Kılıç

Kılıç

Son dakika kılıç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kılıç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kılıç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kılıç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kılıç gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.690 kılıç haberi bulunmuştur. Tüm kılıç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Erdoğan, “Ticari ve ekonomik ilişkilerimiz derinleşerek güçlenmeye devam ediyor. Hollanda, Türkiye'deki en büyük yabancı yatırımcı ülke konumundadır. Girişimcilerimiz ise Hollanda'da 6 milyar avro değerindeki yatırımlarıyla yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağlıyor. İkili ticaretimiz geçtiğimiz sene 13 milyar doları buldu. Bu rakamı ilk aşamada 15 milyar dolara, ardından da 20 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Avrupa Birliği'yle gümrük birliğinin güncellenmesine yönelik çalışmaların bir an önce başlatılması önemlidir" dedi.
26.04.2024 Gündem
Ahmet Fikri Doğan Hoca kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İsmailağa Cemaatinin yeni lideri Fikri Doğan’ın yaşam öyküsü
Ahmet Fikri Doğan Hoca kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İsmailağa Cemaatinin yeni lideri Fikri Doğan’ın yaşam öyküsü Hasan Kılıç’ın vefat etmesinin üzerine İsmailağa Cemaati’nin yeni şeyhi Ahmet Fikri Doğan oldu. İsmailağa Camii imamı Salih Topçu, “Hasan Kılıç’ın halifesi” olarak Fikri Doğan’ın tayin edildiğini açıkladı. Topçu, “Cemaatimiz üzerinde bazı hesaplar yapıldı. Hocalarımız şehit edildi ama cemaatimiz sükunetini hiçbir zaman kaybetmedi. Hasan Hoca Efendi’nin tensibiyle camiamızın başında Ahmet Fikri Doğan Hocamız olacaktır” diye konuştu.
24.04.2024 Gündem
Hasan Efendi yerine kim geçti? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim olacak, İsmailağa Cemaati Hasan Efendi yerine kim gelecek?
Hasan Efendi yerine kim geçti? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim olacak, İsmailağa Cemaati Hasan Efendi yerine kim gelecek? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim olacak, İsmailağa Cemaati Hasan Efendi yerine kim gelecek? Mahmut Ustaosmanoğlu’nun vefatı üzerine İsmailağa Cemaati’nin başına geçen Hasan Kılıç, 94 yaşında hayatını kaybetti.
23.04.2024 Yaşam
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Şükri'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Şükri'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti.
20.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye arasında kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye arasında kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Görüşmede İsrail’in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarına yönelik saldırıları, insani yardımların Gazze’ye yeterli düzeyde ve kesintisiz ulaştırılması için yapılması gerekenler, bölgede adil ve kalıcı barış süreci ile ilgili konular ele alındı" denildi.
20.04.2024 Gündem
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Vitrin
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar Beşiktaş’ta gençlere gün doğdu. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe kalan maçlarda Semih Kılıçsoy’un yanı sıra Demir Ege Tıknaz, Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu’na mümkün olduğu kadar şans tanıyacak.
16.04.2024 Beşiktaş
Dicle Nehri'nde alarm çanları çalıyor!
Dicle Nehri'nde alarm çanları çalıyor! Diyarbakır'da Dicle Nehri çevresi bırakılan atıklar nedeniyle çöplüğe döndüğünü vurgulayan Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, insan ve hayvan sağlığını etkilemeye başladığını söyledi.
15.04.2024 Gündem
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor Barajların su miktarı hakkında konuşan Diyarbakır'ın Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, 7 barajda doluluk oranlarında 2 katın üzerinde artış yaşandığını söyledi. Kılıç, “Bölgemizde son zamanlarda barajlarda su seviyesinin arttığını gördük. Bu bizi sakın ola tedbir almaktan vazgeçirmesin. Maalesef dünya küresel ısınmadan dolayı kuraklığa gidiyor"dedi.
4.04.2024 Vatan TV
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor Barajların su miktarı hakkında konuşan Diyarbakır'ın Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, 7 barajda doluluk oranlarında 2 katın üzerinde artış yaşandığını söyledi. Kılıç, “Bölgemizde son zamanlarda barajlarda su seviyesinin arttığını gördük. Bu bizi sakın ola tedbir almaktan vazgeçirmesin. Maalesef dünya küresel ısınmadan dolayı kuraklığa gidiyor"dedi.
4.04.2024 Gündem
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'deki iftar programının ardından bir kafeyi ziyaret ederek gençler ve vatandaşlarla sohbet etti.
2.04.2024 Gündem
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı?
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Adayların sandığından kimler birinci çıktı?
Adayların sandığından kimler birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları Erdal Beşikçioğlu seçim sonuçları anlık olarak takip edilmeye başlandı. 31 Mart 2024 Yerel seçim sonuçlarında oy sayma işlemine geçti. 61 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde aday olan sanatçı Erdal Beşikçioğlu'nun aldığı oy oranı da araştırılmaya başlandı. İşte CHP Etimesgut seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Konya geldi. Konya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Konya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Konya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mayıs ayında planlan ABD’yi ziyareti öncesinde iki ülke arasında son günlerde yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet dün Ankara’da bir dizi kritik temaslarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kılıç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kılıç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.