Kardinal

Kardinal

Son dakika kardinal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kardinal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kardinal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kardinal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kardinal gelişmeleri de dahil olmak üzere 277 kardinal haberi bulunmuştur. Tüm kardinal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamile arkadaşını öldürüp karnındaki bebeğini çaldı!
Hamile arkadaşını öldürüp karnındaki bebeğini çaldı! ABD’de hamile arkadaşını öldürüp karnındaki bebeğini çalan Taylor Parker’a idam cezası verildi.
11.11.2022 Dünya
4 yaşındaki çocuk annesinin hayatını kurtardı
4 yaşındaki çocuk annesinin hayatını kurtardı ABD’nin Wisconsin eyaletinde yaşayan 4 yaşındaki Logan adlı çocuk, nöbet geçiren annesinin hayatını kurtardı. Acil yardım hattını arayan Logan, doğru bilgi vererek sağlık ekipleri gelene kadar sakince telefonda kaldı ve ağlayan bir yaşındaki kardeşiyle ilgilendi. Polis, Logan’a cesareti simgeleyen sertifika verdi.
8.11.2022 Dünya
14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel taciz skandalı! Kardinal itiraf etti
14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel taciz skandalı! Kardinal itiraf etti Fransa’daki Katolik Kilisesi’nin Papa’dan sonraki en yüksek mevkiye sahip Kardinallerden biri olan Jean-Pierre Ricard, 35 yıl önce 14 yaşındaki kız çocuğunu cinsel olarak taciz ettiğini itiraf etti. Kardinal Ricard’ın yaptığı açıklama da yapılan basın toplantısında okundu.
8.11.2022 Dünya
İletişim Başkanı Altun: Ülkemiz bu çatışmaların ortasına çekilmeye çalışıldı
İletişim Başkanı Altun: Ülkemiz bu çatışmaların ortasına çekilmeye çalışıldı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin, "Bizim için öncelik şiddetin sona ermesi ve sivillerin daha fazla zarar görmeden ateşkesin sağlanmasıdır, barışın temin edilmesidir. Ukrayna'daki masum siviller üzerinden daha büyük hesaplar görme çabalarını doğru bulmadığımız gibi, bu sivillerin hedef yapılmasını da şiddetle kınıyoruz. Yaptırımların cezalandırıcı etkisinin sahada yaşanan dramı sona erdirmeye yetmediğini de görüyoruz" dedi.
14.04.2022 Siyaset
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk...
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk... Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin dün sosyal medya kanalları üzerinden yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Zelenski, Putin yanlısı Ukraynalı politikacı ve milyoner iş insanı Viktor Medvedçuk'un yakalandığını duyurdu. Muhalefet Plaformu - Yaşam İçin Partisi'nin lideri olan Medvedçuk, ayrılıkçı Donetsk ve Lugansk yönetimlerine finansal destek sağladığı gerekçesiyle 2021 yılında vatana ihanetle suçlanmış ve yargılanmayı beklediği dönemde ev hapsine mahkum edilmişti. Şubat ayı sonlarında ev hapsinden kaçan Medvedçuk o günden beri aranıyordu.
14.04.2022 Dünya
Mor Yuhanna Kilisesi satılıyor! Yüzde 50 indirim yaptı: Üç milyon dediler vermedim
Mor Yuhanna Kilisesi satılıyor! Yüzde 50 indirim yaptı: Üç milyon dediler vermedim Mardin'de satılığa çıkarılan 1700 yıllık Mor Yuhanna Kilisesi’ne biçilen fiyatta mülk sahibi tarafından yüzde 50 indirim yapıldı. Mor Yuhanna Kilisesi içinde güneşe tapanlar, Keldaniler, Ermeniler ve Yahudilerin ibadet ettiğini söyleyen mülk sahibi Murat Tekcan, “Birkaç gün önce 3 milyon veren oldu vermedim. Buranın satışını engellemek isteyenler var. Avrupa'dan onlara telefon açılıyor” dedi.
9.03.2022 Gündem
Yengeç burcu kadını anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl erkeklerden hoşlanır?
Yengeç burcu kadını anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl erkeklerden hoşlanır? Yengeç burcu kadınları sevecen, evcimen, duygusal karakteristik özelliklere sahiptir. Yengeçler, ne kadar sevecen ve duygusal bir burç olsalar olsunlar onların da anlaşamadığı bazı karakterler ve burçlar vardır. Yengeç burcunun gezegeni ise, Ay’dır. Elementi sudur ve niteliği ise, Kardinal yani öncüdür. Yengeç burcunun günü ise, Perşembe, taşı akuamarin ve rengi ise, beyazdır.
16.02.2022 Astroloji
Vatikan'da Papalık sırrı kalktı! Kilise istismarları...
Vatikan'da Papalık sırrı kalktı! Kilise istismarları... Son dakika haberine göre; Vatikan, yetişkinlerin, din adamları ve kilise hizmetindekiler tarafından istismarını suç kapsamına aldı. Bu karar14 yıl süren çalışmanın ardından alınırken, belirlenen yeni hükümler, Katolik Kilisesi Kanunu'nun revize edilmiş ceza yasası kısmına eklendi.
1.06.2021 Dünya
Maaş kesintisi talimatı! İmzalandı, yüzde 10...
Maaş kesintisi talimatı! İmzalandı, yüzde 10... Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, Covid-19 salgını nedeniyle Vatikan gelirinin düşmesi üzerine kardinallerin ve diğer din adamların maaşlarından belirli oranlarda kesinti yapılması talimatı verdi.
24.03.2021 Ekonomi
İtalya'dan Türkiye açıklaması: Vazgeçilmez bir müttefik
İtalya'dan Türkiye açıklaması: Vazgeçilmez bir müttefik İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio, Türkiye’nin Doğu Akdeniz ve bölgesinde istikrar için vazgeçilmez bir müttefik ve NATO üyesi önemli bir aktör olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi.
30.09.2020 Dünya
Papa Francis'den Pompeo'nun görüşme talebine ret!
Papa Francis'den Pompeo'nun görüşme talebine ret! Katolik aleminin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Francis, ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun Vatikan ziyareti sırasında görüşme talebini reddettiği öğrenildi.
29.09.2020 Dünya
İstilacı 2 tür de Akdeniz balıkları arasına girdi
İstilacı 2 tür de Akdeniz balıkları arasına girdi Antalya'da faaliyet gösteren ve Türkiye'de yaşayan balık türlerinin yer aldığı Deniz Biyolojisi Müzesi'nde, iklim değişikliği nedeniyle farklı denizlerden gelip Akdeniz'de yaşamaya başlayan, 'istilacı' olarak bilinen aslan ve balon balığı türleri de sergilenmeye başladı. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, bu iki türün artık Akdeniz'in balıkları arasında olduğunu söyledi.
18.08.2020 Yaşam
Hasankeyf yeni hali 2020! Hasankeyf nerede, hangi ilde? Hasankeyf tarihi ve hikayesi!
Hasankeyf yeni hali 2020! Hasankeyf nerede, hangi ilde? Hasankeyf tarihi ve hikayesi! Hasankeyf, Batman'a bağlı olan, iki yakasını Dicle'nin ayırdığı 12 bin yıllık bir ilçedir. 1981'de doğal koruma alanı ilan edilen Hasankeyf, Ilısu Barajı ve HES Projesi kapsamında sular altında kalmış, bölgedeki eserler ise başka bir yere taşınmıştı. Dünyanın en eski yerleşim yerlerinden bir olan Hasankeyf tarihi ve Hasankeyf yeni ve son hali!
7.07.2020 Gündem
Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtuluş Hastanesi hizmete açıldı
Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtuluş Hastanesi hizmete açıldı Sultan II. Abdülhamid Han tarafından yaptırılan tarihî Hadımköy Askerî Hastanesi, 129 yıl sonra Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi adıyla yeniden hizmete açıldı. Açılışta Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulunarak " Son günlerde bazı kendini bilmezler fethi işgal olarak tanımlamaya çalışıyor. Bunlar inanın dört dörtlük cahil cühela. Sorun bunlara fethin manası nedir bilmezler. Fetih açmaktır, fetih gönülleri özellikle kazanmaktır ama bunlar bunu bilmezler." ifadelerini kullandı.
31.05.2020 Gündem
İtalya'da Kovid-19'dan ölenlerin sayısı 29 bin 958'e yükseldi
İtalya'da Kovid-19'dan ölenlerin sayısı 29 bin 958'e yükseldi İtalya'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 274 artarak 29 bin 958'e yükseldi.
7.05.2020 Corona Virüsü
ABD'li araştırmacılar 2019'da 71 yeni canlı türü keşfetti
ABD'li araştırmacılar 2019'da 71 yeni canlı türü keşfetti ABD'nin California Bilimler Akademisinden uzmanlar, bu yıl 71 yeni hayvan ve bitki türü keşfetti.
9.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Devler anlaştı! Uzlaşı çıktı
Devler anlaştı! Uzlaşı çıktı ABD'de opioid krizinde rolü olduğu iddia edilen dört ilaç şirketi, davalı oldukları Ohio eyaleti bölgeleri Summit ve Cuyahoga ile uzlaşmaya vardı.
21.10.2019 Dünya
Kardinal George Pell'in temyiz başvurusu reddedildi
Kardinal George Pell'in temyiz başvurusu reddedildi Melbourne'da görev yaptığı dönemde kilise korosundaki iki erkek çocuğa cinsel tacizde bulunmaktan mahkum olduğu 6 yıllık hapis cezası için temyize giden eski Vatikan Ekonomi Bakanı ve Avustralya Kardinali George Pell'in başvurusu kabul edilmedi.
21.08.2019 Dünya
Samsung Galaxy S10'un kırmızı hali!
Samsung Galaxy S10'un kırmızı hali! Geçtiğimiz aylarda satışa sunulan Galaxy S10, yeni renk seçeneği ile beraber kullanıcıların beğenisini tekrar kazanmak istiyor.
22.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Sri Lanka'da camiye saldırdılar
Sri Lanka'da camiye saldırdılar Başkent Kolombo'nun kuzeyinde Müslümanlara ait bir fabrika, İslam karşıtı grup tarafından yakıldı. Sri Lanka Başpiskoposu Malcolm Kardinal Ranjith, Müslümanlara yönelik saldırıların bir an önce durması uyarısında bulundu
15.05.2019 Dünya
Büyükelçi Göktaş Papa'ya güven mektubunu sundu
Büyükelçi Göktaş Papa'ya güven mektubunu sundu Türkiye'nin Vatikan Büyükelçisi Lütfullah Göktaş, Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus'a güven mektubunu sundu.
22.03.2019 Dünya
Büyükelçi Lütfullah Göktaş, Papa’ya güven mektubunu sunacak
Büyükelçi Lütfullah Göktaş, Papa’ya güven mektubunu sunacak Türkiye'nin Vatikan Büyükelçiliği'ne atanan Lütfullah Göktaş, yarın güven mektubunu sunacak.
21.03.2019 Gündem
Avustralya Kardinali George Pell'in cezası belli oldu!
Avustralya Kardinali George Pell'in cezası belli oldu! Melbourne’da görev yaptığı dönemde kilise korosundaki iki erkek çocuğa cinsel tacizde bulunmaktan hakim karşısına çıkan eski Vatikan Ekonomi Bakanı ve Avustralya Kardinali George Pell’e, 6 yıl hapis cezası verildi.
13.03.2019 Dünya
Son dakika... Ve Barbarin istifasını sundu!
Son dakika... Ve Barbarin istifasını sundu! Fransa'da Lyon Başpiskopos'u Philippe Barbarin, taciz olaylarını örtbas ettiğinden dolayı suçlu bulunmasının ardından istifa edeceğini duyurdu.
7.03.2019 Dünya
Şok iddia! 'Vatikan, dünyadaki en büyük eşcinsel topluluk'
Şok iddia! 'Vatikan, dünyadaki en büyük eşcinsel topluluk' Fransız gazeteci, yazar ve sosyolog Fréderic Martél, Papa Francesco’nun etrafında çalışan üst düzey din adamlarının yaklaşık yüzde 80’inin eşcinsel; Vatikan’ın da ‘dünyadaki en büyük eşcinsel topluluk’ olduğunu öne sürdü.
20.02.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kardinal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kardinal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.