Kaybedenler Kulübü Yolda

Kaybedenler Kulübü Yolda

Son dakika Kaybedenler Kulübü Yolda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kaybedenler Kulübü Yolda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kaybedenler Kulübü Yolda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaybedenler Kulübü Yolda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaybedenler kulübü yolda gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 kaybedenler kulübü yolda haberi bulunmuştur. Tüm kaybedenler kulübü yolda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Doğandemir'den bikinili poz!
Hande Doğandemir'den bikinili poz! Hande Doğandemir tatil pozlarıyla gündem oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncudan peş peşe bikinili poz geldi.
11.07.2023 Magazin
Nejat İşler: Aşka özenin
Nejat İşler: Aşka özenin Oyuncu Nejat işler, Kaybedenler Kulübü Yolda filminin sevişme sahnelerinden dolayı eleştirilmesine cevap verdi
28.03.2018 Magazin
Onur Ünlü'ye şok! İlk üç günde...
Onur Ünlü'ye şok! İlk üç günde... Hafta sonu sinema salonlarında toplam 757 bin 362 biletli seyirci 21’i yerli 22’si yabancı 43 film izlerken, Ailecek Şaşkınız bu hafta sonu da en fazla izlenen yapım olmayı başardı. Onur Ünlü'nün yeni filmi Gerçek Kesit: Manyak ise 2 bin 928 seyirci ile açılış gerçekleştirdi.
27.03.2018 Magazin
'Kaybedenler Kulübü Yolda' ilk 3 günde ne kadar izlendi?
'Kaybedenler Kulübü Yolda' ilk 3 günde ne kadar izlendi? Kadıköy'de gerçekleşen galasına başrol oyuncularının alkollü olarak katılması ile gündeme gelen 'Kaybedenler Kulübü Yolda' filmi, gişede hayal kırıklığı yaşadı.
21.03.2018 Magazin
Hayat arkadaşlarla güzeldir
Hayat arkadaşlarla güzeldir Kaan ve Mete, motorlarıyla birlikte Olimpos’tan İstanbul’a doğru yola çıkar. Bu yolculuk onlara yolun, yolcuğun ve ilişkilerin hiçbir zaman planlandığı gibi olmadığını gösterir. Yönetmenliğini ve senaristliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği “Kaybedenler Kulübü Yolda” filminin başrollerinden Yiğit Özşener ile Mete karakterini konuştuk
18.03.2018 Magazin
Yolda işler bozuldu
Yolda işler bozuldu Başrolünü Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in paylaştığı ‘Kaybedenler Kulübü Yolda’ filminin galası Kadıköy REXX Sineması’nda yapıldı.
14.03.2018 Magazin
Şiddetin her türlüsü vicdansızlıktır...
Şiddetin her türlüsü vicdansızlıktır... Ekranın güzelliği ve oyunculuğu ile dikkat çeken isimlerinden Hande Doğandemir ile 16 Mart’ta vizyona girecek ‘Kaybedenler Kulübü Yolda’yı konuştuk.
10.03.2018 Arşiv
Bomba iddia! Çukur'da Cumali karakterini...
Bomba iddia! Çukur'da Cumali karakterini... Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Rıza Kocaoğlu, Ercan Kesal ve Perihan Savaş'ın rol aldığı Çukur dizisi için yeni bir iddia ortaya atıldı.
9.03.2018 Magazin
Kadınların  cesaretiyle umutlanıyor
Kadınların cesaretiyle umutlanıyor Hande Doğandemir, Hollywood’da kadınların taciz karşıtı protestoları hakkında konuştu: “Artık bir şeyler sesli ifade ediliyor ve kadınların bu cesareti beni umutlandırıyor”
1.03.2018 Magazin
'Kaybedenler Kulübü' heyecanı!
'Kaybedenler Kulübü' heyecanı! Nejat İşler, Yiğit Özşener, Hande Doğandemir ve Merve Çağıran'ın rol aldığı 'Kaybedenler Kulübü Yolda' filmi 16 Mart'ta seyircisi ile buluşacak.
28.02.2018 Magazin
Kaybedenler Kulübü Yolda'dan ateşli sahneler!
Kaybedenler Kulübü Yolda'dan ateşli sahneler! İlk filmlerinde oldukça ses getiren Kaybedenler Kulübü'nün ikinci filminden fragman yayınlandı. Fragmandaki yatak sahneleri çok konuşulacak gibi görünüyor.
9.02.2018 Magazin
Kaybedenler Kulübü Yolda
Kaybedenler Kulübü Yolda Kaybedenler Kulübü Yolda
21.01.2022 Magazin
Dizi aşkı gerçek olunca Gökçe Bahadır ayrıldı!
Dizi aşkı gerçek olunca Gökçe Bahadır ayrıldı! Gökçe Bahadır ve sevgilisi Efe Duru ani bir kararla yolları ayırdı. Bahadır'ın rol arkadaşı Mert Fırat ile aşk yaşadığı yönündeki dedikodular, ikilinin ayrılık nedeni olarak gösterildi.
14.12.2017 Magazin
İşler’e destek
İşler’e destek ‘Kaybedenler Kulübü Yolda’ ve ‘Martıların Efendisi’ filminin oyuncuları önceki akşam TMC Yapım’ın Etiler Zerafet’te verdiği kutlama yemeğinde bir araya geldi.
23.11.2017 Magazin
Hande Doğandemir'den açıklama geldi!
Hande Doğandemir'den açıklama geldi! Ünlü oyuncu Mert Fırat ile aşk yaşayan Hande Doğandemir'in Yiğit Özşener'le yakınlaştığı iddia edildi. Oyuncu iddialara kişisel Twitter hesabından yaptığı bir açıklama ile cevap verdi.
24.10.2017 Magazin
'Kaybedenler Kulübü'nün devam filmi geliyor!
'Kaybedenler Kulübü'nün devam filmi geliyor! Kaybedenler Kulübü 2011'de gösterime girdiğinde pek çok hayran kitlesi elde etmişti. Filmin ikincisi çekilecek ve başrollerde yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener yer alacak.
23.08.2017 Kültür Sanat
Kaybedenler yolda
Kaybedenler yolda Başrollerini Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in paylaştığı fenomenleşen yapım Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Yolda, 16 Mart’ta izleyicisiyle buluşacak.
11.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kaybedenler Kulübü Yolda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaybedenler kulübü yolda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.