Korkutan İddia

Korkutan İddia

Son dakika korkutan iddia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korkutan iddia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korkutan iddia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkutan İddia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkutan iddia gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 korkutan iddia haberi bulunmuştur. Tüm korkutan iddia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kerem Bürsin ile ilgili korkutan iddia! Açıklama geldi...
Kerem Bürsin ile ilgili korkutan iddia! Açıklama geldi... Geçtiğimiz aylarda Hande Erçel'le yollarını ayıran ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in ayrılık sonrası ABD’ye giderken trafik kazası geçirdiği iddia edildi. Konuyla ilgili menajerinden ilk açıklama geldi.
1.04.2022 Magazin
Ece Erken hakkında korkutan iddia! 'Çok fazla ilaç içiyor, kocasının kırkını göremeyebilir'
Ece Erken hakkında korkutan iddia! 'Çok fazla ilaç içiyor, kocasının kırkını göremeyebilir' Ünlü sunucu Ece Erken eşinin ölümünün ardından kötü günler geçiriyor. Yakın çevresi tarafından ünlü ismin durumu ile ilgili sık sık açıklama yapılıyor. Son olarak Seren Serengil Söylemezsem Olmaz yayınında çarpıcı açıklamalar yaptı. Serengil son olarak Erken hakkında korkutan bir iddiada bulundu.
4.02.2022 Magazin
ABD'den koronavirüs ile ilgili korkutan iddia!
ABD'den koronavirüs ile ilgili korkutan iddia! ABD'de yapılan bir araştırmada, ülkede yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) 7 ayrı mutasyonunun tespit edildiği öne sürüldü.
15.02.2021 Dünya
Sultangazi'deki dere mavi ve siyah akıyor! İstanbul'da korkutan iddia...
Sultangazi'deki dere mavi ve siyah akıyor! İstanbul'da korkutan iddia... Son dakika haberine göre, İstanbul Sultangazi'de, bir fabrikanın bıraktığı düşünülen kimyasal atıklar nedeniyle siyah ve mavi akan dere, Alibeyköy Barajı'na ulaşıyor. Kimi zaman siyah, kimi zaman ise mavi akan derenin hemen yanında İSKİ'nin Atıksu Terfi Merkezi bulunuyor.
9.11.2020 Yaşam
Korkutan iddia ile ilgili AFAD'dan açıklama
Korkutan iddia ile ilgili AFAD'dan açıklama Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Tuzla Organize Sanayi Bölgesindeki bir fabrikada çıkan yangın sonrasında İstanbul ve Kocaeli AFAD kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer (KBRN) ekipleri tarafından dün ve bugün gerçekleştirilen ölçümlerde olumsuz bir bulguya rastlanmadığını bildirdi.
19.09.2019 Gündem
'10 Years Challenge'la ilgili korkutan iddia! Açıklama geldi
'10 Years Challenge'la ilgili korkutan iddia! Açıklama geldi Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta geçen haftadan bu yana yayılan 10 yıllık değişim hareketi (10 Years Challenge) tartışma yarattı. Şirketten açıklama geldi!
18.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Korkutan iddia! Saldıracaklar
Korkutan iddia! Saldıracaklar Suriye'de Beyaz Baretliler olarak tanınan Suriye Sivil Savunma Ekipleri, Beşşar Esed rejimi ve destekçileri tarafından ileri sürülen, muhaliflerce İdlib'de "kimyasal silah saldırısı yapılacağı iddialarına tepki göstererek, rejim güçlerinin bölgede kimyasal silah saldırısı düzenleyebileceği uyarısında bulundu.
26.08.2018 Dünya
10 milyon dolarlık dev Method-2 robotu için korkutan iddia!
10 milyon dolarlık dev Method-2 robotu için korkutan iddia! Amazon.com sahibi Jeff Bezos’un Method-2 adlı robotu görücüye çıktı. G. Koreli Hankook Mirae Technology’nin geliştirdiği 1.6 tonluk robotun askeri amaçlar için geliştirildiği iddia edildi
4.03.2018 Dünya
Karaman'da kız yurdundaki olayla ilgili KYK'dan açıklama
Karaman'da kız yurdundaki olayla ilgili KYK'dan açıklama Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürlüğü tarafından, Karaman'da bir kız yurdunda yaşanan olayla ilgili yapılan ön incelemede, yurt binasına dışarıdan yabancı bir kişinin girişinin olmadığının belirlendiği, yaşananların, öğrencilerin maksadını aşan bir girişiminden kaynaklandığı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Rusya'dan korkutan iddia! ABD'yi vurabilirler
Rusya'dan korkutan iddia! ABD'yi vurabilirler Kuzey Kore'yi ziyaret eden heyette yer alan Rus vekil Anton Morozov, Pyongyang yönetiminin ABD'nin batı kıyılarını vurabilecek bir füzeyi test etmeye hazır olduğunu söyledi.
6.10.2017 Dünya
Kuzey Kore'deki depremin ardından korkutan iddia!
Kuzey Kore'deki depremin ardından korkutan iddia! Bugün önce yeni geliştirdiği hidrojen bombasını dünyaya gösteren Pyongyang yönetimi, ardından yeni bir denemeye girişti. ABD ve Çin, dev bir patlamanın ardından 6.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İlk depremin ardından aynı noktada bu kez 4.6 büyüklüğünde yeni bir deprem daha tespit edildi. Gelişmeleri dünya televizyonları yayınlarını keserek verdi, Kuzey Kore'den peş peşe son dakika haberleri geliyor.
3.09.2017 Dünya
Çanakkale'deki patlamayla ilgili üç korkutan iddia!
Çanakkale'deki patlamayla ilgili üç korkutan iddia! Jeofizik profesörü, deprem bilimci Övgün Ahmet Ercan, Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde, deniz içinde meydana gelen iki patlamanın mayın, yanardağ veya kızık (Jeotemal) buharı patlamaları olabileceğini belirtip, araştırılması gerektiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Times'tan korkutan iddia!
Times'tan korkutan iddia! Bugünkü İngiliz gazetelerinde, Irak'ın en büyük ikinci kenti Musul'un IŞİD'den kurtarılmasına yönelik operasyonla ilgili çok sayıda haber ve yorum var. Times'a göre ise Musul'daki IŞİD militanları 150 otomobil 250 insansız hava aracına bomba yerleştirdi ve bir tank taburunu yok edebilecek mühimmata sahip
17.06.2021 Dünya
Kimya mühendislerinden korkutan iddia
Kimya mühendislerinden korkutan iddia Bursa'nın Gemlik ilçesinde, dernekler tarafından yapılan toplantıda, kimyasal ürün depolama tesisleri tartışıldı.
29.09.2021 Gündem
Korkutan iddia
Korkutan iddia “Kiralık Aşk” dizisinin başrol oyuncusu Elçin Sangu’nun sette bayıldığı yönünde çıkan haberler hayranlarını korkuttu...
6.12.2015 Magazin
Korkutan iddia! Toplu idam planlıyorlar
Korkutan iddia! Toplu idam planlıyorlar Suudi Arabistan'ın bir günde en az 50 kişiyi idam etmeyi planladığı öne sürüldü...
29.11.2015 Dünya
Korkutan iddia! Mars yok oluyor
Korkutan iddia! Mars yok oluyor Ünlü gezegen bilimci Shoshanna Cole, yayımladığı son araştırmada, Mars gezegeninde son yıllarda yok olan bazı kraterlerin neden yok olduklarına dair bir teori ortaya attı...
9.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Korkutan iddia: Müdahale yanlış yapıldı
Korkutan iddia: Müdahale yanlış yapıldı Çevre ve Kimya Mühendisleri Odaları temsilcileri, Tuzla’da bir fabrikada meydana gelen kimyasal madde sızıntısına yapılan müdahalenin yanlış olduğunu savundu.
29.09.2021 Gündem
Zerrin Özer hakkında korkutan iddia!
Zerrin Özer hakkında korkutan iddia! Menajeri açıklama yaptı...
27.05.2015 Magazin
Almanya'da terör saldırısı tehdidi iddiası
Almanya'da terör saldırısı tehdidi iddiası Alman güvenlik birimleri, terör saldırısı yapılacağı yönündeki duyumları inceliyor
17.01.2015 Dünya
Türk şoförler için korkutan iddia!
Türk şoförler için korkutan iddia! MUSUL'u ele geçiren IŞİD örgütünün kaçırdığı 32 Türk şoför için bağlı bulundukları firmadan isteği 5 milyon dolar fidyenin verilmemesi halinde, her gün bir şoförü öldürüp, bir TIR'ı yakma tehdidinde bulunduğu ileri sürüldü...
29.09.2021 Gündem
Şok iddia!  'Sayın Bakan isteyerek ve bilerek...'
Şok iddia! 'Sayın Bakan isteyerek ve bilerek...' CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, NTV'ye yaptığı açıklamada kurtarma çalışmalarıyla ilgili net rakam verilmemesini eleştirdi ve "Sayın bakanın bildiği başka şeyler var, tüm bilgiler kendisinde" ifadesini kullandı...
29.09.2021 Gündem
Korkutan iddia!  Everest'e tırmanırken...
Korkutan iddia! Everest'e tırmanırken... Twitter'ın bu defa öldürdüğü isim AKUT Başkanı Nasuh Mahruki oldu!Twitter'da hızla yayınlan 'Nasuh Mahruki Everest'e tırmanırken hayatını kaybetti' iddiaları kısa süreli paniğe yol açtı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Korkutan İddia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkutan iddia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.