Kira Sertifikası

Kira Sertifikası

Son dakika kira sertifikası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kira sertifikası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kira sertifikası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kira Sertifikası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kira sertifikası gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 kira sertifikası haberi bulunmuştur. Tüm kira sertifikası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor?
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Bankada döviz hesabı olan, Hazine’nin dövizli kağıtlarından alan ve hisse senedinden kazanç elde edenlerin ödeyeceği verginin yüzde 40’a kadar çıkarılacağı iddiaları sosyal medyada dolaşınca vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Sorularına yanıt aramaya başladı.
28.11.2023 Finans
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Tek haneli seviyelere inmesini sağlayacağız
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Tek haneli seviyelere inmesini sağlayacağız Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Uludağ Ekonomi Zirvesi 2023" programına katılıyor. Bakan Nebati "ihracatımız Mart 2023 itibarıyla yıllık 255,7 milyar dolara ulaşmış, her geçen gün yeni rekorlar kırmaya devam etmiştir" dedi. Nebati ayrıca "Artan enflasyon ve hayat pahalılığına karşı aldığımız tedbirlerle ve küresel normalleşmenin de katkısıyla enflasyonu düşürmeye başladık; tedrici olarak tek haneli seviyelere inmesini sağlayacağız" ifadesini kullandı.
28.04.2023 Ekonomi
TBMM’den deprem için finansman önerileri
TBMM’den deprem için finansman önerileri Dünya Bankası Türkiye’deki evleri depreme dayanıklı hale getirmenin maliyetinin 465 milyar dolar olacağı tespitinde bulunurken, TBMM Deprem Araştırma Komisyonu 2021 yılındaki raporunda, deprem risk ve zararlarının azaltılması ve dönüşüm finansmanı ihtiyacının nasıl giderileceğine ilişkin önerilerini sıralamıştı. Komisyon, sürdürülebilir bir “afet fonu” oluşturulması, Hazine’ye ait arazilerin ekonomiye kazandırılması ve uluslararası finans kuruluşlarından uygun koşullu kaynak temin edilmesi gerektiğini kaydetmişti.
27.02.2023 Gündem
Bülbüloğlu halka arz! Bülbüloğlu Vinç halka arz ne zaman, talep toplama hangi tarihte başlayacak, Bülbüloğlu halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verecek?
Bülbüloğlu halka arz! Bülbüloğlu Vinç halka arz ne zaman, talep toplama hangi tarihte başlayacak, Bülbüloğlu halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verecek? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Bülbüloğlu Vinç Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını onayladı. Peki, Bülbüloğlu Vinç halka arz ne zaman, talep toplama hangi tarihte başlayacak, Bülbüloğlu halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verecek?
20.01.2023 Ekonomi
Tahvil ihalesi ile kira sertifikası satışı başlıyor! Kira sertifikası nedir, ödemeler nasıl yapılacak?
Tahvil ihalesi ile kira sertifikası satışı başlıyor! Kira sertifikası nedir, ödemeler nasıl yapılacak? Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Devlet tahvili ve kira sertifikası satış ihalesi yapılacak. Yatırımcı kira sertifikası ve tahvil ihalesi ile ilgili bilgileri araştırıyor. Peki, Kira sertifikası nedir, nasıl alınır? Tahvil nedir, tahvil ihalesi ile kira sertifikası satışı nasıl yapılacak? Kira sertifikası kaç yıllık? İşte detaylar…
8.11.2022 Ekonomi
Bankada parası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Süre uzatıldı
Bankada parası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Süre uzatıldı Bankada parası olan milyonları ilgilendiriyor! Bankada parası, katılma payı olan, tahvil, bono, kira sertifikası sahiplerine uygulanan vergi avantajı süresinin uzatılmasına karar verildi. Böylece mevduatta yüzde 10'a kadar avantaj sağlanmış oldu. Mevduat, katılma payı ile tahvil, Bono ve kira sertifikalarına vergi avantajı uzatıldı. Böylece mevduat, katılma hesapları, tahvil ve bonolar ile kira sertifikaları tevkifat oranları 30 Haziran 2022'ye kadar geçerli olmaya devam edecek.
1.04.2022 Ekonomi
Parasını yatıran büyük kazandı! Altını, doları, gümüşü solladı! Yüzde 67 kar...
Parasını yatıran büyük kazandı! Altını, doları, gümüşü solladı! Yüzde 67 kar... Parasını yatıran büyük kazanç sağlıyor. Emeklilik fonlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Emeklilik fonları 2021 yılında ortalama yüzde 44 getiri sağladı ve katılımcıların tasarrufları enflasyonun üzerinde arttı. Birikimlerini faizli fonlarda değerlendirenler yüzde 40.04, faizsiz fonlarda değerlendirenler ise yüzde 61.67 getiri sağladı. BES’te en yüksek getiri ise yüzde 67.26 ile altın fonunda oldu.
31.01.2022 Ekonomi
Kabine Toplantısı sonrası dakika kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Kabine Toplantısı sonrası dakika kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kur korumalı TL mevduat sistemine katılımın 163 milyar TL'ye ulaştığını açıkladı. Erdoğan ayrıca, "Afet bölgelerine, AFAD üzerinden 200 milyon liralık bir kaynak daha ayırıyoruz. Antalya, Artvin, Aydın, Bartın, Kastamonu, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sinop ve Van'daki hak sahiplerine dağıtımı yapılacak" dedi.
19.01.2022 Siyaset
Faiz ve doları solladı! Yüzde 45 kazanç, milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor...
Faiz ve doları solladı! Yüzde 45 kazanç, milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor... Faiz ve doları solladı! Yüzde 45 getiri sağladı. Birikim yapanlar dikkat. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Rakamlar tek tek açıklandı. Yatırım aracı olarak faizi tercih edenlerin birikimi ise eridi. BES ile ilgili açıklama geldi. BES katılımcısının birikimleri son bir yılda yüzde 26.44 artarken, yatırım aracı olarak mevduat faizini tercih edenlerin getirisi yüzde 9.77, doları tercih edenlerin ise yüzde 24.90 oldu. Aynı dönemde faizsiz BES fonları yüzde 45.63 getiri sağladı.
20.09.2021 Ekonomi
Rapor açıklandı! Geçen yıl büyük artış yaşandı
Rapor açıklandı! Geçen yıl büyük artış yaşandı Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından hazırlanan 2020 Genel Faaliyet Raporu’na göre, koronavirüs salgınının en fazla etkisini gösterdiği geçen yıl sağlık harcamalarından büyük bir artış yaşandı.
2.07.2021 Sağlık
OYAK Yatırım halka arz oluyor! OYAK halka arz ne zaman? Oyak halka arz hisse fiyatı!
OYAK Yatırım halka arz oluyor! OYAK halka arz ne zaman? Oyak halka arz hisse fiyatı! OYAK Yatırım halka arz ediliyor. OYAK'ın Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) yaptığı başvuru onaylandı. OYAK Yatırım Menkul Değerler AŞ'nin (OYAK Yatırım) halka arzı sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilecek. Peki, OYAK halka arz ne zaman? OYAK halka arz hisse fiyatları ne kadar? OYAK halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte OYAK yatırım halka arz ile ilgili detaylar...
1.06.2021 Ekonomi
Yapılandırma ile ilgili son dakika gelişmesi! Kabul edildi ve...
Yapılandırma ile ilgili son dakika gelişmesi! Kabul edildi ve... Yüz binlerce kişi bekliyordu. Borç yapılandırması ile ilgili yeni gelişme! AK Parti milletvekillerinin Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
27.05.2021 Ekonomi
Hesapta parası olan herkesi kapsıyor! Devlet garantisi
Hesapta parası olan herkesi kapsıyor! Devlet garantisi Hesapta parası olan herkesi ilgilendiriyor. Yeni dönem başladı. Devlet güvence altına alacak. Tasarruf finansman şirketlerinde hem katılımcı hem sistemi korumaya alan yeni dönem başladı. Sözleşmeden cayma hakkını kullanan vatandaşın birikiminin iadesi garanti altına alındı. Şirketler fon havuzundaki parayı amacı dışında kullanamayacak. Sözleşmenin imzalanmasını takip eden 14 günlük sürede cayan vatandaşın parası iade edilecek.
8.04.2021 Ekonomi
Faizsiz ev ve araba satışında yeni dönem! Resmen bugün başladı
Faizsiz ev ve araba satışında yeni dönem! Resmen bugün başladı Ev ve araba almak isteyen yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Yürürlüğe girdi. Uzun süredir gündemdeydi. Tüm detaylar netleşti. Faizsiz ev ve arabayı planlayan vatandaşların hakları koruma altına alındı. İsteyen her firma yapamayacak. Sermaye şartı bulunuyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK) hazırlanan Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.
7.04.2021 Ekonomi
MKK nedir, ne işe yarar? MKK sicil numarası nedir, nereden alınır, nasıl oluşturulur?
MKK nedir, ne işe yarar? MKK sicil numarası nedir, nereden alınır, nasıl oluşturulur? Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) ile ilgili araştırmalar arttı. Türk Sermaye Piyasalarının Merkezi Saklama Kuruluşu olarak üyelerine saklama, veri depolama ve raporlama, kurumsal yönetim ve yatırımcı hizmetlerini sunan anonim şirketi olan MKK (Merkezi Kayıt Kuruluşu) hakkındaki sorular devam ediyor. İşte, MKK hakkında merak edilen detaylar…
8.06.2021 Gündem
Bakan Kurum açıkladı! Tüm Türkiye'de uygulanacak, 2021'de devreye alınıyor
Bakan Kurum açıkladı! Tüm Türkiye'de uygulanacak, 2021'de devreye alınıyor Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kentsel dönüşüm kapsamında yatırım bedeli 39 milyar lira olan 110 bin konutun dönüşümünü başlattık. 98 bin 524 bağımsız bölümü riskli yapı olarak tespit ettik. Bütün Türkiye'de uygulanacak Bina Kimlik Sistemini 2021 yılında devreye alacağız." dedi.
20.11.2020 Ekonomi
Merkez Bankası duyurdu! Fonlama bir hafta vadeli repo ihaleleriyle yapılacak
Merkez Bankası duyurdu! Fonlama bir hafta vadeli repo ihaleleriyle yapılacak Merkez Bankası (TCMB), fonlamanın bugünden itibaren Merkez Bankası'nın temel para politikası aracı olan bir hafta vadeli repo miktar ihaleleriyle yapılmaya başlanacağını duyurdu.
20.11.2020 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan bir hamle daha!
Merkez Bankası'ndan bir hamle daha! Merkez Bankası, para politikasının operasyonel çerçevesinin sadeleştirilmesi kapsamında Türk lirası likidite yönetimine ilişkin kararlar aldı.
19.11.2020 Ekonomi
Halk GYO'dan açıklama geldi! 2,6 milyar TL...
Halk GYO'dan açıklama geldi! 2,6 milyar TL... Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan yaptığı açıklamada, "Halkımıza ve ülkemize hizmet misyonuyla, Türkiye’nin dört bir yanında geliştirdiğimiz çeşitli projelerle bugüne kadar sektöre örnek eserler kazandırmanın gururunu yaşadık" -"İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi, Türkiye'nin mali gücünün ve küresel ekonomideki stratejik pozisyonunun bir ifadesi olacak" dedi.
20.10.2020 Ekonomi
BDDK'dan swap kararı: TL'ye erişim için esneklik sağlandı
BDDK'dan swap kararı: TL'ye erişim için esneklik sağlandı BDDK, normalleşme adımları kapsamında yurt dışı yerleşiklerin TL erişimini sınırlayan düzenlemelerde esneklik sağladığını duyurdu.
28.07.2020 Ekonomi
BDDK'dan flaş karar! 2 bankaya sınırlama kaldırıldı...
BDDK'dan flaş karar! 2 bankaya sınırlama kaldırıldı... Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Euroclear Bank ve Clearstream Banking isimli kuruluşların 5 Mayıs`ta uygulanmaya başlanan sınırlamadan muaf tutulması uygun gördü.
20.05.2020 Ekonomi
BIST100 yüzde 2.22 yükseldi, dolar 6.88 lirada
BIST100 yüzde 2.22 yükseldi, dolar 6.88 lirada Borsa İstanbul Endeksi (BIST100) yüzde 1.13 artışla 100 bin bin 898 puanda başladığı yeni haftanın ilk işlem gününde 100 bin 896 puan ve 102 bin 224 puan arasında hareket ettikten sonra yüzde 2.22 artışla 101 bin 982 puanda kapandı.
18.05.2020 Ekonomi
Emlak Katılım Bankası harekete geçti! Yıl sonuna kadar...
Emlak Katılım Bankası harekete geçti! Yıl sonuna kadar... Emlak Katılım, yapmayı planladığı 63 gün vadeli 200 milyon liralık sukuk ihracı için, 28-29 Nisan tarihlerinde talep toplayacak.
29.04.2020 Ekonomi
SPK'dan para cezası açıklaması!
SPK'dan para cezası açıklaması! Sermaye Piyasası Kurulu, Twitter'dan takipçilerine tavsiye verip tersi işlem yapan ve fiyat hakkında yanıltıcı izlenim uyandıran kişilere ceza kesti. Öte yandan SPK, Türkiye’de yerleşik kişilere yönelik olarak internet aracılığıyla yurt dışında kaldıraçlı işlem yaptırıldığı belirlenen 24 internet sitesine erişimin engellenmesi için gerekli hukuki işlemlerin yapılmasını kararlaştırdı.
23.04.2020 Ekonomi
Resmen yürürlüğe girdi! Para cezası arttı
Resmen yürürlüğe girdi! Para cezası arttı Bankacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
25.02.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kira Sertifikası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kira sertifikası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.