Klor Gazı

Klor Gazı

Son dakika klor gazı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan klor gazı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını klor gazı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Klor Gazı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan klor gazı gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 klor gazı haberi bulunmuştur. Tüm klor gazı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da klor gazı sızıntısından etkilenen 5  kişi hastaneye kaldırıldı
İstanbul'da klor gazı sızıntısından etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Esenler Spor Kompleksi'nde bulunan yüzme havuzundaki klor gazı sızıntısından etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı.
15.09.2021 Gündem
İran'da gaz kapsülü patlaması! 100'den fazla kişi zehirlendi
İran'da gaz kapsülü patlaması! 100'den fazla kişi zehirlendi İran'ın batısındaki İlam eyaletinde bir tırın taşıdığı klor gazı kapsülünün patlaması sonucu 100'den fazla kişinin zehirlendiği bildirildi.
4.09.2020 Dünya
Genç kız ölümcül karışım kurbanı!
Genç kız ölümcül karışım kurbanı! Sakarya’da yaşayan 24 yaşındaki Ayşenur’un, temizlik için karıştırdığı kezzap ve çamaşır suyundan çıkan klor gazından öldüğü belirlendi. Uzmanlar uyardı: “Bu karışım öldürür”
22.06.2019 Yaşam
ABD, Esad rejimi ve Rusya'nın "kimyasal silah" iddiasını yalanladı
ABD, Esad rejimi ve Rusya'nın "kimyasal silah" iddiasını yalanladı ABD Dışişleri Bakanlığı, Beşşar Esad rejimi ve Rusya'nın "Suriye'deki muhalif grupların kimyasal saldırı yaptığı" iddiasının yalanlayarak, Moskova'yı sahte kimyasal saldırı iddiaları uydurarak gerçekleri saklamaya çalışmakla suçladı
7.12.2018 Dünya
Rus uçakları Halep'i vurdu!
Rus uçakları Halep'i vurdu! Suriye'deki Beşşar Esed rejimi ve destekçisi Rusya, Heyet Tahrir Şam’ın İdlib’den Halep’e kimyasal silah saldırısı düzenlediğini iddia etti. İddianın ardından Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) hattını vuran Rusya’nın yaptığı açıklamanın aksine, havan topları kimyasal sıvıyı gaza çevirmeye imkan vermiyor.
25.11.2018 Dünya
Flaş iddia! 'ABD kimyasal silah kullandı'
Flaş iddia! 'ABD kimyasal silah kullandı' Suriye Dışişleri Bakanlığı, ABD Liderliğindeki koalisyonun, yasaklı kimyasal silahların kullanıldığını iddia ederek, Birleşmiş Milletlere müdahale çağrısında bulundu.
14.10.2018 Dünya
Gaziantep'te 32 kişi klor gazından zehirlendi
Gaziantep'te 32 kişi klor gazından zehirlendi Gaziantep'te bir yüzme havuzunda klor gazı sızıntısından etkilenen 32 kişi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
7.10.2018 Yaşam
Fırtına öncesi sessizlik!
Fırtına öncesi sessizlik! İdlib’e yönelik rejimin olası operasyonunun engellenmesi için diplomasi trafiği devam ederken, uyarılar da art arda geliyor. BM Suriye özel temsilcisi Steffan de Mistura, İdlib’de büyük bir fırtınanın yaklaşmakta olduğunu söyledi ve uyardı: Yaklaşan çatışma, Suriye’nin sınırlarının dışına taşabilir.
30.08.2018 Gündem
BM: Türkiye'ye zaman tanıyın
BM: Türkiye'ye zaman tanıyın Birleşmiş Milletler (BM) Suriye özel temsilcisi Steffan de Mistura'dan İdlib uyarısı geldi. Mistura Türkiye, Rusya ve İran'a İdlib'de büyük bir askeri çatışmayı önlemek için daha fazla zaman verilmesi gerektiğini söyledi.
30.08.2018 Dünya
Suriye'de geçen yıl klor ve sarin gazı kullanıldığı doğrulandı
Suriye'de geçen yıl klor ve sarin gazı kullanıldığı doğrulandı Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü (KSYÖ), geçen yıl 24 ve 25 Mart'ta Suriye'nin Latemne bölgesine yapılan saldırıda sarin ve klor gazı kullanıldığını doğruladı.
13.06.2018 Dünya
"Esed rejimi tüm kimyasallarını beyan etmemiş olabilir"
"Esed rejimi tüm kimyasallarını beyan etmemiş olabilir" Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü (KSYÖ) Genel Direktörü Ahmet Üzümcü, uzmanların kimyasal silah saldırısı yapılan alanlardan topladığı örneklerin Beşşar Esed rejiminin daha önce hiç beyan etmediği kimyasalların varlığını kanıtladığını, rejim yetkililerinden makul bir açıklama beklediklerini bildirdi.
28.05.2018 Dünya
Son dakika... Klor gazı kullanılmış!
Son dakika... Klor gazı kullanılmış! Kimyasal silah gözlemcileri, şubat ayında İdlib'de klor gazının kullanıldığını bildirdi
16.05.2018 Dünya
ABD'den Suriye açıklaması: Rus hava savunma...
ABD'den Suriye açıklaması: Rus hava savunma... ABD Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Korgeneral Kenneth McKenzie, geçen hafta düzenlenen ABD öncülüğündeki Suriye saldırısının ülkede stratejik bir değişiklik yapmak üzere tasarlanmadığını ve Rus hava savunma sistemlerinin ABD füzelerini gördüğü halde angaje olmadığını söyledi.
19.04.2018 Dünya
11 gün sonra kimyasal  kanıtı bulunacak mı?
11 gün sonra kimyasal kanıtı bulunacak mı? Ahmet Üzümcü’nün başkanlığını yaptığı Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü (OPCW) uzmanları 11 gün önce Suriye’nin Duma kentinde 78 kişinin hayatını kaybettiği kimyasal saldırıyı incelemek için dün bölgeye ulaştı
18.04.2018 Dünya
Gerilimin ardından Rusya'dan ilk hamle geldi!
Gerilimin ardından Rusya'dan ilk hamle geldi! Rusya Genelkurmay Başkanlığı Ana Operasyon Dairesi Başkan Yardımcısı Korgenaral Viktor Poznihir, Rus askeri polisinin, kimyasal saldırı iddialarının merkezindeki Doğu Guta'nın Duma ilçesine yarın gireceğini duyurdu.
11.04.2018 Dünya
Esed rejimi Doğu Guta'daki sivilleri kimyasal silahla hedef aldı
Esed rejimi Doğu Guta'daki sivilleri kimyasal silahla hedef aldı Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin, ablukada tuttuğu Doğu Guta'da kimyasal silah saldırısı düzenlediği bildirildi.
14.03.2018 Dünya
Esad Doğu Guta’da  savaş suçu işliyor!
Esad Doğu Guta’da savaş suçu işliyor! BM, Esad rejiminin Doğu Guta’da sivillere karşı kimyasal silah kullanmak ve halkı açlığa sürüklemek gibi bir dizi fiille savaş suçu işlediğini duyurdu
6.03.2018 Dünya
"Esad rejimi Doğu Guta'da savaş suçu işliyor"
"Esad rejimi Doğu Guta'da savaş suçu işliyor" Birleşmiş Milletler (BM), Beşar Esad rejiminin Doğu Guta'da sivillere karşı kimyasal silah kullanmak, halkı açlığa sürüklemek ve tıbbi tahliyeler gibi bir dizi fiille savaş suçu işlediğini açıkladı.
6.03.2018 Dünya
Son dakika... Ve inceleme başlatıldı!
Son dakika... Ve inceleme başlatıldı! Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü (KSYÖ), son zamanlarda Suriye'de kimyasal silah kullanıldığı yönündeki iddialara yönelik inceleme başlattı
27.02.2018 Dünya
Rusya'dan flaş açıklama! 'Taraflar anlaşınca...'
Rusya'dan flaş açıklama! 'Taraflar anlaşınca...' Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Suriye'de ateşkes, taraflar nasıl uygulanacağına karar verince başlayacak
26.02.2018 Dünya
Esed rejimi Doğu Guta'yı kimyasal silahla vurdu
Esed rejimi Doğu Guta'yı kimyasal silahla vurdu Beşşar Esed rejimi, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) Suriye'de gecikmeksizin ateşkes sağlanması kararı almasına karşın, Doğu Guta'da yine kimyasal silah kullandı.
25.02.2018 Dünya
"Klor gazına işaret eden deliller var"
"Klor gazına işaret eden deliller var" Suriye'de muhaliflerin kontrolündeki Doğu Guta ve İdlib bölgelerinden gelen haberlerde hava saldırılarının ardından çok sayıda kişinin nefes almakta zorluk çektiği, onlarca kişinin zehirli gazdan etkilendiği belirtiliyor.
7.02.2018 Dünya
PKK/YPG, zehirli gazla saldırdı!
PKK/YPG, zehirli gazla saldırdı! Suriye'nin Afrin kenti kırsalındaki Şeyh Horoz bölgesinde terör örgütü PKK-YPG'li teröristlerin saldırısında zehirli gazdan etkilenen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensubu 7'si ağır, 20 kişi tedaviye alındı.
6.02.2018 Dünya
ABD alarma geçti! Suriye'de...
ABD alarma geçti! Suriye'de... ABD Dışişleri Bakanlığı Suriye rejiminin İdlib'de sivillere karşı klor gazı kullanmasından dolayı ciddi şekilde alarma geçildiğini açıkladı.
6.02.2018 Dünya
Bu kez klor gazıyla saldırdılar! Korkunç görüntüler geldi
Bu kez klor gazıyla saldırdılar! Korkunç görüntüler geldi Suriye rejimi, İdlib'in Serakib ilçesinde sivillere klor gazıyla saldırı düzenledi. Saldırıdan 7 sivilin etkilendiği açıklandı. Olay sonrası haber ajanslarına gelen görüntüler ise korkunç. Saldırıdan olan biteni anlayamayacak kadar küçük yaşta olan çocukların da etkilendiği belirtiliyor.
5.02.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Klor Gazı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki klor gazı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.