Kuş Adası

Kuş Adası

Son dakika kuş adası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuş adası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuş adası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuş Adası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuş adası gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 kuş adası haberi bulunmuştur. Tüm kuş adası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuşadası’nda 114 düzensiz göçmen kurtarıldı
Kuşadası’nda 114 düzensiz göçmen kurtarıldı Aydın’ın Kuşadası ilçesi açıklarında, Yunan unsurları tarafından can salları ile Türk kara sularına geri itilen 114 göçmen kurtarıldı.
18.08.2022 Yaşam
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 23 Haziran’da Kuşadası’nda
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 23 Haziran’da Kuşadası’nda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Haziran’da Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi tarafından yaşama geçirilen projeler için düzenlenecek toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere Kuşadası’na gelecek.
20.06.2022 Siyaset
Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısına silahlı saldırı
Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısına silahlı saldırı Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, belediye otoparkında bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayla ilgili açıklama yapan Turan, "Tehditlere boyun eğmeyeceğiz" dedi.
31.01.2022 Gündem
Evlenmek için gitti! Ölüm haberi geldi
Evlenmek için gitti! Ölüm haberi geldi Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazesi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in girişimleri ile Türkiye'ye getirilen genç kadının annesi Fatma Yetik, 'Kızımın naaşını gurbet ellerde bırakmayan Başkan Ömer Günel'e çok teşekkür ediyorum' dedi.
3.07.2021 Yaşam
Halkın Mutfağı sunucuları kim? Cüneyt Asan ve Adnan Şahin kimdir?
Halkın Mutfağı sunucuları kim? Cüneyt Asan ve Adnan Şahin kimdir? Cüneyt Asan ve Halk Mutfakları Araştırmacısı Adnan Şahin Anadolu’nun binlerce yıllık tarihinden gelen yöresel mahsulleri ‘Halkın Mutfağı’ programı ile evlere taşıyor. Peki, Halkın Mutfağı sunucuları Cüneyt Asan ve Adnan Şahin kimdir? İşte Cüneyt Asan ve Adnan Şahin hakkında merak edilenler...
20.12.2020 Gündem
Son 1 günde Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel deprem listesi
Son 1 günde Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel deprem listesi Arnavutluk'ta 6.4 büyüklüğünde depremin ardından vatandaşlar dünyada ve Türkiye’de yaşanan depremleri araştırmaya başladı. İşte Son 1 günde Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel deprem listesi…
26.11.2019 Yaşam
İş adamını yıkan çok acı ölüm!
İş adamını yıkan çok acı ölüm! Aydın'ın Didim ilçesinde bir kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralanan ve 4 gündür hastanede yaşam mücadelesi veren Kuşadalı iş adamı Murat Kurşun'un 1,5 yaşındaki Su Peri hayatını kaybetti.
12.05.2016 Yaşam
Karayolunda timsah şoku!
Karayolunda timsah şoku! Karayolu'na çıkan timsah, sürücülerin büyük korku yaşamasına neden oldu
27.10.2009 Yaşam
Başbakan’ın evi uydudan çekilmiş kırmızı kalemle işaretlenmiş
Başbakan’ın evi uydudan çekilmiş kırmızı kalemle işaretlenmiş İDDİANAMEYE göre, Yarbay Mustafa Dönmez’in ajandasında uydu görüntüleri bulunuyor, ayrıntılı bir incelemenin ardından bu görüntülerin Başbakan Erdoğan’ın evine ait olduğu anlaşılıyor: “Uydu fotoğraflarında belirtilen adreslerin Ankara ili Keçiören ilçesinde Kuşadası sokak üzerine olduğu , bu adresle alakalı Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden bilgi talep edilmesi üzerine, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nce İstanbul Emniyet Müdürlüğüne yazılan cevabi mahiyetteki yazıda, Kuş Adası Sokak üzerinde bulunduğu anlaşılmıştır...
29.09.2021 Gündem
Ankara'ya göl müjdesi
Ankara'ya göl müjdesi Ankara'nın Polatlı İlçesi'ne bağlı Temelli Beldesi'nde yer alan Temelli Gölü, başkentlilerin dinlenme ve eğlenme merkezi olma yolunda yeniden yapılanıyor
29.09.2021 Gündem
Bağırsakta büyüyen bebek olayı nedir? Bağırsakta bebek mümkün mü, tıbben bağırsakta gebelik ne anlama geliyor?
Bağırsakta büyüyen bebek olayı nedir? Bağırsakta bebek mümkün mü, tıbben bağırsakta gebelik ne anlama geliyor? Mide kramplarından şikayetçi olup doktora giden 37 yaşındaki kadın 23 haftalık hamile olduğunu öğrendi ve bebek bağırsaklarında büyüyordu. Söz konusu olayın ardından vatandaşlar Bağırsakta büyüyen bebek ile ilgili aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, Bağırsakta büyüyen bebek olayı nedir, bağırsakta bebek mümkün mü, tıbben bağırsakta gebelik ne anlama geliyor?
13.12.2023 Sağlık
Türkiye'nin 30. büyük şehri olan ilimizin yüzölçümü genişledi
Türkiye'nin 30. büyük şehri olan ilimizin yüzölçümü genişledi Ordu’nun Fatsa ilçesinde geçen yıl yapımına başlanan Fener Adası’nın açılışı gerçekleşti. 6 bin 1 kilometrekare yüzölçümü ile Türkiye’nin 30’uncu büyük şehri olan kentin yüzölçümü, hayata geçirilen ada ile birlikte 4 bin metrekare daha büyüdü.
11.09.2023 Gündem
Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı kimdir? İşte Halikarnas Balıkçısı hayatı ve eserleri
Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı kimdir? İşte Halikarnas Balıkçısı hayatı ve eserleri Halikarnas Balıkçısı adıyla bilinen Cevat Şakir Kabaağaçlı doğum gününde unutulmadı. Halikarnas Balıkçısı yazdığı roman ve hikayelerle Bodrum’a büyük katkılar sağladı. Bodrum’un girişinde tatilcileri selamlayan şiiriyle akıllarda kalan Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı doğum günüde anılıyor. Peki, Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı kimdir? İşte Halikarnas Balıkçısı hayatı ve eserleri
17.04.2022 Yaşam
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşda kritik gelişmeler yaşanıyor. Dünyanın beklediği Rusya ve Ukrayna arasındaki görüşme başladı. Cephe hattında Rus ordusu Bayraktar TB2 SİHA'lar karşısında çaresiz. Belarus sınırına yakın Chernihiv kenti ve çevresi bombardıman altında. Borodyanka'dan Makariv'e doğru ilerleyen Rus tanklarındaki askerler, Ukraynalılarla çatıştı. Zelenskiy, Rus askerlerine "Gidin ve canınızı kurtarın" diyerek seslendi. Associated Press (AP) haber ajansı ise, çok ses getirecek fotoğraflar servis etti.
28.02.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yerleşkesi’nde ‘Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes Fidan Dikim Programı’nda konuştu. Erdoğan, "İlk ve ortaokul çocuklarımıza yeni bir proje başlatıyoruz. Tohum ver fidana dönüşsün diyerek her yıl yaklaşık 12 milyon yavrumuza fidan kapları ve tohumları teslim ederek kendi fidanlarını kendilerinin yetiştirmesini sağlayacağız. Böylece çocuklarımız toplam 8’er fidanı yetiştirmiş olacak." dedi.
11.11.2020 Siyaset
Gezegenin Kara Kutusu: Antarktika belgeseli konusu ne? Antarktika belgeseli ne zaman, hangi kanalda?
Gezegenin Kara Kutusu: Antarktika belgeseli konusu ne? Antarktika belgeseli ne zaman, hangi kanalda? "Gezegenin Kara Kutusu: Antarktika" belgeseli izleyiciyle buluşuyor. Türk bilim insanlarının Beyaz Kıta'daki serüvenini anlatan belgesel 4. Ulusal Antarktika Bilim Seferi detayları ile anlatıyor. Peki, Gezegenin Kara Kutusu: Antarktika belgeseli konusu ne? Antarktika belgeseli ne zaman, hangi kanalda? İşte Antarktika belgeseli hakkında merak edilenler...
21.09.2020 Gündem
Kivi kuşunun özellikleri nelerdir?
Kivi kuşunun özellikleri nelerdir? Kivi kuşu, kivigiller ailesinden olan tek cins kuş türüdür. Kivi kuşları Yeni Zelanda'ya özgü bir kuştur. Kivi kuşları Yeni Zelanda ülkesinin simgeleridir. Bunun sebebi Sadece Yeni Zelanda da yaşamalarıdır.
16.02.2022 Yaşam
Kanguru adası ateş topu gibi
Kanguru adası ateş topu gibi Nasa'nın uydu fotoğraflarına göre Kanguru Adası'nın üçte biri yandı.
9.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bolu'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, " 16 bin 500 kilometre öteden silahlarına kazıdıkları yazılarla bizi tehdit edenlere bu meydanları bırakmayacağız. Binlerce TIR silahla desteklenen Suriye'nin kuzeyindeki canilerin Türkiye'ye musallat edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Hep birlikte sağlam durmak mecburiyetindeyiz. Bunun için sizlerden 31 Mart'ta bir kez daha rekor destek bekliyoruz." diye konuştu.
27.03.2019 Siyaset
Türkiye oraya askeri üs kurdu!
Türkiye oraya askeri üs kurdu! Türkiye ile Yunanistan arasında gerilime yol açan Kardak Kayalıkları'na 1 mil uzaklıktaki Çavuş Adası’na, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından inşa edilen gözetleme kulesinin yapımı tamamlandı.
26.10.2018 Gündem
Mucize iniş!
Mucize iniş! Pisti ıskalayan pilot, uçağı denize indirdi. 36 yolcu ve 11 mürettebat mucize eseri kazadan sağ kurtuldu
28.09.2018 Yaşam
ABD'nin sınırında kriz: 'Egemenlik' gerilimi
ABD'nin sınırında kriz: 'Egemenlik' gerilimi ABD Sınır Devriye ekiplerinin, ABD ve Kanada arasındaki sınırda bulunan Machias Seal Adası çevresinde istakoz avlayan Kanadalı balıkçıları durdurarak sorguya çektiği bildirildi. ABD ve Kanada'dan da adaların kendilerine ait olduğuna dair peş peşe açıklamalar geldi.
12.08.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenikapı'dan müjdeleri peş peşe sıraladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenikapı'dan müjdeleri peş peşe sıraladı AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı'da düzenlenen "Büyük İstanbul Mitingi"nde konuştu. "Babalar gününde en baba mitingimizi İstanbul'da yapıyoruz." diyen Erdoğan müjdeleri art arda sıraladı. "Haliç'te bir bilim ve teknoloji merkezi kuruyoruz. 7 bin yataklı 2 dev şehir hastanesi yapıyoruz. 5 büyük Millet Bahçesi'ni hayata geçiriyoruz."
17.06.2018 Siyaset
Osmanlı’ya isyan eden kadını Amiral yaptı!
Osmanlı’ya isyan eden kadını Amiral yaptı! Türkiye-Yunanistan ilişkilerinin gerilmesinde başrolü oynayan Yunan Savunma Bakanı Kammenos, ülkesinin Osmanlı’dan bağımsızlık kazanmasında önemli katkısı olan kadın denizciyi 193 yıl sonra Amiral yaptı. Yunan muhalefeti, ‘Bu adam beyinsiz’ diye isyan etti
29.04.2018 Gündem
Yılın en iyi babası
Yılın en iyi babası Atatürk Stadyumu’nda geçtiğimiz hafta sonu oynanan Eskişehirspor- Samsunspor maçını izlemeye giden baba Ali İhsan Kuş ve oğlu Kaan Kuş maç sırasında objektiflere yansıdı.
20.04.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kuş Adası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuş adası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.