Akıllı Saat

Akıllı Saat

Son dakika akıllı saat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akıllı saat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akıllı saat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akıllı Saat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akıllı saat gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.706 akıllı saat haberi bulunmuştur. Tüm akıllı saat haberleri aşağıda listelenmiştir.
50 bin cihaz geri kazanıldı
50 bin cihaz geri kazanıldı VODAFONE’un, yeni nesil perakende anlayışı doğrultusunda hayata geçirdiği Vodafone FLEX bir yılı geride bıraktı.
3.11.2023 Ekonomi
BİM 24-27 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM ayçiçek yağında yapılmayını yaptı! 34 TL...
BİM 24-27 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM ayçiçek yağında yapılmayını yaptı! 34 TL... BİM 24-27 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. BİM ayçiçek yağı fiyatında yapılmayanı yaptı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği katalogda fastfryer, akıllı saat, no frost buzdolabınun yanısıra mutfak araç gereçleri de indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. Cuma günü raflarda yerini alacak ürünlerde fiyat çılgınlığı yaşandı. Kampanyada olan ürünlerin merak edildiği 24-27 Ekim BİM aktüel katalog 2023 haberimizde.
23.10.2023 Ekonomi
Akıllı saat sahiplerine kötü haber! Kolunuza takmadan bir kez daha düşünün
Akıllı saat sahiplerine kötü haber! Kolunuza takmadan bir kez daha düşünün Akıllı saat sahiplerinin pek de hoşuna gitmeyecek bir bilgi verelim: Yeni bir araştırma test edilen 20 farklı akıllı saat bilekliğinin yüzde 95'inde hastalığa neden olabilecek bakteriler tespit etti. Florida Atlantic Üniversitesi'ndeki araştırma ekibi, bunlarda tümü belirli koşullar altında enfeksiyonlara neden olabilen potansiyel olarak patojenik Staphylococcus, Enterobacteria (Escherichia coli gibi) ve Pseudomonas türlerini buldu. Çalışma Advances in Infectious Diseases adlı akademik dergide yayınlandı.
5.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Mesajlaşmalarda büyük tehlike: 'İnflamasyona bağlı gelişen hastalıklar görülebiliyor'
Mesajlaşmalarda büyük tehlike: 'İnflamasyona bağlı gelişen hastalıklar görülebiliyor' Cep telefonları hayatımızın merkezinde yer alırken, kullanım yaşı da bir hayli düştü. Gelişen teknoloji ile beraber çoğu kişide telefon bağımlılığı artarken, çocukları da bu teknolojiden uzak tutmak neredeyse imkansız hale geldi. Bir kere alındığı zaman ardı arkası kesilmeyecek olan telefonun çocuklar üzerinde büyük sorunlara yol açacağı da biliniyor. Özellikle dikkat eksikliği, beyne zarar verme, işitme kaybı, gözlerde bozukluk gibi durumlarla karşılaşılıyor. Son yıllarda Whatsappitis ve karpal tünel sendromundan muzdarip kişi sayısı ise hızla artıyor.
22.08.2023 Sağlık
Kredi kartı kullananlar dikkat! Bu detayı herkes bilmiyor: Faiziyle geri alınıyor
Kredi kartı kullananlar dikkat! Bu detayı herkes bilmiyor: Faiziyle geri alınıyor Artan teknoloji unsurlarıyla birlikte yüz yüze alışveriş yavaş yavaş azalırken internet üzerinden satış ve alış da oldukça yaygınlaştı. Ancak online alışveriş de kendi çerçevesinde bazı sorunları doğuruyor. Bu sorunlar arasında dolandırıcılık, sahtecilik, kart bilgilerini çalma, karşında muhatap bulamama gibi sorunlar bulunuyor. Öte yandan iade işlemleri de büyük bir sorun olmakta. Bu sorunlarla karşılaşanlar mahkemelik bile olabiliyor. Ayrıca cayma hakkını kullanırken ekonomik olarak zarara uğrayan tüketicinin parasını faiziyle geri alınabileceği detayı da ortaya çıktı. Konunun uzmanı Gazetevatan'a önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilenler...
10.07.2023 Ekonomi
ŞOK 14-20 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Sakal makinesi 99 TL, akıllı bileklik 199 TL! Babalar Günü sürpriz var
ŞOK 14-20 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Sakal makinesi 99 TL, akıllı bileklik 199 TL! Babalar Günü sürpriz var ŞOK 14-20 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı. ŞOK indirimli ürünler bu kez Babalar Günü'ne özel fırsatlar sundu. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği katalogda akıllı bileklik, akıllı saat, sakal kesme makinesi fiyatları düştü. ŞOK Babalar Günü indirimlerinin yanısıra kadın bakım ürünlerinde de sürpriz kampanyalar var. İşte 14-20 Haziran ŞOK aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
13.06.2023 Ekonomi
Fiyatlar 5 gün içinde 12 bin lira arttı! Online alışverişte iptal şoku
Fiyatlar 5 gün içinde 12 bin lira arttı! Online alışverişte iptal şoku İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde hiçbir sebep göstermeden yapılan iptallerde artış yaşanıyor. Son dönemde kura bağlı olarak fiyat artışı beklentisiyle iptal edilen eşyaların haricinde bazı vatandaşların otobüs biletlerinde de iptaller gerçekleşiyor. Konuyla ilgili Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Tüketicinin sözleşmesini iptal etmek için haklı gerekçe ancak mücbir sebeplerle olur. Tüketici Kanunun 6'ncı maddesi satıştan kaçınmayı da yasaklamıştır. Ben satmıyorum, caydım, sen paranı geri al denilemez" dedi. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım da, "Firmaların böyle bir hakkı yok eğer zorunlu nedenlerle otobüs seferleri iptal ediliyorsa, o vatandaşın seyahatini bir şekilde temin etmek durumundadır, fiyat farkı da alamaz" ifadelerini kullandı. 
10.06.2023 Ekonomi
'Depremzedeyim' deyip insanları bu yöntemle kandırdı
'Depremzedeyim' deyip insanları bu yöntemle kandırdı Zonguldak'ta kendisini depremzede olarak tanıtım sahte aksesuar satarak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye girişte gazetecilerin sorusunu yanıtlayan şüpheli, "Hayır karım kanser hastası. Çok ameliyat borcum vardı" dedi.
6.06.2023 Gündem
Bluetooth kulaklık ve akıllı saat kullananlar dikkat: 45 bin lira ödeyebilirsiniz
Bluetooth kulaklık ve akıllı saat kullananlar dikkat: 45 bin lira ödeyebilirsiniz Yaygın olarak kullanılan bluetooth kulaklık ve akıllı saatler ile tatilde denize girilmemesi konusunda uyaran Eskişehirli telefon tamircisi Hasan Sarı, “Vatandaşın kısa bir dalgınlığı 45 bin liralık cihazına mal olabilir” dedi.
22.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Kredi kartı ile internetten alışveriş yapanlar dikkat! Cayma hakkı ve para iadesi ile ilgili flaş detay belli oldu
Kredi kartı ile internetten alışveriş yapanlar dikkat! Cayma hakkı ve para iadesi ile ilgili flaş detay belli oldu İnternetten alışveriş yapanların sayısı her geçen gün artıyor. Kolay ulaşılabilir olması, kredi kartı ile taksit yapılabilmesi ve iade imkanın bulunması web siteleri üzerinden alışveriş yapan kişi sayısının artmasına yol açtı. Peki online platformlar üzerinden kredi kartı ile ödeme yaparak ürün satın almak ne kadar güvenli? Tüketiciler cayma hakkını hangi koşullarda kullanabiliyor? Avukat Sedef Selçuk internetten alışveriş yapanları uyararak 'cayma hakkı' ile ilgili, “Tüketicinin cayma hakkını kullanması durumunda, satıcı veya sağlayıcı cayma bildiriminin kendisine ulaştığı tarihten itibaren yedi gün içinde almış olduğu bedeli ve tüketiciyi borç altına sokan her türlü belgeyi, tüketiciye hiçbir masraf yüklemeksizin iade etmekle yükümlüdür. Tüketici, tahsil edemediği bedeli icra takibine konu ederek yasal faizi ile birlikte iade alabilir, uğradığı başkaca zarar var ise bunları da takibe konu edebilecektir.” diye konuştu.
14.05.2023 Ekonomi
WhatsApp yeni özelliğini duyurdu! Artık akıllı saatten çalışacak
WhatsApp yeni özelliğini duyurdu! Artık akıllı saatten çalışacak Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp birden fazla cihazda çalışabilme müjdesinin ardından yeni bir güzel haberle daha karşımızda.
11.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Siber tehlike ‘kol’ geziyor! Manipüle ediyor
Siber tehlike ‘kol’ geziyor! Manipüle ediyor Uzmanlara göre, özellikle akıllı saatler gibi giyilebilir teknoloji üzerinden kişinin günlük rutininden gittiği yerlere kadar birçok veri toplanıp işlenebiliyor. Ayrıca “ortadaki adam” saldırısı ile kişisel bilgiler manipüle edilebiliyor.
5.05.2023 Gündem
Benzin fiyatları arttı, yeni tahmin geldi! 'Petrol ralli yapacak'
Benzin fiyatları arttı, yeni tahmin geldi! 'Petrol ralli yapacak' ABD'de benzin fiyatları 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı. Petrol piyasasında talep görünümü hızla artarken JPMorgan'dan yeni bir tahmin geldi. Dev banka Fed'in faiz artırımlarını duraklatmaya hazır hale gelmesiyle birlikte petrolün ralli yapmasına hazırlanın dedi
18.04.2023 Ekonomi
Cep telefonu, akıllı saat, oyun konsolu, modem, bilgisayar! Yenilenmiş cihazların kapsamı genişledi...
Cep telefonu, akıllı saat, oyun konsolu, modem, bilgisayar! Yenilenmiş cihazların kapsamı genişledi... İkinci el ürün yenileme merkezlerinin faaliyet alanı genişletildi. Ticaret Bakanlığı, yenilenmiş ürünlerin satışı hakkındaki yönetmelikte değişiklik yaptı. Cep telefonlarında pil kapasitesi yüzde 85'in altına düşmüşse pil yenisiyle değiştirilecek, sermaye artırımları gerçekleştirilecek ve akıllı saat, bilgisayar, oyun konsolu ve modem de yenilenmiş cihazlar kapsamına alındı.
18.04.2023 Ekonomi
ŞOK aktüel 4-7 Şubat 2023 indirimli ürünler listesi… Robot süpürge 4199 TL, Akıllı saat 999 TL, çamaşır makinesi 5299 TL 4 Şubat ŞOK kataloğu 2023 listesinde!
ŞOK aktüel 4-7 Şubat 2023 indirimli ürünler listesi… Robot süpürge 4199 TL, Akıllı saat 999 TL, çamaşır makinesi 5299 TL 4 Şubat ŞOK kataloğu 2023 listesinde! 4-7 Şubat ŞOK aktüel ürünler kataloğu ile birçok ürün cazibeli fiyatlarla alıcısını bulacak. Bu hafta sonu ŞOK’ta nevresim setinden battaniyeye beyaz eşyadan akıllı robot süpürgeye kadar birçok ürünler indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Peki, Bu hafta ŞOK market kataloğunda neler var? Şok market aktüel ürünler kataloğu ile hangi ürünler indirimli? İşte 4-7 Şubat ŞOK aktüel ürünler kataloğu…
4.02.2023 Ekonomi
Boğaz ağrısı çeken 7 yaşındaki Melis'in acil serviste kahreden ölümü!
Boğaz ağrısı çeken 7 yaşındaki Melis'in acil serviste kahreden ölümü! Amasya'da boğaz ağrısı şikayetiyle çocuk servisinin bulunduğu semt polikliniğinin acil servisine götürülen 7 yaşındaki Melis Kıymet, başlanan tedavisinin peşinden fenalaşarak aynı poliklinikte hayatını kaybetti. Amasya Valiliği, şok ölüm sonrası açıklamada bulundu.
30.12.2022 Yaşam
ŞOK aktüel ürünler kataloğu! 28 Aralık 2022 ŞOK’ta hangi ürünler var? ŞOK 28 Aralık 2022 kataloğu
ŞOK aktüel ürünler kataloğu! 28 Aralık 2022 ŞOK’ta hangi ürünler var? ŞOK 28 Aralık 2022 kataloğu ŞOK aktüel ürünler indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. ŞOK'ta bu hafta Toronto Köşe Takımından 4 Kişilik Mutfak Masa Takımına, hazır mutfak Dolapları ve Çekmece Düzenleyicisinden Asus Expert book Taşınabilir Bilgisayara kadar birbirinden farklı ürünler yer alıyor. Peki, 28 Aralık 2022 ŞOK’ta hangi ürünler var? ŞOK 28 Aralık 2022 kataloğu
28.12.2022 Ekonomi
Elektrikli araba alacaklara uyarı geldi! Büyük tehlike
Elektrikli araba alacaklara uyarı geldi! Büyük tehlike Prof. Dr. Ahmet Koltuksuz, elektrikli otomobil kullanıcılarının siber tehditlere karşı önlem alması gerektiğini, aksi takdirde can güvenliğini bile riske atacak sorunlarla karşılaşabileceklerini söyledi.
20.11.2022 Gündem
A101 17 Kasım perşembe kataloğu! A101’de elektrikli mopet, düdüklü tencere, akıllı saat fırsatı!  A101 aktüel 17 Kasım ürünleri hangileri?
A101 17 Kasım perşembe kataloğu! A101’de elektrikli mopet, düdüklü tencere, akıllı saat fırsatı! A101 aktüel 17 Kasım ürünleri hangileri? 17 Kasım A101 kataloğu 2022 aktüel ürünler yayınlandı. A101 17 Kasım aktüel ürünler kataloğu yayınlanınca hangi ürünlerin indirimli olduğu vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. A101'de her Perşembe elektronik ev aletlerinden teknolojik ürünlere, ev tekstilinden mutfak eşyalarına, bahçe mobilyalarına kadar birçok ürün indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. Peki, A101 indirimli ürünlerde bu Perşembe neler var? A101 aktüel 17 Kasım ürünleri hangileri? İşte A101 aktüel ürünler kataloğu…
17.11.2022 Ekonomi
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın!
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın! 13 Ekim 2022 A101 kataloğu yayınlandı. En çok ziyaret edilen market zincirlerinin başına gelen A101 market bu hafta da birbirinden farklı ürünleri tüketiciye sundu. A101 13 Ekim kataloğunda; Teknoloji ürünleri, Beyaz Eşya, Elektrikli Ev Aletleri, Televizyon çeşitleri, mini döküm ürünler, cep telefonu, mutfak ürünleri, züccaciye, ev tekstili ve giyim ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak. Peki, A101 indirimli ürünlerde bu Perşembe neler var, A101 13 Ekim 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte 13 Ekim A101 kataloğu 2022…
13.10.2022 Ekonomi
ŞOK aktüel ürünler belli oldu! 12 Ekim Çarşamba ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu!
ŞOK aktüel ürünler belli oldu! 12 Ekim Çarşamba ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu! ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu yayınlandı. ŞOK markette her hafta yine birbirinden farklı ürünler cazip fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Buharlı Kırışık Giderici, Elektrikli Scooter, Fiber Destekli Modem, Mekanik Dikiş Makinesi gibi ürünler uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, 12 Ekim ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte ŞOK aktüel 12 Ekim 2022…
12.10.2022 Ekonomi
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiriyor. Ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz. Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle birlikte, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarlara ilişkin sözleşmelerde cayma hakkı kaldırıldı. Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Cumalıoğlu, "Tüketicinin cayma hakkı kalktığında dahi, ayıptan doğan haklarını kullanmaya devam edebilecek. Bu nedenle internetten alınan malın hiçbir şekilde iade edilemeyeceği sonucuna varmak doğru olmaz" dedi. İşte detaylar...
29.09.2022 Ekonomi
ŞOK 28 Eylül 2022 kataloğu listesi! 28 Eylül ŞOK kataloğu 2022 aktüel ürünler neler? ŞOK 28 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğu…
ŞOK 28 Eylül 2022 kataloğu listesi! 28 Eylül ŞOK kataloğu 2022 aktüel ürünler neler? ŞOK 28 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğu… 28 Eylül ŞOK aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Çarşamba ve cumartesi günleri olmak üzere haftanın 2 günü yayınlanan kataloğda yer hafta birbirinden farklı ürünler yer alıyor. 28 Eylül ŞOK kataloğu 2022 aktüel ürünler içerisinde ise bu hafta cam matara, 3’ü 1 Arada French Press, görüntülü aramalı akıllı saat, Goldmaster Pera 8 özellikli çeyiz seti gibi ürünler raflardaki yerini aldı.
28.09.2022 Ekonomi
Cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayar  ile ilgili flaş karar! Resmi Gazete'de yayımlandı
Cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayar ile ilgili flaş karar! Resmi Gazete'de yayımlandı Eskişehirli Avukat Aslıcan Özgür İleli, Ticaret Bakanlığının Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin Resmi Gazete'de yayımlandığını belirterek, 14 günlük koşulsuz cayma hakkının kalkacağını ifade etti.
19.09.2022 Gündem
iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14'ün Türkiye satış fiyatı ne kadar? iPhone 14 Pro Max'in özellikleri!
iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14'ün Türkiye satış fiyatı ne kadar? iPhone 14 Pro Max'in özellikleri! Apple, merakla beklenen yeni akıllı saat ve airpods cihazları ile iPhone 14 ailesini ilk kez tanıttı. Peki, iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14'ün Türkiye satış fiyatı ne kadar? iPhone 14 Pro Max'in özellikleri!
8.09.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Akıllı Saat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akıllı saat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.