Kırmızı Işık

Kırmızı Işık

Son dakika kırmızı ışık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kırmızı ışık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kırmızı ışık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırmızı Işık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırmızı ışık gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.038 kırmızı ışık haberi bulunmuştur. Tüm kırmızı ışık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti Sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2024 Magazin
Alkollü sürücünün otomobili, ışık ihlali yapan araca çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Alkollü sürücünün otomobili, ışık ihlali yapan araca çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Ordu’nun Altınordu ilçesinde kavşakta kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen otomobile alkollü sürücünün kullandığı otomobil çarptı. Kazada, 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
29.10.2023 Yaşam
Yolcu minibüsü kamyonetle çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Yolcu minibüsü kamyonetle çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Karabük'te kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen şehir içi yolcu minibüsü kavşakta kamyonet ile çarpıştı. Kazada 11 kişi yaralanarak, kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
10.10.2023 Yaşam
47/1 B Trafik Cezası Kodu Nedir? 47/1 B Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
47/1 B Trafik Cezası Kodu Nedir? 47/1 B Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafik ışıklarına uymamak ihlali ile beraber 47/1-b trafik cezası uygulanır. Her ne kadar halk arasında kırmızı ışık cezası olarak bilinmesine rağmen, sadece kırmızı Işıkla ilgili değildir. Bu sebepten dolayı karayolları trafik kanunu dahilinde Trafik ışıklarına uymama cezası olarak ifade edilir. İdari para cezası şeklinde öne çıkar ve yıl itibariyle belirlenmiş güncel miktar doğrultusunda uygulanır. Trafik yönetmeliğinde ise ‘Işıklı ve sesli trafik işaretlerine uyma’ zorunluluğu biçiminde öne çıkar. Buna uyulmadığı takdirde ise sürücü ya da araç sahipleri idari para cezasına maruz kalır.
22.09.2023 Gündem
Ehliyetsiz yakalanan kadın polisleri böyle tehdit etti: Mehmet abiyi tanıyor musunuz?
Ehliyetsiz yakalanan kadın polisleri böyle tehdit etti: Mehmet abiyi tanıyor musunuz? İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Kadıköy'de denetim yaptı. Trafik ekipleri kırmızı ışık ihlali yapan, seyir halinde cep telefonuyla konuşan ve emniyet kemeri takmayan sürücülere toplam 262 bin 252 TL ceza kesildi. Denetimlere ehliyetsiz yakalanan bir sürücü ise polis ekiplerine 'Şimdi ararım ve buraya yığarım. Şimdi burada sıkıntı çıkacak' dedi.
26.08.2023 Gündem
Ehliyetsiz yakalanan kadın, polisleri böyle tehdit etti
Ehliyetsiz yakalanan kadın, polisleri böyle tehdit etti İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Kadıköy'de denetim yaptı. Trafik ekipleri kırmızı ışık ihlali yapan, seyir halinde cep telefonuyla konuşan ve emniyet kemeri takmayan sürücülere toplam 262 bin 252 TL ceza kesildi. Denetimlere ehliyetsiz yakalanan bir sürücü ise polis ekiplerine 'Şimdi ararım ve buraya yığarım. Şimdi burada sıkıntı çıkacak' dedi.
26.08.2023 Haber
Uzaylı paniği! 45 gündür köylüleri hayatlarından bezdirdiler
Uzaylı paniği! 45 gündür köylüleri hayatlarından bezdirdiler Peru’nun Ikitu kabilesi, 11 Temmuz’dan bu yana kasabalarını uzaylıların terörize ettiğini söyleyerek güvenlik güçlerinden yardım istedi.
8.08.2023 Dünya
Polisin motorsikletli gence sözleri gündem oldu! Bakan Yerlikaya'dan teşekkür telefonu
Polisin motorsikletli gence sözleri gündem oldu! Bakan Yerlikaya'dan teşekkür telefonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Samsun'da motosiklet sürücüsü gence sergilediği babacan tavırla herkesin takdirini kazanan polis memurunu telefonla arayarak tebrik ettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya mesajında "Bir motosiklet sürücüsü olarak bu video, bu sözler beni çok duygulandırdı" ifadelerini kullandı.
22.07.2023 Gündem
Denetime takılan minibüs şöförü göbeğini bahane etti
Denetime takılan minibüs şöförü göbeğini bahane etti Kadıköy'de minibüslere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetime takılan minibüs şoförü, göbeği olduğu için emniyet kemeri takamadığını söyledi. Şoföre 436 lira para cezası uygulandı.
19.07.2023 Yaşam
Polis minibüsçüleri yolcu kılığında avladı! Ceza yağdı
Polis minibüsçüleri yolcu kılığında avladı! Ceza yağdı Polisten kurallara uymayan minibüsçülere operasyon. Bakırköy'de yapılan denetimlerde kurallara uymayan minibüs şoförlerine ceza yağdı. Sivil trafik polisleri yolcu gibi minibüse binerek denetim yaptı. Denetimlerde 3 minibüs şoförüne toplam 4 bin 161 lira ceza kesildi.
15.07.2023 Gündem
Soğuk Savaş'tan sonra bir ilk! Türkiye planı değiştirdi
Soğuk Savaş'tan sonra bir ilk! Türkiye planı değiştirdi Ankara'nın hamlesiyle arkasında esasında ABD'nin olduğu planın geri çevrildiğini aktaran Yunan medyası, 'NATO'da Türk oyunları' başlığını attı.
20.06.2023 Dünya
Kural çiğneyen sürücüler yüzünden 1056 kişi hayatını kaybetti
Kural çiğneyen sürücüler yüzünden 1056 kişi hayatını kaybetti Emniyet Genel Müdürlüğü, yılın ilk 5 aylık kaza bilançosunu kamuoyu ile paylaştı. 2023'ün Ocak-Mayıs döneminde ülke genelinde meydana gelen 207 bin 675 kazada 1056 kişi hayatını kaybetti, 123 bin 521 kişi yaralandı. Bursa'da ise 5 aydaki kazalarda 40 kişi hayatını kaybetti.
10.06.2023 Gündem
Antalya'da servis aracı otomobille çarpıştı: 12 yaralı
Antalya'da servis aracı otomobille çarpıştı: 12 yaralı Antalya'nın Serik ilçesinde otel personelini taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı. Kazada servis aracında bulunan 12 kişi yaralandı.
25.05.2023 Yaşam
İETT otobüsü önce direğe ardından otomobile çarptı
 İETT otobüsü önce direğe ardından otomobile çarptı  Sarıyer'de yağmur nedeniyle kayganlaşan direksiyon hamiyetini kaybeden İETT otobüsü şoförü önce Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarının bulunduğu direğe ardından otomobile çarptı.  Otobüsün boş olması nedeniyle kazada ölen ya da yaralanan olmazken direk yola devrildi. Kaza nedeniyle çift yönlü olarak trafikte yoğunluk yaşandı.
17.05.2023 Yaşam
Dünyanın gözü Türkiye'de: En kritik seçim, yakından izleyecek ülkeyi yazdılar
Dünyanın gözü Türkiye'de: En kritik seçim, yakından izleyecek ülkeyi yazdılar Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Seçim için geri sayım sürerken Yunan basını 'Türkiye'deki en kritik seçim' değerlendirmesinde bulundu. Alman basını ise ülkedeki Türk vatandaşlarının tercihini mercek altına aldı. Seçim sonuçlarının bütün Ortadoğu ve dünyanın dört bir yanında izleneceğini kaydeden Amerikan gazetesi, ABD'ye hiç değinmeyip 'Seçim Avrupa ve NATO için ne anlama geliyor?' sorusunu sordu.
9.05.2023 Dünya
Tekirdağ'da tur minibüsü ile otomobil çarpıştı: 20 yaralı
Tekirdağ'da tur minibüsü ile otomobil çarpıştı: 20 yaralı Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde tur minibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 1'i ağır 20 kişi yaralandı.
23.04.2023 Yaşam
Diyarbakır'da yılın ilk 2 ayındaki trafik kazaları korkuttu: 12 ölü, 713 yaralı
Diyarbakır'da yılın ilk 2 ayındaki trafik kazaları korkuttu: 12 ölü, 713 yaralı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı istatistiklerine göre, Diyarbakır'da yılın ilk 2 ayında meydana gelen 885 kazada 12 kişi öldü, 713 kişi yaralandı.
8.03.2023 Gündem
Kabine toplantısında kritik gündem! Gözler Ankara'da
Kabine toplantısında kritik gündem! Gözler Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Kabine'de İsveç-Finlandiya'nın NATO üyeliği, ekonomi, geçici işçi düzenlemesi ve seçim takviminin ele alınması bekleniyor.
5.02.2023 Gündem
Hız sınırı ihlali cezası ne kadar? Radar cezası sorgulama nasıl yapılır? 2023 hız cezası ne zaman belli olur?
Hız sınırı ihlali cezası ne kadar? Radar cezası sorgulama nasıl yapılır? 2023 hız cezası ne zaman belli olur? Hız sınırı ihlalleri otoyollara kurulan radar sistemleri ve elektronik sistemlerle denetlenir. Trafikte sürücülerin hız sınırını aşması durumunda karşılaştıkları hız sınırı ihlal cezası sorgulaması da yapılıyor. Peki 2023 hız sınırı cezası ne kadar? Radar cezası sorgulama nasıl yapılır?
30.01.2023 Gündem
Dilencilerin üzerinden çıkan para herkesi şok etti
Dilencilerin üzerinden çıkan para herkesi şok etti Tekirdağ'da polis ekipleri kırmızı ışık ve kavşaklarda küçük çocuklarla dilencilik yapan şahıslara yönelik uygulama yaptı. Uygulamada dilencilerin üzerinden 5 bin 732 lira çıktı.
25.12.2022 Yaşam
İETT otobüsü ile tramvay çarpıştı! Yaralılar var
İETT otobüsü ile tramvay çarpıştı! Yaralılar var Alibeyköy'de tramvay ile İETT otobüsü çarpıştı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Alibeyköy Tramvay Durağı'nda meydana gelen trafik kazasında 33 kişinin yaralandığını açıkladı.
5.12.2022 Gündem
Araba sigortasında yeni dönem! Şartlar belli oldu, yüzde 50 indirimli olacak
Araba sigortasında yeni dönem! Şartlar belli oldu, yüzde 50 indirimli olacak Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması! Zorunlu trafik sigortasında yeni bir dönem başlıyor. Poliçelerde sistem tamamen değişiyor. Bazı sürücülere yüzde 50 indirim yapılırken; bazılarına da yüzde 200 zam gelecek. Yani basamak sayıları artırılacak, kişiye özel poliçeler olacak. Peki bu indirim ya da zamlar neye göre belirlenecek? Piyasadaki fiyatlar ne durumda? İşte zorunlu trafik sigortası ile ilgili son detaylar...
17.11.2022 Otomobil
Kaza yapan motosikletli taksinin üzerine düştü
Kaza yapan motosikletli taksinin üzerine düştü Kadıköy'de kırmızı ışıkta bekleyen taksiye, bir motosikletli arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan motosiklet sürücüsü, taksinin üzerine düşerek yaralandı. Çevredekiler motosiklet sürücüsünün taksi üzerindeki görüntüsünü cep telefonu kamerasına kaydetti.
29.08.2022 Yaşam
Kırmızı ışıkla ağrısız acısız kilo vermek mümkün
Kırmızı ışıkla ağrısız acısız kilo vermek mümkün Uzman Diyetisyen Betül Öztürk, kırmızı ışıkla beraber ağrısız acısız, kesi izi olmadan liposuction işlemine gerek olmandan kilo vermenin mümkün olduğunu söyledi.
11.08.2022 Sağlık
Temmuzda trafik kazalarında 260 kişi öldü
Temmuzda trafik kazalarında 260 kişi öldü Türkiye genelinde, temmuz ayında, 41 bin 763 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 260 kişi hayatını kaybetti, 30 bin 297 kişi de yaralandı. İlk 7 ayda, trafik kazalarında ölenlerin sayısı ise 1180 oldu. 
9.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kırmızı Işık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırmızı ışık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.