İsimsizler

İsimsizler

Son dakika İsimsizler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsimsizler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsimsizler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsimsizler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan isimsizler gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 isimsizler haberi bulunmuştur. Tüm isimsizler haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında? Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi 'İnci Taneleri'nde uzun süredir Azem’in kızı Nehir Yücedağ’ın kim olacağı merak ediliyordu. Nehir karakterine hayat verecek olan oyuncunun Serra Kutlubey olacağı iddia edildi.
25.04.2024 Magazin
Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Al Sancak'ta Ali Banazlı'yı oynayan Uğur Güneş evli mi?
Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Al Sancak'ta Ali Banazlı'yı oynayan Uğur Güneş evli mi? Yeni dizisi Al Sancak ile hayranlarının karşısına çıkan Uğur Güneş, dizide Piyade Yüzbaşı Ali Banazlı'yı canlandırıyor. İlk bölümü bu akşam ekrana gelen Al Sancak dizisiyle ekrana dönen Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle çıkış yakalayan Uğur Güneş hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
19.01.2023 Televizyon
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye programında bu yıl yine birçok sanatçı yer alacak. Yılbaşına özel programına katılan isimlerden biri de Cemre Baysel oldu. Peki, Cemre Baysel kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
31.12.2022 Televizyon
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti Kurtlar Vadisi'nde 'Tuncay' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Osman Wöber'den bugün üzen haber geldi. 'Deve Tuncay' lakaplı Osman Wöber, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını kaybetti. Acı haberi ise yine ünlü sanatçı Zafer Algöz sosyal medya hesabından duyurdu.
25.06.2022 Magazin
Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri!
Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri! Sera Kutlubey, İyilik dizisindeki Damla karakteri ile gündeme geliyor. Dizide yakın arkadaşının kocasıyla ilişki yaşayan kadını canlandıran Sera Kutlubey, değişen imajı ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri!
3.05.2022 Magazin
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Survivor’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışmacılar kıyasıya mücadele verirken gecenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan sürpriz isim eleme adayı oldu. Üç dokunulmazlığın akabinde eleme adayları arasından bir isim daha Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…
21.03.2022 Gündem
Nusret Çetinel kimdir?
Nusret Çetinel kimdir? Ünlü oyuncu Nusret Çetinel yaşamını yitirdi. Nusret Çetinel, Bizim Evin Halleri dizisindeki Şadan karakteri ve yaptığı birçok seslendirme çalışması ile akıllarda yer etmişti.
1.09.2021 Magazin
İlayda Çevik kimdir? Sen Çal Kapımı Balca kimdir, kaç yaşında?
İlayda Çevik kimdir? Sen Çal Kapımı Balca kimdir, kaç yaşında? Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in baş rolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Sen Anlat Karadeniz’de Berrak karakterine hayat veren İlayda Çevik diziye Balca karakterine hayat verecek. İlayda Çevik kimdir? Sen Çal Kapımı dizisinin Balca karakteri İlayda Çevik…
5.12.2020 Gündem
Sosyal medyadaki İsimsizler hareketi nedir? İsimsizler hareketinde kaç kişi gözaltına alındı?
Sosyal medyadaki İsimsizler hareketi nedir? İsimsizler hareketinde kaç kişi gözaltına alındı? Sosyal medyada "İsimsizler Hareketi" adı altında provokatif paylaşımlarda bulundukları belirlenen 24 şüpheli gözaltına alındı. İsimsizler Hareketi nedir, kimler gözaltına alındı?
25.09.2020 Gündem
'İsimsizler Hareketi' operasyonu! 24 kişiye gözaltı
'İsimsizler Hareketi' operasyonu! 24 kişiye gözaltı Sosyal medyada "İsimsizler Hareketi" adı altında provokatif paylaşımlarda bulundukları belirlenen 24 şüpheli gözaltına alındı.
25.09.2020 Gündem
Alışkın değilim
Alışkın değilim İsimsizler dizisinin oyuncusu Mert Öcal, önceki akşam kız arkadaşıyla Bebek’te görüntülendi.
21.01.2018 Magazin
İsimsizler final yapıyor! İşte 27. bölüm fragmanı...
İsimsizler final yapıyor! İşte 27. bölüm fragmanı... İsimsizler dizisi bu akşam final yapıyor. Cumartesi günleri herkesi ekran başına kilitleyen İsimsizler dizisinin finali izleyenlerini üzdü.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı Yılın Arama Trendleri 2017’nin Türkiye’de altı farklı kategoriden oluşan yükselen arama trendleri listelerinde ilk sırayı Vatan Şaşmaz aldı.
14.12.2017 Yaşam
Hayranları şokta! Final yapıyor...
Hayranları şokta! Final yapıyor... Final yapacak olan dizinin yerine gelecek dizi de belli oldu.
8.12.2017 Televizyon
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 7 Aralık Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 7 Aralık Perşembe 7 Aralık Perşembe günü Kanal D, 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” haber bülteniyle yayın akışını başlatıyor. Gündemin nabzını tutan en sıcak gelişmeler ayrıntılı ve çarpıcı konu başlıkları ile ekranlarınız karşısına yansıtılıyor. Siyaset, sağlık, yaşam, ekonomi, spor ve alışveriş gibi daha pek çok alanda merak ettiğiniz gelişmeler sizlerle olacak, sakın kaçırmayın! Akşam kuşağında ise 20:00’da nefes kesen “Vatanım Sensin” adlı dizinin nefes kesen yeni bölümü yayın akışına dahil oluyor. Her karesi büyüleyici ve heyecanlı olan diziyi seyrederek akşamınıza renk katabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
İsimsizler 25. bölümde nefes kesen operasyon
İsimsizler 25. bölümde nefes kesen operasyon İsimsizler yeni bölüm için heyecan dorukta. Bu akşam 25. bölümü yayınlanacak olan İsimsizler'de Fatih, Handan ve Kudret'i görecek mi? Büyük operasyon için nefesler tutuldu.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Aralık Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Aralık Cuma 1 Aralık Cuma günü Kanal D yayın akışı 06:45’de ekranlarınıza giren “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile karşımıza çıkıyor. Gündemin en sıcak gelişmelerini bir araya getirerek ekranlarınıza yansıtan bülteni seyrederken hem dünya üzerindeki hem de Türkiye’deki gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Polisiye kesitleri ile dolu olan yepyeni sürükleyici bir bölüme daha hazır olun. İzlerken kah hüzünlenecek kah mücadele ve aksiyon dolu anlara tanıklık edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 25 Kasım Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 25 Kasım Cumartesi 25 Kasım Cumartesi günü Kanal D yayın akışı sabah 06:15’de “Kral Yolu” adlı sinema filmi ile ekranlara merhaba diyor. Güzel ve renkli bir film ile güne başlamak isterseniz mutlaka değerlendirin. Akşam kuşağında ise 20:00’da “İsimsizler” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü sevenleri ile buluşuyor. Her karesi aksiyon ve macera içeren diziyi seyrederken akşamın nasıl geçtiğini anlayamayabilir ve ekranlarınız başına adeta kilitli kalabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi almak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? -18 Kasım Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? -18 Kasım Cumartesi 18 Kasım Cumartesi günü Kanal D, sabah 05:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı çocuk programı ile ekranları selamlıyor. Çocukların sevdiği, ailelerin gülerek eğlendiği samimi programla siz de güzel ve renkli bir hafta sonu sabahına uyanabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “İsimsizler” adlı polisiye dizinin yeni bölümü ekranlarınıza dahil oluyor. Sürükleyici, macera dolu ve heyecanlı bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
İsimsizler 23. bölümde Damla kurtulacak mı?
İsimsizler 23. bölümde Damla kurtulacak mı? İsimsizler 23. bölümde Fatih ve ekibi, Damla'yı kurtarabilecekler mi merak konusu. İsimsizler yeni bölümde Kudret'in hain planını bozmak için ellerinden geleni yapacaklar. İsimsizler yeni bölümüyle nefesleri kesecek...
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Kasım Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Kasım Perşembe 16 Kasım Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı canlı haber bülteni ile ekranlarınıza dahil oluyor. Haber dünyasının nabzını yoklayan yayında dünyada ve Türkiye üzerinde gelişen pek çok gelişmeden bilgi sahibi olabileceksiniz. Tarafsız, çarpıcı ve detaylı haberleri izlemek ve gündemden haberdar olmak için sakın kaçırmayın! Akşam kuşağında ise “Vatanım Sensin” adlı tarihi ve sürükleyici dizinin yepyeni bölümü ile nefesler tutuluyor. Her kesiti merak uyandırıcı olan güzel bir dizi ile akşamın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Kanalın yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam etmelisiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Kasım Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Kasım Pazar 12 Kasım Pazar günü Kanal D yayın akışı, 07:15’de yerli film “Kral Yolu” ile ekranlardaki yerini alıyor. Sabaha güzel bir film keyfi ile başlamak isterseniz seyredebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Çocuklar Duymasın” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayın akışına geçiyor. Aile dizisinin yeni bölümünde yine kah gülecek kah hüzünleneceksiniz. Pazar akşamınıza renk katmak için sakın izlemeyi unutmayın. Kanal D yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
İsimsizler 22. bölümde büyük operasyon hazırlığında!
İsimsizler 22. bölümde büyük operasyon hazırlığında! İsimsizler 22. yeni bölümde İstanbul'da yaşanacak olan terör saldırısına karşı büyük operasyon düzenlenecek. İsimsizler yeni bölümünde canlı bomba paniği izleyiciyi heyecanlandıracak. İsimsizler yeni bölümde Handan'ın sakladığı sır ne?
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Kasım Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Kasım Cuma 10 Kasım Cuma günü Kanal D, sabah 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” ile çocukları sevindiren bir yayın akışına başlangıç yapıyor. Eğlenceli ve samimi anları ile o sıcak atmosferini çocuklara aksettiren programı çocuklarınızla birlikte seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” ekibinin başarılı ve çekişmeli anları ekranlara geliyor. Polisiye dizide bakalım bu hafta gelişenler neler? Nefesleri tutan yeni bölüm için Kanal D ekranlarında hazır olun. Yayına ait daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takip edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Bekleneni vermediler! Final kapıda...
Bekleneni vermediler! Final kapıda... 'Cennet'in Gözyaşları' (Atv), 'Siyah İnci', 'Dolunay' (Star TV), 'Kalbimdeki Deniz' (FOX) ve 'İsimsizler' dizilerinin, reyting oranları sebebiyle yayından kaldırılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu iddia edildi.
9.11.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

İsimsizler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki isimsizler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.