Kimlikle Seyahat

Kimlikle Seyahat

Son dakika Kimlikle seyahat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kimlikle seyahat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kimlikle seyahat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kimlikle Seyahat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kimlikle seyahat gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 kimlikle seyahat haberi bulunmuştur. Tüm kimlikle seyahat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dubai vize istiyor mu? Dubai kimlikle seyahat var mı?
Dubai vize istiyor mu? Dubai kimlikle seyahat var mı? Yurt dışı seyahatlerde son yıllarda oldukça sık tercih edilen Dubai'ye gidecek vatandaşların bilmeleri gereken bazı kurallar var. Dubai'ye turistik gezi planlayanların vize ve pasaport işlemleri hakkında bilgi arayışında olanlar mevcut. Seyahat öncesi kişilere avantaj kazandıracak olan vize işlemleri hakkında bilgileri haberimizde derledik. Peki Dubai vize istiyor mu? Dubai kimlikle seyahat var mı?
8.05.2023 Gündem
Polonya vize şart mı? Polonya'ya pasaport, kimlikle gidilir mi?
Polonya vize şart mı? Polonya'ya pasaport, kimlikle gidilir mi? Polonya, Avrupa'ya gidecek öğrencilerin en çok tercih ettikleri ülkelerin başında geliyor. Erasmus eğitimi nedeniyle tercih edilir. Diğer Avrupa ülkelerine göre daha ucuzdur. Türk vatandaşları da birçok nedenden dolayı çok ziyaret eder. Peki Polonya vize istiyor mu? Polonya'ya pasapor ve kimlikle gidilir mi?
5.05.2023 Gündem
Romanya vize istiyor mu? Romanya'ya kimlikle seyahat var mı?
Romanya vize istiyor mu? Romanya'ya kimlikle seyahat var mı? Balkan bölgesinde bulunan Romanya son yılların en çok turist çeken ülkelerin başında geliyor. Ülkemizden Romanya'ya tatile gidecek olan vatandaşlar vize işlemleri ve şartları hakkında da araştırmalarına devam ediyor. Seyahat öncesi o ülkedeki yaşam ve konaklama hakkında bilgileri araştıranlar zamandan da tasarruf ediyor. Eski Doğu Avrupa'nın en güzel ülkelerinden Romanya vize istiyor mu sorusunun cevabı da merak ediliyor. Peki Romanya'da kimlikle seyahat var mı?
3.05.2023 Gündem
Karadağ vize istiyor mu? Karadağ için vize almak gerekir mi? Kimlikle seyahat var mı?
Karadağ vize istiyor mu? Karadağ için vize almak gerekir mi? Kimlikle seyahat var mı? Yurt dışı seyahate çıkacakların tercihi olan Karadağ vize işlemleri hakkında araştırmalar başladı. Ülkemizden Karadağ'a gidecek olan vatandaşlar için bazı şartlar mevcuttur. Bazı ülkeler vize ve pasaport isterken bazı ülkeler de sadece T.C. kimliği istiyor. Peki balkanların en güzel ülkelerinden olan Karadağ vize istiyor mu? Karadağ'a seyahat için vize almak gerekir mi? Kimlikle seyahat var mı?
2.05.2023 Gündem
Arnavutluk vize istiyor mu? Tiran'a tek pasaportla gidiliyor mu? Kimlik yeterli mi?
Arnavutluk vize istiyor mu? Tiran'a tek pasaportla gidiliyor mu? Kimlik yeterli mi? Arnavutluk Balkan ülkeleri açısından oldukça sık seyahat edilen ülkelerin başında geliyor. Tur ile seyahat eden vatandaşlarımız ise "Arnavutluk vize istiyor mu" sorusuna yanıt arıyor. Vize ve pasaport işlemleri hakkında bilgileri derlediğimiz bu haberimizde Arnavutluk başkenti Tiran'a sadece pasaportla gidilip gidilmediğiyle ilgili bilgiler yer alıyor. Seyahat öncesi o ülkeye girişte istenen evraklar oldukça önemlidir. Arnavutluk seyahatinde vize kalktı mı sorusu da merak edilir. Bu yazımıda Arnavutluk ve Tiran'a vize ve pasaport gerekiyor mu sorusuna yanıt aradık.
2.05.2023 Gündem
Türklere pasaport ve vize şartı yok! İşte dünyada vizesiz ve sadece kimlik kartıyla gidilebilecek ülkeler...
Türklere pasaport ve vize şartı yok! İşte dünyada vizesiz ve sadece kimlik kartıyla gidilebilecek ülkeler... Türklerin vizesiz ve pasaportsuz seyahat edebileceği ülkelere yenileri peş peşe ekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balkan turunda yaptığı açıklama ile birlikte Sırbistan ve Bosna Hersek'e Türk vatandaşları sadece kimlik kartlarıyla seyahat edebilecek. Türk vatandaşlarında pasaport ve vize şartı aranmayacak. Peki hangi ülkelere sadece kimlikle gidilebiliyor? İşte o güncellenen liste...
8.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da duyurdu: Turist sayısının rekor kırarak ilk kez 300 binin üzerine çıkmasını bekliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da duyurdu: Turist sayısının rekor kırarak ilk kez 300 binin üzerine çıkmasını bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye-Sırbistan İş Forumunda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu yıl Sırbistan'dan ülkemizi ziyaret edecek turist sayısının rekor kırarak ilk kez 300 binin üzerine çıkmasını bekliyoruz." dedi.
7.09.2022 Gündem
Sırbistan'la kimlikle seyahat dönemi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlişkilerimizi yeni bir seviyeye çıkaracaktır
Sırbistan'la kimlikle seyahat dönemi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlişkilerimizi yeni bir seviyeye çıkaracaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkan turunun ikinci durağı olan Sırbistan’da resmi törenle karşılandı. Türkiye ve Sırbistan arasında 7 mutabakat zabtı imzalandı. İmzalar sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vuçiç ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Kimlikle seyahat konusunda imzalanan protokol, ilişkilerimizi yeni bir seviyeye çıkaracaktır." dedi. Erdoğan Avrupa'daki enerji krizi ile ilgili olarak, “Rusya’yı hafife alanlara söylüyorum. Rusya hafife alınacak bir ülke değil. Rusya doğalgazı kesti. Fiyatlar bir anda Avrupa’da yükseldi. Herkes karara kara düşünüyor bu kışı nasıl atlatacağız” dedi.
7.09.2022 Dünya
Norveç vatandaşları Türkiye'ye kimlikle giriş yapabilecek
Norveç vatandaşları Türkiye'ye kimlikle giriş yapabilecek Norveç vatandaşları geçici bir süreliğine Türkiye'ye kimlik kartlarıyla gelebilecek. Kararı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmesinin ardından Norveç Dışişleri Bakanı duyurdu.
17.06.2022 Gündem
Yeni kimlik yeterli! Vize ve pasaporta gerek yok! Liste güncellendi, Avrupa'da 90 gün...
Yeni kimlik yeterli! Vize ve pasaporta gerek yok! Liste güncellendi, Avrupa'da 90 gün... Türkiye’den vizesin seyahat edilen ülkelere bir yenisi daha eklendi. Yeni kimlik kartı olan herkes artık bu Avrupa ülkesine seyahat edebiliyor. Türk vatandaşları için pasaportsuz ve kimlikle seyahat edilebilen ülkeler KKTC, Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan ve Moldova’ydı. Son yapılan güncelleme ile bir Avrupa ülkesi de vizesiz seyahat edilebilecek ülke listesine girdi.
16.06.2022 Galeri
Avrupa'da bir ülkeye daha kimlikle giriş! İşte Türklerden vize istemeyen ülkelerin listesi: Pasaportsuz ve vizesiz seyahat...
Avrupa'da bir ülkeye daha kimlikle giriş! İşte Türklerden vize istemeyen ülkelerin listesi: Pasaportsuz ve vizesiz seyahat... Vizesiz giriş yapılan ülkelere bir yenisi daha eklendi. Avrupa ülkesine yeni kimlik kartı olan herkes syahat edebilecek. Türk vatandaşları için pasaportsuz ve kimlikle seyahat edilebilen ülkeler KKTC, Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan ve Moldova’ydı. Son yapılan açıklamayla Avrupa ülkesine de kimlikle seyahat edilebilecek.
10.06.2022 Ekonomi
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Taraflar temel konularda anlaşmaya yakın
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Taraflar temel konularda anlaşmaya yakın Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaşa ilişkin açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Yangını söndürmek için büyük bir çaba içindeyiz. Cumhurbaşkanımız ve bizler seferber olmuş durumdayız. Her iki tarafla konuşarak, önce insani ateşkes, sonra kalıcı ateşkes için çalışıyoruz. Taraflar bazı somut konular üzerinde müzakereleri sürdürüyor. Müzakere ekipleriyle de düzenli temaslarımız var. Tüm bu temaslarımızda tarafların temel konularda anlaşmaya yakın olduğunu görüyoruz” dedi.
20.03.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: Moldova’yla ilişkilerimiz siyaset üstüdür
Bakan Çavuşoğlu: Moldova’yla ilişkilerimiz siyaset üstüdür Moldova’nın Kişinev kentinde resmi temaslarına devam eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, mevkidaşı Nicu Popescu ile ortak basın toplantısı gerçekleştirdi. Basın toplantısında Bakan Çavuşoğlu “Moldova’yla ilişkilerimiz siyaset üstüdür” dedi.
18.11.2021 Dünya
THY'den yeni karar! Ve başladı
THY'den yeni karar! Ve başladı Türk Hava Yollarının (THY) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 10 Mart 2020'de durdurulan Gence-İstanbul uçak seferleri 14 ay sonra yeniden başladı.
15.05.2021 Ekonomi
Türkiye ile Azerbaycan arasında yeni iş birliği! İmzalar atıldı
Türkiye ile Azerbaycan arasında yeni iş birliği! İmzalar atıldı Kimlikle seyahat uygulamasının başladığı Türkiye ile Azerbaycan arasında yeni bir anlaşma hayata geçiriliyor. Protokol imzalandı. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Azerbaycan'ın, Türkiye açısından çok büyük önem arz eden turizm pazarları arasında bulunduğunu belirterek, "Salgın öncesi dönemde 1 milyona yakın Azeri dostumuzu ülkemizde misafir ederken, bu sayı pandemi dolayısıyla ciddi miktarda azaldı. Salgın sonlandığında bu rakamın tekrar 1 milyonun üzerine çıkacağına inanıyoruz." dedi.
5.04.2021 Ekonomi
Kimlikle geçiş dönemi başladı Azerbaycan-Türkiye...
Kimlikle geçiş dönemi başladı Azerbaycan-Türkiye... Azerbaycan ve Türkiye arasında, 10 Aralık 2020'de imzalanan protokol ile iki ülke vatandaşlarının sadece kimlik kartı ibraz ederek, geçişleri bugün başladı.
1.04.2021 Gündem
Kimlikle seyahat dönemi! 1 Nisan'da başlıyor, ilk kez...
Kimlikle seyahat dönemi! 1 Nisan'da başlıyor, ilk kez... Türk vatandaşları için büyük kolaylık sağlanıyor. Sadece kimlikle girilen ülke sayısı arttı. 1 Nisan'da başlıyor. İstenler sadece kimlikleriyle gidebilecekler. Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği, Türkiye ile Azerbaycan arasında kimlikle seyahatle ilgili detayları duyurdu.
30.03.2021 Gündem
Azerbaycan'a kimlikle gidilir mi? Azerbaycan'a pasaport gerekli mi, pasaport kalktı mı?
Azerbaycan'a kimlikle gidilir mi? Azerbaycan'a pasaport gerekli mi, pasaport kalktı mı? Azerbaycan’a pasaport kalktı mı? Türkiye ile Azerbaycan arasında kimlikle seyahat 1 Nisan'da başlıyorİki ülke arasındaki doğrudan seyahatler yeni kimlik kartları ibraz edilerek yapılabilecek.
29.03.2021 Gündem
Kimlikle girilebilecek! Türk vatandaşlarına büyük kolaylık, son 2 gün
Kimlikle girilebilecek! Türk vatandaşlarına büyük kolaylık, son 2 gün Türk vatandaşlarının sadece kimlikle yurt dışına çıkarak seyahat edecekleri ülkelerin sayısı artıyor. Son olarak Azerbaycan da Türk vatandaşlarının ülkeye sadece kimlik ile girişine onay verdi. Türkiye ile Azerbaycan vatandaşları, 1 Nisan itibarıyla karşılıklı olarak yeni tip kimlik kartı ile seyahat edebilecek.
29.03.2021 Gündem
Türk vatandaşlarına büyük kolaylık, kimlik yeterli olacak! Vize yok, pasaport yok
Türk vatandaşlarına büyük kolaylık, kimlik yeterli olacak! Vize yok, pasaport yok 5 ülkeye sadece kimlikle girmek mümkün olacak. 74 ülkeye vize almadan pasaportla gidebilen Türk vatandaşlarının, sadece kimlik gösterip girebildiği ülkelerin sayısı da beşe yükseldi.
31.01.2021 Gündem
Faizsiz konut kredisi, ek ödeme, kira desteği, doğal gaz, su, elektrik faturalarında indirim
Faizsiz konut kredisi, ek ödeme, kira desteği, doğal gaz, su, elektrik faturalarında indirim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonları ilgilendiren yeni kararları açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yılbaşında 4 gün sokağa çıkma kısıtlaması olacağını duyurdu. Erdoğan, "Sokağa çıkma sınırlaması, 31 Aralık perşembe saat 21.00'den 4 Ocak saat 05.00'e kadar kesintisiz uygulanacak. İş yeri kira olan esnafımıza üç ay süreyle büyükşehirlerde aylık 750 lira, diğer illerde ise 500 lira kira desteği yapacağız. 806 bin vatandaşımız ile kısıtlamalar ile salgından doğrudan etkilenen 432 bin 567 esnafımız bulunuyor. Toplam sayısı 1 milyon 239 bin 438 kişi olan bu kesime 3 ay süreyle ayda bin lira destek ödemesi yapacağız. Birçok sektörü kapsayan KDV indirimlerinin sürelerinin de 1 Haziran'a uzattık" dedi. Erdoğan, "Salgın döneminde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızın kadrolarına göre vazife malullüğü veya meslek hastalığı statülerinin hızla sonuçlandırılması sağlanacaktır. Vazife malulü sağlık çalışanlarımızın aileleri, maaştan ek ödemeye, faizsiz konut kredisinden çocuklarına eğitim öğretim yardımına, istihdam hakkından fatura indirimlerine kadar pek çok imkana kavuşacaklardır" diye konuştu.
14.12.2020 Siyaset
Dışişleri'nden Türkiye ile Azerbaycan arasında kimlikle seyahat açıklaması
Dışişleri'nden Türkiye ile Azerbaycan arasında kimlikle seyahat açıklaması Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile Azerbaycan Cumhuriyetleri vatandaşlarının karşılıklı ziyaretlerinde kimlikle seyahat imkanı tanıyan protokolün imzalanmasına ilişkin açıklama yayımladı.
11.12.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kısa sürede müjdeyi vermek istiyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kısa sürede müjdeyi vermek istiyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna'da Türkiye Ukrayna İş Forumu’nda konuştu. Erdoğan "ticaret bakanlarımız kendi aralarında metnini imzaladılar. Bu konuda kısa sürede iş dünyamıza müjdeyi vermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
3.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Bedel ödetmeye devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Bedel ödetmeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İdlib konusundaki gelişmeler her geçen gün artık altından kalkılamaz bir duruma geldi. Çok sabrettik..." dedi.
3.02.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kimlikle Seyahat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kimlikle seyahat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.