Kartvizit

Kartvizit

Son dakika kartvizit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kartvizit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kartvizit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kartvizit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kartvizit gelişmeleri de dahil olmak üzere 140 kartvizit haberi bulunmuştur. Tüm kartvizit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz  kredi çekmek istedi! Hesabındaki tüm para dakikalar içerisinde buhar oldu
Faizsiz kredi çekmek istedi! Hesabındaki tüm para dakikalar içerisinde buhar oldu  Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kendini banka çalışanı olarak tanıtan şahıs, faizsiz kredi verme vaadiyle 59 yaşındaki Ahmet Uzun’u 85 bin TL dolandırdı. Faizsiz kredi almak isterken telefonuna gelen mesaja onay vermesiyle hesabından kredi çekilen Uzun mağdur olduğunu söyleyerek, “Banka dışında gelen telefon numaralarına hiçbir zaman karşılık vermemek gerekir. Ben verdim, yandım. İsterseniz siz de deneyin, aynı şekilde yanın” dedi.
31.08.2023 Yaşam
Randevulu sistem ile günde 300 kişiye muska yapıyor! Akılalmaz olay
Randevulu sistem ile günde 300 kişiye muska yapıyor! Akılalmaz olay Diyarbakır'da etrafı güvenlik kameraları ve dikenli tellerle çevrili avlulu evde, kendini 'şeyh' olarak tanıtan A.A., randevulu sistem ile günde 300 kişiye muska yapıyor. Eve gelenler, kapıdaki görevlinin kestiği fişle içeri girerken, isteklerine göre yeşil renklisine 500 TL, beyazına ise 250 TL ücret ödüyor.
31.08.2023 Yaşam
Yunan basınından skandal Cumhurbaşkanı Erdoğan provokasyonu
Yunan basınından skandal Cumhurbaşkanı Erdoğan provokasyonu Ankara - Atina hattında buzlar erimeye devam ederken komşu basını provokatif bir haber ile okurlarının karşısına çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Yunan basını skandal bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı.
31.08.2023 Dünya
Taksimetre yok, sabit fiyat var! Taksicilerden 'kartvizit' oyunu
Taksimetre yok, sabit fiyat var! Taksicilerden 'kartvizit' oyunu Antalya'nın Kaş ilçesindeki taksiciler, taksimetre açmadan, belirlenen sabit fiyatlar üzerinden yolcu taşıyor. Bir yolcunun cep telefonu ile çektiği görüntülerde; taksimetrenin fiyat kısmını kartvizit ile kapatan şoförün, 80 TL tutan yolculuk için 120 TL istediği görüldü.
31.08.2023 Yaşam
Turizm merkezindeki taksicilerin taksimetre oyunu
Turizm merkezindeki taksicilerin taksimetre oyunu Antalya'nın Kaş ilçesindeki taksiciler, taksimetre açmadan, belirlenen sabit fiyatlar üzerinden yolcu taşıyor. Bir yolcunun cep telefonu ile çektiği görüntülerde; taksimetrenin fiyat kısmını kartvizit ile kapatan şoförün, 80 TL tutan yolculuk için 120 TL istediği görüldü.
31.08.2023 Haber
Çiftlik kurup, sahte para basan çeteye dava
Çiftlik kurup, sahte para basan çeteye dava Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, 'Ali Babanın Çiftliği' ismini verdikleri villada bastıkları milyonlarca lira sahte parayı piyasaya süren 16 kişi hakkında, zincirleme şekilde 'parada sahtecilik' suçundan 21’er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
7.09.2022 Yaşam
Pideciye domuz etli tuzak
Pideciye domuz etli tuzak Aydın’ın Buharkent ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 5996 sayılı yönetmeliğine göre Gıda Tağşiş ayıplı ürünler listesinde yer alan ve pide iç malzemesinden yapılan denetimde domuz eti tespit edilen işletme sahibi Meryem Lek, kendilerine tuzak kurulduğunu iddia etti. Lek, "Tanımadığım bir şahıs pide yapılmak üzere iç malzeme bıraktı. Pideleri yaparken, ekipler şikayet üzerine denetime geldi. Yapılan kontrolde bırakılan pide iç malzemesinde domuz etine rastlandı. Bize tuzak kuruldu. Adalet yerini bulacak" dedi.
7.03.2022 Yaşam
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı engelli vatandaşlar için harekete geçti
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı engelli vatandaşlar için harekete geçti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, engelli vatandaşların eğitimden sağlığa, teknolojiden çalışma hayatına uzanan birçok alanda erişimlerini kolaylaştırmaya devam ediyor.
26.12.2021 Gündem
Cam kapıyı fark etmeyince hastanelik oldu!
Cam kapıyı fark etmeyince hastanelik oldu! Düzce'de kartvizit bastırmak için matbaaya girmek isteyen Yusuf Koç (40), kapalı olan cam kapıya çarptı. Kırılan cam nedeniyle yüzünden yaralanan Yusuf Koç, tedaviye alındı.
3.12.2021 Yaşam
Savunmanın 5 kat büyüyen SAHA'sı kapılarını dünyaya açıyor
Savunmanın 5 kat büyüyen SAHA'sı kapılarını dünyaya açıyor SAHA EXPO ilk kez düzenlendiği 2018’e göre 5 kat daha büyük alanda gerçekleştirilecek, 30 ülkeden 600’ün üzerinde katılımcı ürün ve kabiliyetlerini sergileyecek.
15.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Ankara Altındağ'da tehlikeli gerginlik!
Ankara Altındağ'da tehlikeli gerginlik! Ankara’da Suriyelilerin yoğun olduğu Battalgazi Mahallesi’nde iki grup arasında yaşanan olayda Suriye uyruklu Y.A., Emirhan Yalçın (18) ve Ali Yasin Güler’i bıçakladı. Ağır yaralanan Yalçın hastanede yaşamını yitirdi. Olayın kısa sürede duyulması üzerine vatandaşlar sokağa çıkarak Suriyeli sığınmacıların bulunduğu noktalara gitmek istedi.
12.08.2021 Gündem
DenizBank resmen duyurdu! Tamamen değişti kredi kartları...
DenizBank resmen duyurdu! Tamamen değişti kredi kartları... DenizBank resmen duyurdu ve tamamen değişti. Kredi kartları ile ilgili önemli açıklama geldi. Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka müşterilerine yeniliği duyurdu. Kredi kartlarında değişiklik yapıldı ve dikey olarak tasarlandı. Kart numarası ise arka yüze taşındı. Ön yüzünde de sadece isim yazıyor. Fiziksel olarak kart ihtiyacı ortadan kaldırıldı, saniyeler içinde kullanılabiliyor. Başvurular onaylandığı takdirde sanal kart bilgileriyle hemen işlem yapılabiliyor. Öte yandan indirim ve özel ayrıcalıklarla ilgili de duyuru yapıldı.
30.03.2021 Ekonomi
"Ülkemiz artık dünya harp tarihinde doktrin belirleyen ülke haline geldi"
"Ülkemiz artık dünya harp tarihinde doktrin belirleyen ülke haline geldi" SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar, "Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuyla kısa sürede bu alanda konulan iradeyle ülkemiz artık bağımlılıktan adım adım kurtuldu ve dünya harp tarihinde doktrin belirleyen ülke haline geldi." dedi.
9.11.2020 Bilim ve Teknoloji
İHBİR’den sanal heyet atağı
İHBİR’den sanal heyet atağı İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İHBİR) organizasyonuyla, 25 – 26 Ağustos 2020 tarihleri arasında, Latin Amerika bölgesinden süpermarket zinciri Grupo Exito’nun üst düzey satın alma yetkililerinin katılımıyla, Zoom Meeting Platformu üzerinden sanal alım heyeti programı düzenlenecek.
24.08.2020 Ekonomi
BDDK duyurdu! Çok önemli kuyumcu açıklaması...
BDDK duyurdu! Çok önemli kuyumcu açıklaması... Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, son dönemde, kuyum sektöründe faaliyet gösteren bazı işletmeler üzerinden yüksek kazanç vaadi veya kar garantisiyle nakit para ve altın başta olmak üzere kıymetli maden toplanarak oluşturulan mağduriyetler konusunda uyarıda bulundu. BDDK açıklamasında "İzin almaksızın banka gibi faaliyet gösteren ya da mevduat kabul eden yahut katılım fonu toplayan gerçek kişiler ile tüzel kişilerin görevlileri, üç yıldan beş yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır" denildi.
1.02.2020 Ekonomi
Aman dikkat! Dizi oyuncusu aradıklarını söyleyip dolandırıyorlar
Aman dikkat! Dizi oyuncusu aradıklarını söyleyip dolandırıyorlar Dizi oyuncusu olma hevesine kapılanlar dolandırıcıların iştahını kabarttı. Vurguncular sahte ajans kurup “Dizilere oyuncu aranıyor” ilanlarıyla halkı kandırıyor, başvuranlardan “Kayıt, fotoğraf ücreti” adı altında para alıyor. Vurgun miktarının milyonları bulduğu belirtiliyor. Reklam, sinema ve dizilerde oynayarak kolay yoldan şöhret olmak ve para kazanmak isteyenler sahte cast ajanslarının ağına düşüyor. 200 lira ile 4 bin lira arasında ücret toplayan umut tüccarları, hiçbir vaadi yerine getirmiyor. İşte tanıkların yaşadıkları ve dikkat dilmesi gerekenler.
15.11.2019 Yaşam
Mecliste terör eylemi girişimi! CHP’li Mahmut Tanal’dan açıklama
Mecliste terör eylemi girişimi! CHP’li Mahmut Tanal’dan açıklama CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM'de beraberinde milletvekilleriyle basın toplantısı düzenledi.
15.05.2019 Gündem
Bakan Kurum açıkladı! Başvurular 70 bini aştı
Bakan Kurum açıkladı! Başvurular 70 bini aştı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, katıldığı uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2019'a ilişkin, "3 günlük fuar ziyaretleri çerçevesinde 1 milyon kartvizit el değiştiriyor. Bu birliktelik hem sektörümüz hem de sektörümüzün geleceği adına çok önemli." dedi.
12.03.2019 Ekonomi
Barolar ve ‘hasar danışmanlık’ şirketleri arasında gerilim tırmanıyor
Barolar ve ‘hasar danışmanlık’ şirketleri arasında gerilim tırmanıyor Ölümlü veya yaralanmalı trafik kazalarından sonra alınması muhtemel tazminatlar için ‘hasar danışmanlık’ adı altında bine yakın şirket faaliyet gösteriyor. Ancak bu şirketlerle barolar arasında gerilim yaşanıyor. Çok sayıda baro, şirketler aleyhinde savcılığa başvurdu, davalar açıldı. Aydın Barosu Başkanı Gökhan Bozkurt, “Vatandaş acılı haldeyken, çoğu zaman kaza yerinde sözleşme imzalatıyorlar” derken, hasar danışmanlık şirketleri ise yasal engel olmadığını savunuyor.
4.03.2019 Gündem
AK Parti'den 'seçim kılavuzu'
AK Parti'den 'seçim kılavuzu' AK Parti, 31 Mart yerel seçimler nedeniyle belediye başkan adayları ve teşkilatlar için 'seçim kılavuzu' hazırladı. 'Seçim kılavuzunda' temiz çevre, temiz toplum ve temiz belediyecilik ilkeleri doğrultusunda adayların ve partililerin uyması gereken kurallar anlatıldı.
23.01.2019 Dünya
Sahte polis, polisin dikkatiyle yakalandı
Sahte polis, polisin dikkatiyle yakalandı Bakırköy'de, yaklaşık 3 aydır sahte polis kimliği ve üniformasıyla dolaşan bir kişi, polisin dikkatli takibi sonucunda yakalandı.
28.12.2018 Yaşam
Ceren Hindistan’a kartvizit şoku
Ceren Hindistan’a kartvizit şoku Oyuncu Ceren Hindistan, İzmir’de farklı isimlerle işletilen kaçak masaj salonlarına ait kartvizitlere kendisinden habersiz şekilde fotoğrafını basanlardan şikâyetçi oldu.
4.12.2018 Magazin
Okul masrafları ortalama ne kadar tutuyor?
Okul masrafları ortalama ne kadar tutuyor? 2018-2019 eğitim öğretim yılı 17 Eylül’de başlıyor. Veliler ise alışveriş telaşında. Hem anne babalar hem de okullar öğrencilere güvenilir malzeme sunmak istiyor. Diğer yandan doların artmasına bağlı olarak yükselen fiyatlar nedeniyle kaliteli ürünü hesaplı olarak almak öncelikli duruma geliyor.
4.09.2018 Eğitim
Otel sahibi çift otostop yaptı, bavul dolusu parayı arabada unutunca...
Otel sahibi çift otostop yaptı, bavul dolusu parayı arabada unutunca... Antalya'nın Kaş ilçesindeki bir otelin sahibi olduklarını belirten yaşlı çift, otostop yapıp bindikleri otomobilde unuttukları, içinde 500 bin lira olan bavulu kendilerine ulaştıran Ercan Şaşıoğlu ve Mehmet Aka'yı, 10'ar bin lirayla ödüllendirdi.
13.05.2018 Gündem
Masaj salonu kartı dağıtanlara para cezası
Masaj salonu kartı dağıtanlara para cezası Manisa’da park halindeki araçların camlarına masaj salonlarının kartvizitlerini takan ve polisler tarafından gözaltına alınan 2 şahsa, “ilan ve reklam yoluyla fuhşu kolaylaştırmak ve aracılık etmek” suçundan 649’ar TL para cezası verildi.
23.02.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kartvizit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kartvizit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.