Kontrollü Normalleşme

Kontrollü Normalleşme

Son dakika Kontrollü normalleşme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kontrollü normalleşme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kontrollü normalleşme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kontrollü Normalleşme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kontrollü normalleşme gelişmeleri de dahil olmak üzere 284 kontrollü normalleşme haberi bulunmuştur. Tüm kontrollü normalleşme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kontrollü normalleşme ameliyatsız cilt germe operasyonlarını artırdı
Kontrollü normalleşme ameliyatsız cilt germe operasyonlarını artırdı Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle ertelenen estetik operasyonlar, sosyal hayatın yeniden canlanmasıyla hareketlendi. Kapanmaların sona ermesiyle özellikle ameliyatsız cilt gençleştirme ve sıkılaştırma operasyonlarına yönelik yoğun bir talep olduğuna dikkat çeken Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, “Yaşımızı ele veren yüz, gıdı, diz kapağı ile üst kol bölgelerinde oluşan dezenformasyonların giderilmesine yönelik girişimler hız kazandı” dedi.
7.10.2021 Sağlık
Aşı olmayanlara yasak mı geliyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Aşı olmayanlara yasak mı geliyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Aşı olmayanlara yasak mı geliyor? sorusunu tüm Türkiye merak ediyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemdeki son gelişmeleri değerlendirdi. Aşısızlara kısıtlama gelecek mi sorusuna yanıt veren Erdoğan, "Ben aşıda zorlamadan yana değilim" dedi. Öte yandan Erdoğan yerli aşıyla ilgili de son durumu açıkladı.
4.08.2021 Gündem
Nakdi ücret desteği, kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ile ilgili flaş açıklama!
Nakdi ücret desteği, kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ile ilgili flaş açıklama! Nakdi ücret desteği, kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ile ilgili açıklama geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Kovid-19 dönemi boyunca kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği ve işsizlik ödeneği kapsamında yaklaşık 8 milyon kişi için toplam 57 milyar lira ödeme yapıldığını bildirdi.
29.07.2021 Ekonomi
Kurban Bayramı tatili belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Kurban Bayramı tatili belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabinede alınan kararları açıkladı. Erdoğan, "Bayram tatili vesilesiyle yola çıkacak tüm vatandaşlarımdan trafik kurallarına riayet etmelerini, kazalara karşı dikkatli olmalarını rica ediyorum. Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirledik. Vatandaşlarımız fiilen 16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar tatile kavuşmuş oluyor." dedi.
12.07.2021 Gündem
Dosya masrafsız kredi fırsatı! 36 ay vade ile, 10 bin lira...
Dosya masrafsız kredi fırsatı! 36 ay vade ile, 10 bin lira... Kredi çekmek isteyen herkesi ilgilendiriyor. Dosya masrafsız kredi fırsatı duyuruldu. 36 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Alternatif Bank, kontrollü normalleşme süreciyle birlikte yaz aylarında artan ihtiyaçlar için "Ferahlatan Yaz Kredisi"ni sunduğunu duyurdu. Örnek ödeme tablosu da yayınlandı. 10 bin TL kredi çeken kişi, 12 ay vadeyi seçerse 11.317 TL, 24 ay seçerse 12.626 TL, 36 ay vadeli ödemeyi tercih ederse 14.024 TL toplamda geri ödeyecek. İşte kredi detayları...
18.06.2021 Ekonomi
1 Haziran’da neler olacak? 1 Haziran’da her yer açılacak mı, neler serbest olacak, nereler açılacak? 1 Haziran’da normalleşme 2021…
1 Haziran’da neler olacak? 1 Haziran’da her yer açılacak mı, neler serbest olacak, nereler açılacak? 1 Haziran’da normalleşme 2021… 17 Mayıs-1 Haziran kontrollü normalleşme sona eriyor. 1 Haziran'dan sonra yeni bir yol haritası belirmek için bugün kabine toplanıyor. Koronavirüs ile mücadelede yeni bir dönem başlıyor. Peki, 1 haziranda her yer açılacak mı? TRT Haber canlı yayınına katılan Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, 1 Haziran sonrasına yönelik açıklamalarda bulundu.
31.05.2021 Gündem
1 Haziran'da restoranlar açılacak mı? Restoranlar ne zaman açılıyor? 1 Haziran'da normalleşme olacak mı?
1 Haziran'da restoranlar açılacak mı? Restoranlar ne zaman açılıyor? 1 Haziran'da normalleşme olacak mı? Türkiye'nin gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine toplantısına çevrildi. Özellikle kafeler ve restoranlar 1 Haziran için alınması beklenen açılma kararını bekliyor. Yeme içme sektöründe 1 Haziran sonrası için alınacak kararlarda işletme sahipleri 24.00'e kadar hizmet verebilmeyi bekliyor. Sektör temsilcileri saat 21.00'e kadar izinli olunması durumunda ise sektöre çok büyük zarar gelebileceğini düşünüyor. Peki, 1 Haziran'da restoranlar açılacak mı? Restoranlar ne zaman açılıyor? 1 Haziran'da normalleşme olacak mı? 1 Haziran'da normalleşme olur mu? İşte normalleşme ile ilgili sektör temsilcilerinin beklentileri...
29.05.2021 Ekonomi
Hafta sonu marketler açık mı? Marketler kaça kadar açık? Bugün marketler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor?
Hafta sonu marketler açık mı? Marketler kaça kadar açık? Bugün marketler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? Koronavirüs nedeniyle Türkiye genelinde kontrollü normelleşme süreci devam ederken hafta sonu yasağında marketlerin açık olup olmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı hafta sonu marketler, bakkallar ve kasap gibi temel ihtiyaç ürünlerinin satışı ile ilgili kuralları genelgede açıklık getirmişti. Peki, Hafta sonu marketler açık mı? Marketler kaça kadar açık? Bugün marketler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? Pazar günü zincir marketler açık mı? İşte detaylar...
23.05.2021 Gündem
19 Mayıs'ta PTT açık mı? 19 Mayıs'ta PTT kargo çalışıyor mu?
19 Mayıs'ta PTT açık mı? 19 Mayıs'ta PTT kargo çalışıyor mu? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle tüm kamu kurum ve kuruşuşları resmi tatilde olacak. Kontrollü normalleşme süreci ile birlikte resmi tatil günlerinde iş yerlerinin çalışıp çalışmadığı pek çok kişi tarafından merak eidliyor. Özellikle PTT ve PTT'ye bağlı iş yerlerinde işlemlerini gerçekleştirmek isteyenler 19 Mayıs tatilinde açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, 19 Mayıs'ta PTT açık mı? 19 Mayıs'ta PTT çalışıyor mu? 19 Mayıs'ta PTT kargo gelir mi? Yarın PTT açık mı? Yarın PTT'ye gitmek yasak mı? İşte detaylar...
18.05.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Mlletimiz bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır
MHP lideri Devlet Bahçeli: Mlletimiz bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Zillet ittifakı, yeni ortak gördüğü bulaşıcı hastalıktan nemalanma sırasına girecek kadar basiretini kaybetmiştir" dedi. Bahçeli, "Milletimiz 2023 Haziran ayında bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır" diye konuştu.
18.05.2021 Siyaset
Sanayici, tüccar ve büyük şirketlere nefes kredisi! Hangi bankalar kredi verecek? Esnafa kredi desteği açıklandı!
Sanayici, tüccar ve büyük şirketlere nefes kredisi! Hangi bankalar kredi verecek? Esnafa kredi desteği açıklandı! Binlerce esnaf bekliyordu! Ve belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı. Esnafa yeni destek paketi uygulamaya konulacak. Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Kontrollü normalleşme dönemi ve 1 Haziran sonrası dönem Kabine toplantısında sürecin artıları ve eksileri masaya yatırıldı ve tüm detaylar görüşüldü. Hükümet esnafa nefes aldıracak yeni destek paketini devreye aldı. Sektöre can suyu olacak faizsiz kredi desteğinin detaylarını Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrasında açıkladı. Peki, Esnafa faizsiz kredi desteği nasıl verilecek? Hangi bankalar esnafa faizsiz kredi verecek? Esnafa destek kredisi şartları ne? Nasıl başvuru yapılır? Esnaf kredisinden kimler faydalanacak? İşte esnaf kredisi şartları ve ödeme koşulları!
17.05.2021 Gündem
Denize girmek yasak mı, plajlar yasaklandı mı? Denize girmek serbest mi, plajlar açık mı?
Denize girmek yasak mı, plajlar yasaklandı mı? Denize girmek serbest mi, plajlar açık mı? Türkiye, 17 gün süren tam kapanmadan çıktı. İçişleri Bakanlığı, valiliklere "Kademeli Normalleşme Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre, 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00'ten 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar kademeli normalleşme dönemi tedbirleri uygulanacak. Tedbirler kapsamında plajların açık olup olmadığı, denize girmenin yasak olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Denize girmek yasak mı, plajlar yasaklandı mı?
17.05.2021 Gündem
Yasak kararı! 1 Haziran'a kadar geçerli
Yasak kararı! 1 Haziran'a kadar geçerli Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında yeni bir yasak kararı alındı. 1 Haziran tarihine kadar geçerli olacak. Park ve bahçeler ile sahillerin kapalı tutulmasına karar verildi. Çanakkale'de koronavirüs tedbirleri kapsamında İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla bir ay önce halkın kullanımına kapatılan park ve bahçeler ile sahiller, 1 Haziran'a kadar devam edecek 'kademeli normalleşme' süresince kapalı kalmaya devam edecek.
17.05.2021 Yaşam
Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi!
Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi! Kontrollü normalleşme dönemi başlıyor. Milyonların merakla beklediği normalleşme ile ilgili İçişleri Bakanlığı Genelge yayınladı. 81 İl Valiliğine gönderilen genelgede, sokağa çıkma yasaklarının kapsamı belirlendi ve açık ve kapalı tutlacak iş yerleri de tek tek açıklandı. 17 Mayıs - 1 Haziran 2021 tarhileri arasında uygulamada olacak Kademeli Normalleşme Genelgesi ile ilgili ana hatlar da belli oldu. Koronavirüsle mücadele kapsamında uyulması gereken kurallar genelgede açıkça belirtilirken kapalı kalacak iş yerleri ile ilgili detaylara da yer verildi. Peki, Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? İşte İçişleri Bakanlığı'nın 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi!
16.05.2021 Gündem
Normalleşmede nereler açılacak? Genelgeye göre açık olan iş yerleri!
Normalleşmede nereler açılacak? Genelgeye göre açık olan iş yerleri! Türkiye 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yeni bir döneme giriyor. 'Kontrollü Normalleşme Dönemi' olarak adlandırılan süreç ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Koronavirüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı Kontrollü Normalleşme Genelgesi'ni 81 İl valiliğine gönderdi. Peki, Normalleşmede nereler açılacak? Genelgeye göre açık olan iş yerleri hangileri? Yarın nereler açık? 17 Mayıs'ta nereler açılacak? Pazartesi günü hangi işyerleri faaliyetlerine devam edebilecek? İşte İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı Kademeli Normalleşme Genelgesi ve açık olan iş yerleri!
16.05.2021 Gündem
Güzellik salonları açıldı mı? Güzellik merkezleri ne zaman açılacak?  İşte İçişleri Bakanlığı genelgesi
Güzellik salonları açıldı mı? Güzellik merkezleri ne zaman açılacak? İşte İçişleri Bakanlığı genelgesi Türkiye 1 yılı aşkın süredir sürdürdüğü korornavirüsle mücadele sürecinde yeni bir başlangıç yapılıyor. 17 günlük tam kapanma sürecinin ardından 'Kontrollü Normalleşme' süreci resmen başlıyor. Bu sürecin detayları uzun süredir merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı 'Kontrollü Normalleşme Genelgesi'ni yayınladı ve sürecin detaylarını tek tek açıkladı. Kısıtlamalar, yasakları, uyulması gereken kurallar, çalışma saatleri gibi pek çok detayın byer aldığı genelgede açık olan iş yerleri de merak ediliyor. Özellikle güzellik salonlarının açık mı yoksa kapalı mı kalacağı merak konusuydu. Peki, Güzellik salonları açıldı mı? Güzellik salonları açık mı yoksa kapalı mı? Güzellik merkezleri ne zaman açılacak? İşte İçişleri Bakanlığı Kontrollü Normalleşme Genelgesi ile ilgili detaylar...
16.05.2021 Gündem
Kreş ve anaokulları açılacak mı? Okul öncesi eğitim kurumlarında yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?
Kreş ve anaokulları açılacak mı? Okul öncesi eğitim kurumlarında yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? İçişleri Bakanlığı tarafından Kademeli Normalleşme Genelgesi'nin yayınlanmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı da anaokulları ile ilgili kararı açıkladı. Normalleşme sürecine ilişkin bazı iş yerlerinin çalışmalarına devam edecek olması nedeniye aileler okul öncesi eğitim kurumları yani anaokulları ve kreşlerin açık olup olmayacağını merak ediyordu. Peki, Kreş ve anaokulları açılacak mı? Okul öncesi eğitim kurumlarında yüz yüze eğitim başlayacak mı? Kreş ve anaokulları ile ilgili son karar!
16.05.2021 Eğitim
Kamuda mesai saatleri değişecek mi?  17 Mayıs mesai saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte kamu mesai saatleri
Kamuda mesai saatleri değişecek mi? 17 Mayıs mesai saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte kamu mesai saatleri Türkiye'de 17 günlük tam kapanma süreci sona eriyor. Yeni normalleşme takvimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak kabine toplantısında netlik kazanacak. Yeni normalleşmede kademeli olarak bazı adımlar atılacak. İlk olarak sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni kararların alınması bekleniyor. İllerin risk durumunun da değerlendirileceği toplantıda bazı işyerlerinin açılması planlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın '17 Mayıs Pazartesi günü kontrollü normalleşme sürecine giriyoruz' açıklamasının ardından milyonlarca kamu çalışanı da pazartesi mesai saatlerinin değişip değişmediğini merak ediyor. Peki, Pazartesi mesai var mı? Kamuda mesai saatleri değişecek mi? 17 Mayıs mesai saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? 17 Mayıs kamu mesai saatleri yeniden düzenlenecek mi? İşte yeni normalleşme sürecinde memur mesai saatleri ve resmi dairelerin açılış ve kapanış saatleri..
15.05.2021 Gündem
Ayvalık'ın kırmızı mercanları keşfedilmeyi bekliyor
Ayvalık'ın kırmızı mercanları keşfedilmeyi bekliyor Balıkesir’in Ayvalık ilçesi, tam kapanma sonrası 24 adası, tarihi dokusu, mübadil mutfağı ve su altı tutkunlarına benzersiz bir deneyim sunduğu sualtı güzellikleriyle yerli ve yabancı turistleri ağırlamayı bekliyor. Türkiye’de kırmızı mercanların büyük resifler halinde bulunduğu Ayvalık'taki dalış tekneleri, ilerleyen günlerde başlayacak kontrollü normalleşme süreciyle birlikte sualtı tutkunları için hazırlıklarını tamamladı.
15.05.2021 Yaşam
17 Mayıs sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? 17 Mayıs açılma olacak mı? 17 Mayıs seyahat yasağı var mı?
17 Mayıs sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? 17 Mayıs açılma olacak mı? 17 Mayıs seyahat yasağı var mı? Türkiye'nin 17 günlük tam kapanma sürecinde sona gelindi. Koronavirüs vaka sayılarını düşürmek ve Ramazan Bayramı'nı da kapsayan süreçte yayılımı azaltmak amacıyla hükümet tarafından devreye alınan tam kapanma 17 Mayıs Pazartesi günü sona erecek. Pek çok kişinin aklında tek bir soru var: 17 Mayıs sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? Milyonlar 17 günlük tam kapanma biterken seyahat yasağı, sokağa çıkma yasağı ve normalleşme planının detaylarını araştırıyor. Peki, 17 Mayıs sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? 17 Mayıs açılma olacak mı? 17 Mayıs seyahat yasağı var mı? 17 18 19 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı? 17 Mayıs tatil mi? İşte 17 Mayıs sonrası normalleşme planı!
15.05.2021 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman? Normalleşme planında nereler açılacak? 17 Mayıs'ta iş yerleri açılacak mı?
Kabine toplantısı ne zaman? Normalleşme planında nereler açılacak? 17 Mayıs'ta iş yerleri açılacak mı? Kontrollü normalleşme süreci ne zaman başlayacak? Pazartesi normalleşme var mı? Milyonlarca kişi bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Pazartesi'den itibaren kademeli normalleşme planını devreye alacaklarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, süreç ile ilgili ilk detayları açıkladı ve Kabine toplantısını işaret etti. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Normalleşme planında nereler açılacak? 17 Mayıs'ta iş yerleri açılacak mı? Yasaklar ne zaman kalkıyor? Kontrollü normalleşme süreci ne zaman başlayacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
14.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kontrollü normalleşme açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kontrollü normalleşme açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatıyla bayramlaşma programında konuştu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan kademeli normalleşme ile ilgili; "Milletimize söz verdiğimiz şekilde, pazartesi gününden itibaren kontrollü normalleşme takvimimizi uygulamaya başlıyoruz." dedi.
14.05.2021 Siyaset
Bakan Soylu: 17 Mayıs günü ne olacağını vatandaşımızla paylaşırız
Bakan Soylu: 17 Mayıs günü ne olacağını vatandaşımızla paylaşırız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "17 Mayıs 05.00'e kadar bu tedbirlerimiz geçerli. Merak etmeyin, 17 Mayıs 05.00'ten sonra Bilim Kurulu var, Sağlık Bakanlığımız var, ardından kabinemiz var. Kabinemizde verilecek karara kadar da 17 Mayıs günü ne olacağı, nasıl, ne şekilde, olacağı hususunu vatandaşımızla paylaşırız" dedi.
12.05.2021 Gündem
Merkez Bankası'ndan flaş enflasyon açıklaması
Merkez Bankası'ndan flaş enflasyon açıklaması Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu yılın ikinci enflasyon raporu sunumu için kameralar karşısına geçti. Kavcıoğlu, "Küresel ve yurtiçi gelişmeler ve enflasyona dair değerlendirmelerimizi sizlerle paylaşacağım. Salgına bağlı olarak 2020'de sert daralan küresel ekonomi destekleyici politikalar ve aşılama sürecindeki olumlu gelişmelerle toparlanmaya devam etmektedir. Bu iyileşme sürecinde özellikle imalat sanayi faaliyetleri belirleyici olmaktadır. Kısıtlanmalar nedeniyle Avrupa'da yavaşlamalar beklenirken, ABD'deki görünüm belirgin şekilde iyileşmektedir." ifadelerini kullandı.
29.04.2021 Ekonomi
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, iptal edilecek...
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, iptal edilecek... Sokağa çıkma yasakları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu. Bakan Soylu "Valilerimiz, kaymakamlarımız için yeni bir seferberlik başlatıyoruz. Tüm gücümüzle sahada olacağız. Gerekirse tek tek arkadaşlarımız kontrol edecek. Sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili kimsenin genel bir muafiyeti söz konusu değildir. Muafiyetler zaman ve güzergahla sınırlıdır" diye konuştu. İçişleri Bakanı Soylu ikamet sahibi yabancıların pasaportlarıyla kısıtlamada dışarı çıkmaları ile ilgili de açık söylüyorum, kim ikamet sahibi ve pasaportuyla bu işi istismar etmeye kalkarsa ikametini iptal ederim hemen. Elimde böyle bir yetki var. İptal ederim, acımam da" ifadelerini kullandı.
17.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kontrollü Normalleşme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kontrollü normalleşme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.