Kuru Temizleme

Kuru Temizleme

Son dakika kuru temizleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuru temizleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuru temizleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuru Temizleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuru temizleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 390 kuru temizleme haberi bulunmuştur. Tüm kuru temizleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aracının bagajını açınca gözlerine inanamadı! Hemen polisi arayıp kendini ihbar etti
Aracının bagajını açınca gözlerine inanamadı! Hemen polisi arayıp kendini ihbar etti Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı. Kendini ihbar eden Serol Avcı, uyuşturucu maddenin aracına husumetlileri tarafından konulduğunu iddia etti.
17.04.2024 Gündem
Sağlıklı sanılan gıdalar kanser yapıyor! Dünya Sağlık Örgütü'nden şaşırtan araştırma
Sağlıklı sanılan gıdalar kanser yapıyor! Dünya Sağlık Örgütü'nden şaşırtan araştırma Dünya Sağlık Örgütü, diyet sınıfına giren birçok ürünün kansere neden olan aspartam içerdiğini açıkladı. Aspartamlı ürünler arasında az yağlı yoğurt ve sakız gibi günlük hayatta sıklıkla tükettiğimiz ürünler de var.
15.07.2023 Sağlık
Kuru temizleme dükkanında kimyasaldan ölüm
Kuru temizleme dükkanında kimyasaldan ölüm Bayrampaşa'da kuru temizleme dükkanı sahibi Murat Karaarslan, temizlikte kullandığı kimyasaldan zehirlenerek öldü.
23.05.2023 Yaşam
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek?
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek? Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! Konaklama Vergisi detayları belli oldu! Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de yayımlandı. Konaklama Vergisi’ne göre, otel, tatil köyü, butik otel, motel, pansiyon ile köy, ve yayla evi ve kampinglerde kalan kişilerden konaklama vergisi alınacak. Peki, Konaklama vergisi ne zaman yürürlüğe giriyor? Konaklama vergisini kim ödeyecek? Konaklama vergisi ne kadar? Çadır ve karavanda konaklayanlar vergi ödeyecek mi? İşte detaylar…
14.12.2022 Ekonomi
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı! Millî Savunma Bakanlığı ve Millî Savunma Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını online olarak yapabilecek. Adayların, ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB ve MSÜ personel alımı başvuru şartları ne? İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Fiyatlar arttı! Vatandaşın talebi katlandı,70 liradan başlıyor
Fiyatlar arttı! Vatandaşın talebi katlandı,70 liradan başlıyor Bu yıl artan mont ve kaban fiyatları vatandaşları kuru temizlemecilere yönlendirdi.
24.10.2022 Yaşam
Nişanlısını öldürdü, sonra intihar etti
Nişanlısını öldürdü, sonra intihar etti İzmir’in Dikili ilçesinde nişanlısıyla ayrılma aşamasında olduğu ifade edilen kadın, nişanlısını öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.
2.05.2022 Yaşam
Faizsiz ve 2 yıl ödemesiz kredi veriliyor! Bakan son dakika duyurdu, ödemeler...
Faizsiz ve 2 yıl ödemesiz kredi veriliyor! Bakan son dakika duyurdu, ödemeler... Faizsiz kredi desteği ile ilgili son dakika açıklaması! En az 100 bin lira faizsiz kredi veriliyor; 2 yıl geri ödeme yok. Ödemeler yapılmaya başlandı. KOSGEB tarafından sağlanan kredide mikro ve küçük işletmelere alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira kredi desteği verilecek. Kadın istihdamında ise destek daha fazla. Her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira verilirken, kadın istihdamında ise 110 bin lira ödeme yapılacak. Destek ödemesi 6’şar ay aylık 2 taksit şeklinde olacak. İşe alınan personelin işten ayrılması durumunda ise şartlara uygun yeni bir personel istihdam edilebilecek. Sıfır faizli krediye ilişkin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan da yeni bir açıklama geldi. Bakan Varank, 18 bin işletmeye 1 milyar 650 milyon lira ödeme yapıldığını duyurdu.
7.04.2022 Ekonomi
110 bin lira faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz kredi! Ve ödemeler başladı...
110 bin lira faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz kredi! Ve ödemeler başladı... Faizsiz para! İki yıl geri ödeme yok. Sıfır faizli kredi imkanından yararlanmak isteyenler için yarın son gün. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor. Sıfır faizli, iki yıl geri ödemesiz kredi imkanı KOSGEB tarafından sağlanıyor. Son 12 aydaki ortalama istihdamını koruyan işletmeler, 12 ay boyunca çalıştırma taahhüdü verdiği her bir personel için faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz destek alıyor. Kredi desteğinde ödemeler başladı. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla pandemiden olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira kredi desteği sağlanıyor. 100 bin lira faizsiz kredi desteğinden kimler yararlanabilir? KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte faizsiz ve iki yıl geri ödemesiz kredi desteği ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...
30.03.2022 Ekonomi
Kredi müjdesi! Son fırsat! Sıfır faiz iki yıl geri ödemesiz!
Kredi müjdesi! Son fırsat! Sıfır faiz iki yıl geri ödemesiz! Kredi ile ilgili son dakika açıklaması! Faizsiz kredi desteği. Faizsiz kredi desteğine başvuran alıyor. Faizsiz kredi desteği için son gün 31 Mart olarak belirlendi. Detaylar belli oldu. KOSGEB sıfır faizli, iki yıl geri ödemesiz kredi imkanı sağlıyor. Son 12 aydaki ortalama istihdamını koruyan işletmeler, 12 ay boyunca çalıştırma taahhüdü verdiği her bir personel için faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz destek alacak. Sonraki 24 ayda (2 yıl) eşit taksitlerle (4 ayda bir 6 eşit taksit) faizsiz ve komisyonsuz olarak KOSGEB’e ödeme yapılacak. Mikro işletmeler 2, küçük işletmeler de 5 personele kadar bu fırsattan yararlanabilecek. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla pandemiden olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira kredi desteği sağlanıyor. 100 bin lira faizsiz kredi desteğinden kimler yararlanabilir? KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...
25.03.2022 Ekonomi
Faizsiz 100 bin TL! 2 yıl geri ödemesiz, başvurular e-Devlet'ten alınıyor, son gün...
Faizsiz 100 bin TL! 2 yıl geri ödemesiz, başvurular e-Devlet'ten alınıyor, son gün... Faizsiz para desteği! Başvuru süreci devam ediyor. 100 bin TL sıfır faiz ile veriliyor. 2 yıl hiçbir ödeme yapılmıyor. Faizsiz 100 bin lira kredi desteği ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Başvuru yapmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Kredi desteğinde son tarih 31 Mart. KOSGEB'den açıklama geldi. İstihdam edilecek her bir personel için KOSGEB, işletmeye faizsiz kredi desteği verecek. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla pandemiden olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira kredi desteği sağlanıyor. 100 bin lira faizsiz kredi desteğinden kimler yararlanabilir? KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...
7.03.2022 Ekonomi
Kredi desteği! Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz, son tarih...
Kredi desteği! Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz, son tarih... Faizsiz kredi açıklaması geldi. 2 yıl geri ödemesiz, faizsiz ve komisyonsuz kredi veriliyor. Başvurular için son tarih 31 Mart. Faizsiz kredi desteği için e-Devlet üzerinden başvuru yapılması gerekiyor. KOSGEB'den açıklama geldi. İstihdam edilecek her yeni mezun için için KOSGEB, işletmelere faizsiz kredi desteği verecek. İstihdam programı 3 Ocak'ta başlamıştı. İşletmeler kredi desteğine yoğun ilgi gösteriyor. Başvuruları onaylanan işletmeler ödemelerini de almaya başladı. Faizsiz 100 bin lira krediye kimler başvurabilir? Kredi desteği şartları neler? Hangi sektörleri kapsıyor? İşte faizsiz kredi desteği ile ilgili bilgiler
14.02.2022 Ekonomi
40 yılda 400 bin liralık altın ve dolar buldu
40 yılda 400 bin liralık altın ve dolar buldu Bursa'da 40 yıldır kuru temizlemecilik yapan esnaf, bu zamana kadar müşterilerinin getirdiği kıyafetlerin ceplerinde 400 bin liralık para ve altın bulup iade etti.
13.02.2022 Yaşam
Faizsiz 100 bin TL! Başvurular e-Devlet'ten, son gün...
Faizsiz 100 bin TL! Başvurular e-Devlet'ten, son gün... Faizsiz kredi fırsatı! Üst limit 100 bin TL. Başvuran sıfır faiz ile kredi kullanabiliyor. 24 ayda geri ödeniyor Kredi geri ödemelerinde hiçbir faiz ve komisyon ödemesi yapılmıyor. 31 Mart tarihine kadar başvuru süreci devam edecek. İsteyenler internet üzerinden müracaatlarını yapabilecekler. KOSGEB, gençlerin istihdama katılmalarını kolaylaştıracak önemli bir hamle yaptı. Mikro ve küçük işletmelere alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz kredi desteği sağlanacak.
27.01.2022 Ekonomi
Faizsiz 100 bin lira kredi! 2 yıl geri ödemesiz...
Faizsiz 100 bin lira kredi! 2 yıl geri ödemesiz... Faizsiz kredi fırsatı! Tek tek açıklandı. Detaylar netleşti. 0 faizli kredide geri ödemeler 2 yıl sonra başlıyor. Avantajlı kredi imkanından yararlanmak isteyenler için üst limit 100 bin TL olarak belirlendi. Başvurular e-Devlet üzerinden alınmaya başlandı. Mikro ve küçük işletmelere alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz kredi desteği sağlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada KOSGEB destekleri ile ilgili, "Son 12 aydaki çalışan sayısını koruyup, meslek lisesi veya üniversite öğrencimizi istihdam eden şirketlere 100 bin lira destek sağlayacağız." ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın ardından KOSGEB başvuru detayları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başladı. KOSGEB kredi başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...
11.01.2022 Ekonomi
Hibe desteği! En az 5.000 TL veriliyor, başvurular e-Devlet'ten
Hibe desteği! En az 5.000 TL veriliyor, başvurular e-Devlet'ten Karşılıksız para desteği veriliyor. En az 5 bin TL hibe ediliyor. e-Devlet üzerinden başvuru yapılıyor. Hibe desteğinden yararlanmak isteyenler tüm süreci internet üzerinden tamamlayabiliyor. Para desteği ile ilgili 3 yıl detayı dikkat çekiyor. Birçok kişi çalıştığı işten memnun değil. Hayalindeki işi kurmak isteyenler için önemli bir fırsat. KOSGEB girişimci kadınlara iş kurma sürecinde hem maddi hem de iş modeli ile ilgili destek sağlıyor. KOSGEB desteklerinden güzellik salonlarından konaklamaya, ulaştırmadan imalata kadar çok sayıda sektör yararlanıyor. KOSGEB destelerinden faydalanmak için öncelikle online eğitimlere katılmak gerekiyor. İşte kendi işini kurmak isteyen kadınlara KOSGEB tarafından sağlanan tüm destekler...
6.12.2021 Ekonomi
Simge: Kıyafete harcadığım paraya üzülmem
Simge: Kıyafete harcadığım paraya üzülmem Son dönemde sahnede giydiği iddialı kıyafetleriyle dikkat çeken popçu Simge Sağın, ileride moda dünyasına girip, kendi adıyla bir koleksiyon hazırlamak istiyor.
17.11.2021 Magazin
Resmen duyuruldu! Kredi kartı, EFT, havale, FAST... Hepsi için geçerli
Resmen duyuruldu! Kredi kartı, EFT, havale, FAST... Hepsi için geçerli Banka müşterilerini ilgilendiren önemli karar! EFT, havale, FAST... Hepsini kapsıyor. Resmi açıklama geldi. Albaraka Türk'ten önemli adım. Birçok avantaj aynı anda sunuluyor. "Eflatun Bankacılık” sistemi hayata geçirildi. Kadın müşterilere özel olarak sunulan bankacılık hizmetinde kredi kartı ücreti alınmayacak. Ayrıca TL, döviz veya altın gibi tüm cari ve katılma hesaplarından hiçbir koşul gerektirmeksizin hesap işletim ücreti alınmayacak.
6.10.2021 Ekonomi
Hesaplara bugün 3 bin TL yatırılıyor! Kontrol edin, paranız...
Hesaplara bugün 3 bin TL yatırılıyor! Kontrol edin, paranız... Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Tek seferde 3.000 bin TL'lik ödeme yapılıyor. Bu ödeme karşılıksız olarak pandemiden etkilenen esnafa veriliyor.
10.06.2021 Ekonomi
3.000 TL karşılıksız veriliyor! Yarın hesaplarda
3.000 TL karşılıksız veriliyor! Yarın hesaplarda Yüz binlerce kişi bekliyordu. Karşılıksız para desteği yarın başlıyor. Vatandaşların banka hesabına yatırılacak. Hibe desteği 3 bin ve 5 bin liralık ödemelerden oluşuyor. Sadece 1 defaya mahsus olarak karşılıksız olarak 3 bin TL ve 5 bin TL veriliyor.
9.06.2021 Ekonomi
KDV indirimi uzatıldı mı? KDV indirimi 2021 ne zaman bitiyor, ne zamana kadar uzatıldı?
KDV indirimi uzatıldı mı? KDV indirimi 2021 ne zaman bitiyor, ne zamana kadar uzatıldı? KDV indirimi uzatıldı mı, ne zaman bitiyor? Kovid-19 salgınından etkilenen ekonomik faaliyetlere destek sağlanması amacıyla çok sayıda hizmet kolunda katma değer vergisi (KDV) oranlarında 31 Mayıs 2021'e kadar geçerli indirimli oranların süresi uzatıldı. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, KDV indirimi ne zamana kadar uzatıldı?
2.06.2021 Gündem
Hesaplara 5000 lira yatırılacak! Ve başladı, bugün 2, yarın 3...
Hesaplara 5000 lira yatırılacak! Ve başladı, bugün 2, yarın 3... Milyonlarca kişi bekliyordu ve başladı. e-Devlet'ten başvuru yapılıyor ve hesaplara 5000 ve 3000 lira yatırılacak. Esnafa hibe desteği başvuruları başladı. Kahve kıraathane pastane, internet kafeler, nikah ve düğün salonu işletmecileri, kaplıca, SPA merkezleri, sinema filmi gösterimi, pizzacı, çeşitli eğitim kursları, çocuk kulüpleri, canlı tiyatro, opera, bale, müzikal Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pandemiden olumsuz etkilenen esnafa karşılıksız hibe verileceğini belirtmişti. 4 milyar 622 milyon liralık destek için başvurular başladı. İşte başvurudan faydalanacak esnafların listesi...
25.05.2021 Ekonomi
3 bin TL devlet desteği başvurusu e devlet ekranı! Pandemi 3 bin TL başvurusu nasıl yapılır, 3 bin TL hibe desteği nasıl alınır?
3 bin TL devlet desteği başvurusu e devlet ekranı! Pandemi 3 bin TL başvurusu nasıl yapılır, 3 bin TL hibe desteği nasıl alınır? Esnaf, sanatkar ve gerçek kişi tacirlere yönelik yapılacak hibe desteği için başvurular bugün başlıyor. Ticaret Bakanlığı, esnafa yönelik hibe desteği başvurularının kimlik numaralarına göre yapılacağını duyururken, başvuruların 30 gün süreceğini aktardı. Peki, Pandemi 3 bin TL başvurusu nasıl yapılır, 3 bin TL hibe desteği nasıl alınır? 3 bin TL devlet desteği başvurusu e devlet ekranı…
25.05.2021 Çalışan Hakları
E-devlet hibe desteği | Hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? Hibe desteği başvurusu e devlet ekranı ve Hibe desteği NACE kodları!
E-devlet hibe desteği | Hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? Hibe desteği başvurusu e devlet ekranı ve Hibe desteği NACE kodları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 17 Mayıs’ta gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunmuş ve esnafa hibe desteği kapsamında 3 bin TL ile 5 bin TL ödeme yapılacağını müjdelemişti. Erdoğan tarafından yapılan açıklamanın ardından desteğe ihtiyaç duyan esnaf arama motorlarına yönelerek, hibe desteği başvuru ve şartlar hakkındaki detayları araştırmaya başlamıştı. Peki, Esnafa hibe desteği başvurusu 2021 nasıl yapılır? İşte, Bugün başlayan esnafa hibe desteği başvurusu hakkında detaylı bilgiler ile Hibe desteği NACE kodları!
25.05.2021 Çalışan Hakları
Hesaplara 1000 lira yatırılıyor! Ve başladı...
Hesaplara 1000 lira yatırılıyor! Ve başladı... Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler başladı. 1000 lira ödeme yapılacak. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakanlık duyurdu. Salgın nedeniyle zor günler geçiren esnafa yönelik gelir kaybı desteği ödemeleri bugün itibarıyla başladı. Geçtiğimiz aylarda da 3 ay boyunca 1000 lira gelir kaybı desteği, büyükşehirlerde 750 lira, diğer illerde de 500 lira kira yardımı sağlanmıştı.
24.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kuru Temizleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuru temizleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.