Kral Abdullah

Kral Abdullah

Son dakika kral abdullah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kral abdullah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kral abdullah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kral Abdullah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kral abdullah gelişmeleri de dahil olmak üzere 601 kral abdullah haberi bulunmuştur. Tüm kral abdullah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Felipe Melo'nun kavgası finalin önüne geçti!
Felipe Melo'nun kavgası finalin önüne geçti! 2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde İngiliz ekibi Manchester City, Brezilya takımı Fluminense'yi 4-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Maviler, 2023 yılını 5 kupayla tamamladı. Karşılaşmanın ardından ise Jack Grealish'in tavırlarından rahatsız olan Fluminense'nin oyuncusu Felipe Melo, İngiliz futbolcuyu itti. O sırada araya Kyle Walker girdi. Kyle Walker'a da kafa tutan Melo'nun maç sonundaki açıklaması ise dikkat çekti.
23.12.2023 Futbol
Biden İsrail'de! Gazze saldırısına 'patlama' dedi
Biden İsrail'de! Gazze saldırısına 'patlama' dedi ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in Tel Aviv kentine geldi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile birlikte kameralar karşısına geçen Biden hastane saldırısıyla ilgili, "Patlamayı diğer taraf yapmış görünüyor" ifadelerini kullandı.
18.10.2023 Dünya
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı!
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı! İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye yapılan saldırı sonrası peş peşe açıklama yapıldı.
18.10.2023 Dünya
Dünya ağır sıklet boks maçıyla tarihe geçecekti ama kaybetti! Gözyaşlarını tutamadı
Dünya ağır sıklet boks maçıyla tarihe geçecekti ama kaybetti! Gözyaşlarını tutamadı Tüm dünya Ukraynalı Oleksandr Usyk ile Büyük Britanyalı Anthony Joshua arasında gerçekleşen dünya ağır sıklet boks maçına kilitlendi. Suudi Arabistan'da oynanan dev maçı kaybeden boksör, Muhammed Ali’den sonra tarihe geçme fırsatını kaybetti. Öte yandan basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamadı.
21.08.2022 Şampiy10
Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed Bin Selman’ın Türkiye ziyareti!
Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed Bin Selman’ın Türkiye ziyareti! Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman resmi ziyaret kapsamında Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı resmi törenle karşıladı. Baş başa görüşmeye geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın Beştepe'deki görüşmesi yaklaşık 2 saat sürdü. Görüşmenin ardından ortak bildiri yayımlandı. Söz konusu görüşmenin ardından Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Gündem
Ürdün Kralı 2. Abdullah resmen açıkladı: Fitne sona ermiştir
Ürdün Kralı 2. Abdullah resmen açıkladı: Fitne sona ermiştir Ürdün Kralı 2. Abdullah, "dış güçlerle ülkenin güvenliğini hedef alan birtakım faaliyetlere karıştığı" suçlamasıyla hakkında soruşturma başlatılan eski Veliaht Prens Hamza bin Hüseyin'in ailesi ile birlikte sarayında bulunduğunu ve son günlerde yaşanan "fitnenin son bulduğunu" söyledi. Öte yandan ABD Başkanı Joe Biden, Kral Abdullah'ı arayarak desteğini ifade etti.
7.04.2021 Dünya
Ürdün'de eski Veliaht Prensi ev hapsinde
Ürdün'de eski Veliaht Prensi ev hapsinde Ürdün'de eski Veliaht Prens Hamza bin Hüseyin ve beraberindeki üst düzey 20 kişinin "ülkenin istikrarına tehdit olduğu gerekçesiyle" gözaltına alındığı ifade edildi.
4.04.2021 Dünya
Suudi Arabistan'dan flaş Ürdün açıklaması
Suudi Arabistan'dan flaş Ürdün açıklaması Suudi Arabistan yönetimi, ülke güvenliğini korumak için alınan her türlü kararda Ürdün'ün yanında olduğunu açıkladı.
3.04.2021 Dünya
Ürdün'de sıcak gelişme! Kral Abdullah Senato'yu feshetti
Ürdün'de sıcak gelişme! Kral Abdullah Senato'yu feshetti Ürdün'de 10 Kasım'da yapılacak genel seçimler öncesinde parlamentonun birinci kanadı Temsilciler Meclisi'nin ardından ikinci kanadı Senato'yu da fesheden Kral Abdullah, Senato'nun Faysal Akif Fayiz başkanlığında yeniden oluşturulduğunu duyurdu.
27.09.2020 Dünya
Ürdün Dışişleri Bakanı'ndan Filistin'e kritik ziyaret
Ürdün Dışişleri Bakanı'ndan Filistin'e kritik ziyaret Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan bazı bölgeleri "ilhak" planını görüşmek için Filistin'e geldi.
18.06.2020 Dünya
Barcelona - Atletico Madrid: 2-3
Barcelona - Atletico Madrid: 2-3 İspanya Süper Kupası'nın ikinci yarı final maçında Barcelona'yı 3-2 yenen Atletico Madrid, Real Madrid'in ardından finale adını yazdırdı. Real Madrid ile Atletico Madrid takımları arasındaki final maçı 12 Ocak Pazar günü oynanacak. Suudi Arabistan, finalin kaybedenine 1,4 milyon avro, kazananı da 2 milyon avro ödül verecek.
10.01.2020 Futbol
25 yıllık imza sona erdi!
25 yıllık imza sona erdi! Ürdün Kralı 2. Abdullah, Ürdün'ün hakimiyetine geçen El-Gamr bölgesini ziyaret etti.
16.11.2019 Dünya
Sahnedeki sanatçılara bıçaklı saldırı!
Sahnedeki sanatçılara bıçaklı saldırı! Suudi Arabistan’da düzenlenen bir gösteride sahnedeki sanatçılara bıçaklı saldırı düzenlendi. Saldırıda 4 sanatçı yaralandı.
12.11.2019 Dünya
Suudi Arabistan Cazan'da SİHA düşürdü
Suudi Arabistan Cazan'da SİHA düşürdü Suudi Arabistan'ın Cazan kentindeki Kral Abdullah Havalimanı güzergahında ilerleyen Husiler'e ait bir SİHA'nın düşürüldüğü bildirildi.
5.07.2019 Dünya
Dev maçta ilk finalist belli oldu!
Dev maçta ilk finalist belli oldu! 2019 Copa America'nın yarı finalinde Arjantin ile karşılaşan Brezilya, rakibini Gabriel Jesus ve Roberto Firmino'nun golleriyle 2-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.
3.07.2019 Futbol
Ürdün Kralı Abdullah Türkiye'ye geliyor
Ürdün Kralı Abdullah Türkiye'ye geliyor Ürdün Kralı 2. Abdullah, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak 2-3 Şubat'ta Türkiye'ye ziyarette bulunacak.
1.02.2019 Dünya
İtalya Süper Kupa, Juventus'un
İtalya Süper Kupa, Juventus'un İtalya Süper Kupa maçında Juventus, Milan'ı 1-0 yenerek kupanın sahibi oldu.
16.01.2019 İtalya
Oklar o isme yöneldi! 'Gölge adam' Suud el-Kahtani
Oklar o isme yöneldi! 'Gölge adam' Suud el-Kahtani Suudi Arabistan'da Kraliyet kademelerinde süratle yükselen, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinde okların yöneldiği başlıca isimlerden eski Kraliyet Divanı Müsteşarı Suud el-Kahtani’nin düşüşü hem erken hem de çok yüksekten oldu.
17.11.2018 Dünya
Erdoğan'dan Kral Abdullah'a telefon!
Erdoğan'dan Kral Abdullah'a telefon! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Kralı 2. Abdullah'la telefon görüştürmesi gerçekleştirdi.
24.10.2018 Gündem
Son dakika... Kaşıkçı'nın dublörünü kabul ettiler!
Son dakika... Kaşıkçı'nın dublörünü kabul ettiler! AP haber ajansı, Suudi yetkililerin Cemal Kaşıkçı'nın kaybolduğunu gizlemek için dublör kullandıklarını kabul ettiğini açıkladı.
24.10.2018 Dünya
Avusturya’dan Suudi gazeteci Kaşıkçı’nın öldürülmesine tepki
Avusturya’dan Suudi gazeteci Kaşıkçı’nın öldürülmesine tepki Avusturya Dışişleri, Avrupa ve Uyum Bakanı Karin Kneissl, Suudi Arabistanlı gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesine tepki göstererek, "Gazetecinin konsoloslukta öldürüldüğünün itiraf edilmesi, kapsamlı, inandırıcı ve bağımsız bir soruşturmanın gerekliliği hususunu değiştirmiyor." ifadesini kullandı.
22.10.2018 Dünya
Kaşıkçı’nın cesedini halıya sarıp başkonsolosluktan çıkarmışlar
Kaşıkçı’nın cesedini halıya sarıp başkonsolosluktan çıkarmışlar Suudi Arabistan’dan gelen infaz ekibindeki Muhammed Almadani’nin, muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesinden sonra kıyafetlerini giyip konsolosluktan çıktığı ortaya çıktı. Gazeteciyi binadan sağ çıkmış gibi gösteren infaz ekibi, halıya sardığı cesedi, yok etmesi için konsolosluk aracıyla Mardinli ‘işbirlikçiye’ teslim etmiş
21.10.2018 Gündem
Kral Selman'ın görevden aldırdığı isimler arasında o iki isim ön plana çıktı
Kral Selman'ın görevden aldırdığı isimler arasında o iki isim ön plana çıktı Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ülkesinin İstanbul'daki başkonsolosluk binasında öldürülmesi olayı üzerine üst düzey 5 kişiyi görevden aldırdı.
20.10.2018 Dünya
Brezilya uzatmalarda kazandı
Brezilya uzatmalarda kazandı Milli takım düzeyinde oynanan hazırlık maçlarında Brezilya, Arjantin'i 1-0 yendi, Belçika ile Hollanda 1-1 berabere kaldı.
16.10.2018 Futbol
Ürdün Prensi: Faturayı vatandaştan çıkarmayın
Ürdün Prensi: Faturayı vatandaştan çıkarmayın Eski Veliaht Prens Hamza bin el-Hüseyin, biriken hataları düzeltmek için faturanın vatandaştan çıkarılmaması konusunda uyarıda bulundu.
25.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kral Abdullah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kral abdullah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.