Kickstarter

Kickstarter

Son dakika kickstarter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kickstarter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kickstarter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kickstarter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kickstarter gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 kickstarter haberi bulunmuştur. Tüm kickstarter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu gözlük etrafınızdaki ekranları engelliyor
Bu gözlük etrafınızdaki ekranları engelliyor Televizyondan bilgisayara, telefondan reklam panolarına kadar dijital ekranlarla arasına mesafe koymak isteyenler için özel gözlük tasarlandı. IRL gözlükler, baktığınız ekranı karartıyor.
11.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Twitter 10 yıl geriye gitti!
Twitter 10 yıl geriye gitti! Twitter, 10 yıl öncesine kadar paylaşılan tweet’lerin aranmasına olanak tanıyor. Arama özelliği, sosyal ağın eskiden anlık aktiviteler ve rastgele düşüncelerin paylaşıldığı zamanlarına nostaljik bir geri dönüş sağlıyor
28.05.2018 Bilim ve Teknoloji
'Kelimelik' 11 milyon kişiye ulaştı
'Kelimelik' 11 milyon kişiye ulaştı Apple'ın uygulama mağazası App Store Dünya Kadınlar Günü'nü Türkiye'den yaratıcı bir kadının hikayesi ile kutluyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Kelimelik oyununun yaratıcılarından, He2 Apps'in Kurucu Ortağı Neslihan Aydınoğlu, App Store Bugün hikayesinde, kendi hikayesini anlatıyor.
9.03.2018 Bilim ve Teknoloji
'En küçük telefon' geri döndü
'En küçük telefon' geri döndü Bir dönem küçülme trendine giren telefonlar akıllandıkça boyutları da hızla büyümeye başladı. 5 inçten büyük amiral gemilerinin hakim olduğu piyasaya bu mantaliteye karşı çıkan 'Light Phone' geri döndü. İşte Light Phone 2'nin özellikleri...
2.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Bir çakmak boyutunda! İşte en küçük telefon
Bir çakmak boyutunda! İşte en küçük telefon Zanco Tiny 1, bugüne kadar üretilmiş en küçük tam işlevsel telefon olma özelliğini taşıyor. Eğer eski küçük cep telefonlu günlerinizi özlediyseniz doğru yerdesiniz.
26.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Geride kalmak yok
Geride kalmak yok Teknoloji o kadar hızlı değişiyor ki ‘Burada geride kaldım’ diye hayıflanmaya ve pes etmeye gerek yok. Bunun en güzel örneği Tesla. Tesla bir otomobil üreticisi değildi ama herkesi geçti. TİM Başkanı Büyükekşi de bu noktaya dikkat çekti: Cep telefonunu Motorola buldu ama Apple’a Samsung’a yenildi
6.12.2017 Ekonomi
İlk “robot vatandaş”ın 7 akrabası
İlk “robot vatandaş”ın 7 akrabası Ekim ayının sonlarına doğru Suudi Arabistan tarafından vatandaşlığa kabul edilen Sophia, dünyanın ilk robot vatandaşı olmuştu.
11.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Hamdi Ulukaya'nın girişimcilerinin hayalleri gerçekleşmeye hazır!
Hamdi Ulukaya'nın girişimcilerinin hayalleri gerçekleşmeye hazır! Hamdi Ulukaya Girişimi’ne (HUG) seçilen 24 girişimci adayı ve 12 startup sahibi genç, New York’taki üç haftalık eğitim programının ardından Türkiye’ye döndü. Programaçeşitli illerden katılan genç girişimci adayları ve startup’lar, iş fikirlerini hayata geçirmeye ve girişimlerini dünyaya açmaya hazırlanıyor.
25.07.2017 Bilim ve Teknoloji
İki Türk mühendis başardı!
İki Türk mühendis başardı! İki Türk elektronik mühendisi keşiflerini NASA'ya satmayı başardı. Anlık olayları fotoğraflamak için yola çıktılar, seri üretime geçtiler.
24.04.2017 Ekonomi
Ruslar harekete geçti! Gökyüzüne en parlak yıldızı yapacaklar
Ruslar harekete geçti! Gökyüzüne en parlak yıldızı yapacaklar Rus araştırmacılar, gökyüzüne özel bir uydu fırlatmayı ve 'gökyüzündeki en parlak yıldız' ünvanını ele geçirmeyi planlıyor.
4.03.2016 Dünya
64-bit mimarili ilk mini bilgisayar: Pine A64
64-bit mimarili ilk mini bilgisayar: Pine A64 Hızla gelişen tek kart bilgisayar kategorisinde yeni bir dönem başlıyor. Pine A64 isimli çözüm 64-bit tabanlı ilk mini bilgisayar olacak.
25.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Asus'tan iki yeni telefon geliyor
Asus'tan iki yeni telefon geliyor GFXbench testinde ortaya çıkan telefonlar GFXbench veritabanında iki yeni telefona rastlandı. Asus Z010DD ve Z012D model numarasına sahipler.
21.01.2016 Bilim ve Teknoloji
İnovasyonun resmini çizip ödülleri aldılar
İnovasyonun resmini çizip ödülleri aldılar Türkiye İnovasyon Haftası’nda yenilik yapabilmek için ‘İnovasyonun resmi’ çizilmeye çalışıldı, örneklerle başarının sırları anlatıldı. Türkiye İnovasyon Haftası’nda ayrıca İnovasyon Ödülleri, Küresel IMP3rove Ödülleri ve İnovaLİG ödülleri sahiplerini buldu.
5.12.2015 Ekonomi
Mano Chao'dan onaylı grup!
Mano Chao'dan onaylı grup! Karanlık sonbahara renkli şarkıları ile eğlence katan Ahmet Beyler, ilk albümleri ‘Hayat Nerde?’yi çıkardı...
6.10.2015 Magazin
Et kokusuyla uyandırıyor!
Et kokusuyla uyandırıyor! Popüler bağış platformu Kickstarter, koku ile uyandıran çalar saati tasarlandı...
28.06.2015 Dünya
25 TL'ye bilgisayar...
25 TL'ye bilgisayar... Dünyanın en ucuz ve en küçük bilgisayarını üreten şirket, kredi kartı boyutundaki cihazı 9 dolara satıyor...
12.05.2015 Bilim ve Teknoloji
Böyle bir Bluetooth hoparlör görmediniz!
Böyle bir Bluetooth hoparlör görmediniz! Alev çıkaran Bluetooth hoparlör Sound Torch çok yakında fon arayışına başlayacak.
9.05.2015 Bilim ve Teknoloji
GoPro kameralar artık daha dengeli çekim gerçekleştirecek
GoPro kameralar artık daha dengeli çekim gerçekleştirecek GoPro dengeleyicisi StabCam çok yakında kullanıcılardan destek aramaya başlayacak.
19.04.2015 Bilim ve Teknoloji
Akıllı bisiklet JIVR Bike finansman arıyor
Akıllı bisiklet JIVR Bike finansman arıyor 'JIVR Bike' akıllı bisiklet Kickstarter'da destek arıyor
23.03.2015 Bilim ve Teknoloji
Pedalla çalışıyor ama arabadan hızlı gidiyor
Pedalla çalışıyor ama arabadan hızlı gidiyor ABD’de yarı bisiklet yarı araba olan bir model geliştirildi...
25.02.2015 Bilim ve Teknoloji
Akıllı saat Pebble’a bağış yağdı
Akıllı saat Pebble’a bağış yağdı Akıllı saat markası Pebble renkli ekranlı modelini üretmek için internetten destek istedi. 500 bin dolar hedefe karşılık 7.5 milyon dolar destek aldı.
25.02.2015 Bilim ve Teknoloji
Pebble 1 milyon akıllı saat satmayı başardı
Pebble 1 milyon akıllı saat satmayı başardı Akıllı saat piyasasında rekabet kızışıyor. Pebble geliştirdiği saatlerle dünya devlerine kafa tutuyor.
4.02.2015 Bilim ve Teknoloji
Şemsiye artık tarih oluyor
Şemsiye artık tarih oluyor Çinli bir mucit alışılmışın oldukça dışında bir şemsiye üretti...
16.10.2014 Bilim ve Teknoloji
5 dakikada tam iPhone şarjı!
5 dakikada tam iPhone şarjı! Kickstarter'da bağış hedefine ulaşmayı başaran Pronto, çok kısa sürede akıllı telefonları şarj edebilme yeteneğine sahip...
11.10.2014 Bilim ve Teknoloji
IŞİD South Park'ta
IŞİD South Park'ta Dünyaca ünlü çizgi dizi South Park bugün yayımlanan 18...
25.09.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kickstarter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kickstarter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.