Koray Avcı

Koray Avcı

Son dakika koray avcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koray avcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koray avcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koray Avcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koray avcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 177 koray avcı haberi bulunmuştur. Tüm koray avcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e sert çıktı: Kör ol ama nankör olma!
İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e sert çıktı: Kör ol ama nankör olma! İbrahim Tatlıses, Mustafa Keser’in “Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değildir. Müslüm Gürses’i dinlemedim çünkü kötü okuyor” sözlerine sert çıktı. Tatlıses, “Tüm bu sanatçılar için söyledikleri hadsizlik. Gündemde kalmak için bunları yapıyor. Kör ol ama nankör olma” dedi.
24.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı!
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'un birlikte görüntülendiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu haberlerin ardından Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Serenay Sarkıya'nın annesi Ümran Seyhan kimdir, kaç yaşında? Ümran Seyhan ile Kenan Tosun aşk mı yaşıyor?
28.09.2023 Magazin
Simge Sağın ve Koray Avcı birlikte mi? Açıklama geldi
Simge Sağın ve Koray Avcı birlikte mi? Açıklama geldi Yaz turnesi kapsamında Türkiye’yi dolaşan Koray Avcı, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da verdiği konser için İstanbul’a döndü. Konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan şarkıcıya, geçtiğimiz haftalarda gündem olan 'Simge Sağın ile aşk' iddiası da soruldu.
6.07.2023 Magazin
Koray Avcı ve Simge Sağın aşk mı yaşıyor?
Koray Avcı ve Simge Sağın aşk mı yaşıyor? Özel hayatıyla ilgili sözleri çok konuşulan popçu Simge Sağın'ın (41), kendisinden sekiz yaş küçük meslektaşı Koray Avcı ile yeni bir aşka yelkan açtığı öne sürüldü. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaya Simge Sağın cephesinden yanıt geldi. İşte detaylar...
24.05.2023 Magazin
Koray Avcı: Anneme her hafta hediye alıp süpriz yapıyorum
Koray Avcı: Anneme her hafta hediye alıp süpriz yapıyorum Şehir hayatından sıkılıp doğaya kaçan ünlüler kervanına katılan Koray Avcı, alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Elindeki hediye çantası dikkat çeken ünlü şarkıcı, Anneler Günü hakkında konuştu.
14.05.2023 Magazin
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri... Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.
20.02.2023 Magazin
Yılbaşı Gazinosu 2023
Yılbaşı Gazinosu 2023 Kanal D, yeni yıla ‘Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel’ ile merhaba diyecek. Saat 20.00’de başlayacak ‘Yılbaşı Gazinosu’ konseptli programa Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici ev sahipliği yapacak. Hepsi birbirinden ünlü konukların performansları ve dans şovları, izleyenlere keyifli saatler yaşatacak.
31.12.2022 Magazin
31 Aralık Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları!
31 Aralık Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları! Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları merak ediliyor. Kanal D yayın akışına göre program 31 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 20:00’de ekrana gelecek. Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel programının konsepti "Yılbaşı Gazinosu" olarak açıklandı. İşte 31 Aralık 2022 Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel konukları...
30.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor!
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor! Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', 'Yılbaşı Gazinosu' konseptli özel bölümüyle ekranlara geliyor. Bu bölümde birbirinden değerli sesler ve muhteşem sahne şovları bir arada olacak.
30.12.2022 Televizyon
Ünlü oyuncu takipçilerini geçmişe götürdü!
Ünlü oyuncu takipçilerini geçmişe götürdü! Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından babasıyla fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.
2.12.2022 Ekonomi
Koray Avcı ile karışık kaset tadında bir gece!
Koray Avcı ile karışık kaset tadında bir gece! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Koray Avcı ile sevenlerini ağırladı.
9.06.2022 Televizyon
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Yaşam
Koray Avcı'nın, hayranına verdiği cevaba tepki yağdı! 'Herkes sanatçı olamıyor'
Koray Avcı'nın, hayranına verdiği cevaba tepki yağdı! 'Herkes sanatçı olamıyor' Şarkıcı Koray Avcı, "Bu adamı herkes çok çabuk unuttu" diyen takipçisine verdiği yanıtla gündem geldi. Cevap olarak yolladığı mesajda hayranına 'şu' diye hitap eden Avcı'ya sosyal medya üzerinden tepki yağdı.
18.12.2021 Magazin
Koray Avcı büyük acısını böyle anlattı
Koray Avcı büyük acısını böyle anlattı Şarkıcı Koray Avcı'nın babası Veysel Medet Avcı (55), Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Üç gün önce baba acısıyla sarsılan ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından bu zor gününde kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.
17.09.2021 Magazin
Koray Avcı'nın babası hayatını kaybetti
Koray Avcı'nın babası hayatını kaybetti Ünlü şarkıcı Koray Avcı, babası Veysel Medet Avcı'nın hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından açıkladı. Avcı, cenazede çelenk yerine LÖSEV'e bağış yapılmasını istedi.
14.09.2021 Magazin
Amerika'da ilk kez gerçekleşecek olan Türk festivali Konserleri 25 Eylül'de
Amerika'da ilk kez gerçekleşecek olan Türk festivali Konserleri 25 Eylül'de 25 Eylül 2021’de Amerika’da ilk kez gerçekleşecek olan Türk Festivali konserleri kapsamında Türkiye’den Linet, Koray Avcı , Volkan Konak ve Eypio, Long Island New York Eisenhower Park’ta sahne alacaktır.
2.09.2021 Kültür Sanat
Kuruçeşme 'Avcı'sı!
Kuruçeşme 'Avcı'sı! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde dün akşam Koray Avcı sahne aldı.
26.08.2021 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava konserleri başlıyor!
Kuruçeşme Açıkhava konserleri başlıyor! Poll Production, bu yıl müzikseverleri yepyeni bir konser mekanı ile buluşturuyor. Kuruçeşme’de Boğaz’ın yanı başında yer alan Kuruçeşme Açıkhava, yazın en renkli organizasyonu ile kapılarını açıyor.
9.08.2021 Kültür Sanat
Koray Avcı sahneye çıktı sevgilisi en önden izledi!
Koray Avcı sahneye çıktı sevgilisi en önden izledi! Koray Avcı, Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi Konserleri kapsamında önceki akşam sahneye çıktı.
19.07.2021 Magazin
Milli Piyango 100 milyon TL büyük ikramiye çekildi mi? Milli piyango büyük ikramiye ne zaman çekilecek, saat kaçta?
Milli Piyango 100 milyon TL büyük ikramiye çekildi mi? Milli piyango büyük ikramiye ne zaman çekilecek, saat kaçta? Milli piyango büyük ikramiye ne zaman çekilecek? Bir Milli Piyango geleneği olan özel yılbaşı çekilişine geri sayım devam ediyor. Bu yılki 31 Aralık gecesinin en önemli sürprizlerinden biri de geleneksel yılbaşı eğlence programının Milli Piyango sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak olması. Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel Programı içinde yer alan ve Şans Merkezinden saat 23:00 te Kanal D ve Teve2den canlı yayınlanacak çekilişle bugüne dek verilecek en büyük ikramiye olan 100 milyon TL de sahibini bulacak.
31.12.2020 Gündem
Heyecanlı yılbaşı Kanal D'de!
Heyecanlı yılbaşı Kanal D'de! Kahkaha dolu ‘Çok Güzel Hareketler 2’, yılbaşı akşamı özel bölümüyle izleyiciyle buluşacak.
31.12.2020 Televizyon
Milli Piyango yılbaşı çekilişi ekranlara 'çok güzel şov' ile geri dönüyor
Milli Piyango yılbaşı çekilişi ekranlara 'çok güzel şov' ile geri dönüyor Bir Milli Piyango geleneği olan özel yılbaşı çekilişine geri sayım devam ediyor. Bu yılki 31 Aralık gecesinin en önemli sürprizlerinden biri de geleneksel yılbaşı eğlence programının Milli Piyango sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak olması.
29.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Koray Avcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koray avcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.