Kayra Şenocak

Kayra Şenocak

Son dakika Kayra Şenocak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kayra Şenocak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kayra Şenocak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayra Şenocak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayra şenocak gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 kayra şenocak haberi bulunmuştur. Tüm kayra şenocak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı?
Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı? Bu hafta, Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Kızılcık Şerbeti, izleyicileri beklenmedik ayrılıklarla şaşırtacak. Dizide, uzun süredir takip edilen iki karakterin hikayesi sona erecek. Peki, Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı?
13.03.2024 Magazin
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama...
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama... Kızılcık Şerbeti 39 bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa, Fatih'in evlenme teklifini kabul etti. Alev'in Apo'nun aşkından şüphelendiği fragmanda, Kıvılcım Ömer'i beklemeden boşanma davasını açtı.
10.11.2023 Televizyon
Ertuğrul Nursema'ya değil O'na geldi! Kızılcık Şerbeti'nde Alev ve Abdullah aşkı bitiyor
Ertuğrul Nursema'ya değil O'na geldi! Kızılcık Şerbeti'nde Alev ve Abdullah aşkı bitiyor Kızılcık Şerbeti dizisinde ters köşe geldi. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Kayra Şenocak'ın yer aldığı dizinin son bölümünde Ertuğrul karakteri seyirciyle buluştu. Kadroya dahil olmasıyla Nursema'nın yeni aşkı olduğu hakkında iddiaların konuşulduğu Ertuğrul, Alev ve Abdullah ilişkisinin tam ortasına düştü.
28.09.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti Ertuğrul kimdir? Kayra Şenocak kimdir? Kayra Şenocak hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Ertuğrul kimdir? Kayra Şenocak kimdir? Kayra Şenocak hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti Ertuğrul kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör'ün yer aldığı diziye yeni bölümde Ertuğrul karakteriyle Kayra Şenocak dahil oluyor. Nursema ile yakınlaşacak olan Ertuğrul'u oynayan Kayra Şenocak kimdir? Kayra Şenocak hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
22.09.2023 Televizyon
Kayra Şenocak kimdir? Şans Kapıyı Çalınca yarışmasının eski sunucu, oyuncu Kayra Şenocak’ın oynadığı dizi ve filmler…
Kayra Şenocak kimdir? Şans Kapıyı Çalınca yarışmasının eski sunucu, oyuncu Kayra Şenocak’ın oynadığı dizi ve filmler… Şans Kapıyı Çalınca programının yeniden izleyici ile buluşmasının duyurulmasıyla gözler, eski sunucu Kayra Şenocak’a çevrildi. Fenomen yarışma programı 'Şans Kapıyı Çalınca' yeniden ekranlara dönüyor. Yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kıran yarışma programı çok yakında ATV'de izleyicilerle buluşacak. Peki, programın eski sunucusu Kayra Şenocak kimdir? Kayra Şenocak’ın oynadığı dizi ve filmleri…
17.07.2020 Gündem
Şans Kapıyı Çalınca başvuru formu! Şans Kapıyı Çalınca başvurusu nasıl ve nereden yapılır?
Şans Kapıyı Çalınca başvuru formu! Şans Kapıyı Çalınca başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Şans Kapıyı Çalınca' ekranlara dönüyor. Yıllar önce Seray Sever ile Kayra Şenocak'ın sunuculuğunu yaptığı eğlence programı Şans Kapıyı Çalınca' yeniden izleyici karşısına çıkacak. Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, ATVde izleyiciyle buluşacak yarışma programının sunuculuğunu ise oyuncu Ferit Aktuğ yapacak. Yarışma programının yeniden başlayacağının duyurulmasının ardından Şans Kapıyı Çalınca başvuru nasıl yapılır? Şans Kapıyı Şalınca başvuru formu nasıl doldurulur? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
17.07.2020 Gündem
“Seni Unutmak İstemedim ki” tiyatro oyunu İzmir’de sahnede!
“Seni Unutmak İstemedim ki” tiyatro oyunu İzmir’de sahnede! İzmirli tiyatroseverler; izlemekten büyük keyif duyacağınız, şahane bir oyun olan “Seni Unutmak İstemedim ki” 30 Ocak’ta Narlıdere AKM’de sahneleniyor.
13.01.2020 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu dünyaevine girdi!
Ünlü oyuncu dünyaevine girdi! Ünlü oyuncu Kayra Şenocak, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Ayşe Karadavut ile dünyaevine girdi.
25.06.2019 Magazin
"Diriliş Ertuğrul" final bölümü
"Diriliş Ertuğrul" final bölümü Beş sezondur ilgiyle izlenen ve farklı ülkelerde de büyük beğeni toplayan dizi, 150. bölümü ile yarın ekranlara veda edecek.
29.05.2019 Televizyon
Kanal D'den flaş karar! O dizi...
Kanal D'den flaş karar! O dizi... Kanal D'nin geçtiğimiz sezon ilgiyle izlenen ve 2'nci sezona yeni isimlerin de dahil olduğı İsimsizler dizisi gün değiştirdi.
11.10.2017 Televizyon
İsimsizler'de dört bomba transfer!
İsimsizler'de dört bomba transfer! Kanal D’nin sevilen dizisi İsimsizler, yeni sezonuna, hikayeye eklenen yeni karakterler ile başlıyor.
4.09.2017 Televizyon
İsimsizler yeni sezon fragmanları yayınlandı!
İsimsizler yeni sezon fragmanları yayınlandı! İsimsizler yeni sezon fragmanları izleyicileri heyecanlandırdı. Kanal D'nin fenomen dizisi İsimsizler yeni sezonuyla Eylül'de Kanal D ekranlarında olacak. İşte İsimsizler dizisinin merakla beklenen yeni sezon tanıtımları...
29.09.2021 Gündem
'İsimsizler' dizisine üç önemli isim!
'İsimsizler' dizisine üç önemli isim! Kanal D'nin sevilen dizisinin kadrosunda değişim sürüyor.
29.08.2017 Televizyon
Yeni sezona yeni isimler
Yeni sezona yeni isimler ‘İsimsizler’ dizisi, hikayeye dahil olan karakterler ile yeni sezona hazır.
28.08.2017 Magazin
Kahkaha tufanı!
Kahkaha tufanı! Kayra Şenocak’ın yazıp yönettiği, ‘İdeal Koca’ oyununun galası önceki akşam Grand Pera Tiyatro Sahnesi’nde gerçekleşti.
2.03.2017 Kültür Sanat
Kahkaha dorukta
Kahkaha dorukta Kayra Şenocak’ın yazıp yönettiği, ‘İdeal Koca’ oyununun galası önceki akşam Grand Pera Tiyatro Sahnesi’nde gerçekleşti.
1.03.2017 Magazin
Ölene kadar sahnedeyim
Ölene kadar sahnedeyim Başrollerini Merve Sevi, Metin Yıldız, Dost Elver, Kayra Şenocak gibi ünlü isimlerin paylaştığı ‘Sevgili Karım’ adlı oyun seyirciyle buluşmaya devam ediyor...
16.02.2016 Magazin
TRT 1'in dizisine 2 yeni isim
TRT 1'in dizisine 2 yeni isim Kanalda yayınlanan Osmanlı dizisinin kadrosuna 2 yeni oyuncu dahil oldu.
20.02.2015 Televizyon
Filinta dizisi bu akşam TRT 1'de başlıyor!
Filinta dizisi bu akşam TRT 1'de başlıyor! TRT 1'in merakla beklenen dizisi Filinta bu akşam görücüye çıkıyor. Yayınladığı fragmanlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Filinta 'Bir Osmanlı Polisiyesi' dizisi beğenilecek mi merak konusu. Filinta'dan son detaylar haberimizde..
23.12.2014 Magazin
Yeni dizi Filinta'nın yayın tarihi belli oldu
Yeni dizi Filinta'nın yayın tarihi belli oldu Merakla beklenen dizi Filinta’nın yayın tarihi belli oldu Osmanlı polisiyesi olan dizi 23 Aralık’ta TRT 1’de seyircisiyle buluşacak.
23.12.2014 Televizyon
Lost'un yönetmeni Türkiye'de
Lost'un yönetmeni Türkiye'de İZMİT’te, kapatılan Seka Kağıt Fabrikası içindeki eski binalar değerlendirilerek oluşturulan SEKA Film Platosu bugün dünyaca ünlü yönetmen Bobby Roth’u ağırladı...
22.10.2014 Magazin
Hafta sonu rehberi
Hafta sonu rehberi Betül Memiş sizler için hazırladı...
8.02.2008 Arşiv
Günün oyunları
14.01.2007 Arşiv
Ayıp şeyler yapıyoruz ama ayıp etmiyoruz
Ayıp şeyler yapıyoruz ama ayıp etmiyoruz En son ne zaman gülmekten kırılıp geçtiniz ya da çok keyifli bir oyuna gittiniz? ‘Biraz düşünelim’ diyorsanız, çok olmuş demektir. O halde, yarın bir işiniz yoksa, BKM’de sahnelenen R.E.S.T Oyuncuları’nın Ayıp Ettik adlı oyununa gitmelisiniz!
16.11.2006 Arşiv
Yarın
Yarın Cinselliğin komedisi başlıyor; “Ayıp Ettik”
25.10.2006 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Kayra Şenocak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayra şenocak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.