Korkuluk

Korkuluk

Son dakika korkuluk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korkuluk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korkuluk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkuluk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkuluk gelişmeleri de dahil olmak üzere 225 korkuluk haberi bulunmuştur. Tüm korkuluk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hızlı tren hattı'ndan demir korkulukları çaldılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Hızlı tren hattı'ndan demir korkulukları çaldılar! O anlar saniye saniye kaydedildi Osmaniye'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) hızlı tren hattı inşaatındaki demir korkuluklar balyoz ve demir kesme makası kullanılarak çalındığı anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansırken olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındığı belirtildi.
18.04.2024 Gündem
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Deprem bölgesinde bütün ulaştırma ve haberleşme altyapımızı iyileştiriyoruz
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Deprem bölgesinde bütün ulaştırma ve haberleşme altyapımızı iyileştiriyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ‘asrın felaketi’nin ulaştırma ve haberleşme altyapısında yol açtığı hasarı hızlıca onardıklarını ve kalıcı yapıların çalışmalarının da aynı hızla devam ettiğini söyledi. Bakan Uraloğlu, deprem bölgesi için bu yıl bütçeden 35,43 milyar harcama yapılacağını bildirdi.
3.02.2024 Ekonomi
Depremde hasar gören yollar, KGM'nin yerli sistemi ile tespit edilip onarıldı
Depremde hasar gören yollar, KGM'nin yerli sistemi ile tespit edilip onarıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün (KGM) 'Görüntü Tabanlı Bilgi Yönetim Sistemi' ile depremde hasar gördüğü tespit edilen tüm kara yollarının onarıldığını açıkladı.
26.06.2023 Gündem
Eski kız arkadaşının kabusu oldu, nacakla pencereye dayanınca gözaltına alındı
Eski kız arkadaşının kabusu oldu, nacakla pencereye dayanınca gözaltına alındı Güngören'de, 5 yıl önce annesi vermeyince evlenemedikleri eski kız arkadaşının peşini bırakmayan Haşim K., iddiaya göre ailenin korkulu rüyası haline geldi. Pencereden nacakla eski kız arkadaşını tehdit ettiği cep telefonu kamerasına yansıyan Haşim K. gözaltına alındı. 
24.11.2022 Yaşam
Sarıyer'de özel kız öğrenci yurdunda dehşet! Üniversiteli genç kız feci şekilde hayatını kaybetti
Sarıyer'de özel kız öğrenci yurdunda dehşet! Üniversiteli genç kız feci şekilde hayatını kaybetti Sarıyer’de özel bir kız öğrenci yurdunun terasından düşerek demir korkuluklara saplanan yabancı uyruklu genç kız, feci şekilde hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri tüm çabalara rağmen genç kızın cesedini çıkaramayınca korkuluk kesildi. Ceset korkulukla birlikte ambulansa konuldu.
6.10.2022 Yaşam
Samsun'da intihar şoku! Köprüye kendini astı
Samsun'da intihar şoku! Köprüye kendini astı Samsun'da köprüye kendini asan özel güvenlik görevlisi, vatandaşlar tarafından kurtarılarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
19.09.2022 Yaşam
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ile genelge gönderildi
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ile genelge gönderildi İçişleri Bakanlığı son dönemde meydana gelen boğulma vakalarına karşı valilikleri uyardı. Bakanlık gönderdiği genelge ile valiliklerden sosyal donatı alanları yeterli görülen ve can güvenliği riski taşımayan deniz, göl, gölet vb. yüzülebilir yerlerin her yıl mart ayının sonuna kadar “yüzme alanı” olarak belirlenmesini ve kamuoyuna duyurulmasını istedi.
26.07.2022 Gündem
Bakan Varank: Artık eski Türkiye yok
Bakan Varank: Artık eski Türkiye yok Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını belirterek, “Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güvenlik güçlerimizin, büyük fedakarlığı ve özverisiyle terörle mücadelesini sadece sınır içinde değil, sınır dışında da sürdürüyor. İşte terör örgütünün yaşadığı korkuyu, dehşeti, telaşı artık sadece telsiz konuşmalarından duymuyoruz. Örgütün sözde liderleri televizyon ekranlarına çıkıp bir taraftan partnerlerini, ortaklarını tehdit ederken bir taraftan da yardım dileniyor. Ancak nafile, Allah’ın izniyle yok olup gitmenin eşiğindeler ve yok olacaklar" dedi.
9.06.2022 Ekonomi
Çağatay Ulusoy'un aldığı arazi fiyatı dudak uçuklattı!
Çağatay Ulusoy'un aldığı arazi fiyatı dudak uçuklattı! Çağatay Ulusoy araziye yatırım yapıyor. Çağatay Ulusoy, Söğüt Köyü'nde aldığı arazinin bitişiğindeki araziyle de ilgili planlar yaptı. 7 bin 750 metrekare büyüklüğündeki araziye 12 milyon TL ödeyen oyuncu şimdi bitişikteki alanı da alacak.
9.05.2022 Magazin
Atatürk Açıkhava Tiyatrosu restorasyonu tamamlandı
Atatürk Açıkhava Tiyatrosu restorasyonu tamamlandı İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kültürpark'taki Atatürk Açıkhava Tiyatrosu'nda yenileme çalışmalarını tamamladı. Yıllar içinde deforme olmuş 2 bin 870 koltuk söküldü, yerlerine ise 3 bin 150 yeni koltuk takıldı.
7.05.2022 Kültür Sanat
Çağatay Ulusoy'un Terzi dizisindeki partneri belli oldu!
Çağatay Ulusoy'un Terzi dizisindeki partneri belli oldu! Çağatay Ulusoy’un eski adıyla Süslü Korkuluk yeni adıyla da Terzi olan projesinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Cem Karcı’nın yönettiği dizide Çağatay Ulusoy “Peyami” adlı bir terziye hayat verecek.
13.04.2022 Televizyon
Karayollarında yeni dönem! Bakan resmen duyurdu, artık değişiyor...
Karayollarında yeni dönem! Bakan resmen duyurdu, artık değişiyor... Karayollarında yeni dönem. Bakan Karaismailoğlu resmen duyurdu. Motorsikletli ölümlerin önüne geçilecek. Ulaştırma ve ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı mevkiine takılan ve motorcu dostu bariyer olarak bilinen oto-korkulukların takıldığı yerde açıklama yaptı. Bakanlık olarak trafik seyrinde can ve mal güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için büyük bir mücadele sergilediklerini belirten Karaismailoğlu, "Bu kapsamda karayollarımızın üzerinde motosiklet koruyucu oto-korkuluk sitemlerini kuruyor, mevkii sayısını ve uzunluklarını da artırıyoruz" dedi. 
10.04.2022 Gündem
Esra Bilgiç'ten 'Süslü Korkuluk' açıklaması!
Esra Bilgiç'ten 'Süslü Korkuluk' açıklaması! Esra Bilgiç’in Çağatay Ulusoy’un başrolünü üstlendiği ‘Süslü Korkuluk’ isimli diziden ücret nedeniyle ayrıldığı öne sürülmüştü. Çıkan iddiaların ardından Esra Bilgiç, sosyal medya sayfasından bir açıklama yayınladı.
4.04.2022 Magazin
Esra Bilgiç ile ilgili şok iddia! 'Yine Esra yine krizi'
Esra Bilgiç ile ilgili şok iddia! 'Yine Esra yine krizi' Esra Bilgiç, geçtiğimiz yıl final yapan 'Ramo' dizisinin setinde yaşanan gerginliklerle gündeme gelmişti. 'Süslü Korkuluk' dizisinde Çağatay Ulusoy’un partneri olan oyuncunun, yapım şirketiyle anlaştığı şartlardan farklı talepleri ve kaprisleri nedeniyle kadrodan çıkartıldığı öğrenildi.
1.04.2022 Magazin
Süslü Korkuluk dizisine Camdaki Kız'dan bomba transfer!
Süslü Korkuluk dizisine Camdaki Kız'dan bomba transfer! Esra Bilgiç ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisine, Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun başrolünü paylaştığı Camdaki Kız'ın usta oyuncusu dahil oluyor.
21.03.2022 Magazin
Süslü Korkuluk dizisi konusu ne, kimin eseri, kitaptan mı uyarlama mı? Süslü Korkuluk dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?
Süslü Korkuluk dizisi konusu ne, kimin eseri, kitaptan mı uyarlama mı? Süslü Korkuluk dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Süslü Korkuluk ne zaman başlayacak, senaryosu kime ait? Soruları dizinin tanıtım fragmanının yayınlanmasıyla yoğun bir şekilde sorgulanmaya başlandı. Çağatay Ulusoy ile Alina Boz'un başrolünde yer alacağı Süslü Korkuluk dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var, kitap uyarlaması mı?
1.02.2022 Televizyon
Konya'da korkutan deprem! Büyüklüğü...
Konya'da korkutan deprem! Büyüklüğü... Avrupa Sismoloji Merkezi'nin verilerine göre Konya merkezli 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssü olarak Konya'nın Meram ilçesini işaret ederken depremin şiddetini 4,1 olarak belirledi.
31.01.2022 Gündem
Çağatay Ulusoy'un partneri belli oldu!
Çağatay Ulusoy'un partneri belli oldu! Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı 'Süslü Korkuluk' dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu.
3.01.2022 Magazin
Oğlunu ziyarete gelen annenin düşme anı kamerada
Oğlunu ziyarete gelen annenin düşme anı kamerada Düzce'ye tıp fakültesinde öğrenim gören oğlunu ziyarete gelen Fatma Karacaoğlu’nun (55), 6'ncı kattaki dairenin penceresinden düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
11.12.2021 Yaşam
Korkunç olay! Demir korkuluklara saplanan şahıs hayatını kaybetti
Korkunç olay! Demir korkuluklara saplanan şahıs hayatını kaybetti Aydın'ın Efeler ilçesinde oturduğu 6 katlı binanın çatısından düşerek demir parmaklıklara saplanan şahıs hayatını kaybetti.
30.11.2021 Yaşam
Balkon korkuluklarına çıkıp, kürekle oynadı! Yürekleri ağza getirdi
Balkon korkuluklarına çıkıp, kürekle oynadı! Yürekleri ağza getirdi Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, 4'üncü kattaki evlerinin balkonunda korkuluklara çıkarak, elindeki plastik kürekle oynayan kız çocuğu, haber verilen babası tarafından demirlerden alındı. Bu anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
20.07.2022 Vatan TV
Korku dolu anlar! Küçük kız balkon korkuluklarına çıktı, yürekler ağza geldi
Korku dolu anlar! Küçük kız balkon korkuluklarına çıktı, yürekler ağza geldi Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, 4'üncü kattaki evlerinin balkonunda korkuluklara çıkarak, elindeki plastik kürekle oynayan kız çocuğu, haber verilen babası tarafından demirlerden alındı. Bu anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. 
30.11.2021 Gündem
Komşuları günlerdir haber alamıyordu! Duvardan akan 'sarı su' ortaya çıkardı!
Komşuları günlerdir haber alamıyordu! Duvardan akan 'sarı su' ortaya çıkardı! Antalya'da birinci kattaki dairenin duvarından akan sarı sudan şüphelenen esnaf, 3 gündür haber alamadıkları komşuları Kaffar Kamsız'ın (73) hayatından endişe etti. Merdivenle çıkılan balkondaki demir korkuluk kesilip eve girilince, Kaffar Kamsız'ın öldüğü ortaya çıktı.
31.08.2021 Yaşam
Yüzme havuzlarında nasıl önlemler alınmalı?
Yüzme havuzlarında nasıl önlemler alınmalı? Sıcaklıkların artmasıyla kullanımı artan havuzlarda gereken önlemlerin alınmasının önemine dikkat çeken uzmanlar, boğulmaların önüne geçilmesi için cankurtaran bulundurulması gerektiğini vurguluyor. Yüzme havuzlarının çevresinde mutlaka bariyer bulundurulmasının önemini belirten uzmanlar, ıslak zeminlerin de düşme ve yaralanmalara davetiye çıkardığı uyarısında bulundu.
26.08.2021 Sağlık
Yangından mucize kurtuluş! Havuz her şeyi değiştirdi
Yangından mucize kurtuluş! Havuz her şeyi değiştirdi Orman yangınları devam ediyor. Alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor. Ekipler ve halk, yangını söndürmek için canla başla çalışıyor. Antalya'da ise bir mucize yaşandı. Aksu ilçesinde Harun Yılmaz, ailesini yangınlardan bir havuza sokarak kurtardı.
3.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Korkuluk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkuluk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.