Kerem Tunçeri

Kerem Tunçeri

Son dakika Kerem Tunçeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kerem Tunçeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kerem Tunçeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kerem Tunçeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kerem tunçeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 401 kerem tunçeri haberi bulunmuştur. Tüm kerem tunçeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslı Enver'in yeni aşkı bakın kim çıktı!
Aslı Enver'in yeni aşkı bakın kim çıktı! Ünlü oyuncu Aslı Enver, Murat Boz, Kerem Tunçeri, ve Önder Öztarhan derken, sonunda aradığı aşkı iş adamı Berkin Gökbudak’ta buldu. Çiftin yaz başından bu yana görüştükleri iddia edildi.
7.08.2022 Magazin
Son maçta taraftarlarına veda edememişti! Burak Elmas ile Arda Turan...
Son maçta taraftarlarına veda edememişti! Burak Elmas ile Arda Turan... ING Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final serisi ilk maçında Anadolu Efes - Galatasaray Nef maçında tribünlerde yer alan Burak Elmas ile Arda Turan'ın görüntüsü hayli dikkat topladı.
27.05.2022 TBL
Gökçe Bahadır aradığı aşkı buldu! İşte yeni sevgilisi...
Gökçe Bahadır aradığı aşkı buldu! İşte yeni sevgilisi... Bir süredir yalnız olan başarılı oyuncu Gökçe Bahadır, gönlünü müzisyen Emir Ersoy'a kaptırdı. Ersoy'un "Sezenli Şarkılar" projesinde "Hepsi Senin Mi?" parçasında birlikte yer alan çiftin arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü. İkili beraberliklerini gözlerden uzak tutuyor.
21.08.2021 Magazin
TBF'den açıklama! Kerem Tunçeri...
TBF'den açıklama! Kerem Tunçeri... A Milli Erkek Basketbol Takımı Menajeri Kerem Tunçeri görevinden ayrıldı.
19.07.2021 TBL
İşte A Milli Erkek Basketbol Takımımız'ın kadrosu belli oldu
İşte A Milli Erkek Basketbol Takımımız'ın kadrosu belli oldu FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri’nde mücadele edecek A Erkek Milli Takımımızın 29 kişilik aday kadrosu belli oldu.
18.05.2021 TBL
Seren Serengil'den flaş itiraf! 'Onu terk edip başkasıyla evlendim'
Seren Serengil'den flaş itiraf! 'Onu terk edip başkasıyla evlendim' Seren Serengil, Kerem Tunçeri hakkında açıklamalarda bulundu; 'Onu terk edip başkasıyla evlendim' dedi.
19.12.2020 Magazin
Kerem Tunçeri Hande Taşkın 'ifşa davasında' flaş gelişme
Kerem Tunçeri Hande Taşkın 'ifşa davasında' flaş gelişme Kerem Tunçeri’nin sosyal medya mesajlarını ifşa eden model Hande Taşkın ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İfşa davasında Taşkın için 3 yıla kadar hapis cezası istedi.
17.12.2020 Magazin
Gökçe Bahadır'dan Kerem Tunçeri açıklaması
Gökçe Bahadır'dan Kerem Tunçeri açıklaması Adı birçok kişiyle anılan eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile oyuncu Gökçe Bahadır'ın aşk yaşadığı iddia edildi. Söylentilere göre; İkili bir AVM'de alışveriş yaparken görüldü. Çıkan haberlerden sonra oyuncunun menajerlik şirketi iddiaları yalanladı.
1.12.2020 Magazin
Aslı Enver'den Kerem Tunçeri cevabı
Aslı Enver'den Kerem Tunçeri cevabı Oyuncu Aslı Enver, eski basketbolcu Kerem Tunçeri’yle yeniden görüşmeye başladığı iddiasına yanıt verdi.
22.10.2020 Magazin
Kerem Tunçeri, Asıl Enver hakkında ilk kez konuştu
Kerem Tunçeri, Asıl Enver hakkında ilk kez konuştu Eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile geçtiğimiz aylarda Aslı Enver ile ilişkisinin duyulmasının ardından sosyal medyada ifşa edilen mesajları hakkında ilk kez konuştu. Posta'dan Oya Çınar'a röportaj veren Tunçeri " Yasal haklarımın peşindeyim" dedi.
30.08.2020 Magazin
Kerem Tunçeri'nin Aslı Enver sessizliği
Kerem Tunçeri'nin Aslı Enver sessizliği Eski basketbolcu Kerem Tunçeri önceki akşam Arnavutköy'deki bir balıkçıdaydı. Bir kadın arkadaşıyla yemek yiyen Tunçeri, mekandan tek başına ayrıldı.
13.06.2020 Magazin
Aslı Enver Kerem ile ilişkisini bitirdi mi?
Aslı Enver Kerem ile ilişkisini bitirdi mi? Sosyal medyayı aktif kullanan Kerem Tunçeri'nin attığı mesajlar ifşa edildi. Aslı ve Kerem aşkı bitti mi?
21.04.2020 Magazin
Kerem Tunçeri'den ilk açıklama geldi!
Kerem Tunçeri'den ilk açıklama geldi! Sosyal medya fenomenlerinin üst üste yaptığı ifşaların ardından eski basketbolcu Kerem Tunçeri'den ilk açıklama geldi.
20.04.2020 Magazin
Oyuncu Aslı Enver ve Kerem Tunçeri aşk yaşıyor
Oyuncu Aslı Enver ve Kerem Tunçeri aşk yaşıyor Murat Boz ile dört yıllık ilişkisini kısa bir süre önce bitiren Aslı Enver gönlünü eski basketbolcu Tunçeri'ye kaptırdı. Yaklaşık bir aydır birlikte olan çift ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyor.
19.04.2020 Magazin
Kerem Tunçeri'den 'mecburi' imaj değişikliği!
Kerem Tunçeri'den 'mecburi' imaj değişikliği! Eski basketbolcu Kerem Tunçeri, uzmanların “corona virüsün sakal ve bıyıklarda tutunma ihtimali olduğunu” söylemesi üzerine sakalını kesti.
2.04.2020 Magazin
Kerem Tunçeri'nin babası vefat etti
Kerem Tunçeri'nin babası vefat etti A Milli Erkek Basketbol Takım Menajeri Kerem Tunçeri'nin babası, eski basketbolcu Haluk Tunçeri vefat etti.
9.02.2020 TBL
Kerem Tunçeri'nin hızlı kaçışı!
Kerem Tunçeri'nin hızlı kaçışı! Eski basketbolcu Kerem Tunçeri, önceki gece Nişantaşı’ndaki Lüz adlı gece kulübündeydi.
1.02.2020 Magazin
Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 101-93
Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 101-93 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ikinci maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu uzatmaya giden maçta 101-93 mağlup etti.
11.06.2019 Basketbol
Sosyetik güzel Eda Taşpınar gönlünü basketçiye kaptırdı!
Sosyetik güzel Eda Taşpınar gönlünü basketçiye kaptırdı! Sosyetik güzel Eda Taşpınar ile eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri 1 aydır birlikteler.
2.06.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kerem Tunçeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kerem tunçeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.