Korkmaz Yiğit

Korkmaz Yiğit

Son dakika Korkmaz Yiğit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Korkmaz Yiğit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Korkmaz Yiğit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkmaz Yiğit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkmaz yiğit gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 korkmaz yiğit haberi bulunmuştur. Tüm korkmaz yiğit haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı!
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı! İstanbul Valiliği’nin aldığı karara göre İstanbul’da riskli olarak belirlenen 93 okula tahliye kararı verildiği açıklandı. Öğrenciler depreme dayanıklı okullara nakledilecek. 20 Şubat 2023 Pazartesi günü itibariyle öğrencilerin nakledilecek okulların listesi de ilçe ilçe duyuruldu.
18.02.2023 Eğitim
LGS taban puanları açıklandı mı, tavan puan ne? Lise taban puanları, yüzdelik dilimleri (Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve meslek lisesi)
LGS taban puanları açıklandı mı, tavan puan ne? Lise taban puanları, yüzdelik dilimleri (Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve meslek lisesi) LGS lise taban ve tavan puanları, 5 Haziran’da yapılan sınavın ardından adaylar tarafından sorgulanıyor. Yerleşebilecekleri okulları öğrenebilmek için lise taban puanları araştırması başladı. İşte Lise taban puanları, yüzdelik dilimleri hakkında merak edilenler…
6.06.2022 Eğitim
Lise taban puanları 2022! Lise taban puanları ne zaman açıklanacak 2022? Anadolu, İmam Hatip, Fen liseleri taban puanları 2021 ve yüzdelik dilimleri listesi!
Lise taban puanları 2022! Lise taban puanları ne zaman açıklanacak 2022? Anadolu, İmam Hatip, Fen liseleri taban puanları 2021 ve yüzdelik dilimleri listesi! Lise taban puanları açıklandı mı, hangi lise kaç puanla alıyor? Lise taban puanları araştırmaları hızlandı. LGS sınavı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yarın yapılacak. Sözel ve sayısal olmak üzere toplamda 90 soru sorulacak sınavda ilk oturum 09.30’da, ikinci oturum 11.30’da başlayacak. Peki, Lise taban puanları ne zaman açıklanacak 2022, kaç puanla hangi liseye gidilir? İşte Lise taban puanları 2022 ile Anadolu, İmam Hatip, Fen liseleri taban puanları 2021 ve yüzdelik dilimleri listesi!
4.06.2022 Eğitim
Sedat Peker’i kim koruyor? Dikkat çeken tespitler...
Sedat Peker’i kim koruyor? Dikkat çeken tespitler... Sedat Peker'i yurtdışına kaçırarak koruyanlara yönelik dikkat çeken tespitler...
14.05.2021 Gündem
Kürşat Yılmaz'a toplam 11 yıl 3 ay hapis cezası
Kürşat Yılmaz'a toplam 11 yıl 3 ay hapis cezası Suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle 66 yıl hapis cezasına çarptırılan yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Kürşat Yılmaz'ın Yargıtay'dan dönen davasında, karar çıktı.
4.12.2019 Gündem
Kürşat Yılmaz davasında flaş gelişme!
Kürşat Yılmaz davasında flaş gelişme! Yargıtay'dan dönen Kürşat Yılmaz davasında yeni gelişme yaşandı. Savcı, Kürşat Yılmaz'ın 30 yıla kadar hapsini talep ederken, İbrahim Tatlıses ve Alişan'ın davasının düşmesini talep etti
17.01.2019 Gündem
28 Şubat soruşturması iş dünyasına sıçradı
28 Şubat soruşturması iş dünyasına sıçradı Ankara Cumhuriyet Savcılığı’nın işadamları İshak Alaton ve Korkmaz Yiğit hakkında 28 Şubat soruşturması başlattığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Ispartakuleli dava açtı: İlgimiz yok, mağduruz
Ispartakuleli dava açtı: İlgimiz yok, mağduruz Banker Kastelli’nin oğlu ve Korkmaz Yiğit arasındaki dava nedeniyle Ispartakule’deki arazilerine tedbir konulan şirketler, mahkemeye başvurdu. Şirketler, taraf değil mağdur olduklarını söylüyor
8.10.2015 Ekonomi
Ispartakule'de büyük şok
Ispartakule'de büyük şok Ispartakule'de binlerce konuta tedbir kararı konuldu.
5.10.2015 Arşiv
İstanbul'da büyük şok
İstanbul'da büyük şok Banker Kastelli lakaplı Abidin Cevher Özden’in, Korkmaz Yiğit’ten alacaklarına yönelik süren davada mahkeme Ispartakule’de 59 parsel ve bunların üzerinde bulunan yaklaşık 4 bin konuta satışı engelleyen tedbir kararı verdi
3.10.2015 Ekonomi
Ispartakule’de Kastelli paniği
Ispartakule’de Kastelli paniği Hayattayken konutzedeler yaratan Banker Kastelli lakaplı Abidin Cevher Özden, bu kez Ispartakule’deki binlerce ev sahibinin kâbusu oldu. Kastelli’nin oğlu, Korkmaz Yiğit’in arazileri için ‘Babamın alacağı vardı. Hileli olarak mal kaçırdı’ iddiasıyla dava açıp tedbir kararı çıkardı. Şimdi bu arazilerdeki konutlar ne alınabiliyor ne de satılabiliyor
2.10.2015 Ekonomi
Alacak önceliği Somalı madencinin
Alacak önceliği Somalı madencinin TBMM’de kabul edilen kanun maddesiyle, Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’ın mallarına el koyan TMSF’nin satıştan elde edeceği gelir öncelikle Soma çalışanları için kullanılacak
4.04.2015 Ekonomi
Mustafa Sarıgül mallarını kurtardı
Mustafa Sarıgül mallarını kurtardı Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yerel seçim öncesi mallarına TMSF'nin el koymasına neden olan borcunu ödediği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Tatlıses ve Alişan için karar verildi!
Tatlıses ve Alişan için karar verildi! Duruşmaya örgütün lideri olduğu öne sürülen Kürşat Yılmaz ile örgüte yardım ettikleri iddia edilen İbrahim Tatlıses ve Alişan’ın da aralarında bulunduğu diğer sanıklar gelmedi.
5.11.2014 Magazin
TEOG Nakilleri İçin Bugün Son Gün!
TEOG Nakilleri İçin Bugün Son Gün! Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) nakilleri yapan Öğrenciler 15-18 Eylül tarihleri arasında gitmek istedikleri okul için en geç yarın 17:00'a kadar ilgili birime nakil dilekçesi vermeleri gerekmektedir. Bakanlık yerleştirme sonuçlarını 19 Eylül Cuma günü açıklayacak.
18.09.2014 Eğitim
TEOG 3. Nakil İşlemleri ve Başvuru Sonuçları
TEOG 3. Nakil İşlemleri ve Başvuru Sonuçları Lisede nakil bekleyen binlerce öğrenciyi ilgilendiren TEOG 3. nakil sonuçları kesinlik kazanmaya başlıyor. 2. Tercihinde nakli olmayan öğrenciler için son şans olan 3. nakil işlemleri ve tercihleride bitti. Okullardaki boş kontejyanları öğrenmek için haberimizin devamına bakabilirsiniz...
13.09.2014 Eğitim
Liselilerin başarı algısı
Liselilerin başarı algısı Yüksek puanlı 9 Anadolu lisesinden 720 öğrenciyle yapılan araştırmaya göre, gençler Türkiye’deki eğitim ve sınav sisteminin başarı getireceğine inanmıyor.
12.08.2014 Eğitim
Tüm mal varlığına tedbir konuldu!
Tüm mal varlığına tedbir konuldu! Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Bank Ekspres soruşturması kapsamında Soma Holding'in Patronu Alp Gürkan'ın malvarlığına tedbir koydu
29.09.2021 Gündem
İstanbul karanlıkta kalacak!
İstanbul karanlıkta kalacak! İstanbul'un Anadolu yakasında 11 ilçenin bazı bölgelerine 16 Haziran'da elektrik verilemeyecek.
14.06.2014 Yaşam
İstanbul'da elektirik kesintisi!
İstanbul'da elektirik kesintisi! İSTANBUL Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A...
29.09.2021 Gündem
Dolandırıcılıktan yargılanacak
Dolandırıcılıktan yargılanacak Soma'daki maden ocağının sahibi Alp Gürkan'ın "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kurulan örgüte üye olma, hileli iflas, tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı, 6183 Amme Alacakları Usulü Hakkındaki Kanunun 110. Maddesine muhalefet" gibi suçlardan 17 şüpheliyle birlikte hakkında dava açıldığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Hileli iflastan yargılanıyor
Hileli iflastan yargılanıyor SOMA Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan’ın aralarında bulunduğu 17 şüpheli hakkında 21 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı...
29.09.2021 Gündem
Sarıgül'e bir kötü haber daha!
Sarıgül'e bir kötü haber daha! Seçimlerden yenilgiyle çıkan Sarıgül’e bir kötü haber de mahkemeden geldi...
21.04.2014 Siyaset
Sulh mektubu yok şantaj var!
Sulh mektubu yok şantaj var! Başbakan Tayyip Erdoğan, Brüksel ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan ‘Gülen’den yeni bir mektup var mı?’ sorusuna ‘Aksine, şantaj politikaları sürüyor’ yanıtını verdi.
23.01.2014 Siyaset
'Elimde tapeler var'
'Elimde tapeler var' CHP İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Sarıgül, İstanbul’a ilişkin projelerini anlattı...
23.01.2014 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Korkmaz Yiğit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkmaz yiğit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.