Karlov

Karlov

Son dakika karlov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karlov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karlov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karlov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karlov gelişmeleri de dahil olmak üzere 332 karlov haberi bulunmuştur. Tüm karlov haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halit Kıvanç'tan kötü haber! Ertem Şener duyurdu! Dua istedi...
Halit Kıvanç'tan kötü haber! Ertem Şener duyurdu! Dua istedi... Spor spikeri Ertem Şener, duayen gazeteci ve maç spikeri Halit Kıvanç'ın hasta olduğunu sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyurdu. Şener, Kıvanç için takipçilerinden dua istedi.
23.02.2022 Magazin
Karlov suikastı davasında 13 sanığa hapis kararı istinaftan geçti
Karlov suikastı davasında 13 sanığa hapis kararı istinaftan geçti Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik düzenlenen suikasta ilişkin davada, 13 sanığa farklı hapis cezaları verilen karar, istinaftan geçti. Dosya, temyiz incelemesi için Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi'ne gönderildi.
23.02.2022 Gündem
Karlov davasında karar! 5 ağırlaştırılmış müebbet
Karlov davasında karar! 5 ağırlaştırılmış müebbet Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un 19 Aralık 2016'da suikast sonucu öldürülmesine ilişkin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu 28 kişinin yargılandığı davada karar açıklandı.
9.03.2021 Gündem
Karlov suikastı davasında flaş gelişme!
Karlov suikastı davasında flaş gelişme! Rusya Federasyonu'nun Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un, o sırada görevde olmayan polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürülmesine ilişkin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu 28 sanığın yargılanmasına devam edildi.
19.02.2021 Gündem
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
Karlov suikastı davasında Adil Öksüz itirafı
Karlov suikastı davasında Adil Öksüz itirafı Rusya Federasyonu'nun Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un o sırada görevde olmayan polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürülmesine ilişkin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu 28 sanıklı davanın görülmesine devam edildi. Örgütün MİT'teki bir grup mensubundan sorumlu olduğunu kabul eden BTK çalışanı Salim Z. isimli tanık, "FETÖ'nün TSK imamı Adil Öksüz'ü MİT'e angaje gösteren sahte belgeyi kendisinin hazırladığını" itiraf etti.
3.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum! AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şubat sonuna kadar rejimi Soçi muhtırası sınırları dışına, gözlem noktalarının gerisine çıkartmakta kararlı olduklarını bildirerek "Bunun için karada ve havada her ne gerekiyorsa çekinmeden, tereddüt etmeden, hiçbir oyalamaya meydan vermeden bunu yapacağız. Bugün itibariyle İdlib'de Soçi anlaşmasına bağlı kalmadan Rejim güçlerini her yerden vuracağımızı buradan ilan ediyorum" dedi.
12.02.2020 Siyaset
TRT çalışanlarına Karlov dosyasında FETÖ üyeliğinden dava açıldı
TRT çalışanlarına Karlov dosyasında FETÖ üyeliğinden dava açıldı FETÖ’nün Rus Büyükelçi Andrey Karlov’a yönelik suikast soruşturmasında, cinayetin TRT ana haber bülteninde yayınlanmasını sağlayarak, örgüt adına propaganda yaptıkları iddiasıyla TRT Merkez Haber Müdürü, Haber Koordinatörü, Merkez Haberler Sorumlusu, iki muhabir ve iki montajcı toplam 6 kişi hakkında dava açıldı.
26.11.2019 Gündem
FETÖ skandalı! Karlov suikasti tetikçisinin 'abi'sini cezaevinde susturdular
FETÖ skandalı! Karlov suikasti tetikçisinin 'abi'sini cezaevinde susturdular FETÖ/PDY'nin, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikasti soruşturmasına, 'terör örgütü üyeliği'nden firari olarak aranan avukat Sabiha Nur Gümüş aracılığıyla müdahale ettiği ortaya çıktı.
23.09.2019 Gündem
ABD'deki FETÖ Şebekesi: Şerif Ali Tekalan
ABD'deki FETÖ Şebekesi: Şerif Ali Tekalan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türkiye'den ilk firar eden tepe yöneticilerinden eski Fatih Üniversitesi Rektörü Şerif Ali Tekalan, halen Teksas eyaletindeki FETÖ okulu North Amerikan Üniversitesinin Rektörü olarak görev yapıyor. Tekalan'ın, FETÖ örgüt yapılanmasının en tepesindeki isimlerden biri olduğu ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'den sonra örgütün başına geçebilecek kişilerden biri olarak görüldüğü kaydediliyor.
24.07.2019 Dünya
TRT çalışanlarına Karlov suikastı operasyonu
TRT çalışanlarına Karlov suikastı operasyonu Polis savcılığın talimatı ile biri eski altı TRT çalışanını FETÖ üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına aldı.
18.07.2019 Gündem
Karlov suikastı sanığının avukatına FETÖ'den iddianame
Karlov suikastı sanığının avukatına FETÖ'den iddianame Rusya Federasyonu'nun Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastı sanıklarından Salih Yılmaz'ın avukatı Erdem Semih Yıldız hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
20.05.2019 Gündem
Büyükelçi Karlov suikastı davası sanık savunmalarıyla devam ediyor
Büyükelçi Karlov suikastı davası sanık savunmalarıyla devam ediyor Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un 19 Aralık 2016'da öldürülmesine ilişkin davaya sanık savunmalarıyla devam ediliyor.
25.03.2019 Gündem
Karlov suikastında ara karar açıklandı
Karlov suikastında ara karar açıklandı Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un suikast sonucu öldürülmesine ilişkin davada ara karar açıklandı.
10.01.2019 Gündem
Karlov suikastı sanığı itiraf etti: Orada gördüm
Karlov suikastı sanığı itiraf etti: Orada gördüm Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastine ilişkin 9'u tutuklu 28 sanık hakkında açılan davanın görülmesine başlandı. Suikastçı Mevlüt Mert Altıntaş'ın polis okulundan sınıf arkadaşı sanık Kadir Şamlı, FETÖ'nün "sohbet" adı altında düzenlediği toplantılarda Altıntaş'ı gördüğünü söyledi.
8.01.2019 Gündem
Emniyet müdürünün şehadetinde FETÖ izi
Emniyet müdürünün şehadetinde FETÖ izi Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’yi şehit eden trafik polisi Sarıcaoğlu’nun FETÖ bağlantısı ortaya çıktı. Sarıcaoğlu’nun FETÖ’nün fişleme listesinde Karlov suikastını gerçekleştiren Altıntaş’la aynı kategoride yer aldığı belirlendi.
24.12.2018 Gündem
Karlov suikastı iddianamesi kabul edildi
Karlov suikastı iddianamesi kabul edildi Büyükelçi Karlov'un öldürülmesine ilişkin iddianame, Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. İlk duruşma 8 Ocak 2019'da görülecek.
7.12.2018 Gündem
Mert Altıntaş'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı
Mert Altıntaş'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastına ilişkin dava dosyasında, saldırgan polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı.
27.11.2018 Gündem
Eski bakan koruması Karlov şüphelisi
Eski bakan koruması Karlov şüphelisi Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un Ankara'da suikast sonucu öldürülmesine ilişkin hazırlanan iddianamede şüpheliler arasında alan Sefa Kurnaz'ın Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in yakın koruması olarak görev yaptığı belirtildi.
25.11.2018 Gündem
Karlov'un suikast emrini mahrem imam iletmiş
Karlov'un suikast emrini mahrem imam iletmiş Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un öldürülmesine ilişkin 28 şüpheli hakkında hazırladığı iddianamede, tetikçi Mevlüt Mert Altıntaş'ın "mahrem imamı" Şahin Söğüt ile suikastten 10 gün önce görüşüp saldırı ile ilgili yerine getirmesi gereken talimatları aldığı tespit edildi.
24.11.2018 Gündem
Karlov suikastı iddianamesi tamamlandı
Karlov suikastı iddianamesi tamamlandı Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastına ilişkin iddianame onaylanarak, mahkemeye gönderildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 28 şüpheli hakkında iddianame düzenledi. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, FETÖ firarileri Emre Uslu ve Şerif Ali Tekalan da şüpheliler arasında yer aldı. İddianameye göre, saldırı planı 2016 Ocak ayında ABD’de hazırlandı ve suikastın FETÖ ve arkasındaki istihbarat örgütlerince gerçekleştirildiği bilgisine yer verildi. Suikastın amacının Türk-Rus ilişkilerini germek ve iki ülkeyi savaş konumuna getirmek olduğu belirtildi
23.11.2018 Gündem
Yeni görüntüler ortaya çıktı! 305 TL'ye almış
Yeni görüntüler ortaya çıktı! 305 TL'ye almış Rus Büyükelçi Karlov’a yönelik suikastı gerçekleştiren FETÖ’cü polis Mevlüt Mert Altıntaş, katliamı tam teçhizatlı düzenledi. Saldırganın olay yerine 5 şarjör ve 100 mermiyle gittiği ortaya çıktı.
20.10.2018 Gündem
ABD Büyükelçiliği'ne ateş edenler hakkında flaş gelişme
ABD Büyükelçiliği'ne ateş edenler hakkında flaş gelişme Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, ABD'nin Ankara Büyükelçiliğine 20 Ağustos 2018'de silahla ateş edilmesine ilişkin soruşturma sonucu 4 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame mahkemeye gönderildi.
11.10.2018 Gündem
Mevlüt Mert Altıntaş’ın suikasttan önceki görüntüleri ortaya çıktı
Mevlüt Mert Altıntaş’ın suikasttan önceki görüntüleri ortaya çıktı Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Karlov’u öldüren polis Mevlüt Mert Altıntaş’ın suikasttan 10 saat 16 dakika öncesine ait görüntülerinde hastaneye gittiği ve 10 dakikalık muayenenin ardından bir günlük rapor aldığı ortaya çıktı.
24.09.2018 Gündem
Büyükelçi Karlov'un katilinin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Büyükelçi Karlov'un katilinin yeni görüntüleri ortaya çıktı Rusya'nın Ankara Büyükelisi Andrey Karlov suikastına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Karlov'u öldüren Mevlüt Mert Altıntaş'ın 10 saat önce hastaneye gittiği ve bir günlük sağlık raporu aldığı belirlendi.
24.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karlov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karlov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.