Kötü Haber

Kötü Haber

Son dakika kötü haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kötü haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kötü haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kötü Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kötü haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.065 kötü haber haberi bulunmuştur. Tüm kötü haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig ekibine büyük şok! 3 dönem transfer yasağı kararı
Süper Lig ekibine büyük şok! 3 dönem transfer yasağı kararı FIFA, Adana Demirspor'a eski teknik direktörü Patrick Kluivert'a ödenmeyen borcu nedeniyle üç dönem transfer yasağı verdi.
14.05.2024 Adana DemirSpor
IBAN ile ödeme yapanlara kötü haber! Bakanlık peşine düştü, cezası var
IBAN ile ödeme yapanlara kötü haber! Bakanlık peşine düştü, cezası var Maliye, IBAN üzerinden ödeme talep eden esnafın peşine düştü. IBAN’a ödeme yapan, yaptıran, hesabını kullandıran yani 'IBAN kiralayana' yaptırım uygulanabilir mi? Vergi hukuku uzmanı avukat Aslanpınar, “Banka hesaplarına bloke koyulabilir, malvarlığı tamamen durdurulabilir” uyarısında bulundu
13.05.2024 Ekonomi
Kirası düşük olanlara kötü haber! Ev sahibi haklı, sizi daireden çıkarabilir
Kirası düşük olanlara kötü haber! Ev sahibi haklı, sizi daireden çıkarabilir Kirası düşük olanları yakından ilgilendiriyor. Ankara'da 5'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nde ev sahibi F.N.'nin 1 Mart'ta kiracısı U.T.'ye açtığı tahliye davası, 55 gün sonra görülen ilk duruşmada sonuçlandı. Mahkeme kiracıyı evden çıkardı. Peki bu karar 55 günde nasıl alındı? İşte detaylar...
11.05.2024 Ekonomi
Fiyatlar resmen uçtu! Kiralar satılık ev fiyatlarını solladı, 1 milyon TL'si olan sadece kiralayabiliyor
Fiyatlar resmen uçtu! Kiralar satılık ev fiyatlarını solladı, 1 milyon TL'si olan sadece kiralayabiliyor Yazlık fiyatları uçuşa geçti. Ev ya da villa kiralamak isteyenlere kötü haber! Fiyatlar resmen katlandı. Duyan inanamıyor. Yaz sezonu yaklaşırken Kuzey Ege’de yazlıklarda sezonluk kira bedelleri 1 milyon liraya kadar ulaştı. Balıkesir'in Ayvalık, Burhaniye, Gömeç ve Edremit ilçelerinde buna rağmen kiralık villalara büyük ilgi var.
10.05.2024 Ekonomi
Galatasaray'a kötü haber! UEFA resmen açıkladı
Galatasaray'a kötü haber! UEFA resmen açıkladı UEFA, Galatasaray'ın yaptığı itirazı reddetti ve Okan Buruk, Kaan Ayhan ve Serhat Doğan'ın cezaları onandı.
9.05.2024 Galatasaray
Beşiktaş'a kötü haber! Çifte sakatlık şoku
Beşiktaş'a kötü haber! Çifte sakatlık şoku Beşiktaş'a Ankaragücü maçında sakatlanan Rachid Ghezzal ve Milot Rashica'dan kötü haber geldi. İşte detaylar...
9.05.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Galatasaray derbisi öncesi 2 yıldızdan kötü haber
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Galatasaray derbisi öncesi 2 yıldızdan kötü haber Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin sol ayak arka alt adelesinde yırtık, Osayi Samuel'in ise sol ayak bileğinde ödem ve kanama tespit edildiğini açıkladı.
7.05.2024 Şampiy10
Trabzonspor'da Trezeguet'ten kötü haber! Sezonu kapattı
Trabzonspor'da Trezeguet'ten kötü haber! Sezonu kapattı Mısırlı yıldızın sağ alt adalesinde yaralanma tespit edildi. Trezeguet bu sezon takımdaki yerini alamayacak.
6.05.2024 Süper Lig
Acun Ilıcalı'ya kötü haber! Hull City play-off'a kalamadı
Acun Ilıcalı'ya kötü haber! Hull City play-off'a kalamadı İngiltere Championship'te son hafta maçları oynandı. Ipswich Town, sezonu Leicester City'nin arkasında ikinci sırada tamamlayıp Premier Lig bileti alırken play-off'a kalan takımlar da belli oldu. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, play-off potasına giremedi.
4.05.2024 Süper Lig
Parasını mevduata bağlayanlara kötü haber! Hesap değişti, faiz getirisi düşecek
Parasını mevduata bağlayanlara kötü haber! Hesap değişti, faiz getirisi düşecek Bankada parası olan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Mevduat faizleri ile ilgili yeni gelişme! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Liralaşma stratejisi kapsamında düşük tutulan Türk Lirası mevduatlara uygulanan gelir vergisi stopajı avantajı azalmaya başladı. Kısa vadede yüzde 5 olan vergi 2.5 puan artarak yüzde 7.5'e yükseldi. Parasını mevduata bağlayanlar elde ettikleri faiz gelirinden 2.5 puan daha vergi ödeyecek. 100 bin lirası olan bir vatandaş 32 gün vade ve yüzde 55 yıllık faiz üzerinden parasını mevduata yatırdığında aylık 241 lira yerine artık 361.6 lira stopaj ödeyecek.
2.05.2024 Ekonomi
IBAN'ını kiralayanlara kötü haber! Bakanlık harekete geçti, büyük cezası var
IBAN'ını kiralayanlara kötü haber! Bakanlık harekete geçti, büyük cezası var Ticaret Bakanlığı, IBAN kiralama ilanları başta olmak üzere sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı vatandaşları uyararak; bir banka hesabının maddi menfaat karşılığında başka kişiler tarafından kullanılmasına izin vermenin 'Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu'na göre suç teşkil ettiğini bildirdi.
26.04.2024 Ekonomi
Süper Lig ekibine büyük şok! Sözleşmesini feshetti
Süper Lig ekibine büyük şok! Sözleşmesini feshetti Trendyol Süper Lig ekibi Antalyaspor'a kötü haber geldi. Alacakları sebebiyle FIFA'ya başvuran yıldız futbolcu, sözleşmesini de resmen feshetti.
26.04.2024 Süper Lig
Kiracılara güzel ev sahiplerine kötü haber! Kira fiyatları düşüyor
Kiracılara güzel ev sahiplerine kötü haber! Kira fiyatları düşüyor Ev sahibi ve kiracıları doğrudan ilgilendiriyor. Uzun süre yükseliş trendinde seyreden kira fiyatlarında düşüş başladı. Uzmanlar hem ev sahiplerini hem de kiracıları uyardı.
26.04.2024 Ekonomi
Promosyon alacaklara kötü haber! Kredi engeli çıktı
Promosyon alacaklara kötü haber! Kredi engeli çıktı Özel bankalar promosyonu 18 bin liraya kadar çıkardı. Bu yüksek promosyonlar için maaşı taşımak gerekiyor. Fakat emeklilerin daha yüksek promosyon alabilmek için hesaplarını başka bir bankaya taşıma isteği, kredi engeline takıldı. Çünkü bankalar, maaş hesabı olan emeklinin, var olan kredisini kapatmadan başka bir bankaya geçmesini kabul etmiyor. Bazı bankalar promosyonu kredi taksitine sayıyor, bazıları da ödedikleri promosyon için faiz istiyor...
25.04.2024 Ekonomi
Candan kardeşlerden kötü haber: 37 kiloya düştü! 'Cennete gitmek istiyorum'
Candan kardeşlerden kötü haber: 37 kiloya düştü! 'Cennete gitmek istiyorum' Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal’in, cezaevinde başladığı yemek yememe eylemi hastalığa dönüştü. 'Anoreksiya' olan Nihal Candan 37 kiloya kadar düştü.
25.04.2024 Gündem
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor! Açıklama geldi! Yüzde 58 arttı
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor! Açıklama geldi! Yüzde 58 arttı Ev sahibi olmayı planlayanlara kötü haber! Konut Fiyat Endeksi (KFE), 2024 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 2,2 oranında artarak 1216,0 seviyesinde gerçekleşti.
24.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok!
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşmaya hazırlanan Beşiktaş'a 5 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, kadroya alınmayan oyuncuları duyurdu.
22.04.2024 Beşiktaş
IBAN'ını kiraya verenlere kötü haber: Maliye peşinizde! Sadece para cezası yok
IBAN'ını kiraya verenlere kötü haber: Maliye peşinizde! Sadece para cezası yok Maliye, IBAN numaralarını kiraya verenlerin peşine düştü. IBAN ile yapılan faturasız tahsilatların tümüne KDV ve vergi cezası uygulanacak. Milyonlarca liralık satış yapan bazı işletmelerin kullandığı IBAN’ların bir kısmının eş, dost ve akraba adına kayıtlı olduğu anlaşıldı. Bazı IBAN'ların ise kiralandığı tespit edildi. Bu yöntemi kullanan işletme sahiplerine ağır cezalar geliyor.
18.04.2024 Ekonomi
İndirim yapılmayacak! Maliye merak edilen sorunun yanıtını verdi
İndirim yapılmayacak! Maliye merak edilen sorunun yanıtını verdi Hacker saldırısına uğrayan bir şirkete Maliye’den de kötü haber geldi. Mal almak için Fransa merkezli bir şirketle anlaşan şirket, ödeme yaparken Hacker’ların saldırısına uğradı.
15.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de Oosterwolde depremi! Aylarca sahalardan uzak kalacak
Fenerbahçe'de Oosterwolde depremi! Aylarca sahalardan uzak kalacak Fenerbahçe'de Oosterwolde, Olympiakos maçında sakatlanarak sedyeyle kenara geldi ve yerine 45. dakikada Ferdi Kadıoğlu oyuna dahil olmuştu. Hollandalı yıldız oyuncudan kötü haber geldi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'a 3 sakatlık şoku birden! Başakşehir maçı kadrosunda yoklar
Beşiktaş'a 3 sakatlık şoku birden! Başakşehir maçı kadrosunda yoklar Süper Lig'de Başakşehir karşılaşacak olan Beşiktaş'a 3 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, 3 ismin Başakşehir maçı kadrosunda yer almayacağını açıkladı.
4.04.2024 Beşiktaş
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre yine çıldırdı ve oyundan zorla çıkarıldı
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre yine çıldırdı ve oyundan zorla çıkarıldı Survivor All Star'da Mavi Takım ile Kırmızı Takım'ın kıran kırana mücadelesi sonucu dokunulmazlık Kırmızı Takım'ın oldu. Saliselerle rakibini 12-11 deviren Kırmızı Takım rahat bir nefes aldı. Mavi Takım'da da haftanın ilk eleme adayı belirlendi. Yunus Emre yine ceza aldı. İki yarışmacıdan sakatlıkları nedeniyle kötü haber geldi. Survivor'da Turabi ile başlayan sakatlık elemeleri devam etti.
31.03.2024 Magazin
Ryan Kent, Zajc kalıyor İsmail Kartal'ın prensi gidiyor! Yeni adresini açıkladılar
Ryan Kent, Zajc kalıyor İsmail Kartal'ın prensi gidiyor! Yeni adresini açıkladılar Fenerbahçe'nin sezon başında bedelsiz transfer ettiği ve gösterdiği performansla takımın vazgeçilmezlerinden biri olan yıldız isimden kötü haber geldi. İsmail Kartal'ın ilk 11'de vazgeçilmez ismi olan yıldız ismin yeni adresini açıkladılar. İşte detaylar...
27.03.2024 Fenerbahçe
'Bergen' filmine dava açmıştı! Halis Serbest'e kötü haber geldi
'Bergen' filmine dava açmıştı! Halis Serbest'e kötü haber geldi Şarkıcı Bergen'i 30 yaşındayken 6 kurşunla öldüren Halis Serbest, kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla 'Bergen' filminin yapımcısı Orchestra Content'e yaklaşık 2 yıl önce 300 bin liralık açtığı tazminat davasını kaybetti. Serbest'in avukatı, kararı istinafa taşıyacaklarını söyledi.
24.03.2024 Adana
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kötü Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kötü haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.