Gazete Vatan Logo

Ünlü oyuncu takipçilerini geçmişe götürdü!

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından babasıyla fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Ünlü oyuncu takipçilerini geçmişe götürdü!

Oyuncu Zeyno Günenç, 38 yıl önce çekilen fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı. 

Günenç, fotoğrafın altına "Canım babam. Lise mezuniyet yemeğinden" notunu düştü. 

 

Magazin dünyasının ünlüleri öğrencilik yıllarını paylaştı. İşte o ünlüler... 

32 YIL ÖNCE

Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem'i oyuncu Pınar Altuğ, ortaokul yıllarına ait fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Altuğ, 32 yıl önce çekilen karenin altına şu notu düştü:

'Ortaokul mezuniyetimizden... 1990'

'TED ANKARA KOLEJİ'

70'li yıllarda ard arda çıkardığı albümleri ile müzik dünyasında fırtınalar estiren şarkıcı Füsun Önal, okul fotoğraflarını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

Şarkıcılığın yanı sıra, oyunculuk ve yazarlık da yapan Önal, fotoğrafın altına "TED Ankara Koleji Orta ve Lise Edebiyat bölümü mezuniyet günlerimden... Ve okul yıllığı "Torch"da benim için yazılmış yazı. Güzel, eğlenceli, heyecanlı, umut dolu mutlu okul yıllarım..." notunu düştü.

Füsun Önal için yazılan not da dikkat çekti.

Haberin Devamı

"İşte taklit kabiliyeti, güzel konuşması, yüksek müzik kültürü ve kendine has güzel sesi ile her yönden sanatkar bir arkadaşımız... Füsun, bu üstün kabiliyetleri yanında dürüstlüğü ve samimiyetiyle de hocalarına ve arkadaşlarına kendini sevdirmiştir. Sınıfımızın Social Activity'lerinde güzel fikirleriyle daima aranan tek şahıs olmuştur. Yalancılık, ukalalık ve fen derslerinden hiç hoşlanmayan bu güzel olduğu kadar da sempatik arkadaşımız 'And Love Her', Can't buy me Love, Darkness, Alpay, çay , ciddiyet içinde samimiyetten hoşlanır. Başta babası olmak üzere sevdiklerinin sigara içmesine çok üzülür. Elinde olsa sigara denen o pis nesneyi ortadan kaldırmak ister. Çete-6'nın tabii üyelerinden olan 6-A güzel sanatlar bakanımızın en büyük arzusu haziran döneminde mezun olup 'İngiliz Filolojisi'ne girmek ve müzik sahasında ilerlemektir. (Zaten müzik sahasındaki başarıları, bu isteğinin yerine geleceğini gösteriyor) Füsun'a... Koko'muza(namı diğer) parlak ve mutlu bir hayat dileriz.."

KONSERLERİ DOLUP TAŞIYOR

Haberin Devamı

Fotoğraftaki çocuk Ankara sokaklarında söylediği şarkılarla önce sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi edindi. Ardından peşi peşine çıkan albümler ve konser maratonları başladı. Onu tanıyabildiniz mi?

O küçük çocuk Koray Avcı. Genç şarkıcı ilkokul fotoğrafını "Annem, İlkokul fotoğraflarımı göndermiş. Pozlara bak." notu ile paylaştı.

Koray Avcı, Harbiye'de sahneye çıktı, sevgilisi Ebru Keskin en önden izledi


O EVİMİZDEN BİRİ

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Kemal Sunal'ın Vefa Lisesi'nde çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. KAriyeri boyunca sayısız filmde rol alan Sunal'ın fotoğrafına beğeni yağdı.

'ACAR BEGÜM'

Begüm Kütük, fotoğrafını instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı ve altına "1988 falan olmalı... Acar Begüm" notunu düştü.

 

'1984... YAŞ 8...'

Zuhal Topal, sosyal medya hesabından ilkokul günlerine ait bir fotoğrafını paylaştı.

Fotoğrafın altına " Bilin bakalım bu kim..1984, yaş sekiz " yazan Topal'ın bu paylaşımına yorum yağdı.

HANGİ TÜRKÜYÜ SÖYLÜYORUM ACABA?'

Haberin Devamı

Ünlü türkücü Alişan ilkokul yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

O zamanlar da şarkı söylemeyi çok sevdiğini belirten ünlü türkücü fotoğrafın altına, 'Sene 1982... 6 yaşındayım ve okuma bayramı etkinlikleri... Ve ben o yaşta mikrofon önümde türkü söylüyorum. Hangi türküyü söylüyorum acaba? ' mesajını yazdı.

20 YIL SONRA YENİDEN

Rap'çi Ezhel Instagram sayfasında paylaştığı lise fotoğrafları ile sosyal medyayı salladı.

29 yaşındaki şarkıcı "efsane foto garibans" notuyla paylaştığı kareleri 20 yıl sonra yeniden çekti.