Kural İhlali

Kural İhlali

Son dakika kural ihlali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kural ihlali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kural ihlali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kural İhlali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kural ihlali gelişmeleri de dahil olmak üzere 417 kural ihlali haberi bulunmuştur. Tüm kural ihlali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı Esenler’de bazı araç sürücülerine 55. sokakta kural ihlali yaptığı gerekçesiyle defalarca trafik cezası yazıldı. 55. sokağa giden araç sürücüleri konvoy oluşturup, korna çalarak durumu protesto etti.
25.02.2024 Gündem
Survivor'da kural ihlali sonucu: İlk eleme adayı belli oldu, Ogeday sembolü fırlattı!
Survivor'da kural ihlali sonucu: İlk eleme adayı belli oldu, Ogeday sembolü fırlattı! Hakan’ın yaptığı kural ihlalini Survivor konseyince açıklayan Acun Ilıcalı, Hakan’a verilen cezayı da açıkladı. Survivor 2024 All Star'da ekrana gelen yeni bölümde haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi oynandı. Bayrak yarışı mücadeleleri nefes kesti. Mavi takımda mücadele eden Ogeday Girişken haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda sinir krizi geçirdi. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın ilk eleme adayı hangi isim oldu?
18.02.2024 Magazin
Arda Turan Türk spor tarihine geçti! Ceza üstüne ceza
Arda Turan Türk spor tarihine geçti! Ceza üstüne ceza Trendyol 1. Lig'de liderlik koltuğuna oturan Eyüpspor'un Teknik Sorumlusu Arda Turan, talimatlara uymadığı için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
16.11.2023 Galatasaray
Sergen, Ayaz ve Barış... MasterChef All Star'da kural ihlali var, bir isim diskalifiye oldu!
Sergen, Ayaz ve Barış... MasterChef All Star'da kural ihlali var, bir isim diskalifiye oldu! MasterChef All Star'da kural ihlali nedeniyle 3 isim ipe gitti. 15 Ekim MasterChef eleme gecesinde haftanın eleme adayları tezgah başına geçti. MasterChef Kerem'in elendiği iddiaları gün boyu sosyal medyada yankı bulmuştu. Ancak yaşandığı iddia edilen kural ihlali nedeniyle Sergen, Barış ve Ayaz'dan birinin diskalifiye olacağı söylendi.
15.10.2023 Televizyon
51/2 A Trafik Cezası Kodu Nedir? 51/2 A Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
51/2 A Trafik Cezası Kodu Nedir? 51/2 A Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Son senelerde ülkemiz çapında trafik kazalarının önüne geçebilmek adına radar ile hız kontrolü artırılmış durumdadır. Kara yolları bünyesinde sürücüler adına belirlenmiş olan hız sınırlarının aşılması durumunda, ciddi anlamda para cezası uygulanmaktadır. Bunların içerisinde ise 51/2 A trafik cezası yer almaktadır. Pek çok kişi, kendilerine ulaşan para cezasına dair tebligatlar bünyesinde 51/2 A trafik cezası ifadesi ile karşılaşabilirler.
22.09.2023 Gündem
47/1 B Trafik Cezası Kodu Nedir? 47/1 B Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
47/1 B Trafik Cezası Kodu Nedir? 47/1 B Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafik ışıklarına uymamak ihlali ile beraber 47/1-b trafik cezası uygulanır. Her ne kadar halk arasında kırmızı ışık cezası olarak bilinmesine rağmen, sadece kırmızı Işıkla ilgili değildir. Bu sebepten dolayı karayolları trafik kanunu dahilinde Trafik ışıklarına uymama cezası olarak ifade edilir. İdari para cezası şeklinde öne çıkar ve yıl itibariyle belirlenmiş güncel miktar doğrultusunda uygulanır. Trafik yönetmeliğinde ise ‘Işıklı ve sesli trafik işaretlerine uyma’ zorunluluğu biçiminde öne çıkar. Buna uyulmadığı takdirde ise sürücü ya da araç sahipleri idari para cezasına maruz kalır.
22.09.2023 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Emsal karar geldi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Emsal karar geldi Çalıştığı şirketin toplantısına özel aracıyla giden işçi, trafik kazasına karıştı. Mağdur işçinin 'kaza iş kazasıdır' talebini mahkeme yerinde buldu. Emsal kararı Yargıtay 10. Hukuk Dairesi de onadı. Artık işverenin bilgisi dahilinde özel aracıyla toplantıya giden işçiler, kazaya karışmaları durumunda karar emsal alınacak.
17.09.2023 Çalışma Hayatı
57 Plaka Neresi? 57 Hangi Şehrin Plakası? 57 Hangi İlin Plaka Kodu?
57 Plaka Neresi? 57 Hangi Şehrin Plakası? 57 Hangi İlin Plaka Kodu? 57 plaka Sinop’a aittir. Dünya genelinde plaka kodu ilk kez Fransa’ da kullanılmış bulunmaktadır. Türkiye plaka kodu kullanımına 1962 yılında başlamıştır. Her ile bir plaka kodu verilerek aracın kayıtlı olduğu Trafik bölgesi bilinmektedir. Seyir halinde her hangi bir durum gelişmesinde aracın bağlı olduğu Trafik amirliğinden sorgulanmaktadır. Sinop ili plaka kodu 57 olarak ifade edilmektedir. 
28.08.2023 Yaşam
15 Plaka Neresi? 15 Hangi Şehrin Plakası? 15 Hangi İlin Plaka Kodu?
15 Plaka Neresi? 15 Hangi Şehrin Plakası? 15 Hangi İlin Plaka Kodu? 15Plakalı araç görüldüğünde Burdur Trafiğine kayıtlı olduğu anlaşılmaktadır. 15 Plaka taşımakta bulunan araç Burdur İli trafiğine kayıtlı demektir. Trafikte bulunan tüm motorlu taşıtlar hangi il kayıtlarında bulunmaktadır. Aracın kural ihlali, kaza ya da farklı gereksinimle plaka kodunun bilinmesi gerekebilmektedir. Ayrıca alım- satım işlemlerinde ve vergi dairesinin bilinmesi gerektiğinde plaka kodu sorgulanmaktadır.
21.08.2023 Yaşam
Bakırköy'de kemer takmayınca ceza kesilen minibüsçüden "Havalar çok sıcak" savunması
Bakırköy'de kemer takmayınca ceza kesilen minibüsçüden "Havalar çok sıcak" savunması Bakırköy'de İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı sivil trafik polisleri, minibüslere yolcu gibi binerek denetim gerçekleştirdi. Denetimde emniyet kemeri takmayıp kapısı açık seyrettiği için ceza kesilen minibüsçü, "Havalar çok sıcak" diyerek cezaya itiraz etti.
2.08.2023 Gündem
Polis ekiplerinden yolcu kılığında denetim
Polis ekiplerinden yolcu kılığında denetim Polis ekipleri kurallara uymayan sürücüleri ters köşe yaptı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Beşiktaş’ta yolcu minibüslerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Minibüslere yolcu gibi binen sivil trafik ekipleri kural ihlali yapan şoförlere cezai işlem uyguladı.
17.07.2023 Gündem
İstanbul'da bayram trafiğine havadan denetim
İstanbul'da bayram trafiğine havadan denetim Kurban Bayramını bir tatil beldesinde ya da yakınlarının yanında geçirmek isteyenler şehir dışına çıkmaya devam ediyor. İstanbul trafiği kısmen rahatlasa da belirli bölgelerde trafik yoğunluğu oluşuyor. Emniyet ekipleri ise, trafikte oluşabilecek riskleri önlemek ve kural ihlali yapan sürücüleri belirlemek için helikopterle havadan denetim yaptı.
24.06.2023 Gündem
Kural ihlali yapan sürücüler dronla tespit edildi
Kural ihlali yapan sürücüler dronla tespit edildi Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında Beşiktaş'ta dronlu trafik denetimi gerçekleştirildi. Bir saatlik denetimlerde emniyet kemeri takmayan ve evraklarında eksiklik bulunun 23 sürücüye para cezası uygulandı.
24.06.2023 Gündem
Mahkemeden emsal karar! Trafikte telefonla konuşma cezasına 'delil yok' iptali
Mahkemeden emsal karar! Trafikte telefonla konuşma cezasına 'delil yok' iptali Gaziantep'te, avukat İmam Akgün Çuhadaroğlu, otomobiliyle trafikte ilerlerken telefonla konuştuğu gerekçesiyle fahri trafik müfettişinin bildirmesi üzerine kesilen idari para cezasına, herhangi bir görüntü veya fotoğraf bulunmadığı için itiraz etti. Mahkeme heyeti de somut delile dayanmadığı gerekçesiyle cezanın iptaline karar verdi.
22.05.2023 Gündem
Polisten kaçan taksici arkadaşlarını çağırdı: Benim sülalemin yarısı emniyet müdürü
Polisten kaçan taksici arkadaşlarını çağırdı: Benim sülalemin yarısı emniyet müdürü Beyoğlu'nda taksicilere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetim sırasında, "dur" ihtarına uymayan ve polislerin takibiyle durdurularak, aracı trafikten men edilen bir taksici ve yanına çağırdığı arkadaşları polisle tartıştı.
10.12.2022 Gündem
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç günde açıklanır? Ertelenen KPSS puanları ne zaman açıklanacak?
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç günde açıklanır? Ertelenen KPSS puanları ne zaman açıklanacak? KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak, KPSS puanları ne zaman belli olacak? Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın sonuçlarının açıklanacağı tarih merak ediliyor. Genel Kültür – Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri alanlarında, iki oturum olarak gerçekleştirilecek sınavın ilk oturum tarihi 18 Eylül Pazar günü yapıldı, KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavı 1. oturumu 24 Eylül Cumartesi günü 10:15'te, 2. oturumu 14:45'te, 3. oturumu 25 Eylül Pazar günü saat 10:15'te başlayacak. Peki, Ertelenen KPSS puanları ne zaman açıklanacak?
24.09.2022 Eğitim
Eda Gürkaynak trafikte kural ihlali yaparken polislere yakalandı!
Eda Gürkaynak trafikte kural ihlali yaparken polislere yakalandı! Uzun süredir ünlü oyuncu Birkan Sokullu ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Eda Gürkaynak, geçtiğimiz gün trafikte kural ihlali yaparken polislere yakalandı. Hakkında cezai işlem uygulanan Gürkaynak, "Telefonda harita açıktı" açıklamasını yaptı.
19.08.2022 Magazin
Elektrikli skuterleri 2 kişi kullananlara ceza
Elektrikli skuterleri 2 kişi kullananlara ceza Antalya'da elektrikli skuterlere 2 kişi binenlere ve bisiklet yolunu kullanan motorlu araçlara ceza yazıldı. 2 saatlik uygulamada 22 kişiye toplam 8 bin 239 lira ceza uygulandı.
25.07.2022 Yaşam
Kurallara uymayan taksicilere ceza yağdı
Kurallara uymayan taksicilere ceza yağdı İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Taksim Meydanı'nda yapılan denetimde kurallara uymayan taksicilere ceza yağdı. Pazarlık yaptığı yolcuyla giderken, denetim noktasını gören taksi şoförü taksimetresini açtı. Polisin dikkatinden kaçamayan ve yakayı ele veren taksi şoförü, “Bu bana ders oldu” dedi.
1.07.2022 Yaşam
Arabası olan herkesi kapsıyor! O cezalar iptal ediliyor!
Arabası olan herkesi kapsıyor! O cezalar iptal ediliyor! Arabası olan milyonları ilgilendiriyor. O cezalar iptal ediliyor. Flaş karar verildi. Yargıtay 7. Ceza Dairesi, fahri trafik müfettişlerinin başka ilde ceza kesemeyeceğine hükmetti. Emsal kararla birlikte, sürücüler, başka şehirde yaşayan fahri trafik müfettişlerinin kestiği cezaları iptal ettirebilecek.
19.04.2022 Gündem
Trafik magandaları sosyal medya "tık almak" uğruna yarıştı
Trafik magandaları sosyal medya "tık almak" uğruna yarıştı Şişli'de iki araç sürücüsü, sosyal medyada beğeni kazanmak için, trafikte kontrolsüz şekilde şerit değiştirerek yarıştı. Trafiği tehlikeye sokan 'maganda' sürücüler, insan hayatını hiçe saydıkları o anları, sosyal medya hesaplarından da yayınladı.
27.03.2022 Yaşam
Çeçen sürgünü nasıl oldu? 23 Şubat 1944 Çeçen İnguş sürgünü ile ilgili detaylar…
Çeçen sürgünü nasıl oldu? 23 Şubat 1944 Çeçen İnguş sürgünü ile ilgili detaylar… 23 Şubat Çeçen sürgünü 78. yılında. 23 Şubat 1944’te Sovyetler Birliği rejimi tüm Çeçen ve İnguş halkının Orta Asya’nın bozkırlarına sürgününü başlattı. İşte 23 Şubat Çeçen İnguş sürgünü ile ilgili tüm detaylar.
23.02.2022 Gündem
Sürücülere ceza yağdı! 'Şahin göz' kural ihlallerini havadan tespit etti!
Sürücülere ceza yağdı! 'Şahin göz' kural ihlallerini havadan tespit etti! Antalya Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhurbaşkanlığı Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında, trafik kazalarında sürücü kusurlarını en aza indirmek ve sürücülerde algılanan 'yakalanma riski' duygusunu maksimuma çıkarmak amacıyla Korkuteli, Döşemealtı ve Akseki ilçelerinde Aydın Filo Komutanlığı'ndan gelen özel maksatlı Sikorksy helikopter ile havadan trafik denetimi gerçekleştirdi.
29.01.2022 Yaşam
Ordu'da otomobil çalan 3 çocuk yakalandı! Suç makinası çıktılar
Ordu'da otomobil çalan 3 çocuk yakalandı! Suç makinası çıktılar Ordu'da, yaşları 15, 13 ve 12 olan 3 çocuk, 28 Kasım'ta galeriden otomobil çalarak kaçtı. Polis, plakasından en son İstanbul'da olduğu tespit edilen otomobildeki 3 çocuğu yakaladı. 15 yaşındaki çocuğun 8 suç kaydı, 12 yaşındaki çocuğun 21 suç kaydı, 13 yaşındaki çocuğun ise 68 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.
4.12.2021 Yaşam
Arabası olan herkesi ilgilendiren karar! Zorunlu değil, trafik cezası...
Arabası olan herkesi ilgilendiren karar! Zorunlu değil, trafik cezası... Arabası olan herkesi ilgilendiren kritik açıklama! Trafik cezası olanlar dikkat, artık zorunlu değil. Birçok kişi bu durumdan mağdurdu, AYM’nin kararı ortaya çıktı. Fahri trafik müfettişlerinin kestiği cezaları haksız bulan birçok kişi bu duruma itirazda bulundu. Ceza yiyenler, fotoğraf veya görüntü olmamasını delil gösteriyor. Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Başkanı Avukat Sami Güleçyüz, “Anayasa Mahkemesi'nin kararı var bununla ilgili 'Fahri trafik müfettişleri fotoğraf çekmek zorunda değildir' diye" dedi.
24.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kural İhlali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kural ihlali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.