük miting öncesinde onlarca Han destekçisinin gözaltına alındığını aktardı. Uluslararası ajanslardan servis edilen fotoğraflarda ise Lahore ve Islamabad kentinde, polis ile protestocular arasında arbede yaşandığı görüldü.
25.05.2022 Dünya
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Pakistanlı Müslümanlara hitap etti
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Pakistanlı Müslümanlara hitap etti Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Pakistan’ın Badşahi Camii’nde Pakistanlı Müslümanlara hitabında, “Kardeşlik ahlakı ve hukuku, Efendimizin bizlere miras bıraktığı en önemli değerlerden biridir. Bu kardeşlik, dilleri, renkleri, ırkları ve coğrafyaları farklı müminleri aynı inanç ve heyecanda cem eder” dedi.
18.02.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan TMV açıklaması: Dünya markası haline geldi
TBMM Başkanı Şentop'tan TMV açıklaması: Dünya markası haline geldi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye Maarif Vakfı'nın (TMV) yakın tarihlerde kurulmasına rağmen oldukça kısa bir sürede dünya markası haline geldiğini söyledi.
2.06.2021 Gündem
Pakistan'da düşen uçağın pilotu, kuleden yapılan 3 uyarıyı dikkate almadı
Pakistan'da düşen uçağın pilotu, kuleden yapılan 3 uyarıyı dikkate almadı Pakistan’da düşen yolcu uçağının pilotunun faciadan önce kuleden yapılan 3 uyarıyı dikkate almadığı ortaya çıktı.
25.05.2020 Dünya
Yolcu uçağı evlerin üstüne düştü! İşte olay yerinden ilk görüntüler...
Yolcu uçağı evlerin üstüne düştü! İşte olay yerinden ilk görüntüler... Pakistan Uluslararası Havayolları'na (PIA) ait Lahor-Karaçi seferini yapan bir yolcu uçağı yerleşim alanında evlerin üstüne düştüğü bildirildi.
22.05.2020 Dünya
Pakistan'da yolcu uçağı düştü
Pakistan'da yolcu uçağı düştü Pakistan Uluslararası Havayolları'na (PIA) ait Lahor-Karaçi seferini yapan bir yolcu uçağının Karaçi Havalimanı yakınlarında bir yerleşim alanına düştüğü bildirildi.
22.05.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Parlamentosunda gerçekleştirilecek Ulusal Meclis ve Senato ortak oturumuna katıldı. "Kurtuluş Savaşı'na gönderdiğiniz yardımları unutmayacağız. Dün Çanakkale bugün Keşmir. Bizim için Keşmir o dur o olacaktır." diyen Erdoğan, 'Biz sizi sevmeyeceğiz size muhabbet beslemeyeceğiz de kimi seveceğiz kime muhabbet besleyeceğiz.' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını yaparken Pakistan geleneklerine göre vekillerin alkış tutmak anlamına gelen masalara vurmaları dikkat çekti.
14.02.2020 Siyaset
SARS Virüsü'ne benzeyen koronavirüs kaç kişiyi etkiledi? Coronavirüs belirtileri neler? Hangi ülkelerde var?
SARS Virüsü'ne benzeyen koronavirüs kaç kişiyi etkiledi? Coronavirüs belirtileri neler? Hangi ülkelerde var? SARS Virüsü'ne benzeyen koronavirüs kaç kişiyi etkiledi? Çin’de ortaya çıkan ve birçok ülkeyi etkileyen koronavirüs salgınına karşı dünya alarmda. Gizemli hastalık olarak ortaya çıkan, coronavirüs bulaşan kişi sayısı 600’ü aşarken, virüsten ölen kişilerin sayısı ise 25’e ulaştı. Dün itibarıyla Hong Kong ve Makao Özel İdari Bölgelerinde 1'er kişide saptanan virüs, ABD, Japonya, Güney Kore'de 1'er, Tayland'da 3 kişide tespit edildi. İşte Korona Virüsü hakkında merak edilenler…
24.01.2020 Gündem
O ülkede yeni yıl kutlaması kabusa döndü! Yaralılar var...
O ülkede yeni yıl kutlaması kabusa döndü! Yaralılar var... Pakistan’da yeni yılı kutlamak için düzenlenen havai fişek gösterileri 16 kişinin yaralanmasına neden oldu.
1.01.2020 Dünya
Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref idama mahkum edildi
Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref idama mahkum edildi Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref vatana ihanet suçlamasıyla idama mahkum edildi
17.12.2019 Dünya
Başına 10 milyon dolar ödül konulan terörist yakalandı
Başına 10 milyon dolar ödül konulan terörist yakalandı Pakistan polisi, Hindistan'da 2001, 2006 ve 2008'de yüzlerce insanın öldüğü saldırıların arkasındaki Hafız Muhammed Said'i yolda gözaltına aldı.
17.07.2019 Dünya
ABD'nin başına 10 milyon dolar ödül koyduğu terörist Pakistan'da yakalandı
ABD'nin başına 10 milyon dolar ödül koyduğu terörist Pakistan'da yakalandı Polis tarafından yakalanan Hafız Muhammed Said'in, 2001, 2006 ve 2008'de Hindistan'da düzenlenen saldırıların azmettiricisi olduğu iddia ediliyor.
17.07.2019 Dünya
Pakistan’da sel felaketi: 4 ölü
Pakistan’da sel felaketi: 4 ölü Pakistan'da etkili olan muson yağışlarının yol açtığı sel felaketinde en az 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
14.07.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar! Osaka'da basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yaptırımlar konusunda sayın Trump da açıklık getirdi. Böyle bir şeyin olmayacağını kendisinden özellikle dinlemiş olduk. Bizim S-400 olayı bir taraftan yürürken, bir yandan da ABD'den 100 savaş uçağı alıyoruz" dedi.
29.06.2019 Dünya
İki ülke birden sarsıldı: Camilerde patlama!
İki ülke birden sarsıldı: Camilerde patlama! Afganistan ve Pakistan'daki iki camiye saldırı düzenlendi.
24.05.2019 Dünya
Pakistanlı kadınları Çin'de sattığı iddia edilen Çinli çete yakalandı
Pakistanlı kadınları Çin'de sattığı iddia edilen Çinli çete yakalandı Pakistanlı fakir Hristiyan kadınları para ödeyen Çinlilerle evlendirdikten sonra Çin'e gönderip burada fuhuşa ve organ ticaretine zorladığı iddiasıyla Pakistan'da gözaltına alınan 11 Çinli tutuklandı.
14.05.2019 Dünya
Çöpçatan çetesine darbe! Kadınları kandırıp fuhuş ve organ ticaretine zorluyorlardı...
Çöpçatan çetesine darbe! Kadınları kandırıp fuhuş ve organ ticaretine zorluyorlardı... Pakistanlı fakir Hristiyan kadınları para ödeyen Çinlilerle evlendirdikten sonra Çin'e gönderip burada fuhuş ve organ ticaretine zorladığı iddiasıyla Pakistan'da gözaltına alınan 11 Çinli tutuklandı.
14.05.2019 Dünya
Dışişleri Bakanlığı Pakistan'daki terör saldırısını kınadı
Dışişleri Bakanlığı Pakistan'daki terör saldırısını kınadı Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'ın Pencap eyaletinin başkenti Lahor'da Sufi türbesine yapılan saldırıyı kınadı.
8.05.2019 Dünya
Son dakika: Pakistan'da türbe yakınında patlama
Son dakika: Pakistan'da türbe yakınında patlama Pakistan’ın Lahor kentindeki bir Sufi türbesi yakınlarında patlama meydana geldi. Patlama sonucu polis memurlarının da aralarında olduğu çok sayıda kişi yaralandı.
8.05.2019 Dünya
Kahraman meğer o siyasetçinin kuzeniymiş
Kahraman meğer o siyasetçinin kuzeniymiş Yeni Zelanda'daki terör saldırısında terörist Brenton Tarrant'ı durdurmaya çalışırken vurulan Naim Raşid'in Pakistan'da yaşayan annesi, oğlu ve torununun cenaze törenine katılmak için Pakistan ve Yeni Zelanda makamlarından vize çıkarılmasını istiyor.
18.03.2019 Dünya
THY Pakistan'daki bazı seferlerini iptal etti
THY Pakistan'daki bazı seferlerini iptal etti Pakistan ve Hindistan arasında yaşanan gerilimin ardından Pakistan hava sahasının kapatılması nedeniyle THY'nin bugün ve yarın yapacağı bazı seferler yine iptal oldu.
28.02.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lahor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lahor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.