Kate

Kate

Son dakika kate haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kate ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kate haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kate

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kate gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.287 kate haberi bulunmuştur. Tüm kate haberleri aşağıda listelenmiştir.
Torun hasreti canına tak etti! Prens Charles'tan oğluna zeytin dalı
Torun hasreti canına tak etti! Prens Charles'tan oğluna zeytin dalı Son aylarda hastalık haberleriyle sarsılan kraliyet ailesinde yıllardır devam eden küslüğün bitmesi için küçük de olsa bir umut ışığı yandı. Önce Kral Charles sonra da Kate Middleton’ın kansere yakalanmasıyla sarsılan aile beklediği huzura bu yaz kavuşabilir.
12.04.2024 Magazin
Kate Midleton'un videosuna yapılan açılama tartışmaları yeniden alevlendirdi
Kate Midleton'un videosuna yapılan açılama tartışmaları yeniden alevlendirdi Aylardır nerede olduğu merak edilen Galler Prensesi Kate Middleton, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı video mesaj ile kansere yakalandığını duyurmuştu. Bir fotoğraf ajansı, Kate Middleton'ın kanser teşhisini açıkladığı görüntülere eklediği uyarıyla Prenses hakkındaki spekülasyonların alevlenmesine neden oldu.
3.04.2024 Magazin
Prenses Kate Middleton dünyayı şok etmişti! 50 yaş altında kanser artışı herkesi endişelendirdi...
Prenses Kate Middleton dünyayı şok etmişti! 50 yaş altında kanser artışı herkesi endişelendirdi... Kral Charles'tan sonra Prenses Kate Middleton'ın kansere yakalanması kraliyet ailesinde ve dğnyada şok etkisi yaratmıştı. 42 yaşındaki Prenses Kate’in kanser tedavisi gördüğünü açıklamasının ardından 50 yaş altında kanser görülme oranının arttığı bildirildi.
27.03.2024 Dünya
Kate ne kanseri? Galler Prensesi Kate Middleton açıklama yaptı: Mahremiyete ihtiyacımız var
Kate ne kanseri? Galler Prensesi Kate Middleton açıklama yaptı: Mahremiyete ihtiyacımız var  Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı. Peki, Kate ne kanseri?
23.03.2024 Gündem
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
KATE MİDDLETON OLAYI: Galler Prensesi Kate öldü mü? Prenses Kate ne oldu, Kate Middleton nerede?
KATE MİDDLETON OLAYI: Galler Prensesi Kate öldü mü? Prenses Kate ne oldu, Kate Middleton nerede? Kate Middleton hafta sonu Prens William'la birlikte bir çiftlikte kameralara yakalandı. Söz konusu görüntüler sonrası komplo teorileri aldı başını gitti. Kaybolmasına neden olan sağlık sorunlarının ciddiyeti merak edilirken, öldü mü? Sorularına da İngiliz halkı yanıt arıyor. Peki, Galler Prensesi Kate öldü mü, Kate Middleton nerede? Prenses Kate ne oldu? İşte Kate Middleton olayı…
20.03.2024 Dünya
Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medya karıştı: Bu o değil
Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medya karıştı: Bu o değil Galler Prensesi Kate Middleton’un, uzun bir süredir görünmeyişi sosyal medyanın gündemine yerleşti. Son olarak çocuklarıyla çektirdiği fotoğrafı üzerinde düzeltme yaptığını itiraf ederek özür dilemesi, Kraliyet ailesinden herhangi bir destek almadığına dair iddiaları beraberinde getirdi ve Middleton'ın yalnız bırakıldığı konuşulmaya başlandı. Ameliyat sonrası sessizliğe bürünen prensese ait olduğu öne sürülen ilk fotoğraf da nihayet ortaya çıktı. Ancak bu kare, sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Ünlü sunucu Andy Cohen'den ise dikkat çekici bir iddia geldi.
19.03.2024 Dünya
Kate Middleton nerede? Dünya bu sorunun yanıtını ararken görgü tanıklarından şaşırtan açıklamalar geldi
Kate Middleton nerede? Dünya bu sorunun yanıtını ararken görgü tanıklarından şaşırtan açıklamalar geldi Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğuile ilgili spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, İngiliz basınına konuşan görgü tanıkları Prenses'in eşi ile birlikte alışverişe çıktığını ve 'iyi ve mutlu' göründüğünü aktardı.
18.03.2024 Dünya
8 Mart 1857’de ne oldu? 8 Mart 1857 kadın katliamı: kaç kadın öldü? 1857 New York dokuma fabrikası olayı
8 Mart 1857’de ne oldu? 8 Mart 1857 kadın katliamı: kaç kadın öldü? 1857 New York dokuma fabrikası olayı 8 Mart, Dünya Kadınlar Günü kadın hakları, eşitlik ve cinsiyet adaleti mücadelesinin sembolik bir günü olarak dünya genelinde kutlanır. Bu özel gün, kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasi başarılarına vurgu yapar ve kadınların hakları için mücadele etmek için bir fırsat sunarken, tarihi karanlık bir olaya dayanıyor. Dünya Kadınlar Günü’nün 8 Mart günü olarak belirlenmesine kaynaklık eden olay ise 1857 yılına dayanıyor. Peki, 8 Mart 1857’de ne oldu, ? 8 Mart 1857 kadın katliamında kaç kadın öldü? İşte 1857 New York dokuma fabrikası olayı…
8.03.2024 Gündem
'Big Bang Theory' oyuncusu akciğer kanserine yakalandığını açıkladı! 'Hayatımda hiç sigara içmedim'
'Big Bang Theory' oyuncusu akciğer kanserine yakalandığını açıkladı! 'Hayatımda hiç sigara içmedim' 2007-2019 yılları arasında yayınlanan ve geniş bir hayran kitlesi olan 'Big Bang Theory' dizisinin yıldızlarından Kate Micucci, akciğer kanserine yakalandığını açıkladı. TikTok hesabından paylaşım yapan ünlü isim, bu teşhisi almasını 'garip' olarak değerlendirerek; "Hayatımda hiç sigara içmedim" dedi.
13.12.2023 Magazin
Ünlü oyuncu kedisinin acısını atlatamadı, külleriyle yatıyor!
Ünlü oyuncu kedisinin acısını atlatamadı, külleriyle yatıyor! "Pearl Harbor" filmindeki rolüyle tanınan İngiliz aktris Kate Beckinsale, kedisinin ölüm acısını hala atlatamadı.
4.12.2023 Magazin
Seda Sayan güzellik için bunu da yaptı! Duyanlar inanamıyor
Seda Sayan güzellik için bunu da yaptı! Duyanlar inanamıyor Yaptırdığı estetik operasyonlarla sık sık magazin gündeminde yer alan Seda Sayan ünlü isimlerin başını çekiyor. Şimdi ise Seda Sayan yeni işlem yaptırdı.
23.11.2023 Magazin
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle!
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle! Galler Prensesi Kate Middleton'ın, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile eşi Kim Keon-hee'yi karşılamak için düzenlenen törene damgasını vurdu.
23.11.2023 Magazin
INTERPOL kırmızı bültenle arıyor! Rebecca öğretmen hakkında iğrenç iddialar...
INTERPOL kırmızı bültenle arıyor! Rebecca öğretmen hakkında iğrenç iddialar... Bir anaokulunda 5 yaşındaki öğrencisine şiddet uyguladığı ve cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla ifadeye çağırılınca ülke dışına kaçan İngiliz öğretmen Rebecca Kate Richardson hakkında kırmızı bülten çıkartıldı.
17.09.2023 Gündem
Kate Moss kötü alışkanlıkların kurbanı! Son görüntüsü şaşırttı
Kate Moss kötü alışkanlıkların kurbanı! Son görüntüsü şaşırttı Birkaç yıl öncesine kadar hiçbir partiyi kaçırmayan dünyaca ünlü model Kate Moss, günün ilk ışıklarına kadar eğlenir, mekandan ayakta duramayacak halde çıkardı. Güzelliğinden eser kalmayan 49 yaşındaki modelin, olduğundan çok daha yaşlı görünmesinin nedenini uzmanlar masaya yatırdı.
15.09.2023 Magazin
Kate Winslet çıplak sahneleri hakkında samimi itiraflarda bulundu! “Soyunmaktan niye korkayım”
Kate Winslet çıplak sahneleri hakkında samimi itiraflarda bulundu! “Soyunmaktan niye korkayım” Kate Winslet 1997'de kamera karşısına geçtiği ve kariyerindeki altın sıçrayışa neden olan Titanik filmiyle birlikte sinema dünyasının en çok konuşulan kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu Kate Winslet son olarak yeni filmi Lee'deki üstsüz sahneleriyle gündeme geldi. Winslet, filmlerde çektiği çıplak sahneler hakkında çok konuşulan itiraflarda bulundu.
13.09.2023 Magazin
Eltiler savaşı yine kızışacak: Zehir zemberek sözler!
Eltiler savaşı yine kızışacak: Zehir zemberek sözler! Daha ileride kocası Prens Harry’yle tanışmadan önce bile aslında ileride eltisi olacak Kate Middleton’dan pek hoşlanmamıştı Meghan Markle. Kraliyet ailesine gelin gitmeden bir süre önce kapattığı ünlü bir blogu vardı ve oraya yıllar önce Kate Middleton’la ilgili ilginç gözlemlerini aktarmıştı.
27.09.2023 Magazin
Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor?
Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor? Barbie, vizyona girdi. Başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling'in paylaştığı Barbie'nin çekimleri 2022 yılında başlamıştı. Peki, Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor?
21.07.2023 Kültür Sanat
Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin hayatını kaybetti! Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin 76 yaşında hayatını kaybetti. Yıldız isim popüler kültürün en büyük efsanelerinden biriydi.
16.07.2023 Magazin
Kaynanasının eski gelinliğiyle evlenmişti! Müjdeli haberi verdi
Kaynanasının eski gelinliğiyle evlenmişti! Müjdeli haberi verdi Galler Prensesi Kate Middleton'ın kardeşi James Middleton, düğünlerinde annesi Carole Middleton'ın gelinliğini giyen Fransız eşi Alizée Thevenet'in bebek beklediğini duyurdu. Thevenet karnı burnunda pozlarını paylaştı.
6.07.2023 Magazin
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi...
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi... İngiltere seri katil kabusu yaşadı. Ülkede 3 kişinin ölümüne ve sayısız insanın yaralanmasına sebep olan şahıs yakalandı. Söz konusu olayın yeni detayları ortaya çıkarken saldırganın bir bakımevine sızmaya çalıştığı görüntüler olay oldu.
14.06.2023 Dünya
İngiltere’de 3 kişi sokakta ölü bulundu! 'Korkunç ve trajik bir olay'
İngiltere’de 3 kişi sokakta ölü bulundu! 'Korkunç ve trajik bir olay' İngiltere’nin Nottinghamshire kentinde yerel saatle 04.00’de ihbar alan polis ekipleri, olay yerine gittiklerinde 2 kişiyi Ilkeston sokağında ölü buldu. Polis daha sonra Magdala sokağında bir kişinin cansız bedenine ulaştı. Polis, olayların bağlantılı olabileceğini ifade ederek, bir kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
13.06.2023 Dünya
Lottie Moss verdiği pozla olay oldu! Bikini üstünü çıkardı
Lottie Moss verdiği pozla olay oldu! Bikini üstünü çıkardı Bir dönem podyumda fırtınalar estiren Kate Moss'un kendisi gibi model olan üvey kardeşi Lottie Moss, yarı çıplak fotoğraflarını satışa çıkarmasıyla tanındı. Bu sayede büyük bir kitlesi olan model son olarak güneşlenirken soyundu.
21.05.2023 Magazin
Eski sevgilisinin yeni nişanlısını programına konuk etti! 'Sorduğunda onunla birlikteydim'
Eski sevgilisinin yeni nişanlısını programına konuk etti! 'Sorduğunda onunla birlikteydim' Drew Barrymore, eski sevgilisinin yeni nişanlısıyla aynı TV programında buluştu. Barrymore, üç yıl ilişki yaşadığı Justin Long'un geçen ay nişanlandığı Kate Bosworth ile samimi bir diyalog içine girdi.
12.05.2023 Magazin
Prenses Kate Middleton'dan, Prenses Diana ve yüzük yorumu!
Prenses Kate Middleton'dan, Prenses Diana ve yüzük yorumu! Prenses Kate Middleton, 1997'de hayatını kaybeden kayınvalidesi Prenses Diana hakkında konuştu. Middleton onu özlediklerini ifade ederken; Prens William'ın, 2010 yılında kendisine evlenme teklifi ederken verdiği annesinin mavi safir yüzüğü ile ilgili de açıklamada bulundu.
1.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kate ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kate haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.