Kesme

Kesme

Son dakika kesme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kesme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kesme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kesme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kesme gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.393 kesme haberi bulunmuştur. Tüm kesme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı!
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı! Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı?
24.04.2024 Ekonomi
A101 25 Nisan aktüel katalog yayınlandı! Bu Perşembe A101'de indirimde neler var?
A101 25 Nisan aktüel katalog yayınlandı! Bu Perşembe A101'de indirimde neler var? A101 aktüel 25 Nisan 2024 kataloğu yayımlandı. Haftanın yıldızları raflarda yerini almak için geri sayarken yaz ürünleri alışveriş severlerin beğenisine sunuluyor. Epilatör, saç kesme makinesi, ütü, elektrikli süpürge gibi pek çok elektronik ürün dikkat çekiyor. İşte, A101 25 Nisan aktüel ürünler kataloğu…
23.04.2024 Ekonomi
Hızlı tren hattı'ndan demir korkulukları çaldılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Hızlı tren hattı'ndan demir korkulukları çaldılar! O anlar saniye saniye kaydedildi Osmaniye'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) hızlı tren hattı inşaatındaki demir korkuluklar balyoz ve demir kesme makası kullanılarak çalındığı anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansırken olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındığı belirtildi.
18.04.2024 Vatan TV
Hızlı tren hattı'ndan demir korkulukları çaldılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Hızlı tren hattı'ndan demir korkulukları çaldılar! O anlar saniye saniye kaydedildi Osmaniye'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) hızlı tren hattı inşaatındaki demir korkuluklar balyoz ve demir kesme makası kullanılarak çalındığı anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansırken olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındığı belirtildi.
18.04.2024 Gündem
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı!
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı! İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı. Raporda, işyeri dahilinde acil durum aydınlatmaları, yönlendirme levhalarının olmadığı, mevcut sprinkler söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı tespit edildi.
15.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 7 gününde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana geldiğini, 55 vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu.
13.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 7 gününde 4 bin 370 trafik kazasında 55 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 331 kişinin yaralandığını bildirdi.
13.04.2024 Gündem
A101 KATALOG 21 Mart Perşembe: Elektrikli araç, airfryer, süpürge…
A101 KATALOG 21 Mart Perşembe: Elektrikli araç, airfryer, süpürge… A101 katalog 21 Mart Perşembe fırsatları yayında. Aldın aldın kataloğunda haftanın sürprizi elektrikli araç oldu. Öte yandan küçük ev aletleri yeniden en çok dikkat çekenler arasında. bu Perşembe satışa çıkacak ürünler arasında Blender Set, Süpürge, Saç Kesme Makinesi, Su Dalgası Maşası, Metal Sandalyeli Masa Takımı gibi birçok ürün satışta olacak. İşte A101 21 Mart Aldın Aldın aktüel kataloğu
18.03.2024 Ekonomi
6 yaşındaki Emre'nin öldüğü kazada sürücü tutuklandı
6 yaşındaki Emre'nin öldüğü kazada sürücü tutuklandı Adana'nın Karaisalı ilçesinde 6 yaşındaki Emre Çulha'nın ölümüne, annesi Melek Çulha'nın yaralanmasına neden olan otomobilin sürücüsü Burak Aydın (29), tutuklandı. Şüpheli, ifadesinde aracının lastiğinin patladığını, bu nedenle kazanın yaşandığını öne sürerken, Emre'nin babası Ahmet Çulha (47), sürücünün çok hızlı olduğu iddia edip, cezalandırılmasını istedi.
11.03.2024 Adana
AVM inşaatında 11 işçinin hayatını kaybetmesine ilişkin dava yeniden görülmeye başlandı
AVM inşaatında 11 işçinin hayatını kaybetmesine ilişkin dava yeniden görülmeye başlandı Esenyurt'ta 2012 yılında bir AVM inşaatında, 11 işçinin kaldığı çadırın yanması sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin Yargıtay, mahkemenin verdiği kararın bir kısmını onarken bir kısmını da bozdu. Yargıtay'ın kararı bozmasının ardından bugün ilk kez görülen duruşmada bir kısım şikâyetçilerin avukatı Berrin Demir, "Yargıtay sanki olayın ortaya çıkmasını engelleme noktasında yetkili kişilerin ceza almaması için cımbızla çeker gibi bir bozma kararı vermiş" dedi.
7.03.2024 Gündem
Depremde 82 kişiye mezar olan binanın müteahhitti ve mühendisi için flaş karar
Depremde 82 kişiye mezar olan binanın müteahhitti ve mühendisi için flaş karar Adana'da 82 kişinin öldüğü İhsan Bayram Sitesi’nin C bloğunun yıkılmasına ilişkin açılan davanın üçüncü duruşmasında tutuklu müteahhit ve inşaat mühendisi serbest bırakılmasını isterken, mahkeme heyeti tutukluluk hallerinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.
1.03.2024 Adana
Yıllık izin, tatil ve dinlenme hakkını kapsıyor! Birçok işveren aynı yöntemi uyguluyor
Yıllık izin, tatil ve dinlenme hakkını kapsıyor! Birçok işveren aynı yöntemi uyguluyor Çalışanların en büyük şikayetlerinden biri işverenin mesai saatleri dışında Whatsapp, Telagram gibi mesajlaşma uygulamaları üzerinden iletişim kurması. İletişim sürecinin ardından çoğu zaman çalışan dinlenme saatlerinde de çalışmak zorunda kalabiliyor. Birçok ülke çalışanın 'ulaşılmama hakkı' kapsamında adımlar atıyor. Son olarak Avustralya’da yasa tasarısı Senato'dan geçti. Başbakan Albanese konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Günün 24 saati ödeme almayan birinin, günün 24 saati ulaşılabilir olmaması gerekir." şeklinde konuştu. Peki ülkemizde durum nasıl? Çalışanların 'bağlantı kesme hakkı' bulunuyor mu?
12.02.2024 Çalışma Hayatı
Kristal Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Kristal Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Kristal Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Kristal Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Kristal kuvars taşı, katı ve sert halde bulunan bir mineral grubudur. Yer kabuğunun ortalama %10'luk bir bölümünden fazlası da kristal kuvarstan oluşmaktadır.
7.02.2024 Yaşam
Tırnak İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Tırnak İşaretinin Görevleri Nelerdir, Nerelerde Kullanılır?
Tırnak İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Tırnak İşaretinin Görevleri Nelerdir, Nerelerde Kullanılır? Özel isim ya da cümle veya kelimeyi vurgulamak için kullanılan işaret tırnak işareti olarak ifade edilmektedir. Günlük hayatta özellikle pek çok farklı yazım türü için yaygın şekilde kullanılan işaretler içerisinde olduğunu söylemek mümkün. Özellikle de bir metin içerisinde başka birinden alınmış olan metinler, alıntı olarak kullanıldığında kesme işareti değerlendirilmektedir. Böylece bu metnin başka birinden alındığına dair bilgi sağlanmış olur. Genel çerçevede bir durumu vurgulamak amaçlı kullanılır.
6.02.2024 Yaşam
Kesme İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Kesme İşaretinin Görevleri Nelerdir, Nerelerde Kullanılır?
Kesme İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Kesme İşaretinin Görevleri Nelerdir, Nerelerde Kullanılır? Bir ek ya da harften sola gelen ekleri ayırmak için kullanılan işaret kesme işareti olarak ifade edilmektedir. Genel çerçevede özel isimler sonrası gelen ekleri ayırmak için daha fazla kullanıldığını söylemek mümkün. Bunlar şehir isimleri, özel isimler gibi birçok farklı durum üzerinden ele alınmaktadır.
3.02.2024 Yaşam
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş Gaziantep'ten Mardin'e tayinle gelen Anış ailesi, alt komşuları TIR şoförü Ahmet T. tarafından gürültü yaptıkları gerekçesiyle tehdit edildiklerini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Hakkında verilen uzaklaştırma kararı, aynı apartmanda oturduklarından kaldırılırken, Ahmet T.'nin, ailenin elektrik ve su sayacını sökme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Fatma Anış, "Bizi evden çıkarmaya yönelik her türlü eyleme başvuruyor. 4 kez elektrik kablolarımızı kesti, 2 kez de sayaçlarımızı söktü. Eşimin aracının tekerleklerini patlattı" dedi.
1.02.2024 Gündem
Mermer Kullanım Alanları Nelerdir? Mermerin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Mermer Kullanım Alanları Nelerdir? Mermerin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Mermer, güzelliği ve dayanıklılığı ile ödüllendirilen zamansız bir malzemedir. Mermer oluşturmak için kireç taşına ısı ve basınç uygulanır. Taş ocakları ve yer altı mağaraları mermerin birincil kaynakları olmaktadır. Renkleri genelde beyaz ya da gridir.
26.01.2024 Yaşam
Aksaray Nerede, Hangi Bölgede? Aksaray İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Aksaray Nerede, Hangi Bölgede? Aksaray İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Aksaray, İç Anadolu bölgesinde bulunan bir şehirdir. Aksaray'ın yüz ölçümü 7.659 kilometre kare, deniz seviyesine olan yüksekliği 980 metre ve il plaka kodu da 68 olarak karşımıza çıkar.
18.01.2024 Eğitim
8. Sınıf Doğrusal Denklemler: Doğrusal Denklemler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Doğrusal Denklemler: Doğrusal Denklemler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Doğrusal denklemler birinci dereceden denklemlerdir. Doğrusal denklemler koordinat sistemindeki çizgiler için tanımlanır. Denklem 1. dereceden homojen bir değişkene sahip olduğunda (yani yalnızca bir değişken), bu durumda tek değişkenli doğrusal denklem olarak bilinir. Bir doğrusal denklemin birden fazla değişkeni olabilir. Doğrusal denklemin iki değişkeni varsa, buna iki değişkenli doğrusal denklemler denir.
26.12.2023 Eğitim
Çocukların yüzde 28'i 'hikikomori' sendromuna maruz kalıyor
Çocukların yüzde 28'i 'hikikomori' sendromuna maruz kalıyor Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nden Prof. Dr. Tuncay Dilci, dijitanaliz tekniği ile 2 bin 300 çocuk üzerinde yapılan araştırmada, çocukların yüzde 28'inin 'içeri çekilme, hapsedilmiş olma' anlamına gelen ve Japonca bir terim olan 'hikikomori' sendromuna maruz kaldığını söyledi. Prof. Dr. Dilci, "Çocuklar genelde videolu oyunlar oynayarak, odalarında vakit geçiriyor. Dış dünyadan zevk alamama gibi davranışlara yöneliyorlar. Bu olayın yaşam boyu devam etme riski var" dedi.
26.12.2023 Sağlık
1. Sınıf Noktalama İşaretleri: Noktalama İşaretleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
1. Sınıf Noktalama İşaretleri: Noktalama İşaretleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Cümlenin daha doğru şekilde yazılması ve anlaşılabilmesi için noktalama işaretleri kullanılır. Bu konuda farklı ve temel bazı noktalama işaretleri bulunmaktadır. Onlar içerisinde nokta, soru işareti, ünlem işareti, kesme işareti gibi noktalama işaretleri öne çıkar. Bunlar amacına ve anlamına bağlı olarak cümlenin değişik yerlerinde kullanılır. Böylece cümlenin ne anlatmak istediğini çok daha iyi anlamak mümkün olur. Eğer cümle içerisinde bu ünlem işareti doğru yerlerde konulmazsa cümle hatalı olur.
24.12.2023 Eğitim
8 Sınıf Türkçe Konuları Nelerdir? 2023/2024 8. Sınıf Türkçe Meb Müfredatı Ve Önemli Tüm Konular
8 Sınıf Türkçe Konuları Nelerdir? 2023/2024 8. Sınıf Türkçe Meb Müfredatı Ve Önemli Tüm Konular 8. sınıf ortaokulun son dönemi olmakla birlikte öğrencilerin liseye geçişe hazırlık içinde olduğu sınıftır. 8. sınıf sonunda öğrenciler sınava girerek lise yerleştirmeleri kazanırlar. 8. sınıfta işlenen konular, çoğunlukla sınavda çıkmasından dolayı daha önemlidir. Türkçe, 8. sınıfın ana derslerinden olup 2023 ve 2024 müfredatında önemli konular işlenmektedir.
14.12.2023 Eğitim
3. Sınıf Türkçe Konuları Nelerdir? 2023/2024 3. Sınıf Türkçe Meb Müfredatı Ve Önemli Tüm Konular
3. Sınıf Türkçe Konuları Nelerdir? 2023/2024 3. Sınıf Türkçe Meb Müfredatı Ve Önemli Tüm Konular 1. sınıf Türkçe konuları oldukça kapsamlıdır. Öğrencinin artık okuma yazmayı tam olarak öğrenmesi ile birlikte Türkçeyi doğru kullanması amaçlanmaktadır. 2023/2024 müfredatında Türkçe dersinde sözcük türler, anlam bilgisi, noktalama işaretleri, metin türleri gibi birçok konuya yer verilmiştir.
1.12.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Bayraktar TB3 ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Bayraktar TB3 ilk uçuşunu gerçekleştirdi Türkiye'nin, katlanabilir kanat yapısına sahip TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA), ilk teker kesme testinin ardından ilk uçuşunu gerçekleştirdi.
27.10.2023 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Kesme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kesme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.