Kırmızılı Kadın

Kırmızılı Kadın

Son dakika kırmızılı kadın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kırmızılı kadın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kırmızılı kadın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırmızılı Kadın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırmızılı kadın gelişmeleri de dahil olmak üzere 263 kırmızılı kadın haberi bulunmuştur. Tüm kırmızılı kadın haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kırmızılı Kadın' geri dönüyor! 25 yıl televizyonsuz bir evde yaşadı
'Kırmızılı Kadın' geri dönüyor! 25 yıl televizyonsuz bir evde yaşadı 1980'li yılların en gözde oyuncularından biriydi. Oynadığı filmlerle de kariyerinde zirveye yerleşmişti. Fakat sonra ani bir kararla hem de şöhretinin en parlak döneminde sinemaya veda edip doğal yaşamı seçti. Çeyrek yüzyıl, meraklı gözlerden uzakta bir çiftlikte yaşadı. Şimdi kendisi için özel bir projeyle geçici olarak sete döndü.
17.12.2021 Magazin
TVF ve TBF'nin tescil kararına Galatasaray'dan tepki! Resmen...
TVF ve TBF'nin tescil kararına Galatasaray'dan tepki! Resmen... Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türkiye Voleybol Federasyonu, aldığı karar ile 2019-20 sezonlarını tescil etti. Bu karara ilk tepki Galatasaray'dan geldi.
12.05.2020 Galatasaray
Hayatı dizilere konu oldu!
Hayatı dizilere konu oldu! Konya'da, 'kırmızılı kadın' olarak bilinen, hayat hikayesiyle belgesellere ve dizilere konu olan Sultan Özcan (67), hayat hikayesini anlattı.
4.01.2020 Yaşam
Galatasaray'da 4 imza birden!
Galatasaray'da 4 imza birden! Galatasaray voleybol şubesinde anlaşma sağlanan Derya Çayırgan, Gizem Karadayı, Alesia Rykhliuk ve Anthi Vasilantonaki ile basın önünde sözleşme imzaladı.
22.06.2019 Galatasaray
Kırmızılı kadın Merve Özbey!
Kırmızılı kadın Merve Özbey! Güzel şarkıcı, önceki akşam Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Halkın Yıldızları konserinde sahneye çıktı.
29.01.2019 Magazin
İlle de  kırmızı
İlle de kırmızı MERVE Boluğur, kahve keyfi yaparken pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.
21.09.2018 Magazin
Galatasaray'da Efe Güven dönemi
Galatasaray'da Efe Güven dönemi Sarı-kırmızılı kadın basketbol takımında, başantrenörlük görevine Efe Güven getirildi.
30.08.2018 Galatasaray
Kırmızılı kadın
Kırmızılı kadın Funda Arar, önceki gece Kıbrıs Elexus Otel’de sahne aldı.
29.10.2017 Magazin
Putin'le ilgili bomba! 'Şoförlüğünü mü yaptı? Sevgilisi mi?'
Putin'le ilgili bomba! 'Şoförlüğünü mü yaptı? Sevgilisi mi?' Rusya Devlet Başkanı Putin'in son görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Görüntülerde Putin kendi kullandığı araçtan iniyor ve arka kapıyı açıyor. O sırada arka koltukta birinin oturduğu ve Putin'e bir şey işaret ettiği görülüyor. İçeriden kadın olduğu iddia edilen kişi tam inecekken Putin kapıyı kapatıyor. İddialar üzerine, Kremlin sözcüsü Dmitri Peskov açıklama yaptı.
13.07.2017 Dünya
Yakın Doğu Üniversitesi EuroCup şampiyonu oldu
Yakın Doğu Üniversitesi EuroCup şampiyonu oldu Eurocup Kadınlar finalinde Yakın Doğu Üniversitesi, Bellona AGÜ'yü 63-58 mağlup etti ve şampiyon oldu.
12.04.2017 Basketbol
Türk basketbolunun gurur tablosu
Türk basketbolunun gurur tablosu FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanş maçında iki Türk takımı Yakın Doğu Üniversitesi ile Bellona AGÜ, yarın karşı karşıya gelecek
11.04.2017 Basketbol
Kırmızılı kadın
Kırmızılı kadın Hollywood’un sevilen kadın oyuncularından Kate Hudson, önceki gün annesi Goldie Hawn’ın 71...
23.11.2016 Magazin
"Kırmızılı kadın" davasında yeni gelişme!
"Kırmızılı kadın" davasında yeni gelişme! ‘Kırmızılı kadın’ davasında gaz sıkan polisi mahkum eden hakim de 'sıksana lan' deyip tokat attığı iddia edilen polis amiri de FETÖ’den firarda. Avukatı yeniden yargılanma için başvuruda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Galatasaray Daikin, Seda Aslanyürek'i kadrosuna kattı
Galatasaray Daikin, Seda Aslanyürek'i kadrosuna kattı Sarı-kırmızılı kadın voleybol takımı, milli oyuncu Seda Aslanyürek'i kadrosuna kattı
23.05.2016 Galatasaray
Eşe biber gazı sıkmak boşanma nedeni
Eşe biber gazı sıkmak boşanma nedeni Yargıtay 2’nci Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Uğur Gençcan, Facebook hesabından ‘kırmızılı kadın’ fotoğrafını kullanarak çiftleri uyardı
16.05.2016 Yaşam
John Snow öldü mü? Açıklandı
John Snow öldü mü? Açıklandı Dünya çapında büyük beğeni toplayan Game Of Thrones dizisinin yapımcısı, "Jon Snow öldü mü?" sorularına yanıt verdi.
8.04.2016 Magazin
G.Saray'dan Yıldırım cevap!
G.Saray'dan Yıldırım cevap! Galatasaray, Aziz Yıldırım'ın Gaziantepspor maçı sonrasında basketbol maçı ile ilgili yaptığı suçlamalara resmi sitesi üzerinden sert bir cevap verdi.
7.12.2015 Galatasaray
Galatasaray'dan hükmen açıklaması!
Galatasaray'dan hükmen açıklaması! Galatasaray Kulübü'nün basketbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Can Topsakal'dan flaş açıklama!
30.11.2015 Galatasaray
‘Kırmızılı kadın’: O polis yeniden yargılansın
‘Kırmızılı kadın’: O polis yeniden yargılansın Gezi Parkı eylemleri sırasında İTÜ Mimarlık Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceyda Sungur’a biber gazı sıkan polis memuru Fatih Zengin geçtiğimiz aylarda İstanbul 73’ncü Asliye Ceza Mahkemesi tarafından ‘Kasten Yaralama” suçundan 10 ay, “Görevi kötüye kullanmak” suçundan da 10 ay hapis cezasına çarptırıldı...
29.09.2021 Gündem
'Kırmızılı kadın' yine o parkta
'Kırmızılı kadın' yine o parkta Antalya'da henüz açılışı yapılmayan bir parkta, trafo üzerine resmedilen Gezi Parkı protestolarının simge fotoğraflarından 'kırmızılı kadın'ın Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ (AKEDAŞ) tarafından gece saatlerinde boyanmasının ardından Muratpaşa Belediyesi, parkın içine bu kez "kırmızılı kadın" fotoğrafının bulunduğu levha dikti...
30.07.2015 Yaşam
Kırmızılı kadın resmi boyandı
Kırmızılı kadın resmi boyandı Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki bir parkta yer alan trafoya çizdirilen, Gezi Parkı odaklı olaylar sırasında simge haline gelen, polisin kırmızı giysili bir kadına biber gazı sıktığı anı gösterir resmin üzeri AKEDAŞ görevlileri tarafından önceki akşam beyaza boyandı...
29.09.2021 Gündem
Trafodaki ’Kırmızılı kadın’ resmi beyaza boyandı
Trafodaki ’Kırmızılı kadın’ resmi beyaza boyandı ANTALYA’da Muratpaşa Belediyesi’nin yaptığı parktaki trafoda yer alan Gezi olaylarının simgesi ’Kırmızılı kadın’ resmi, Akdeniz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (AKEDAŞ) görevlileri tarafından dün akşam saatlerinde beyaza boyandı...
29.07.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kırmızılı Kadın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırmızılı kadın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.