Kardeş Payı

Kardeş Payı

Son dakika Kardeş Payı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kardeş Payı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kardeş Payı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kardeş Payı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kardeş payı gelişmeleri de dahil olmak üzere 333 kardeş payı haberi bulunmuştur. Tüm kardeş payı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir? Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in neden küstüğü merak ediliyor. Murat Cemcir ile Ahmet Kural, 'Çalgı Çengi’,'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' gibi yapımlarda başrolü paylaşmıştı. Peki, Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
13.03.2024 Magazin
Ahmet Kural baba oluyor!
Ahmet Kural baba oluyor! Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile avukat eşi Çağla Gizem Şahin'den hayranlarını sevindiren haber geldi.
17.11.2023 Magazin
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik çiftinden güzel haber geldi!
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik çiftinden güzel haber geldi! Çağla Gizem Çelik ile aşk yaşayan Ahmet Kural, geçtiğimiz mart ayında sevgilisiyle ayrılığını sosyal medya hesabından duyurarak şaşkınlık yaratmıştı. Dört yıllık ilişkisini aniden bitiren Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik arasında yeni bir gelişme yaşandı.
22.05.2023 Magazin
Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Annesi Dilek Parlar'ın hastalığı ne? Dilek Parlar neden öldü?
Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Annesi Dilek Parlar'ın hastalığı ne? Dilek Parlar neden öldü? Genç oyuncu Berat Efe Parlar'ın annesi Dilek Parlar hayatını kaybetti. Acı haber sonrası oyuncunun da hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Berat Efe Parlar nereli?
24.01.2023 Televizyon
Rıza Akın kimdir, kaç yaşındaydı? Kardeş Payı’nın Tahsin’i Rıza Akın vefat etti!
Rıza Akın kimdir, kaç yaşındaydı? Kardeş Payı’nın Tahsin’i Rıza Akın vefat etti! Ünlü oyuncu Rıza Akın hayatını kaybetti. Tiyatro, sinema ve televizyonda birçok yapımda yer alan Rıza Akın dün akşam yoğum bakıma kaldırılmıştı. Peki, Rıza Akın kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Kardeş Payı’nın Tahsin’i Rıza Akın’ın hayatı…
2.11.2022 Magazin
Seda Bakan kızlarını paylaştı!
Seda Bakan kızlarını paylaştı! Dijital bir platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde 'Leyla' karakterine hayat veren Seda Bakan, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. 'Ela' adını verdiği bebeğiyle ilgilenen 36 yaşındaki güzel oyuncu, son olarak kızlarının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Çiçeği burnunda anne Bakan'ın paylaşımı büyük ilgi gördü.
18.09.2022 Magazin
Murat Cemcir: Sokakta röportaj vermiyorum
Murat Cemcir: Sokakta röportaj vermiyorum 2020 yılında vizyona giren 'Baba Parası' filminden sonra ekranlardan uzak kalan oyuncu Murat Cemcir, önceki akşam Nişantaşı'nda bir kafeden çıkarken objektiflere yansıdı.
23.07.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Semra Güzel evlilik yolunda ilk adımı attı!
Ünlü oyuncu Semra Güzel evlilik yolunda ilk adımı attı! 'Şevket Yerimdar' ve 'Kardeş Payı' gibi sevilen projelerden tanıdığımız oyuncu ve sunucu Semra Güzel, avukat sevgilisi Mülhan Tümer ile İzmir'in Urla ilçesinde nişanlandı.
20.05.2022 Magazin
Ankaralı Coşkun kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İBO Show konuğu Ankaralı Coşkun Direk’in şarkıları ve hayatı!
Ankaralı Coşkun kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İBO Show konuğu Ankaralı Coşkun Direk’in şarkıları ve hayatı! Ankaralı Coşkun İBO Show konuğu olarak evlerinde ekran başında izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak. Ankaralı Coşkun’un hayatı ise vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Ankaralı Coşkun kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İBO Show konuğu Ankaralı Coşkun’un hayatı ve şarkıları…
20.04.2022 Televizyon
Ahmet Kural’dan sevenlerine üzücü haber! Bu sözlerle duyurdu
Ahmet Kural’dan sevenlerine üzücü haber! Bu sözlerle duyurdu Son olarak TRT1'de yayınlanan 'Kıbrıs Zafere Doğru' adlı dizide rol alan Ahmet Kural, koronavirüse yakalandı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
7.03.2022 Magazin
Murat Cemcir dizi çekecek
Murat Cemcir dizi çekecek 'Çalgı Çengi', 'İşler Güçler', 'Düğün Dernek', 'Kardeş Payı', 'Ailecek Şaşkınız', 'Baba Parası' adlı dizi ve filmlerde Ahmet Kural’la birlikte başrolü paylaşan Murat Cemcir, sevenlerine müjdeyi verdi.
22.07.2021 Televizyon
Doğumu bekliyoruz
Doğumu bekliyoruz Kardeş Payı dizisiyle adını duyuran oyuncu Kadir Polatçı, eşi Marianna ile önceki gün Aqua Florya’da görüntülendi.
6.10.2020 Magazin
Kardeş Payı nerede çekildi? Kardeş payı oyuncu kadrosu ve isimleri…
Kardeş Payı nerede çekildi? Kardeş payı oyuncu kadrosu ve isimleri… İki tesisatçı kardeşin dünyayı kurtaracak bir icadın peşinde yaşadıkları birbirinden komik olaylar anlatıldığı, yayınlandığı dönem ilgiyle takip edilen Kardeş Payı tekrar bölümleriyle yeniden ekranlara döndü. 2014 ve 2015 sezonlarında yayınlanan Kardeş Payı, 30 Nisan 2015 tarihinde 35.bölümü ile ekranlara veda etti. Kardeş Payı nerede çekildi? Kardeş payı oyuncu kadrosu ve isimleri…
1.05.2020 Gündem
Antalya'da kardeş payı!
Antalya'da kardeş payı! Süper Lig'in 18. haftasında Antalyaspor ile İstikbal M. Kayserispor 0-0 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Antalyaspor puanını 28'e yükseltirken, konuk edip Kayserispor da 20 puana ulaştı.
19.01.2019 Antalyaspor
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı?
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı? Ahmet Kural kimdir? Başarılı oyunculuğuyla ve beğenilen sinema filmleriyle tanınan Ahmet Kural gündemden düşmüyor. Sıla ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Ahmet Kural, dün Sıla'nın darp sebebiyle şikayetçi olmasından dolayı dikkatleri üzerine topladı. Peki Ahmet Kural kimdir? Sıla ve Ahmet Kural arasında neler yaşandı?
2.11.2018 Gündem
Yeni  sezona yeni dizi
Yeni sezona yeni dizi En son ‘Ahlat Ağacı’ filmiyle seyirci karşısına çıkan ve Cannes Film Festivali’ne katılan Murat Cemcir, önceki akşam Karaköy’deydi.
21.06.2018 Magazin
Çiftlik Bank skandalı sinema filmi oluyor!
Çiftlik Bank skandalı sinema filmi oluyor! Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen ve Hollywood filmlerini aratmayacak bir senaryoyla birçok insanın mağdur olmasına sebep olan Çiftlik Bank skandalı sinema filmi oluyor.
11.04.2018 Magazin
Aşk gelip geçici aslolan ise sevgidir
Aşk gelip geçici aslolan ise sevgidir Fox Tv ekranlarında yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisinde Sanem karakterini canlandıran ve başarılı performansıyla dikkat çeken Semra Güzel ile oyunculuk serüveni üzerine konuştuk
1.02.2018 Arşiv
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Ağustos Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Ağustos Perşembe Star TV 10 Ağustos Perşembe günü yayın akışı Aramızda Kalsın dizisiyle yayına başlıyor. Ardından Hayat Bazen Tatlıdır dizisi yayına giriyor. Öğle vakitlerinde ise Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası yayınlanıyor. Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası programından sonra Türk Malı Aile Komedisi, Kiralık Aşk ve Söz dizileri tekrar bölümleriyle Star TV ekranlarında yerini alıyor. Akşam kuşağına gelindiğinde Ateş Böceği dizisinin tekrar bölümü yayınlanırken, akşam kuşağının devamında da yerli dizilerin tekrar bölümleri yer alıyor. 10 Ağustos Perşembe günü Star TV yayın akışının tüm detayları bu haberde…
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 8 Ağustos Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 8 Ağustos Salı Star TV 8 Ağustos Salı günü yayın akışı Aramızda Kalsın yerli dizisinin tekrar bölümüyle yayına başlıyor. Ardından Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası Star TV ekranlarına geliyor. Hemen sonra Türk Malı Aile Komedisi yayına giriyor. İlerleyen saatlerde ise Kiralık Aşk ve Söz dizilerinin tekrar bölümleri yayınlanıyor. Akşam kuşağına gelindiğinde Dolunay dizisi yeni bölümüyle Star’da! Dolunay dizisinden sonra da Büyük Budapeşte Oteli yabancı sinema filmi TV’de ilk kez Star ekranlarında yayınlanıyor. 8 Ağustos Salı günü Star TV yayın akışının tüm detayları bu haberde…
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var?- 1 Ağustos Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var?- 1 Ağustos Salı Star TV 1 Ağustos Salı günü yayın akışı yerli dizi Aramızda Kalsın’ın tekrar bölümüyle başlıyor. Yayın akışı gün içerisinde Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası programıyla devam ediyor. Yayın akışında Fazilet Hanım ve Kızları, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kiralık Aşk dizilerinin tekrar bölümleri de yer almaktadır. Akşam kuşağına gelindiği zaman Star TV ekranlarının en çok seyredilen dizilerinden Dolunay yeni bölümüyle ekrana geliyor. Heyecan dolu bu bölümü sakın kaçırmayın! 1 Ağustos Salı günü Star TV yayın akışının tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var?- 27 Temmuz Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var?- 27 Temmuz Perşembe Star TV yayın akışı 27 Temmuz Perşembe gününde yayın akışı yerli dizi Aramızda Kalsın’ın tekrar bölümüyle başlıyor. Yayın akışının devamında Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası ekrana geliyor. Akşam kuşağında ise sevilen diziler arka arkaya yayına giriyor. Akşam kuşağında ilk olarak yerli dizi Ateş Böceği’nin yeni bölümü yayınlanıyor. Ateş Böceğinden sonra Dolunay dizisinin tekrar bölümü Star TV ekranlarına geliyor. Dolunay dizisi de bittikten sonra Kardeş Payı yayın akışında yerini alıyor. Yayın akışının gece vakitlerine gelindiği zamanda da bazı yerli dizilerin tekrar bölümlerine yer veriliyor. 27 Temmuz Perşembe günü Star TV yayın akışının tüm detaylarını bu haberde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Temmuz Pazar
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Temmuz Pazar Star TV yayın akışı 23 Temmuz Pazar gününde sabah kuşağı Aramızda Kalsın yerli dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Ardından ekranların en eğlenceli yarışmalarından Çarkıfelek tekrar bölümüyle Star TV ekranlarında! Saatler 10.00’u gösterdiğinde ise Star Life magazin programı yeni bölümüyle magazin dünyasının nabzını tutuyor. Akşam kuşağında Çarkıfelek yarışmasının yeni bölümü ve yerli sinema Salako Star ekranlarında! 23 Temmuz Pazar günü Star TV yayın akışının tüm detaylarını bu haberde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 18 Temmuz Salı
STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 18 Temmuz Salı STAR TV’nin 18 Temmuz Salı gününe ait yayın akışı Aramızda Kalsın isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ile güne başlayacak ve birbirinden farklı eğlenceli programlar ile gün boyu devam edecek. Salı gününün akşam kuşağında ise Dolunay dizisinin yeni bölümü yer alıyor. STAR TV’nin 18 Temmuz Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
İpek Yaylacıoğlu ikinci kez anne oldu
İpek Yaylacıoğlu ikinci kez anne oldu 2014 yılında iş adamı Hakan Usta ile evlenen İpek Yaylacıoğlu, ikinci kez annelik heyecanı yaşadı.
12.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kardeş Payı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kardeş payı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.