Ürdün Kralı

Ürdün Kralı

Son dakika Ürdün Kralı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ürdün Kralı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ürdün Kralı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ürdün Kralı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ürdün kralı gelişmeleri de dahil olmak üzere 370 ürdün kralı haberi bulunmuştur. Tüm ürdün kralı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail, Deir El-Balah'ta bir evi vurdu: 12 ölü
İsrail, Deir El-Balah'ta bir evi vurdu: 12 ölü İsrail’in Deir El-Balah’ta bulunan bir evi hedef aldığı saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuk 12 Filistinli hayatını kaybetti.
17.03.2024 Dünya
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı!
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı! İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye yapılan saldırı sonrası peş peşe açıklama yapıldı.
18.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan barış diplomasisi! Türkiye, Hamas'ın elindeki sivil esirler için devrede
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan barış diplomasisi! Türkiye, Hamas'ın elindeki sivil esirler için devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin-İsrail diplomasisini sürdürüyor. Türkiye'nin Hamas'ın elindeki sivil rehineler için müzakereler yürüttüğü öğrenildi.
11.10.2023 Gündem
Erdoğan, Ürdün Kralı 2'nci Abdullah ile telefonda görüştü
Erdoğan, Ürdün Kralı 2'nci Abdullah ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Kralı 2'nci Abdullah ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
11.10.2023 Gündem
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi Arap dünyasının en popüler hiciv sitelerinden biri, neredeyse dünyanın tüm kral, kraliçe, prens ve prenseslerinin akın ettiği Ürdün'deki şaşaalı düğünü birçok yorumla sayfasına taşıdı. Alaycı yorumlar Amman'ı karıştırmaya yetti.
5.08.2023 Dünya
Prenses İman evlendi! Düğün televizyonlarda canlı yayınlandı
Prenses İman evlendi! Düğün televizyonlarda canlı yayınlandı Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın, büyük kızı Prenses İman evlendi. Damat, Yunan asıllı ve New York'ta yatırımcı olarak çalışıyor. Görkemli düğün töreni televizyondan da canlı yayınlandı.
14.03.2023 Dünya
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar’da liderlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar’da liderlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 Dünya Kupası’nın açılış törenine katılmak üzere geldiği Doha’da liderler ve devlet temsilcileriyle bir araya geldi.
20.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Avusturya Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen’le görüşmesi başladı.
21.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli görüşmeler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli görüşmeler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu’na katılmak üzere geldiği ABD’nin New York kentinde, çok sayıda kritik görüşme gerçekleştirdi.
20.09.2022 Siyaset
Bahçeli'den ABD'ye çok sert FETÖ tepkisi: Yırtılıp atılacak kağıt parçasıdır
Bahçeli'den ABD'ye çok sert FETÖ tepkisi: Yırtılıp atılacak kağıt parçasıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, sığınmacı polemiğiyle ilgili "Bayram günlerinde ülkelerine gidebilen Suriyelilerin geri dönmelerine artık hiç gerek yoktur. Asayişi kimler bozuyorsa derhal sınır dışı edilmeli" ifadelerini kullandı. ABD Dışişleri Bakanlığı, 2021 yılı İnsan Hakları Raporu’na da tepki gösteren Bahçeli, “Bu rapor müsveddesinde Türkiye haksızlığa uğramıştır. Bize göre ABD Dışişleri Bakanlığı'nın yayınladığı rapor bir FETÖ komplosudur” dedi.
19.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ürdün Kralı 2. Abdullah ile görüştü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ürdün Kralı 2. Abdullah ile görüştü! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Kralı 2. Abdullah ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
18.04.2022 Siyaset
İsrail gizli servisi Mossad'ı sarsan yasak aşk skandalı! Ülkesinin gizli sırlarını sevgilisi ve onun kocasıyla paylaştı...
İsrail gizli servisi Mossad'ı sarsan yasak aşk skandalı! Ülkesinin gizli sırlarını sevgilisi ve onun kocasıyla paylaştı... İsrail basının ortaya attığı iddia bomba etkisi yarattı. İstihbarat servislerinin adının son karıştığı skandalda İsrail gizli servisi Mossad başrolde! Mossad’ın eski şefi Yossi Cohen’in 2018 yılı sonlarında gizli aşk yaşamaya başladığı kadın ile kocasına, devlet sırlarını anlattığı öne sürüldü. Şaşırtıcı ancak istihbarat dünyasını sarsan bu skandal ilk değil...
29.12.2021 Dünya
Türkiye'den Afganistan açıklaması!
Türkiye'den Afganistan açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Afganistan'daki yeni dönem ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu, "Afganistan'da Tüm taraflarla diyaloğumuzu sürdürüyoruz, Taliban dahil" ifadelerini kullandı.
17.08.2021 Siyaset
Kudüs Günü nedir? Kudüs Günü (Yom Yeruşalayim) ne zaman? İşte İsrail Kudüs Günü ve Dünya Kudüs Günü…
Kudüs Günü nedir? Kudüs Günü (Yom Yeruşalayim) ne zaman? İşte İsrail Kudüs Günü ve Dünya Kudüs Günü… İsrail’in Filistine topraklarına yaptığı saldırı sonrası Kudüs Günü (Yom Yeruşalayim) gündeme geldi. Kudüs'te Ramazan ayında başlayan gerilim, yaklaşan "Kudüs Günü" ile daha da ateşlendi. Peki, Kudüs Günü nedir? Kudüs günü (Yom Yeruşalayim) ne zaman? İşte Kudüs Günü'nün tarihi...
11.05.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gece yarısı kritik görüşme!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gece yarısı kritik görüşme! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Kralı 2. Abdullah ve Kuveyt Emiri es-Sabah ile telefonda görüştü. Her iki görüşmede de, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya ve Filistinlilere yönelik saldırıları ele alındı.
10.05.2021 Siyaset
Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın amcası Muhammed Bin Talal vefat etti
Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın amcası Muhammed Bin Talal vefat etti Ürdün Kraliyet Divanı, Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın amcası Muhammed Bin Talal'ın (81) vefat ettiğini duyurdu.
29.04.2021 Gündem
Ürdün Kralı ve eski Veliaht Prensi Hamza krizin ardından görüntülendi
Ürdün Kralı ve eski Veliaht Prensi Hamza krizin ardından görüntülendi Ürdün Kralı 2. Abdullah ve eski Veliaht Prensi Hamza bin Hüseyin, Ev hapsi krizinin ardından Ürdün'ün bağımsızlık günü kutlamalarında ilk kez birlikte görüntülendi.
11.04.2021 Dünya
Ürdün Kralı 2. Abdullah resmen açıkladı: Fitne sona ermiştir
Ürdün Kralı 2. Abdullah resmen açıkladı: Fitne sona ermiştir Ürdün Kralı 2. Abdullah, "dış güçlerle ülkenin güvenliğini hedef alan birtakım faaliyetlere karıştığı" suçlamasıyla hakkında soruşturma başlatılan eski Veliaht Prens Hamza bin Hüseyin'in ailesi ile birlikte sarayında bulunduğunu ve son günlerde yaşanan "fitnenin son bulduğunu" söyledi. Öte yandan ABD Başkanı Joe Biden, Kral Abdullah'ı arayarak desteğini ifade etti.
7.04.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Kralı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Kralı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Kralı 2'nci Abdullah ile telefonda görüştü.
5.04.2021 Siyaset
Ürdün'de eski Veliaht Prensi ev hapsinde
Ürdün'de eski Veliaht Prensi ev hapsinde Ürdün'de eski Veliaht Prens Hamza bin Hüseyin ve beraberindeki üst düzey 20 kişinin "ülkenin istikrarına tehdit olduğu gerekçesiyle" gözaltına alındığı ifade edildi.
4.04.2021 Dünya
Bomba gibi düştü: Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın kardeşi gözaltında
Bomba gibi düştü: Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın kardeşi gözaltında Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın kardeşi Prens Hamza bin Hüseyin'in gözaltına alındığı ve başkent Amman'daki Sarayı'nda gözetim altında tutulduğu öne sürüldü.
3.04.2021 Dünya
Ürdün Kralı onayladı, yeni bakanlar göreve başladı
Ürdün Kralı onayladı, yeni bakanlar göreve başladı Ürdün’de Kral 2. Abdullah, 10 bakanı kapsayan kabine revizyonunu onayladı. Yeni bakanlar yemin ederek göreve başladı.
7.03.2021 Dünya
Ürdün'de sıcak gelişme! Kral Abdullah Senato'yu feshetti
Ürdün'de sıcak gelişme! Kral Abdullah Senato'yu feshetti Ürdün'de 10 Kasım'da yapılacak genel seçimler öncesinde parlamentonun birinci kanadı Temsilciler Meclisi'nin ardından ikinci kanadı Senato'yu da fesheden Kral Abdullah, Senato'nun Faysal Akif Fayiz başkanlığında yeniden oluşturulduğunu duyurdu.
27.09.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ürdün Kralı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ürdün kralı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.