Kobani

Kobani

Son dakika kobani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kobani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kobani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kobani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kobani gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.180 kobani haberi bulunmuştur. Tüm kobani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teröristi ölüme 'aşk'ı götürdü! MİT ajanlarından PKK hücresinde operasyon
Teröristi ölüme 'aşk'ı götürdü! MİT ajanlarından PKK hücresinde operasyon MİT’in Suriye’de etkisiz hale getirdiği MLKP yöneticisi Osman Nuri Ocaklı’ya yapılan nefes kesen operasyonun detayları ortaya çıktı. Ocaklı, aşk yaşadığı örgütün kadın sorumlularından H.A. ile PKK’nın sözde yöneticileri için oluşturduğu güvenli evde buluşunca nokta operasyonla öldürüldü.
3.11.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Van'da eylem hazırlığındaki 6 terör örgütü üyesi yakalandı
Bakan Yerlikaya: Van'da eylem hazırlığındaki 6 terör örgütü üyesi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Kahramanlar Operasyonları' kapsamında Van'da eylem hazırlığında olan 6 bölücü terör örgütü üyesinin yakalandığını duyurdu.
7.10.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haber Suriye'nin Rumeylan bölgesinden geldi. MİT bölgede başarılı bir operasyona daha imza atarak sözde örgütün üst düzey ismini etkisiz hale getirdi.
7.09.2023 Gündem
İstanbul'da sansasyonel eylem hazırlığındaki teröristler yakalandı
İstanbul'da sansasyonel eylem hazırlığındaki teröristler yakalandı İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İstanbul’da sansasyonel eylem arayışında oldukları belirlenen 2 PKK'lı teröristin yakalandığı bildirildi.
26.07.2023 Gündem
MİT, kırmızı kategoride aranan teröristi etkisiz hale getirdi
MİT, kırmızı kategoride aranan teröristi etkisiz hale getirdi MİT, terör örgütü MLKP'nin sözde Suriye sorumlularından olan ve kırmızı kategoride aranan Osman Nuri Ocaklı'yı Suriye'nin Aynularab (Kobani) bölgesinde etkisiz hale getirdi.
17.06.2023 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Kılıçdaroğlu CHP’ye siyasi kazık atmıştır
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Kılıçdaroğlu CHP’ye siyasi kazık atmıştır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CNN TÜRK'te Dicle Canova'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Dağ seçim süreci ile ilgili olarak, 'Biz her kesimden herkesin oyuna talibiz. Kazandığımızda hiç kimse kaybetmeyecek, herkes kazanacak. Milletimiz Erdoğan'a güçlü destek verecek.' dedi. Dağ ayrıca 6'lı masaya tepki gösterirken, 'Son kullanma tarihi 28 Mayıs'a kadar uzamış oldu. Kılıçdaroğlu, CHP’ye siyasi kazık atmıştır.' ifadelerini kullandı.
17.05.2023 Gündem
Dünyanın en tuhaf vakası! Başından vuruldu, tersten görmeye başladı...
Dünyanın en tuhaf vakası! Başından vuruldu, tersten görmeye başladı... 3 yıl süren İspanya İç Savaşı sırasında Valensiya cephesinde savaşırken başından vurulan ancak mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başaran adam, ardından gizemli bir semptom geliştirdi. Gizemi bir türlü çözülemeyen bu adama Hasta M adı verildi.
17.05.2023 Dünya
Devlet yüzde 70 hibe veriyor, kilo fiyatı 400 lira! Tamamen organik
Devlet yüzde 70 hibe veriyor, kilo fiyatı 400 lira! Tamamen organik Kırıkkale'de KOP destekli projeden faydalanan arıcılar, bin 744 rakımlı Dinek Dağı'ndaki zengin bitki örtüsüne sahip vadide organik bal üretiyor. Normal balın kilogramı 200 liradan satılırken, organik balın fiyatı ise 400 lira olarak belirlendi.
17.05.2023 Gündem
Konut satışları düştü! Vatandaşlar yaylalara göçe başladı
Konut satışları düştü! Vatandaşlar yaylalara göçe başladı Mersin’de konut satışları 2023 Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 35,5, yabancılara ise yüzde 60,3 oranında azaldı. Emlakçılar Odası Başkanı Sinan Canpolat, konut satışlarında ciddi bir düşüş olduğunun altını çizerek, "Bunun nedenini biz artçıları halen devam eden depreme bağlıyoruz. Kırsala, yaylalık bölgelere, müstakil evlere ciddi bir talep var. Vatandaşlar yüksek katlı binalardan oturmaktan korkuyor" dedi.
17.05.2023 Yaşam
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
MİT'ten nokta operasyon! Kobani mali sorumlusu Tuba Karakoç öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! Kobani mali sorumlusu Tuba Karakoç öldürüldü PKK/YPG adına geçmişte Türkiye’de eylem yapmayı planlayan ve örgüt içerisinde uzun süredir faaliyet gösteren ‘Z'in Kobani/Cudi Egid/Sorxwin’ kod Tuba Karakoç, MİT’in Suriye/Ayn El Arap’ta gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirildi.
17.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Saldırıları kim olursa olsun hangi parti olursa olsun kınıyoruz.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Saldırıları kim olursa olsun hangi parti olursa olsun kınıyoruz. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Kalın, "Bizim mitingimiz olduğu gün Erzurum mitinginde olan olayları biz kınadık ama bir takım usul hataları orada oldu. Saldırıların hiçbirisi tasvip edilir hadiseler değil tabi biz bunu kim olursa olsun hangi parti olursa olsun kınıyoruz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Kobani davasının üç sanığı, tahliye sonrası firar etmiş
Kobani davasının üç sanığı, tahliye sonrası firar etmiş Kobani olayları sonrası 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen eylemlere ilişkin eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş'ın ve Figen Yüksekdağ'ın da yargılandığı davaya sunulan mütalaada, sorguları tamamlandıktan sonra tahliye edilen sanıklar Zeki Çelik, Berfin Özgü Köse ve Cihan Erdal'ın firar ettikleri bildirildi.
17.04.2023 Gündem
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi Kobani olayları sonrası 6- 8 Ekim 2014'te Türkiye genelinde yaşanan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği olaylara ilişkin, aralarında eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 36 sanığın en az bir kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
14.04.2023 Gündem
MİT'ten PKK'nın para kasasına operasyon! Mehmet Yıldırım etkisiz hale getirildi
MİT'ten PKK'nın para kasasına operasyon! Mehmet Yıldırım etkisiz hale getirildi MİT tarafından düzenlenen operasyonla PKK/YPG'nin sözde Suriye Halep ve Tel Rıfat maliye sorumlusu 'Hamza Kobani' etkisiz hale getirildi.
19.03.2023 Gündem
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı!
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı! Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK ile bağlantılı esrarengiz helikopter kazasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Buna göre bir değil, iki helikopter düştü. Pilotlardan birinin ise terör örgütü PKK/YPG’den ‘Şervan Kobani’ olduğu bildirildi.
18.03.2023 Gündem
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İmamoğlu davasına ilişkin, “Karar henüz kesinleşmemiştir. Bu kararın daha istinaf ve Yargıtay aşamaları bulunmaktadır. Kararı verecek olan ne yürütme ne TBMM ne de karalama siyasetiyle muhalefettir. Şayet verilen kararda herhangi bir eksik veya yanlış varsa, bunun düzeltileceği yer yine yargı kademeleridir. Mahkeme kararlarının arkasında siyasi akıl aramak, siyasal akılsızlığın ta kendisidir" dedi.
16.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Yılbaşından itibaren iyileşme hızlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Yılbaşından itibaren iyileşme hızlanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Genel Kurulu'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sebeplerini bildiğimiz sıkıntıların sonuçlarını hafifletmek, ardından da tamamen ortadan kaldırmak için yoğun çalışma içindeyiz. Kasım ayı enflasyon verileri iyileşmenin sürdüğünü gösteriyor. Yılbaşıyla birlikte iyileşme hızlanacak, şubat ayı itibarıyla daha makul yere gelecektir" dedi.
6.12.2022 Siyaset
MİT'ten nokta operasyon! Siham Mislih etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Siham Mislih etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT) PKK/YPG'nin sözde Ayn İsa eyaleti sorumlularından, 'Mizgin Kobani' kod adlı Silam Mislih, etkisiz hale getirildi.
5.12.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan Alman Bakan'a tepki: Kobani'ye iki bomba düştü diye dünya ayağa kalktı
Bakan Soylu'dan Alman Bakan'a tepki: Kobani'ye iki bomba düştü diye dünya ayağa kalktı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser ile ortak basın toplantısı düzenledi. Soylu, toplantıda Alman mevkidaşına çok sert sözlerle tepki gösterdi. Soylu, "Bugün genç bir öğretmenimiz ve çocuğumuz defnediliyor. İstiklal Caddesi'nde masum insanlarımız katledildi. Onlara kimse orantılı güç uygulamadı. Kobani'ye iki bomba düştü diye dünya ayağa kalktı. Almanya veya dünyanın herhangi bir yerine terör saldırısı olduğunda ne düşünülüyorsa aynısı düşünülmeli" dedi.
22.11.2022 Gündem
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay Terör örgütü PKK/YPG, dün Gaziantep’in Karkamış ilçesine roketler ve havan toplarıyla saldırı düzenledi. Saldırılarda anaokulu öğrencisi Hasan Karataş ve öğretmen Ayşenur Alkan şehit olurken, 19 kişi de yaralandı. Roketlerin ateşlendiği bölgeler ise TSK tarafından bombalanırken Bakan Akar, Pençe Kılıç Harekatı'nın başlangıcından bugüne kadar 184 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
22.11.2022 Gündem
Gaziantep Karkamış'a roketli saldırı! "Burada artık can güvenliğimiz kalmadı"
Gaziantep Karkamış'a roketli saldırı! "Burada artık can güvenliğimiz kalmadı" PKK/YPG terör örgütü kontrolündeki Suriye'nin Kobani bölgesinden ateşlenen 7 roket, Gaziantep'in Karkamış ilçesine düştü. Roketlerden birinin bir ilkokula isabet ettiği belirtildi. Saldırıyla ilgili bir vatandaş açıklamasında; "Kapılar kırık, camlar kırık. Bakarsınız akşama doğru gene atarlar. Burada artık can güvenliğimiz kalmadı" dedi.
21.11.2022 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pençe Kılıç Harekatı açıklaması: Karadan ve havadan gerekeni yaptık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pençe Kılıç Harekatı açıklaması: Karadan ve havadan gerekeni yaptık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılışı kapsamındaki resepsiyonda liderlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pençe Kılıç Harekatı'yla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan 'Kobani’de yuvalanan teröristlere karşı 12 hedefi vurmak suretiyle orada etkisiz hale getirdik. Burada herhangi bir tahdit yok. Bu harekâtın sürekliliği söz konusu. Karadan ve havadan gereken neyse yaptık. Bundan sonra da yapacağız' ifadelerini kullandı.
21.11.2022 Siyaset
Gaziantep'e roketli saldırı! Hayatını kaybedenler var
Gaziantep'e roketli saldırı! Hayatını kaybedenler var PKK/YPG terör örgütü kontrolündeki Suriye'nin Kobani bölgesinden ateşlenen 7 roket, Gaziantep'in Karkamış ilçesine düştü. Roketlerden birinin bir ilkokula isabet ettiği belirtildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu saldırıda 3 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini duyurdu. Hayatını kaybedenlerden birinin çocuk diğerinin ise öğretmen olduğu belirtildi. Roketin düştüğü yere verdiği zarar görüntülendi.
21.11.2022 Vatan TV
Gaziantep Karkamış'a roketli saldırı! Ölü ve yaralılar var
Gaziantep Karkamış'a roketli saldırı! Ölü ve yaralılar var PKK/YPG terör örgütü kontrolündeki Suriye'nin Kobani bölgesinden ateşlenen 7 roket, Gaziantep'in Karkamış ilçesine düştü. Roketlerden birinin bir ilkokula isabet ettiği belirtilirken, saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.
21.11.2022 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Kobani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kobani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.