Kürecik

Kürecik

Son dakika kürecik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kürecik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kürecik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kürecik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kürecik gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 kürecik haberi bulunmuştur. Tüm kürecik haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pullman Otel'de Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nazi zihniyeti Gazze'de 35 bin insanı katletti. Netanyahu günümüzün Hitler'i Gazze kasabıdır" dedi. "Hiç kimse bizden soykırıma sessiz kalmamızı bekleyemez" diyen Erdoğan, "Ellerindeki basın ve lobi gücüyle Gazze'de işledikleri cinayetlerin üstünü örtebileceklerini düşünüyorlar. Buradan onlara şu hakikati tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. Ne yaparsanız boş, ne kadar uğraşsanız da beyhude, Tayyip Erdoğan'ın kalbine de, kavline de zincir vuramazsınız. Sizin tehditlerinize ve baskılarınıza asla boyun eğmeyiz" ifadelerini kullandı.
26.04.2024 Gündem
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Nisan ayında kar sürprizi
Nisan ayında kar sürprizi Malatya’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.
30.04.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Mlletimiz bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır
MHP lideri Devlet Bahçeli: Mlletimiz bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Zillet ittifakı, yeni ortak gördüğü bulaşıcı hastalıktan nemalanma sırasına girecek kadar basiretini kaybetmiştir" dedi. Bahçeli, "Milletimiz 2023 Haziran ayında bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır" diye konuştu.
18.05.2021 Siyaset
MİT operasyon düzenledi! PKK'lı Hüseyin İnal öldürüldü...
MİT operasyon düzenledi! PKK'lı Hüseyin İnal öldürüldü... MİT'in Irak'ın kuzeyindeki operasyonuyla, Türkiye'de eylem hazırlığı için toplantıya katılacağı belirlenen PKK'lı Hüseyin İnal etkisiz hale getirildi.
27.03.2021 Gündem
Corona'ya karşı yerli ilaç ve aşı çalışması! Burun spreyi şeklinde...
Corona'ya karşı yerli ilaç ve aşı çalışması! Burun spreyi şeklinde... Moleküler Biyoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Nesrin Özören, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile gerçekleştirilen toplantı sonrası koronavirüse karşı Türkiye'de yerli aşı ve ilaç çalışmalarına hızla başlanacağını söyledi ancak aşı çalışmaları için 6 ay-1 yıl gibi bir sürenin gerekeceğini belirtti.
24.03.2020 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekirse ikisi birden kapatılır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekirse ikisi birden kapatılır! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. İncirlik ve Kürecik kapatılır mı? sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerekirse incirlik ya da Kürecik, gerekirse ikisi birden kapatılır" yanıtını verdi.
18.12.2019 Siyaset
ABD'den kritik İncirlik ve Kürecik açıklaması
ABD'den kritik İncirlik ve Kürecik açıklaması ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerekirse İncirlik ve Kürecik üslerinin kapatılabileceğine yönelik açıklamalarına ilişkin, "Bu konu daha önce bana gelmedi. Ben de ilk kez gazetelerden gördüm ve dolayısıyla bundan tam olarak ne kastettiklerini ve ne ölçüde ciddi olduklarını mevkidaşımla konuşmam gerekir" dedi.
17.12.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekiyorsa İncirlik ve Kürecik'i kapatırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekiyorsa İncirlik ve Kürecik'i kapatırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber, Atv- A Para, ANews, A2, A Haber Radyo ortak yayınında soruları yanıtladı. Erdoğan: "İncirlik üssünün kapatma gibi bir karar söz konusu olursa bu bize aittir. Yeri geldiği zaman otururuz bütün heyetlerimizle beraber, kapatılması gerekiyorsa İncirlik'i de kapatırız, Kürecik'i de kapatırız" ifadelerini kullandı.
15.12.2019 Siyaset
Türkiye'den Doğu Akdeniz resti: Engelleriz...
Türkiye'den Doğu Akdeniz resti: Engelleriz... Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu,"Kıta sahanlığımız içinde bizden izinsiz kimse çalışma yapamaz, olursa engelleriz" dedi. Türkiye'ye yönelik olası yaptırımlara ilişkin de konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Dayatmayla bir yere varılamayacağını ABD Kongre üyelerinin anlaması gerekiyor. ABD'de Türkiye aleyhine yaptırım kararı durumunda İncirlik ve Kürecik de gündeme gelecek" ifadelerini kullandı.
11.12.2019 Siyaset
"ABD'nin planları dostlukla bağdaşmıyor"
"ABD'nin planları dostlukla bağdaşmıyor" BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: - "Son birkaç günde ABD’nin planlarının dostlukla bağdaşmayan hatta düşmanca girişimleri kapsadığını açık biçimde öğrendik"
11.08.2018 Siyaset
YPG en fazla 90 günde Menbiç’ten çıkarılacak
YPG en fazla 90 günde Menbiç’ten çıkarılacak Türkiye ile ABD’nin Menbiç için anlaştığı yol haritasının detayları netleşti. PKK’nın Suriye kolu YPG’nin 4 Temmuz’dan itibaren Menbiç’ten çekilmeye başlaması öngörüyor. Öte yandan ABD Menbiç'te 6 aylık bir çalışma süresi önerdi ancak bu Türkiye'nin isteği ve kararlılığıyla 90 güne indirildi.
7.06.2018 Gündem
Füze yüklü gemilerle geliyor...
Füze yüklü gemilerle geliyor... ABD donanmasına ait en büyük uçak gemisi olan Harry Truman Akdeniz’e sevk edilmeye başlandı. ABD donanmasının, en büyük uçak gemisine 7 savaş gemisi de eşlik ediyor.
11.04.2018 Dünya
Ayrı telden çalıyorlar!
Ayrı telden çalıyorlar! Başbakan Yıldırım, ABD Savunma Bakanı Mattis’in ‘PKK ile YPG’yi ayrıştırabiliriz hatta PKK’ya karşı savaştırabiliriz’ sözlerine tepki gösterdi: Herhalde bizi hiçbir şeyden anlamıyor sanıyorlar, ya da ne yaptıklarından haberleri yok. Sahadakilerle siyasettekiler ayrı telden çalıyor, sıkıntı burada...
16.02.2018 Gündem
Mete Yarar'dan dikkat çeken İncirlik yorumu
Mete Yarar'dan dikkat çeken İncirlik yorumu İncirlik ve Kürecik üslerinin kapatılmasıyla ilgili "Ben bu konuda farklı düşünüyorum" diyen güvenlik uzmanı Mete yarar, bu üslerinin bir koz olduğunu ifade etti. Zeytin Dalı Harekatı'nı değerlendiren Yarar, zamanı geldiğinde Türkiye'nin bu üsleri kapatma kararını verecek kadar güçlü olduğunu vurguladı.
16.02.2018 Gündem
İhanette son nokta! Her uçak havalandığında...
İhanette son nokta! Her uçak havalandığında... ABD'nin, TSK ve ÖSO tarafından çepeçevre kuşatılıp Afrin’e sıkıştırılan PKK’ya, bölgeyi kontrol eden Kisecik Radar Üssü’nden anlık istihbarat sağladığı, örgüte koordinatlar verdiği belirtiliyor.
28.01.2018 Gündem
NATO üssündeki FETÖ'cü kaçarken yakalandı!
NATO üssündeki FETÖ'cü kaçarken yakalandı! Kürecik NATO radar üssünde görevli ABD’li askerlerin ikamet işlerini takip eden ve tercümanlık yapan Tevfik Mutlu, Gürcistan üzerinden yurtdışına kaçarken yakalandı
29.09.2021 Gündem
ABD'nin S-400 tehdidine Türkiye'den cevap! F-35 gelmezse...
ABD'nin S-400 tehdidine Türkiye'den cevap! F-35 gelmezse... ABD ve NATO, Türkiye’nin Rusya’dan alacağı hava savunma sistemi S-400’lere ilişkin F-35 savaş uçakları üzerinden tehditler savuruyor. F-35’lerin planlandığı takvimde teslim edilmemesi halinde Ankara, bir dizi karşı hamleyi gündeme getirecek. Bunların başında, 2012’de Malatya-Kürecik’e kurulan AN-TPY-2 radarının kaldırılması geliyor.
29.09.2021 Gündem
İncirlik'te sürpriz gelişme! Kapatılacak derken ABD...
İncirlik'te sürpriz gelişme! Kapatılacak derken ABD... ABD’nin Suriye’de PYD’ye silah desteği nedeniyle “Kapatılacak” söylentisi çıkan İncirlik Üssü’nde sürpriz bir gelişme yaşandı. ABD Hava Kuvvetleri, üssün modernizasyonu için 30 milyon dolarlık fon talep etti. Kürecik Radar Üssü de planda.
29.09.2021 Gündem
ESP Genel Başkan Yardımcısı tutuklandı!
ESP Genel Başkan Yardımcısı tutuklandı! Malatya’da gözaltına alınan Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) Genel Başkan Yardımcısı Fethiye Ok ile Parti Meclis Üyesi Soner Çiçek çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Patriot kararına asker yorumu: Batı Esad'la anlaşmış!
Patriot kararına asker yorumu: Batı Esad'la anlaşmış! Emekli Hava Korgeneral Erdoğan Karakuş, ABD ve Almanya'nın Türkiye'de bulunan Patriot füzelerini geri çekme kararının, Batı'nın Suriye Devlet Başkanı Esad'la anlaşmış olduğunun göstergesi olduğunu ifade etti...
29.09.2021 Gündem
Sebahat Tuncel trafik kazasında yaralandı
Sebahat Tuncel trafik kazasında yaralandı Malatya'da iki otomobilin çarpışması sonucu eski HDP Milletvekili Sebahat Tuncel, babası ve kuzeni ile 3 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Çanakkale ruhu kol saati oldu
Çanakkale ruhu kol saati oldu Çanakkale Savaşları’nın 100’ncü yılı, bir Türk markasının kol saati serisine ilham kaynağı oldu...
25.04.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kürecik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kürecik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.