Koca Yusuf

Koca Yusuf

Son dakika koca yusuf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koca yusuf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koca yusuf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koca Yusuf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koca yusuf gelişmeleri de dahil olmak üzere 256 koca yusuf haberi bulunmuştur. Tüm koca yusuf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Refah sınır kapısı açıldı mı? Refah sınır kapısı nerede (harita) refah sınır kapısı nedir?
Refah sınır kapısı açıldı mı? Refah sınır kapısı nerede (harita) refah sınır kapısı nedir? İsrail’in Filistin’e saldırıları devam ederken Gazze’ye insani yardım için Mısır’daki Refah Sınır Kapısı’nda yüzlerce TIR bekliyor. ABD Başkanı Biden kapının sınırlı miktarda yardım için açılacağını duyurdu. Söz konusu duyurunun ardından vatandaşlar arama motorlarına yönelerek “Refah sınır kapısı nerede, Refah Sınır kapısı açık mı? Mısır Refah Sınır kapısı açılacak mı?” sorularına yanıt arıyor.
21.10.2023 Gündem
Bakan Akar'dan CNN TÜRK'te önemli açıklamalar
Bakan Akar'dan CNN TÜRK'te önemli açıklamalar Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar, CNN TÜRK'te gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
3.05.2023 Gündem
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Kırkpınar'da Altın kemeri getiren oyunu eşekle çalışmış!
Kırkpınar'da Altın kemeri getiren oyunu eşekle çalışmış! Edirne'de gerçekleştirilen 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan olan Cengizhan Şimşek’in, finalde altın kemeri getiren ‘supleks’ adlı oyunu, antrenmanları sırasında eşekle çalıştığı ortaya çıktı.
6.07.2022 Gündem
Petrol ve doğal gazda yeni dönem! Peş peşe açıklamalar geldi! Yeni rezerv...
Petrol ve doğal gazda yeni dönem! Peş peşe açıklamalar geldi! Yeni rezerv... Petrol ve doğal keşfi ile ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye yeni doğal gaz ve petrol keşfi için düğmeye bastı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Türkiye'nin 4'üncü ve en gelişmiş sondaj gemisinin Cebelitarık'tan geçtiğini söyledi. Bilgin, Doğu Akdeniz'de yeni bir sondaj süreci başlatacaklarını, geminin de burada görevlendirileceğini bildirdi. Türkiye'nin Fatih, Kanuni ve Yavuz'dan sonraki 4'üncü sondaj gemisi Cezayir açıklarında Türkiye'ye doğru seyrini sürdürüyor. 19 Mayıs'ta Mersin'de olacak gemi, bu yaz Doğu Akdeniz'de petrol ve doğalgaz arayacak. Öte yandan Karadeniz gazında ilk seviye günlük üretimimiz günlük 10 milyon metreküp olarak başlayacak, arkasından faz 2'de günde 40 milyon metre küpe çıkacak. 2023 ilk çeyreği içerisinde ilk teslim edilecek gazın miktarı günde 10 milyar metreküp olacaktır. Yılda 4 milyar dolarlık katkı anlamına geliyor.
12.05.2022 Ekonomi
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı?
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı? Türk sinemasının usta oyuncularından Fatma Girik hayatını kaybetti. Fatma Girik'in ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin duyurdu. Yeşilçam'ın dev oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Fatma Girik uzun süredir hastalıkla mücadele ediyordu. Peki, Fatma Girik kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli? Fatma Girik evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?
29.01.2022 Gündem
'Koca Yusuf', entegre edilen sistemle füzeleri yok edebilecek
'Koca Yusuf', entegre edilen sistemle füzeleri yok edebilecek Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), 'Koca Yusuf' olarak bilinen A400M uçağına 'Yönlendirilmiş Kızılötesi Karşı Tedbir' (DIRCM) sistemi entegre etti. Sistemle uçağa yönlendirilen füzeler algılanıp, yok edilebilecek.
12.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Akar'dan terörle mücadele mesajı: Milletimizi bu beladan kurtaracağız
Bakan Akar'dan terörle mücadele mesajı: Milletimizi bu beladan kurtaracağız Bakan Akar, TSK'nın Cumhuriyet döneminin en yoğun dönemini yaşadığını belirterek, "En önemli görevimiz terörle mücadele. Bu konuda yoğun bir gayret içindeyiz. Terörist nerede, hedefimiz orası. Asil milletimizi bu terör belasından kurtaracağız" dedi.
2.09.2021 Gündem
'Koca Yusuf'lar Türk mühendislerin elinde yenilenerek gökyüzüne yükseliyor
'Koca Yusuf'lar Türk mühendislerin elinde yenilenerek gökyüzüne yükseliyor Türk mühendisler, Kayseri 2. Hava Bakım Fabrika Müdürlüğünde, "uçan kale" olarak da adlandırılan A400M'lerin "retrofit" adı verilen versiyon yükseltme işlemini yapıyor.
3.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye merak ediyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni müjdeyi duyurdu
Türkiye merak ediyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Filyos Limanı Açılışı ve Doğal gaz İşleme Tesisleri Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm Türkiye'nin beklediği müjdeyi açıklayarak, "Fatih sondaj gemimiz yine Sakarya Gaz Sahası'ndaki Amasra 1 kuyusunda 135 milyar metreküplük yeni bir doğalgaz keşfi daha yaptı. Böylece Karadeniz'deki toplam gaz keşfimiz 540 milyar metreküpe ulaştı. Bu güzel haberin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi
4.06.2021 Gündem
Zorlu 2020'de gerçek haberciliğin adresi yine DHA oldu!
Zorlu 2020'de gerçek haberciliğin adresi yine DHA oldu! Türkiye'nin en güçlü haber ağına sahip kuruluşlardan DHA, 2020 yılında da doğru, tarafsız ve objektif yayıncılık ilkesiyle gerçek haberciliğin adresi oldu. Türkiye'nin dört bir köşesindeki canlı yayın ekipleriyle televizyon kanallarına bağlantılar gerçekleştiren DHA, yaşanan sıcak olayları anbean kamuoyuna aktardı. DHA muhabirlerinin çektiği çarpıcı fotoğraflar, sadece Türkiye'de değil dünya basınında da geniş yer buldu.
30.12.2020 Gündem
Türkiye’den 2 kritik bölgesel hamle
Türkiye’den 2 kritik bölgesel hamle Türkiye’den iki kritik hamle geldi. Bakü ile tatbikat çerçevesinde ‘Koca Yusuf’ diye bilinen TSK’nın nakliye uçağının Azerbaycan’a götürdüğü ATAK helikopterleri savaş oyunlarında devreye girdi. Barbaros araştırma gemisi ise Kıbrıs’ın batısında işbaşı yaptı.
31.07.2020 Gündem
Türkiye'den Venezuela'ya tıbbi malzeme yardımı
Türkiye'den Venezuela'ya tıbbi malzeme yardımı Türkiye, corona virüsle mücadele eden Venezuela’ya askeri kargo uçağı 'Koca Yusuf' ile tıbbi malzeme gönderdi. Yardım paketlerinin üzerinde Hz. Mevlana'nın 'Ümitsizliğin ardında nice ümitler var, karanlığın ardında nice güneşler var' sözü yer aldı.
16.07.2020 Gündem
Türkiye'den Çad'a ambulans ve tıbbi malzeme yardımı
Türkiye'den Çad'a ambulans ve tıbbi malzeme yardımı Türkiye, corona virüsle mücadele eden Afrika ülkesi Çad'a askeri kargo uçağı 'Koca Yusuf' ile ambulans, oksijen maskesi ve tulum gönderdi.
18.06.2020 Gündem
Türkiye'den Afganistan'a tıbbi malzeme yardımı
Türkiye'den Afganistan'a tıbbi malzeme yardımı Türkiye, corona virüsle mücadele eden Afganistan'a askeri kargo uçağı 'Koca Yusuf' ile tanı kiti, solunum cihazı, maske ve ilaç gönderdi. Yardım paketlerinin üzerinde Hz. Mevlana'nın 'Ümitsizliğin ardında nice ümitler var, karanlığın ardında nice güneşler var' sözü yer aldı.
11.06.2020 Gündem
"Koca Yusuf"ların dünyadaki alternatif bakım merkezi Türkiye oldu
"Koca Yusuf"ların dünyadaki alternatif bakım merkezi Türkiye oldu Türkiye'nin üretim ortağı olduğu "yeni nesil nakliye uçağı" A400M'lerin hafif ve ağır bakımlarının yapıldığı Kayseri'de, "retrofit" adı verilen versiyon yükseltme işlemi de gerçekleştirilecek.
19.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin yardımları 4 kıtaya yayıldı! 'Minnettarız'
Türkiye'nin yardımları 4 kıtaya yayıldı! 'Minnettarız' Dört kıtadaki ülkelere ‘süper güç-fakir’ fark etmeksizin yardım elini uzatan Türkiye, corona virüs salgınında en insani tutum gösteren ülke olarak öne çıktı. Avrupa Birliği’nden, ABD’den ve Birleşmiş Milletler’den "Yardımlarınıza teşekkürler, minnettarız" açıklamaları geldi.
1.05.2020 Yaşam
Türkiye'den Somali'ye ilaç ve sağlık malzemesi yardımı
Türkiye'den Somali'ye ilaç ve sağlık malzemesi yardımı Türkiye, corona virüsle mücadele eden Somali'ye askeri kargo uçağı 'Koca Yusuf' ile ilaç ve tıbbi koruyucu ekipman gönderdi. Uçak, Somali'de görev yaptığı sırada kalp krizi sonucu vefat eden sivil memurun cenazesini getirmek için havalandı.
17.04.2020 Gündem
Karantinada doğum günü kutlaması! Bakan duyurdu...
Karantinada doğum günü kutlaması! Bakan duyurdu... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Vuhan'dan tahliye edilen üniversite öğrencisi Şeyma'nın doğum gününü kutladı.
8.02.2020 Sağlık
Koronavirüs salgını! Karantina hastanesi belli oldu!
Koronavirüs salgını! Karantina hastanesi belli oldu! Çin'den koronavirüsü tehdidi sebebiyle Türkiye'ye getirilen 42 kişinin 31 Ağustos 2019 tarihinde kullanıma kapatılan Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılacağı ortaya çıktı.
1.02.2020 Gündem
Koca Yusuf kimdir? Korkunç Türk lakaplı güreşçi ne zaman öldü? Koca Yusuf uçağı Çin’deki Türkleri almak için yola çıkıyor
Koca Yusuf kimdir? Korkunç Türk lakaplı güreşçi ne zaman öldü? Koca Yusuf uçağı Çin’deki Türkleri almak için yola çıkıyor Koronavirüs salgınının ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri, Dışişleri ve Sağlık Bakanlığı'nın yürüttüğü ortak operasyonla Çin'in Wuhan Eyaleti'nde bulunan 35 Türk ve 10 Azerbaycan vatandaşını almak için TSK'ya ait Koca Yusuf isimli A-400 kargo uçağı bugün yola çıkıyor. Çin’deki 45 kişiyi almak için yola çıkan Koca Yusuf uçağından sonra, Koca Yusuf kimdir? Koca Yusuf nerelidir? Gibi sorularda artış yaşandı.
30.01.2020 Gündem
100 kiloya çıkan Çağatay Ulusoy'dan flaş karar!
100 kiloya çıkan Çağatay Ulusoy'dan flaş karar! ‘Koca Yusuf’ karakteri için 100 kiloya ulaşan Çağatay Ulusoy, film ertelenince zayıflamaya karar verdi. Yeni filmi için eski formuna kavuşmaya çalışan oyuncu, aldığı 20 kiloyu sevgilisi Duygu Sarışın’ın da spor hocası olan Rus eğitmen Nadia Salur gözetiminde verecek.
3.12.2019 Magazin
2 Aralık İstanbul elektrik kesintisi programı!
2 Aralık İstanbul elektrik kesintisi programı! BEDAŞ 2 Aralık Pazartesi günü İstanbul’da elektrik kesintisi yaşanacak yerleri duyurdu. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı elektrik kesintisi duyurusuna göre, 2 Aralık Pazartesi günü İstanbul’da elektrik kesintisi verilmeyecek bölgeler…
2.12.2019 Gündem
Güvercin için inanılmaz rakam
Güvercin için inanılmaz rakam İstanbul Bahçelievler’de güvercin meraklılarının üye olduğu İstanbul Şebap Güvercin Derneği’nde yapılan açık arttırmada, ‘Şebap’ cinsi Koca Yusuf isimli güvercin 90 bin liraya satıldı
4.02.2017 Yaşam
İstanbul'un 14 ilçesinde elektrik kesintisi
İstanbul'un 14 ilçesinde elektrik kesintisi İstanbul'da Avrupa yakasındaki 14 ilçenin bazı bölgelerinde, 3 Kasım'da elektrik kesintisi yapılacak
31.10.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Koca Yusuf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koca yusuf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.