Kaz

Kaz

Son dakika kaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 592 kaz haberi bulunmuştur. Tüm kaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramiç Barajı'nın su seviyesi dikkat çekti
Bayramiç Barajı'nın su seviyesi dikkat çekti Çanakkale'nin Bayramiç Barajı'nın doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığını söyleyen Bayramiç Ziraat Odası Başkanı Mesut Şen, Kaz Dağları'ndan beslenen 96,5 milyon metreküp su kapasitesine sahip Bayramiç Barajı hakkında konuştu.
1.04.2024 Gündem
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün Sanatçılar Gökhan Özen ve Rafet El Roman’ın estetik sonrası ortaya çıkan yeni görüntüleri tartışılırken uzmanlar uyardı: “Erkek botoksu kadınlara göre farklıdır. Doğru yapılmazsa feminen görüntü ortaya çıkar.”
19.01.2024 Yaşam
İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Aksu'dan zam talebi... 'İndi-bindi 120 TL olmalı'
İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Aksu'dan zam talebi... 'İndi-bindi 120 TL olmalı' İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, 8 Ocak'ta gerçekleştirilmesi planlanan UKOME Toplantısı öncesinde "Bu mesleği sürdürebilmek, İstanbul halkına ve turistlerimize konforlu, güvenli bir seyahat sunmamız için en az yüzde 65 oranında bir zam istedik. Tabii biz de vatandaşımızı düşünüyoruz, kaliteyi artırmamız lazım. Onun için en az yüzde 65 oranında zam almamız lazım" diye açıklamalarda bulundu. Aksu, 'İndi-bindi ücreti en az 120 lira olmalı' ifadelerini kullandı.
4.01.2024 Gündem
Savaş yıllarında dahi sürdürülen 200 yıllık gelenek: Kaz Bayramı
Savaş yıllarında dahi sürdürülen 200 yıllık gelenek: Kaz Bayramı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilecek "Kaz Bayramı" için hazırlıklar sürüyor. Tarihi 200 yıl öncesine dayanan savaş yıllarında dahi yaşatılmaya devam eden gelenek, kentin yöresel ve kültürel değerlerinin tanıtılmasında fayda sağlıyor.
4.01.2024 Gündem
Vitamin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Vitamin Barındıran Gıdalar Listesi...
Vitamin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Vitamin Barındıran Gıdalar Listesi... Vitamin, vücuda bağışıklık kazandırır ve gıdalardan alınması gerekir. Kan hücrelerinin yapımından cilt hastalıklarının giderilmesine kadar vücudun büyük işleyişinde vitaminler yer alır. 
3.01.2024 Sağlık
Masif Arazi Nedir, Nerelerde Görülür? Türkiye'deki Masif Arazi Örnekleri Nelerdir?
Masif Arazi Nedir, Nerelerde Görülür? Türkiye'deki Masif Arazi Örnekleri Nelerdir? Dünyanın değişik ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde de masif arazi bulunmaktadır. Aynı zamanda bu araziler günümüzde birçok farklı amaç altında ele alınır ve kullanılır. Genel çerçevede ise deprem bölgesi içerisinde olmayan oluşumlar şeklinde anlatılan arazilerdir. Yani bu bölgeler deprem unsurlarını geçmiş ve artık depremin etkilemediği alanlar şeklinde ifade edilebilir. Özellikle yüz binlerce ve hatta milyonlarca yıl içerisinde oluşmuş olan kara parçaları biçimde de anlatmak mümkündür.
18.12.2023 Eğitim
Kars kazının çöpe atılan hiçbir parçası yok! Tanesi 1200 TL’den satılıyor
Kars kazının çöpe atılan hiçbir parçası yok! Tanesi 1200 TL’den satılıyor Kars kazı yerel mutfağın vazgeçilmez lezzeti. Kazların tanesi 1000- 1200 TL'den, tüyleri ise kilosu 400- 500 TL’den satılıyor. Akyaka ilçesinde kaz yetiştiren Sarıgül Kaçan (70), “Kazın çöpe atılan hiçbir organı yok. Tüyü, ayağı, boynu, kafası, kanadı, ciğerini de değerlendiriyoruz” dedi.
8.11.2023 Yaşam
Türkiye'nin hayvan varlığında dikkat çeken yükseliş!
Türkiye'nin hayvan varlığında dikkat çeken yükseliş! Türkiye'de istatistiklere göre 30 yılda at, eşek, katır, deve, domuz, manda, yerli sığır, tiftik keçisi ile ördek sayısı azaldı, kültür ırkı sığır, koyun, keçi ve tavuk sayısı arttı. 1993'te 245 milyon 833 bin 780 olan hayvan sayısı, 2023'te 194 milyon dolayında artışla 440 milyon 56 bin 30 oldu.
21.09.2023 Ekonomi
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi Çanakkale'de çıkan yangına müdahale sürüyor. 21 saattir devam eden orman yangınını, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, helikopterle havadan incelerken son durumu açıkladı.
23.08.2023 Gündem
Kaz Dağları'nda korkutan yangın! 2 saatte kontrol altına alındı
Kaz Dağları'nda korkutan yangın! 2 saatte kontrol altına alındı Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Kaz Dağları'nda çıkan yangın, havadan ve karadan 2 saatlik müdahaleyle kontrol altına alındı.
22.08.2023 Gündem
Günlerce çile çektiriyor! Sıcaklıkla artışa geçti, bu besinlerden uzak durun
Günlerce çile çektiriyor! Sıcaklıkla artışa geçti, bu besinlerden uzak durun 'Başıma adeta çivi çakıyor... Beynim patlıyor... Başım çatlayacak şekilde ağrıyor... Saçlarımı yoluyorum yine de geçmiyor...' Buna benzer sözler migren ağrısı yaşanların birçok dile getirdiği sitem dolu sözler. Yaz aylarıyla birlikte sıcaklığın rekor kırdığı bu günlerde migren hastalarında da artış yaşanıyor. Peki Migren hastalarının yaz aylarını rahat geçirmesi için nelere dikkat etmesi gerekir? Prof. Dr. Yavuz Selim Yıldırım merak edilen soruları yanıtladı.
6.08.2023 Sağlık
Orta yaşlı kadınlarda kırışıklık bırakmıyor! Cildiniz hep 20 yaşında gibi kalıyor!
Orta yaşlı kadınlarda kırışıklık bırakmıyor! Cildiniz hep 20 yaşında gibi kalıyor! Kolajenin cilt bakımına olan etkisi biliniyor. 20'li yaşlardan itibaren düşmeye başlayan ve 40'lı yaşlarda hızla düşen kolajen, bilimsel olarak bazı gıdalardan da alınabiliyor. İlerleyen yaşlarda cilt kırışıklığı, kaz ayakları ve cilt elastikiyeti açısından oldukça önemli olan kolajen besinler yoluyla destekleniyor.
28.07.2023 Sağlık
Ceyda Düvenci ile boşanma sürecinde olan Bülent Şakrak karavan tatilinde!
Ceyda Düvenci ile boşanma sürecinde olan Bülent Şakrak karavan tatilinde! Eşi Ceyda Düvenci ile boşanma haberleriyle gündeme gelen Bülent Şakrak oyuncu arkadaşı Erkan Kolçak Köstendil ve oğullarıyla birlikte karavan tatiline çıktı. Şakrak'a bu zorlu günlerde arkadaşı Köstendil destek oluyor.
4.06.2023 Magazin
Sevgilisi tarafından dolandırıldı! 'Annemin hesabından bile para gönderdim'
Sevgilisi tarafından dolandırıldı! 'Annemin hesabından bile para gönderdim' İzmir’de yaşayan ve gemide serdümen olarak çalışan Hece Bayramoğlu aşk yaşamaya başladığı Melih D. tarafından dolandırıldı. Şiddet iddiası ile suç duyurusunda bulunan Bayramoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı.
22.03.2023 Yaşam
Karısı tarafından iki kaz bıçaklandı, darp edildi! 'Erkek cinayeti işlenecek'
Karısı tarafından iki kaz bıçaklandı, darp edildi! 'Erkek cinayeti işlenecek' Gaziantep'te kocası tarafından işkence yapıldığı ve zorla hap içirilerek intihar süsü verilmek istendiğini ileri süren N.Y.'nin kocası Ali Y., iddialara cevap verdi. Ali Y., karısı tarafından iki kez bıçaklandığını ve bir kez de tekme ile darp edildiğini söyleyerek, "Karım film izliyor, senaryoyu bizim üzerimizde uyguluyor sanki" dedi.
21.03.2023 Yaşam
Enkaz altında kaç gün sağ kalınabilir? Merak edilen soru cevabını buldu
Enkaz altında kaç gün sağ kalınabilir? Merak edilen soru cevabını buldu Depremden bu yana 10 gün geçti. Günler sonra enkazdan sağ çıkarılanlar oldu. Kimi yaralı kimi sağlıklı. Uzmanlara göre değişkenlere bağlı olarak enkazdan hâlâ canlı çıkarılabilir. Peki en kaz altın en fazla kaç gün sağ kalınabilir? Merak edilen soru cevabını buldu.
15.02.2023 Gündem
Hatayspor Kulübü'nün malzemecisi Onur Akdeniz'den kahreden haber
Hatayspor Kulübü'nün malzemecisi Onur Akdeniz'den kahreden haber Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki deprem bölgedeki bir çok spor kulübünü de etkiledi. Bir çok futbolcusu en kaz altından kalan Hatayspor'dan ise kötü haber geldi. Kulüpte malzemeci olarak çalışan Onur Akdeniz'in vefat ettiği öğrenildi.
8.02.2023 Hatay Spor
Bülent Şakrak paylaştı, Ceyda Düvenci kayıtsız kaldı!
Bülent Şakrak paylaştı, Ceyda Düvenci kayıtsız kaldı! Oyuncu Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın boşanacakları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ayrılık haberleri karşısında sessiz kalan çift suskunluğunu bozdu. Bülent Şakrak eşi ve oğlunun yer aldığı bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu fotoğrafa kızları Melisa'yı da etiketledi.
10.01.2023 Magazin
Kaz Dağları yangın söndü mü, devam ediyor mu? Kaz Dağları hangi şehirde, Kaz Dağları orman yangını nerede, neden çıktı?
Kaz Dağları yangın söndü mü, devam ediyor mu? Kaz Dağları hangi şehirde, Kaz Dağları orman yangını nerede, neden çıktı? Kaz Dağları'nın Çanakkale Bayramiç sınırlarında yangın çıktı. Alevler rüzgarın etkisiyle büyüdü. Peki, Kaz Dağları yangın söndü mü, devam ediyor mu? Kaz Dağları hangi şehirde, Kaz Dağları orman yangını nerede, neden çıktı?
10.01.2023 Gündem
30 yıl sonra tekrar ortaya çıktı! 'Bizim için heyecan verici'
30 yıl sonra tekrar ortaya çıktı! 'Bizim için heyecan verici' Çanakkale'de çok sayıda su kaynağını içerisinde barındırdığı için mitolojide 'Bin pınarlı İda' olarak geçen Kaz Dağları'ndan beslenen, 96,5 milyon metreküp su kapasitesine sahip Bayramiç Barajı'nda, kuraklık nedeniyle 10 milyon metreküp su kaldı. Barajın su seviyesinin düşmesiyle Skepsis Antik Kenti'ne ait yaklaşık 1500 yıllık hamam ve kilise kalıntıları tekrar gün yüzüne çıktı.
25.11.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Skuterlerin kullanımını denetleyeceğiz
Bakan Karaismailoğlu: Skuterlerin kullanımını denetleyeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Skuterler yönetmelikte yer alan kurallar çerçevesinde kullanılmalı; ancak görüyoruz ki caddelerde kural tanımaz bir şekilde hareket ediyorlar. Skuterlerin kullanılmasını teşvik edeceğiz, belirli kurallar doğrultusunda kullanılması için denetimler gerçekleştireceğiz" dedi.
27.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Ayvacık-Küçükkuyu Yolu Assos ve Troya Tünelleri Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, ''Bölgede bölünmüş yol olmayan ana yol kalmadı'' açıklamasında bulundu.
11.10.2022 Siyaset
Düşük faizli kredi fırsatı! Yüz binlere müjde, kritik tarih detayı
Düşük faizli kredi fırsatı! Yüz binlere müjde, kritik tarih detayı Düşük faizli kredi ile ilgili son dakika açıklaması. Düşük faizli kredi çekmek isteyen çiftçileri ilgilendiren güzel haber geldi. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi'nin tarımsal üretime dair düşük faizli yatırım ve işletme kredisi kullandırılması uygulama esaslarında değişiklik yapıldı. Kredi kullandırma süresi 31/12/2022 yerine 31/12/2023 olarak düzenlendi.
15.09.2022 Ekonomi
Falda Kaz Görmek Ne Demek? Kahve Falında Kaz Nasıl Yorumlanır?
Falda Kaz Görmek Ne Demek? Kahve Falında Kaz Nasıl Yorumlanır? Falda kaz görmenin anlamı sıkıntılı günlerin yakın zamanda geride kalacağı üzerine yorumlanır. Özellikle hem maddi hem de manevi yönden yaşanabilecek problemlerin ortadan kalkacağına dair rivayet edilir. Eğer fal sahibi büyük bir kaz görecek olur ise o vakit müşteri ve güzel bir haberin geleceğine yönelik yorumlar yapılır. Bu haber gelecek olan yüklü bir parayı anlatabilir ya da ailece sevilecek güzel bir haber olabilir. Diğer yandan iş hayatında göstermiş olduğu başarı ile saygınlık ve iyi bir kazanç elde edeceğine dair delalet eder.
23.08.2022 Yaşam
29 kuş türü ve 5 memeli, av listesinde
29 kuş türü ve 5 memeli, av listesinde Merkez Av Komisyonu'nun (MAK), 29 kuş türü ve 5 memeli yaban hayvanı türünün avlanmasına izin verdiği 2022-2023 av sezonu, 20 Ağustos'ta başlıyor. Koruma altındaki elmabaş patka ve üveyik kuşlarının olduğu kararı, 'çağ dışı ve insan türünün vahşiliği' olarak değerlendiren kuş gözlemcileri ve doğa savunucuları, avcılığın tamamen iptalini istedi.
11.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.