Katar Dışişleri Bakanı

Katar Dışişleri Bakanı

Son dakika Katar Dışişleri Bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Katar Dışişleri Bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Katar Dışişleri Bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katar Dışişleri Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katar dışişleri bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 813 katar dışişleri bakanı haberi bulunmuştur. Tüm katar dışişleri bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı Türkiye ve Katar arasında çeşitli alanlarda 12 iş birliği anlaşması ile Yüksek Stratejik Komite’nin 9’uncu toplantısına ilişkin ortak bildiri imzalandı.
4.12.2023 Ekonomi
Türkiye barış için devrede! Erdoğan, Filistin ve İsrail liderleriyle görüştü
Türkiye barış için devrede! Erdoğan, Filistin ve İsrail liderleriyle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısına ara vererek Mahmud Abbas ile kritik görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ayrıca İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, sağduyuyla hareket edilmesi gerektiğini ve bölgede sükunetin bir an evvel tesis edilmesinin tüm bölgenin selameti açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
9.10.2023 Gündem
Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile görüştü
Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail-Filistin bağlamında yaşanan son gelişmeler ele alındı.
9.10.2023 Gündem
Bakan Fidan, Katar, Suudi Arabistan, Mısır, Filistin ve İran Dışişleri Bakanı ile görüştü
Bakan Fidan, Katar, Suudi Arabistan, Mısır, Filistin ve İran Dışişleri Bakanı ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed Al Thani, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry, Filistin Dışişleri Bakanı Riad Malki ve İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez Turu’nun ikinci durağı olan Katar’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez Turu’nun ikinci durağı olan Katar’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Turu’nun ikinci durağı olan Katar’a gitti. Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani tarafından karşılandı.
18.07.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu bizzat açıkladı! Yatırım miktarı 10 milyar dolara yükseldi
Bakan Çavuşoğlu bizzat açıkladı! Yatırım miktarı 10 milyar dolara yükseldi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamboçya'daki temaslarının ardından yaptığı açıklamada, "Görüştüğümüz tüm muhataplar, Türkiye’nin tahıl konusunda Birleşmiş Milletlerle oynadığı rol konusunda teşekkürlerini ilettiler. Türkiye’ye yönelik güvenlerini, Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’ye güvendiklerini söylediler. Görüyorum ki gerçekten Türkiye'ye yönelik umut da artıyor. Türkiye küresel bir aktör oldu" dedi. Çavuşoğlu ayrıca, " Özellikle iş çevrelerimizin de ciddi artan ilgisi var, yatırımlar artıyor, ticaretimiz artıyor. ASEAN ülkelerinin Türkiye’deki yatırım miktarı 10.3 milyar dolarak çıktı. Türk şirketlerinin yatırım miktarı da 471 milyon dolar civarındaydı." ifadelerini kullandı.
3.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanını kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanını kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı Muhammed Bin Abdurrahman Al Sani'yi kabul etti. 
14.01.2022 Siyaset
Türkiye ile Katar arasında kritik görüşme!
Türkiye ile Katar arasında kritik görüşme! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
9.01.2022 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Katarlı mevkidaşı Şeyh Al Sani ile görüştü
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Katarlı mevkidaşı Şeyh Al Sani ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyaret kapsamında bulunduğu Katar’ın başkenti Doha’da Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed Al Sani ile görüştü.
6.12.2021 Siyaset
Molla Muhammed Hasan Akhund kimdir? Afganistan'ın yeni başbakanı Hasan Ahund!
Molla Muhammed Hasan Akhund kimdir? Afganistan'ın yeni başbakanı Hasan Ahund! Afganistan'ın yeni başbakanı Molla Muhammed Hasan Akhund, Katar heyetini Başkanlık Sarayı'nda ağırlayarak, göreve geldikten sonra ilk kez kameralar karşına geçti. geçmiş oldu. Uzun zamandır kameralar karşısına çıkmayan Akhund, başbakanlık koltuğuna oturması sonrası ilk resmi ziyaretçilerini kabul etti ve medyaya poz verdi.
13.09.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu, Katarlı mevkidaşıyla Afganistan'ı görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Katarlı mevkidaşıyla Afganistan'ı görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile görüştü.
10.09.2021 Siyaset
Katar'dan flaş Libya hamlesi! Yeniden açılacak
Katar'dan flaş Libya hamlesi! Yeniden açılacak Libya Dışişleri Bakanı Necla el-Menguş, Katar'ın Trablus'taki elçiliğinin yakında yeniden açılacağını bildirdi.
23.05.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB ziyaretindeki protokol tartışmalarına ilişkin flaş açıklama!
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB ziyaretindeki protokol tartışmalarına ilişkin flaş açıklama! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği (AB) Başkanlarının Türkiye ziyareti sırasında uygulanan protokolde, AB tarafının talepleri ve telkinlerinin karşılandığını bildirdi.
8.04.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı ile görüşüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı ile görüşüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı Muhammed Bin Abdurrahman Al Sani'yi kabul ediyor.
27.03.2021 Siyaset
Çavuşoğlu'ndan flaş S-400 açıklaması: Bu iş bitti!
Çavuşoğlu'ndan flaş S-400 açıklaması: Bu iş bitti! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'la Türkiye ya da ABD'de geniş kapsamlı bir toplantı yapılması konusunda mutabık kaldıklarını bildirdi.
24.03.2021 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Katar Dışişleri Bakanı Al Sani ile görüştü
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Katar Dışişleri Bakanı Al Sani ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Katar Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonda görüştü.
15.03.2021 Siyaset
Mısır'dan ''Katar'' açıklaması: Olumlu işaretler var
Mısır'dan ''Katar'' açıklaması: Olumlu işaretler var Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, iki ülke arasındaki ilişkilerin ivme kazanması için Katar'dan olumlu işaretler aldıklarını söyledi.
14.03.2021 Dünya
Türkiye ve Katar'dan önemli anlaşma! İmzalar atıldı...
Türkiye ve Katar'dan önemli anlaşma! İmzalar atıldı... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye gelen Katar Emiri Al Sani'yi resmi törenle karşıladı. Erdoğan ve Al Sani, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından iki ülke arasında imza töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin huzurunda iki ülke arasında 10 anlaşma imzalandı.
26.11.2020 Gündem
Türkiye'den dış politikada dengeleri değiştiren hamleler
Türkiye'den dış politikada dengeleri değiştiren hamleler Türkiye pandemi sonrası normalleşme sürecinde dış politikada hızlı bir trafik işletiyor. Son dönemde, Yunanistan, Fransa, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Mısır’ın Türkiye’ye karşı attığı adımlara Türkiye, “Sahada ve masada kazanım” stratejisi kapsamında Asya, Afrika, Ortadoğu ve Balkanlar’da diplomatik, askeri, siyasi alanlarda dikkat çekici hamleleriyle karşılık veriyor.
2.08.2020 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan Süleymani açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan Süleymani açıklaması Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin bölgenin barış ve istikrarı için ciddi bir risk oluşturduğunu belirtti.
6.01.2020 Gündem
Suudilerle masaya oturan Katar'dan Türkiye resti
Suudilerle masaya oturan Katar'dan Türkiye resti Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Körfez'de Katar'a yönelik ambargo sırasında kapılarını Doha'ya açan ülkelere minnettar kalacaklarını ve bu ülkelere sırtlarını dönmeyeceklerini belirtti.
17.12.2019 Dünya
Türkiye ve Katar arasında 7 anlaşma imzalandı!
Türkiye ve Katar arasında 7 anlaşma imzalandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin huzurunda iki ülke arasında 7 anlaşma imzalandı.
25.11.2019 Dünya
İran'dan ABD'ye koalisyon uyarısı
İran'dan ABD'ye koalisyon uyarısı Washington'ın Basra Körfezi'ndeki koalisyon arayışlarını değerlendiren Dışişleri Bakanı Zarif, "Askeri koalisyonlar peşinen yenilgiye mahkumdur ve yabancı askeri unsurlar bölgede güvensizlik ortamı oluşturur. Bölgenin güvenliği bölge ülkelerinin sorumluluğundadır, yabancı güçlerin değil" dedi.
12.08.2019 Dünya
ABD ve İran'a çağrı: Doğacak sonuçlardan kaygılıyız
ABD ve İran'a çağrı: Doğacak sonuçlardan kaygılıyız Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, ülkesinin hem İran hem ABD ile görüşerek iki ülke arasındaki gerilimin düşürülmesi için çaba gösterdiğini söyledi.
10.06.2019 Dünya
Katar'dan ABD ve İran'a çağrı
Katar'dan ABD ve İran'a çağrı Katar Dışişleri Bakanı Al Sani, İran ile ABD'yi, aralarındaki sorunlara sürdürülebilir çözümler bulmak için diyalog başlatmaya çağırdı.
2.05.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Katar Dışişleri Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katar dışişleri bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.