Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Ağustos Perşembe

Star TV 10 Ağustos Perşembe günü yayın akışı Aramızda Kalsın dizisiyle yayına başlıyor. Ardından Hayat Bazen Tatlıdır dizisi yayına giriyor. Öğle vakitlerinde ise Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası yayınlanıyor. Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası programından sonra Türk Malı Aile Komedisi, Kiralık Aşk ve Söz dizileri tekrar bölümleriyle Star TV ekranlarında yerini alıyor. Akşam kuşağına gelindiğinde Ateş Böceği dizisinin tekrar bölümü yayınlanırken, akşam kuşağının devamında da yerli dizilerin tekrar bölümleri yer alıyor. 10 Ağustos Perşembe günü Star TV yayın akışının tüm detayları bu haberde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Ağustos Perşembe

Star TV 10 Ağustos Perşembe günü 06.00’da Aramızda Kalsın dizisiyle yayına başlıyor. Aramızda Kalsın yayınlanan bölümü bittikten hemen sonra bir başka tekrar bölümü Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Her bölümünde genel olarak komik sahneler olan dizinin bu bölümlerinde hüzünlü sahneler yer alıyor. Aramızda Kalsın dizisinin tekrar bölümleri bittikten sonra Hayat Bazen Tatlıdır dizisi tekrar bölümüyle ekrana geliyor. Daha önce final bölümünü yapan gençlik dizisi Hayat Bazen Tatlıdır tekrar bölümüyle yayınlanacaktır.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.45’te yaşam kategorisinde yayınlanan Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası programı Star TV ekranlarında yayın akışına giriyor. Ezgi Sertel Türkiye’nin cennet köşelerini birer birer gezerek buraların güzelliklerini ekranlara yansıtıyor. Gezdiği yerlere özgü tattığı yemeklere de doyum olmuyor! Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası programından sonra ekrana yerli dizi Türk Malı Aile Komedisi tekrar bölümüyle geliyor. Bu bölümde Erman ile Bakiye arasında yaşanan tartışma komik anlar yaşanmasına sebep oluyor. Türk Malı Aile Komedisi 10.30’da Star TV ekranlarında!

Haberin Devamı

13.00’da Star TV’nin önemli dizilerinden Kiralık Aşk dizisi tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Ömer’in hklı çabası karşısında Türkan bakalım neler yapacak? Kiralı Aşk’ın heyecanlı bölümlerinden biri olan bu tekrar bölümünü kaçırmamalısınız. Kiralık Aşk’tan sonra yerli dizilerden Söz’ün de tekrar bölümü yayınlanacaktır. Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Söz’ün her bölümü aksiyon ve gerilim içeriyor. Bu bölümde Yavuz’un üzerindeki yük daha da artmıştır. Söz yerli dizisinin ardından Star Haber programı 18.45’te yayına giriyor. Haberler ile ilgili tüm detayları saat 18.45’te Star Haber’de bulabilirsiniz.

20.00’da merakla beklenen yeni bölümüyle Ateş Böceği yerli dizisi yayın akışına giriyor. Bu bölümde Aslı’nın korkuları yeniden ortaya çıkmaya başlıyor. Bu korkular Aslı Barış ile beraber oldukça gün yüzüne çıkıyor. Barış farkında olmasa da bu durum onun için kötü bir geleceği gösteriyor.

Haberin Devamı

23.30’da Star TV’nin seçilen yerli dizisinin tekrar bölümü yayınlanacaktır. Saatler 02.30’u gösterdiğinde ise Kardeş Payı yerli dizisinin tekrar bölümü yayınlanacaktır. Akşam kuşağının bitişinde ise Star TV dizilerinin tekrar bölümleri yeniden izlemek isteyen ve kaçıranlar için yayınlanıyor. Saat 04.30’a kadar devam edecek olan dizilerim tekrar bölümlerini sakın kaçırmayın!