Korkutan Rapor

Korkutan Rapor

Son dakika Korkutan rapor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Korkutan rapor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Korkutan rapor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkutan Rapor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkutan rapor gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 korkutan rapor haberi bulunmuştur. Tüm korkutan rapor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji yağış raporunu açıkladı! Tehlike çanları çalıyor: Son 33 yılın en kurak ağustosu yaşandı
Meteoroloji yağış raporunu açıkladı! Tehlike çanları çalıyor: Son 33 yılın en kurak ağustosu yaşandı Türkiye son 33 yılın en kurak ağustos ayını yaşadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 2023 Yılı Ağustos Ayı Alansal Yağış Raporu'na göre, Türkiye genelinde yağışlar uzun yıllar normali (1991-2021) ortalamasına göre yüzde 57, geçen yıl ağustos ayı yağışlarına göre yüzde 60 azaldı. Ağustos ayı meteorolojik kuraklığı gösteren Türkiye haritasında ise Marmara ve Karadeniz'in neredeyse tamamı, diğer bölgelerin de büyük kısmı 'şiddetli kurak (acil durum)' olarak yer verildi.
14.09.2023 Gündem
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen Mustafa Neşeli'nin ilk duruşmada tahliyesine karar verildi. Mahkeme, sanığın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde akıl sağlığının tespiti için gözlem altına alınmak üzere ikinci bir yazı yazılmasına karar verdi. Mahkeme, suç vasfı nedeniyle dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesine de hükmetti.
7.09.2023 Yaşam
Tarım arazileriyle ilgili korkutan rapor! Kritik seviyenin altına düştü
Tarım arazileriyle ilgili korkutan rapor! Kritik seviyenin altına düştü Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Prof. Dr. Müdahir Özgül, yaklaşık 30 yıl önce Türkiye'de var olan 27 milyon hektar tarım arazisinin bugün 23 milyon hektarın altına düştüğünü söyledi. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 450'nin üzerinde 'Büyükova Koruma Alanı' adı altında ilan ettiği yaklaşık 10 milyon hektarın, koruma altına alındığını belirten Prof. Dr. Özgül, "Geri kalan alanların tamamında çeşitli şekillerde yerleşim, iskan veya sanayi tesisleri veya yollar olsun başka amaçlarla tarımın dışına çıkarılıyor. Bu rakamlar büyük rakamlar” dedi.
7.09.2023 Yaşam
BM Genel Sekreteri Guterres’in raporu Rum yönetimini panikletti!
BM Genel Sekreteri Guterres’in raporu Rum yönetimini panikletti! Kıbrıs Rum yönetiminde Guterres paniği. BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in Kıbrıs’taki BM Barış Gücü’yle ilgili yayınladığı son raporda, düzensiz göçle ilgili Türk ve Rum taraflarına teknik komiteler üzerinden kurulacak mekanizmalarla işbirliği yapma çağrısı, Rum yönetiminde “BM Kıbrıs’ta federasyon yerine iki devletliliğe kayıyor” paniğine yol açtı. BM’nin çağrısı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın işbirliği teklifleriyle uyumluluk sağlıyor.
11.07.2022 Dünya
Putin Ukrayna'daki operasyon bölgesine gidecek mi? Açıklama geldi
Putin Ukrayna'daki operasyon bölgesine gidecek mi? Açıklama geldi Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Ukrayna’daki savaş bölgesine seyahat etme planının olmadığını söyledi.
17.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna arasında siber savaş! Zelenski'nin ‘teslim olun’ çağrısı ortalığı karıştırdı
Rusya-Ukrayna arasında siber savaş! Zelenski'nin ‘teslim olun’ çağrısı ortalığı karıştırdı Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinde iki ülke arasındaki savaş giderek şiddetleniyor, can kayıpları katlanarak artıyor. Gerilim sahalara olduğu gibi internet ortamına da yansıdı. Zelenski'nin Ukrayna'da devlet televizyonunda ülkeye teslim olma çağrısı yapması şok etkisi yarattı. Ülkede kısa süreli paniğe neden olan video mesajın, bir siber saldırı olduğu ortaya çıktı.
17.03.2022 Dünya
Hangi ülke ne kadar silah aldı? Korkutan rapor açıklandı: Avrupa ilk sıraya çıktı!
Hangi ülke ne kadar silah aldı? Korkutan rapor açıklandı: Avrupa ilk sıraya çıktı! Dünyayı korkutan Rusya-Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken, Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü tarafından yayınlanan küresel silah ticaretine ilişkin rapor, dikkatleri silahlanan ülkelerin üzerine çekti. Rapora göre, 2017-2021 döneminde küresel silah ticareti bir önceki dönem olan 2012-2016'ya oranla yüzde 4.6 oranında düştü. Ancak silah satışında yaşanan düşüşe rağmen Avrupa, Orta Doğu ve Asya’ya yapılan silah satışlarına ilişkin bilgiler, bu bölgelerde bulunan devletlerin ciddi şekilde silahlandığını gösteriyor.
17.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son gelişmeler...  Rus ordusunun katliamı dünyayı ayağa kaldırdı: Ekmek sırası bekleyen siviller vuruldu!
Ukrayna - Rusya savaşında son gelişmeler... Rus ordusunun katliamı dünyayı ayağa kaldırdı: Ekmek sırası bekleyen siviller vuruldu! Rusya'nın Ukrayna işgalinde 22. güne çatışmalar ve bombalamalarla girildi. Rusya'nın Ukrayna’nın Çernihiv kentinde ekmek kuyruğunda bekleyen sivilleri hedef almasının yankıları sürüyor. Dün yapılan saldırı sonucunda ölenlerin sayısının 13'e yükseldiği açıklandı. Harkiv ve Chernihiv'deki hasar uydu görüntülerine yansıdı. Maxar iki kentin uzaydan çekilmiş görüntülerini kamuoyu ile paylaştı. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, müzakerelerde önceliklerinin çatışmanın sona ermesi, güvenlik garantileri, egemenlik ve toprak bütünlüğünün yeniden sağlanması olduğunu belirtti.
18.03.2022 Dünya
Korkutan rapor: 2029 yılına kadar öncesine dönülmeyecek
Korkutan rapor: 2029 yılına kadar öncesine dönülmeyecek Eurocontrol bir sektör için korkutan tahminini açıkladı. Eurocontrol, hava trafiğinin 2029 yılına kadar COVID öncesi seviyelerine geri dönmeyebileceği dile getirildi.
23.05.2021 Ekonomi
Korkutan rapor! Deprem 6.5 büyüklüğünde...
Korkutan rapor! Deprem 6.5 büyüklüğünde... Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halil Kumsar, 8 Ağustos'ta Bozkurt ilçesinde meydana gelen 6 büyüklüğündeki depremle ilgili bölgede yaptıkları inceleme sonrası rapor hazırladı. Prof. Dr. Kumsar, depremin fay parçalarından birinin kırılması sonucu meydana geldiğini, bölgedeki aktif fayların 6.5 büyüklüğüne kadar deprem üretme kapasitesine sahip olduğunu ifade ederek, hasarın ise binalarda zayıf yapı malzemelerinin kullanılmasından kaynaklandığını açıkladı.
7.09.2019 Gündem
İstanbul için korkutan rapor! Su kıtlığı...
İstanbul için korkutan rapor! Su kıtlığı... İklim değişikliğinin İstanbul üzerindeki olumsuz etkilerini ortaya koyan “İstanbul Çevre Durum Raporu” yayımlandı. TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından hazırlanan raporda, megakentin iklim değişikliğinin olumsuz etkilerine karşı savunmasız olduğu belirtilirken, gelecekte beklenen risklere dikkat çekildi.
17.07.2019 Yaşam
Korkutan rapor! Türkiye'de erkeklerde yüzde 107 arttı
Korkutan rapor! Türkiye'de erkeklerde yüzde 107 arttı TBMM’ye, Metabolik ve Bariatrik Cerrahi Diyetisyenliği Derneği’nin (MBCDD) gönderdiği “obezite” raporu, kritik uyarılar içeriyor.
7.05.2019 Sağlık
Korkutan rapor: Suriyeli sığınmacı sayısı 2 haftada yüz binlere çıktı
Korkutan rapor: Suriyeli sığınmacı sayısı 2 haftada yüz binlere çıktı Birleşmiş Milletler yerinden edilmiş Suriyeli sayısının iki hafta içinde 110 bin arttığını belirterek 270 bine yükseldiğini açıkladı.
2.07.2018 Dünya
Korkutan rapor! 7 yıl içinde Anadolu'ya yayılacak
Korkutan rapor! 7 yıl içinde Anadolu'ya yayılacak Sağlık Tehditleri Erken Uyarı Dairesi Başkanlığı’nın zika virüsü raporuna göre, batıda Kocaeli’ye, doğuda Giresun’a yayılan vektörün 7 yılda Orta Anadolu’ya ulaşabileceği belirtildi.
9.01.2018 Gündem
Korkutan rapor: Suyumuz kalmayabilir!
Korkutan rapor: Suyumuz kalmayabilir! Dünya Bankası'nın yayımladığı rapora göre Türkiye ve Ortadoğu ülkelerini ciddi bir kuraklık riski bekliyor...
5.05.2016 Dünya
Korkutan rapor! Eğer önlem alınmazsa...
Korkutan rapor! Eğer önlem alınmazsa... Kırklareli’nde 365 günün 176’sında hava kirliliği değerleri, Dünya Sağlık Örgütü’nün sınır değerlerini aştı. Kükürtdioksit sınır değerleri Keşan’da 112 gün aşıldı, 96 gün ölçüm yapılmadı.
18.01.2016 Yaşam
Hava trafiği alarm veriyor!
Hava trafiği alarm veriyor! Sayıştay’ın DHMİ raporu korkuttu: Hava trafik kontrol hizmetlerinde 1980’lerden kalma teknoloji kullanılıyor. Acil yeni sistem kurulmalı
29.09.2021 Gündem
Korkutan rapor: 22 milyon kişi...
Korkutan rapor: 22 milyon kişi... Türkiye'nin 'sağlık' raporu ürkütücü: Her üç ölümden ikisi kronik hastalıklardan kaynaklanıyor. Kronik hastalığı olanlarda depresyon da yaygın.
29.09.2021 Gündem
Üçüncü havalimanını bekleyen büyük tehlike
Üçüncü havalimanını bekleyen büyük tehlike Uzmanlar, İstanbul’da yapılacak havalimanı ve köprü projelerinin inşa edileceği bölgelerin doğa ve insanlar üzerindeki olası tehlikeleri konusunda uyardı
29.09.2021 Gündem
Korkutan rapor! Türkiye ekonomisi...
Korkutan rapor! Türkiye ekonomisi... İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO), "Türk Bankacılık Sisteminde Yabancı'laşma" adlı bir rapor yayınladı
11.05.2014 Ekonomi
TEMA’dan korkutan rapor!
29.09.2021 Gündem
Meteorolji'den korkutan rapor!
Meteorolji'den korkutan rapor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü Klimatoloji Müdürü Akçakaya, “Türkiye’de 2100 yılına kadar sıcaklık ortalaması en iyi ihtimalle 2, kötü ihtimalle ise 4 derece daha artacak...
29.09.2021 Gündem
Erkekler dikkat!
Erkekler dikkat! ABD'de yayınlanan rapora göre; "Evet, sigara penisi etkiliyor!"
17.01.2014 Sağlık
Çökme tehlikesi var!
Çökme tehlikesi var! Korkutan rapor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Korkutan Rapor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkutan rapor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.