Yolcu Uçağı

Yolcu Uçağı

Son dakika yolcu uçağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yolcu uçağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yolcu uçağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yolcu Uçağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yolcu uçağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.189 yolcu uçağı haberi bulunmuştur. Tüm yolcu uçağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir-İstanbul uçuşunda rahatsızlandı. Ortaylı'nın kendisine yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sefer gecikmeli gerçekleşti.
23.04.2024 Gündem
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun!  Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun! Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplanan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının 2 pilotu hakkında, ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirterek, pilotlara beraat talebinde bulundu. Kaptan pilot Ender Bayraktar’ın Avukatı Salim Baki, “İnişi 2’nci pilot konumunda olan kişi yapar. Müvekkilimin yardımcı pilotu ‘Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun’ şeklinde uyardığı açıktır. Müvekkilim Ender Bayraktar 168 kişinin hayatını kurtaran bir kaptandır” dedi. Yardımcı pilot İrfan Yavuz’un Avukatı Hasan Özköse de iniş gerçekleştikten sonra birinci pilotun 'Kontrol bende’ demeden uçağın kontrolünü aldığını söyledi.
8.02.2024 Gündem
Afganistan'da yolcu uçağı düştü
Afganistan'da yolcu uçağı düştü Rusya’nın başkenti Moskova’ya gitmek üzere kalkış yapan bir uçağın Afganistan'ın kuzeyindeki Badakhshan vilayetinde düştüğü açıklandı. Hindistan, uçağın Hindistan’a ait olduğuna ilişkin açıklamalarını reddederken Rusya Havacılık İdaresi, Rusya'ya kayıtlı uçağın Fransız yapımı Falcon 10 tipi olduğunu ve ilk belirlemelere göre uçakta 4’ü mürettebat 6 kişinin bulunduğunu açıkladı.
21.01.2024 Dünya
Alkollü yolcu, uçağı birbirine kattı
Alkollü yolcu, uçağı birbirine kattı Muğla'nın Milas-Bodrum Havalimanı'na İrlanda'dan gelen ve alkollü olduğu belirlenen kadın, uçağı birbirine kattı. Uçaktaki başka bir yolcuya saldıran yabancı uyruklu kadın, gözaltına alındı.
9.01.2024 Gündem
Japonya'da iki uçak çarpıştı! İşte o korkunç anlar...
Japonya'da iki uçak çarpıştı! İşte o korkunç anlar... Tokyo Haneda Havalimanı'nın pistinde bir yolcu uçağı alev alev yandı. Olay yerinden ilk görüntüler sosyal medyada yer alırken, Japon yayın kuruluşu NHK, iki uçağın pistte çarpıştığını, yolcu uçağında bulunan yaklaşık 367 yolcunun tamamının tahliye edildiğini açıkladı.
2.01.2024 Vatan TV
Kaçakçılık şüphesiyle Fransa'da 4 gün tutulan yolcu uçağı Hindistan'a indi
Kaçakçılık şüphesiyle Fransa'da 4 gün tutulan yolcu uçağı Hindistan'a indi Birleşik Arap Emirlikleri'nden Nikaragua'ya sefer gerçekleştiren ve ikmal için indiği Fransa'da insan kaçakçılığı şüphesiyle 4 gündür bekletilen Hindistan vatandaşlarını taşıyan yolcu uçağı, bugün Hindistan'a indi.
26.12.2023 Dünya
Selçuk Bayraktar'dan TEKNOFEST açıklaması: Yarışmalara 1 milyon öğrenci başvurdu
Selçuk Bayraktar'dan TEKNOFEST açıklaması: Yarışmalara 1 milyon öğrenci başvurdu BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İzmir'deki TEKNOFEST alanından katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bayraktar "Burası dünyanın en büyük etkinliği. 1 milyon öğrencinin başvurması ve bu kadar geniş yarışma alanlarının olması anlamında dünyanın en büyük etkinliği. TEKNOFEST, kendi rekorlarını kırıyor." ifadelerini kullandı.
27.09.2023 Gündem
ANKA-3'e 'tanker' görevi! Dünyada çok az örneği var
ANKA-3'e 'tanker' görevi! Dünyada çok az örneği var Son yıllarda gerek imza attığı insansız hava platformlarıyla gerek bu araçlar için oluşturduğu farklı stratejilerle öne çıkan Türkiye, sahip olduğu kabiliyetleri daha da ileri taşımak için var gücüyle çalışıyor.
3.07.2023 Ekonomi
Siirt-İstanbul seferini yapan uçak, Batman'a acil iniş yaptı
Siirt-İstanbul seferini yapan uçak, Batman'a acil iniş yaptı Siirt- İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları’na (THY) ait TK2657 sefer sayılı yolcu uçağı, teknik bir arıza uyarısı üzerine Batman Havalimanı’na acil iniş yaptı. Uçak kontrollerin ardından yeniden İstanbul'a hareket etti.
22.06.2023 Yaşam
Pistten çıkan uçak pide salonu olmak için gün sayıyor
Pistten çıkan uçak pide salonu olmak için gün sayıyor Ankara-Trabzon seferini yaparken 13 Ocak 2018 tarihinde Trabzon Havalimanı'na iniş yaptığı sırada pistten çıkan, ardından Yomra'da çürümeye terk edilen yolcu uçağı, ilçe belediyesi tarafından 3 yatırımcıya tahsis edilmişti. İlçede pide salonu olarak hizmet verecek olan uçak için son rötuşlar yapılırken, 1-2 ay içerisinde hizmete girmesi planlanıyor.
18.04.2023 Ekonomi
Seyir halindeki yolcu uçağında büyük panik! Acil çıkış kapısını açmaya çalışınca olanlar oldu...
Seyir halindeki yolcu uçağında büyük panik! Acil çıkış kapısını açmaya çalışınca olanlar oldu... ABD'de seyir halindeki yolcu uçağında yaşanan korku dolu anlar aksiyon filmlerini aratmadı. Los Angeles- Bouston seferini yapan uçağın acil çıkış kapısını açmaya çalışan ve daha sonra uçuş ekibine kırık bir kaşıkla saldıran adam yolcuların müdahalesi ile etkisiz hale getirildi. ABD'nin konuştuğu olayın detayları bugün belli oldu...
8.03.2023 Dünya
200 kadını katletti, 'çevreyi temizlemek için yaptım' dedi! Seri katil Putin'e seslenip bunu istedi
200 kadını katletti, 'çevreyi temizlemek için yaptım' dedi! Seri katil Putin'e seslenip bunu istedi 200 kadını vahşice katlettiği düşünülen ve Rusya'da 'Kurt Adam' lakabıyla herkese korku salan evli ve bir çocuk babası seri katil Mikhail Popkov, yakalandığı zaman cinayetleri neden işlediği sorulduğunda "Çevreyi hayat kadınlarından temizlemek için yaptım." cevabını vermişti. Popkov, kafesinden Rus lider Vladimir Putin'e seslendi ve isteği ile pes dedirtti...
16.01.2023 Dünya
Nepal uçak kazası nedeni ne? Nepal uçak kazasında kaç kişi öldü, kurtulan var mı? Nepal'de düşen uçak!
Nepal uçak kazası nedeni ne? Nepal uçak kazasında kaç kişi öldü, kurtulan var mı? Nepal'de düşen uçak! Nepal'de 30 yılın en büyük uçak kazası meydana geldi. 72 kişi taşıyan yolcu uçağı iniş sırasında düştü. Yolculardan biri uçağın düşüşü sırasında canlı yayındaydı. Peki, Nepal uçak kazası nedeni ne? Nepal uçak kazasında kaç kişi öldü, kurtulan var mı? Nepal'de düşen uçak…
16.01.2023 Dünya
Hintli yolcu, Nepal’deki uçağın düşme anını anbean kayıt altına almış
Hintli yolcu, Nepal’deki uçağın düşme anını anbean kayıt altına almış Nepal'de düşen yolcu uçağında bulunan Hintli bir yolcunun, uçak düşmeden önce sosyal medya hesabından açtığı canlı yayın ile uçağın düştüğü anı anbean kayıt altına aldığı iddia edildi.
15.01.2023 Dünya
Nepal'de düşen yolcu uçağında can kaybı 67'ye yükseldi
Nepal'de düşen yolcu uçağında can kaybı 67'ye yükseldi Nepal'de 72 kişiyi taşıyan yolcu uçağının Pokhara Havaalanı'na iniş yapmaya çalıştığı esnada düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 67'ye yükseldi.
15.01.2023 Dünya
Nepal'de yolcu uçağı düştü: Can kaybı 67'ye yükseldi
Nepal'de yolcu uçağı düştü: Can kaybı 67'ye yükseldi Katmandu Havalimanı'ndan Pokhara'ya uçan uçak, iniş sırasında havalimanına yakın bir bölgeye düştü. İçerisinde 68 yolcu ve 4 mürettebatın bulunduğu uçakta 67 kişinin cansız bedeni kaza bölgesinde bulundu.
15.01.2023 Dünya
Milli Muharip Uçak dünyanın yeni gözdesi! Yurt dışından yoğun talep var
Milli Muharip Uçak dünyanın yeni gözdesi! Yurt dışından yoğun talep var Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, Milli Muharip Uçak (MMU) projesiyle ilgili, "Bu konuda yurt dışından talepler var, şu anda bizle beraber çalışan mühendisleri de var. Bunlar devletten devlete yapılması gereken bir anlaşma. Şu anda devlet tarafından açıklanmış bir anlaşma yok" dedi.
11.01.2023 Ekonomi
Yolcu uçağı piste giren tavşana çarptı! İki uçak pisti pas geçti
Yolcu uçağı piste giren tavşana çarptı! İki uçak pisti pas geçti Pegasus Havayolları'nın Münih seferini yapan yolcu uçağı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na inişi sırasında piste giren bir tavşana çarptı. Olayın yaşandığı dakikalarda inişe hazırlanan iki yolcu uçağı ise pisti pas geçmek zorunda kaldı.
6.01.2023 Gündem
Sabiha Gökçen'e inen yolcu uçağının lastiği patladı
Sabiha Gökçen'e inen yolcu uçağının lastiği patladı Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen yolcu uçağının iniş takımındaki lastiklerden biri patladı. Uçakta bulunan 148 yolcu ile 6 kişilik uçuş ekibi tahliye edildi.
23.12.2022 Yaşam
Fas-Türkiye uçağı acil iniş yaptı! Yolcular uçaktan kaçtılar...
Fas-Türkiye uçağı acil iniş yaptı! Yolcular uçaktan kaçtılar... Türkiye'ye gelmek üzere Fas'tan havalanan yolcu uçağı İspanya'ya acil iniş yaptı. Barcelona'ya iniş yapan uçaktaki 28 yolcu koşarak kaçmaya çalıştı.
7.12.2022 Dünya
Yolcunun dikkati faciayı önledi
Yolcunun dikkati faciayı önledi Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde seyir halindeki halk otobüsü alev alev yandı. Motor kısmından çıkan dumanı fark eden yolcuların şoförü uyarmasıyla faciadan dönülürken, yanan otobüs kullanılamaz hale geldi.
20.11.2022 Yaşam
Akrep sokan çocuk, 7 kez kalp krizi geçirerek öldü! 'Büyük bir acıyla çığlık attı'
Akrep sokan çocuk, 7 kez kalp krizi geçirerek öldü! 'Büyük bir acıyla çığlık attı' Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde dünyadaki en tehlikeli akreplerden biri olarak bilinen 'sarı akrep' tarafından sokulan 7 yaşındaki çocuk, 7 kez kalp krizi geçirdikten sonra hayatını kaybetti.
2.11.2022 Dünya
Fırtınaya yakalanan yolcu uçağı acil iniş yaptı
Fırtınaya yakalanan yolcu uçağı acil iniş yaptı Şili’nin Santiago kentinden kalkan bir yolcu uçağı, şiddetli fırtınaya yakalanarak Paraguay’ın Asuncion kentine acil iniş yaptı. Havadaki panik anları amatör kameraya yansırken, uçağın burnunun ve ön camının parçalandığı görüldü.
29.10.2022 Dünya
Yolcu bilinç kaybı yaşadı, THY uçağı acil iniş yaptı
Yolcu bilinç kaybı yaşadı, THY uçağı acil iniş yaptı Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Singapur seferini yapan yolcu uçağında 69 yaşında bir yolcu aniden rahatsızlandı ve bilinç kaybı yaşadı. Yolcuya ilk müdahale kabin görevlileri yaparken, THY uçağı Hindistan'da bulunan Kolkata Havalimanı'na acil iniş yaptı.
6.10.2022 Gündem
ABD Başkanı Biden'dan Usame Bin Ladin açıklaması: Bulup öldürmek 10 yıl sürdü ama başardık!
ABD Başkanı Biden'dan Usame Bin Ladin açıklaması: Bulup öldürmek 10 yıl sürdü ama başardık! ABD'de, 11 Eylül 2001'de terör örgütü El Kaide tarafından düzenlenen saldırıların 21. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma töreninde konuşan ABD Başkanı Joe Biden, "Usame Bin Ladin'i bulup öldürmek 10 yıl sürdü ama başardık" dedi.
11.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yolcu Uçağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yolcu uçağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.