Küstah

Küstah

Son dakika küstah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan küstah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını küstah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Küstah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan küstah gelişmeleri de dahil olmak üzere 472 küstah haberi bulunmuştur. Tüm küstah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Güler: ABD'den F-16 tedarikinde somut gelişmeler olacaktır
Bakan Güler: ABD'den F-16 tedarikinde somut gelişmeler olacaktır Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD'den 40 adet F-16 Blok 70 Viper alımı ile 79 adet modernizasyon kiti talebine ilişkin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Joe Biden ile yaptığı telefon görüşmesini hatırlatarak, "Başkan Biden, 'Bunu en kısa sürede kongreye iletme hazırlıklarını yaptım' diyerek ifade etmiş. Tedarik sürecinde en önemli husus müttefiklerin birbirine yaptırım uygulamamasıdır. Temenni ediyorum ki önümüzdeki süreçte somut gelişmeler olacaktır" dedi.
16.12.2023 Gündem
Yunan basınından skandal Cumhurbaşkanı Erdoğan provokasyonu
Yunan basınından skandal Cumhurbaşkanı Erdoğan provokasyonu Ankara - Atina hattında buzlar erimeye devam ederken komşu basını provokatif bir haber ile okurlarının karşısına çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Yunan basını skandal bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı.
31.08.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan "Enflasyonun insanımızın hayatında açtığı sıkıntıları giderecek adımları atıyoruz. Otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş düşüyor: Emlak piyasası da yakında dengeye kavuşacak. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız." açıklamasında bulundu.
24.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz olsanız da olmasanız da devletimiz kardeşlerimizin yanında
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz olsanız da olmasanız da devletimiz kardeşlerimizin yanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da konteyner ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "'Oy yoksa hizmet yok' diyen insanları kutuplaştıran, mahalle baskılarıyla gençlerimizi bastıran kendileridir. Milletimiz bunları kaç defa sandığa gömerse gömsün bu kibirli ve kaba tavırlarından asla vazgeçmiyorlar" dedi. Erdoğan, "Daha düne kadar önüne gelene kalp yapmaktan parmakları nasır tutacaktı. Bugün ise masa yumruklamaktan neredeyse bileği kırılacak. Kılıçdaroğlu'nun demokrasi maskesi düştü" ifadelerini kullandı.
20.05.2023 Gündem
Getafe'de büyük başarısıyla dikkat çeken Enes Ünal ayrılıyor! Başkan iddiaları doğruladı
Getafe'de büyük başarısıyla dikkat çeken Enes Ünal ayrılıyor! Başkan iddiaları doğruladı Getafe ile yine unutulmaz bir sezon geçiren Enes Ünal sezon sonunda takımından ayrılmaya karar verdi. Milli golcünün yeni adresi netlik kazanmaya başlarken Getafe Başkanı Angel Torres "Birkaç maçını izlemeye geldiler" açıklamasını yaparak transferi doğruladı.
17.05.2023 Şampiy10
Erman Toroğlu'nun Zaniolo sözleri olay yarattı: Küstah, terbiyesiz, ruh hastası
Erman Toroğlu'nun Zaniolo sözleri olay yarattı: Küstah, terbiyesiz, ruh hastası İstanbulspor'u Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda 2-0'la geçerek sürprize yer vermeyen Galatasaray'da her ne kadar 3 puan sevinci yaşansa da Sarı Kırmızılı camiada Zaniolo'ya duyulan öfke hala devam ediyor. Gördüğü kırmızı kartla sahada sadece 6 dakika kalan İtalyan futbolcu hakkında Erman Toroğlu zehir zemberek ifadeler kullanırken, ünlü yorumcunun 'Bu adam terbiyesiz, ruh hastası, küstah' sözleri Galatasaray'da deprem etkisi yarattı.
17.05.2023 Galatasaray
TBMM Başkanı Şentop’tan, GKRY Meclis Başkanı Dimitriu’ya ders niteliğinde “işgal” cevabı
TBMM Başkanı Şentop’tan, GKRY Meclis Başkanı Dimitriu’ya ders niteliğinde “işgal” cevabı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Avrupa Birliği (AB) Parlamento Başkanları Zirvesi’nde Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Meclis Başkanı Annita Dimitriu'nun 1974'te Türkiye’nin Kıbrıs adasına müdahalesini "işgal" olarak nitelemesine tepki göstererek, “Türkiye 1959 tarihli Kıbrıs Cumhuriyeti'ni kuran Zürih ve Londra anlaşmalarındaki garantör ülke haklarını kullanarak soydaşlarını bir katliamdan korumak için gitmiş ve adada barış ve güvenliği tesis etmiştir” dedi.
24.04.2023 Dünya
Bakan Akar'dan Danimarka'daki skandal olaya sert tepki
Bakan Akar'dan Danimarka'daki skandal olaya sert tepki Danimarka'da Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağına yönelik saldırı hakkında konuşan Bakan Akar, "Bu küstah ve aşağılık saldırıyı gerçekleştiren insanlıktan çıkmış, kin ve nefretle kudurmuş mahlukları şiddetle lanetliyor; bu eylemlere duyarsız ve sessiz kalarak bu şarlatanlara göz yuman, cezasız bırakarak bunları adeta suça teşvik edenleri de suç ortakları olarak ilan ediyor ve kınıyoruz." dedi.
1.04.2023 Gündem
Deprem sonrası İngiliz sunucunun küstah Türkiye yorumuna tepki yağdı: Utanç verici, programın kaldırılması gerekiyor
Deprem sonrası İngiliz sunucunun küstah Türkiye yorumuna tepki yağdı: Utanç verici, programın kaldırılması gerekiyor Türkiye'de peş peşe meydana gelen depremlerden sonra tüm dünya yardım için harekete geçmişken İngiltere'de yayın yapan Capital FM radyosunun sunucusu DJ Ant Payne'nin deprem hakkında yaptığı yorum büyük tepki çekti. Ünlü sunucu tepkilerin ardından özür diledi.
15.02.2023 Dünya
Azılı sapığa mahkemede kurşun yağdırdı! Mezar taşına yazılınca gerçek ortaya çıktı
Azılı sapığa mahkemede kurşun yağdırdı! Mezar taşına yazılınca gerçek ortaya çıktı Kızına canice tecavüz ettikten sonra öldüren katilin sonu beklenmedik şekilde gerçekleşti. Cani katili aklından çıkaramayan acılı anne Marianne Bachmeier, tüm dünyayı şoke eden bir şey yaptı. Katile mahkeme salonunda kurşun yağdırdı. Yıllar sonra hayatını kaybeden acılı annenin mezar taşındaki detay gerçeği ortaya çıkardı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Ekonomist'ten skandal kapak! Seçim analizinde haddini aşan ifadeler
Ekonomist'ten skandal kapak! Seçim analizinde haddini aşan ifadeler İngiltere merkezli The Ekonomist dergisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarına dair hazırladığı dosyada, Türkiye’nin ‘diktatörlüğün eşiğinde’ olduğunu vurgulayan skandal ifadelere yer verdi.
20.01.2023 Dünya
PKK’dan İsveç’te küstah eylem! Her kesimden tepkiler peş peşe geldi
PKK’dan İsveç’te küstah eylem! Her kesimden tepkiler peş peşe geldi İsveç’te terör örgütü PKK/YPG yandaşları Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a benzetilen bir cansız mankeni başkent Stockholm’deki belediye binasının önünde ayaklarından astı. Dışişleri Bakanlığı, İsveç’in Ankara Büyükelçisi’ni bakanlığa çağırarak sert dille uyardı. Olay her kesimden büyük tepki çekti. Kınama mesajları yayınlandı.
13.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: Aileyi korumayı hedefliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: Aileyi korumayı hedefliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, anayasa değişikliği teklifini önümüzdeki günlerde meclise sunacaklarını belirterek, "Bu değişiklik önerisiyle bir yandan başörtüsüne Anayasal güvence kazandırırken diğer yandan da sapkın akımlar tarafından giderek daha fazla tehdit edilen aile müessesini korumayı hedefliyoruz'' dedi.
31.10.2022 Siyaset
ABD'den Irak’ın kuzeyine saldırı düzenleyen İran'a kınama
ABD'den Irak’ın kuzeyine saldırı düzenleyen İran'a kınama ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyinde yer alan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne (IKBY) İran tarafından düzenlenen saldırılara tepki gösterilerek, “Irak egemenliğinin ve toprak bütünlüğünün haksız bir ihlali olarak şiddetle kınıyoruz” denildi.
28.09.2022 Dünya
Türkiye çağrıda bulunmuştu! Yunanistan'dan küstah yanıt
Türkiye çağrıda bulunmuştu! Yunanistan'dan küstah yanıt Dışişleri Bakanlığı'nın İskeçe Türk Azınlık Milletvekili Hüseyin Zeybek'in tehdit edilmesine ilişkin açıklamasına Atina'dan küstah bir cevap geldi.
16.09.2022 Dünya
Doktora hakaret eden hasta hakkında flaş karar! Yolu hastaneden geçen herkesi ilgilendiriyor
Doktora hakaret eden hasta hakkında flaş karar! Yolu hastaneden geçen herkesi ilgilendiriyor Sağlık çalışanı milyonları ilgilendiren karar! Doktora bu sözleri söyleyenler yandı, para cezası var. Edirne'de aile hekimi Özlem Önal'a, reçete yazmadığı gerekçesiyle ‘Soytarı’ diyerek hakaret ettiği iddia edilen Orhan Ş., yargılandığı davada 7 bin 80 lira para cezasına çarptırıldı.
14.09.2022 Yaşam
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Tabipler Birliği kapatılmalıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Tabipler Birliği kapatılmalıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, bayram namazının ardından Alparslan Türkeş'in Beştepe'de bulunan kabrini ziyaret etti. Burada kendisini karşılayan partililerle tek tek bayramlaşan Bahçeli ve beraberindekiler daha sonra Türkeş'in kabri başına geldi. Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından Bahçeli, Türkeş'in kabrine kırmızı karanfiller bıraktı, bakır bir ibrikle kabri suladı.
9.07.2022 Siyaset
İsveçli vekillerin PKK/YPG'ye desteği hükümeti panikletti! Başbakan Andersson ve bakanlardan tepki...
İsveçli vekillerin PKK/YPG'ye desteği hükümeti panikletti! Başbakan Andersson ve bakanlardan tepki... NATO'ya katılım için Türkiye ile mutabakat imzalayan İsveç’te Sol Parti vekillerinin terör örgütü PKK/YPG’nin sözde bayraklarıyla kameralara poz vermesi Türkiye’ye bu örgütlere desteğin kesileceğine dair taahhütte bulunan hükümeti telaşlandırdı. Başbakan Andersson ve bakanlar görüntülerin kabul edilemez olduğunu söyledi.
7.07.2022 Dünya
Saldırmadan duramıyor! Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Türkiye'ye küstah suçlama
Saldırmadan duramıyor! Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Türkiye'ye küstah suçlama Son dakika haberleri... Gerilimi sürekli tırmandıran Yunanistan'dan Türkiye karşıtı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, verdiği bir röportajda saldırgan tavrını sürdürdü ve Türkiye’ye suçlamalar yöneltti. Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türkiye’yi bu kez de "Bugün Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki yayılmacılığını vurguladığımızda, bir dereceye kadar, Ukrayna’da yaşananlarla karşılaştırıyoruz. Avrupa Birliği’ndeki ortaklarımız da bunu idrak ediyor" ifadeleriyle hedef aldı.
22.06.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız' Efes-2022 Tatbikatı’nı yerinde takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Yunanistan’a yaptığı uyarılar, hükümetin soğukkanlı görünme çabalarına rağmen Atina’da panik etkisi yarattı. Yunan başkentinde Ege’de ‘sıcak olay’ yaşanması ihtimaline dair korku iyice arttı. Bakanlardan peş peşe açıklamalar gelirken Yunan televizyonuna çıkan emekli koramiral, skandal sözlere imza attı.
11.06.2022 Dünya
MHP lideri Devlet Bahçeli: Seçimler zamanında yapılacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: Seçimler zamanında yapılacak Milliyetçi Harekete Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun kimlerin dümen suyunda çırpındığını merak etmekte, bir cevap beklemektedir. Diğer zillet partilerinin nerede hizalandıkları muammadır. CHP kayıptır, diğer marjinal zillet partileri kenara çekilmişlerdir. Beğenseler de beğenmeseler de seçim zamanında yapılacaktır." DEDİ.
7.06.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den sert Özdağ açıklaması! 'Bu pis bir kumpas'
MHP lideri Bahçeli'den sert Özdağ açıklaması! 'Bu pis bir kumpas' MHP lideri Devlet Bahçeli, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ hakkında açıklama yaparak, "Sayın İçişleri Bakanımızın ve İçişleri Bakanlığımızın hedef alınması, saat 11.00 randevusuyla bakanlık çevresine yığınak yapılması vaka-ı adiyeden bir olay şeklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır." dedi.
6.05.2022 Siyaset
Bahçeli'den Ramazan Bayramı mesajı: Türk milletini incitenleri unutmayacağız
Bahçeli'den Ramazan Bayramı mesajı: Türk milletini incitenleri unutmayacağız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
30.04.2022 Siyaset
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklar
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Pençe Kilit Harekatı'na ilişkin "Terörün kaçacağı yer kalmamıştır. Teröristlerin ülkemize sızma sahaları kapatılmıştır. Pençe-Kilit harekatıyla bu bölgede de bayram temizliği yapılmaktadır. PKK/YPG için emniyetli hiçbir bölge yoktur. Bölücü terör örgütü psikolojik yıkım içindedir. Hainler nerede barınıp saklanıyorsa meşru hedef orasıdır ve hepsinin sonu gelmiştir. Teröristlerden 8'inin Ermeni, 5'inin Fransız, 7'sinin ABD'li, 5'inin İngiliz 3'ünün Alman olduğu anlaşılmıştır" dedi.
26.04.2022 Siyaset
Rus saldırısında öldürülen gazeteci Renaud'un ailesine Zelenski'den duygu yüklü mektup
Rus saldırısında öldürülen gazeteci Renaud'un ailesine Zelenski'den duygu yüklü mektup Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Rus askerlerinin saldırısında ABD’li gazeteci Brent Renaud hayatını kaybetmişti. Dünya çapında yankı bulan bu ölümün ardından Ukrayna lideri Zelenski Renaud'un ailesine bir mektup yazdı ve taziye dileklerini paylaştı.
15.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Küstah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki küstah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.